Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 11 Ιουν 2024, 17:08

Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:37
Λευκός Λύκος έγραψε:
10 Ιουν 2024, 20:29
Πασιφάη έγραψε:
10 Ιουν 2024, 12:53

Να με σχωρνάς Λύκε μου, αλλά τί ''βαθμό'' είχες στην τοπική σου και γενικότερα τί ''αξίωμα'' είχες στο χώρο γενικότερα;

Η ΟΠΚΕ μάνα μου, δεν στοχοποιεί απλά ανθρώπους απ'το πουθενά. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος και να έχουν στοιχεία για να μπουκάρουν στου οποιουδήποτε το σπίτι. Δεν σκάνε απλά να σε καλημερίσουν.
Ποιό κυνήγι μαγισσών; Ας είμαστε λίγο σοβαροί, έτσι; :lol:
Ούτε βαθμό ούτε αξίωμα είχα.
Ένα απλό μέλος ήμουν,με αρκετά χρόνια συμμετοχής.
Το όνομα μου δεν θα το βρεις πουθενά,ούτε σε εκλογές,ούτε σε ομιλίες, ούτε σε επεισόδια,ούτε σε ξυλικια, πουθενά.

Ο λόγος ήταν ότι ήμουν απλά από τους παλαιότερους νέους,στην Θεσσαλονίκη. Όπως και σε όλα τα παιδιά που μπήκαν εδώ στην Θεσσαλονίκη,κανείς από αυτούς δεν είχε ούτε παρελθόν ούτε κάποιον βαθμό.

Και θέλω να καταλήξω ότι όπως έγινε στην Αθήνα που μπουκαραν στα σπίτια έτσι μπουκαραν και στα δικά μας εδώ πάνω.

Συμπτωματικά, καμιά φορά πως τα φέρνει η μοίρα, εκείνον τον μαύρο Σεπτέμβριο,είχα πάει στην εκδήλωση των Θερμοπυλών,και είχα δηλώσει στην τοπική ότι τελειώνω και δεν συνεχίζω άλλο. Και γύρνα γύρνα μετά από μερικές ημέρες έγινε η δολοφονία του Φύσσα από τον αρχιμαλακα τον Ρουπακιά.
Γιατί ήθελες να φύγεις; Υπήρξαν κάποιοι λόγοι για τους οποίους ήθελες να την κάνεις;
Διότι η φίλη μου, έσταξε μαύρο δάκρυ μέχρι να την αφήσουν ήσυχη. Αν δεν ήμουνα εγώ, ακόμη θα την κυνηγούσαν.
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναμοχλεύσω τα σκατά, αλλά να ξέρεις πως αυτό που ακόμη υποστηρίζεις είναι σάπιο, για να μην πω κάτι τις χειρότερο.
Ξέρω πολλά. όσο κι αν θεωρείς το αντίθετο. Και το αφήνω εδώ. Να είσαι καλά και να μην ασχοληθείς πάλι με δαύτους. Εκτός κι αν έχεις φαγούρα Λύκε μου. Εκεί, πάω πάσο.
Είναι προσωπικοί οι λόγοι που αποχώρησα.
Δεν υποστηρίζω την ΧΑ του 2013 ,από την μέρα που αποχώρησα και μετά,όσο αφορά το πολιτικό κομμάτι,γιατί γίνανε τεράστια φάουλ,που δεν θέλω να τα αναλύσω.

Είχε μια τεράστια ευκαιρία,που δεν θα δοθεί ποτέ ξανά και την πέταξαν στον κάλαθο.

Αλλά δεν παύει να το λέω ξεκάθαρα ότι κατά κύριο λόγο η δίωξη είναι πολιτική. Η αφορμή ήταν δυστυχώς η δολοφονία του Φύσσα. Και πάνω σε αυτό πάτησαν και τους διέλυσαν.

Πρέπει να αποφυλακιστούν άμεσα όλοι τους ,εκτός αυτοί που έχουν άμεση σχέση στην δολοφονία του Φύσσα.-

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 11 Ιουν 2024, 17:11

Η Χρυσή Αυγή ήτανε μια οργάνωση με στρατιωτική δομή όπως σε λίγο θα υποχρεωθούν να γίνουν οι περισσότερες οικογένειες.
Αυτό εγώ δεν το θεωρώ εγκληματικό.
Αρκετά μέλη της Χρυσής Αυγής είχανε όπλα δηλωμένα στην αστυνομία νόμιμα.
Ούτε αυτό το θεωρώ εγκληματικό.
Κάποια από τα μέλη της Χρυσής αυγής είχανε στα σπίτια τους σιδηρογροθιές , μαχαίρια και ρόπαλα.
Ο καθένας σπίτι του μπορεί να έχει οτιδήποτε είναι νόμιμο και πωλείται νόμιμα.

Κάποια από τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν επιθέσεις σε αθώους αλλοδαπούς τους σακάτεψαν στο ξύλο.

Να εκτίσουν την ποινή που τους αναλογεί για τις φρικτές τους πράξεις.
Κάποια μέλη της Χρυσής αυγής προέβησαν σε φόνο.
Να εκτίσουν την ποινή τους και αν δεν τους ρίξατε δυο τρία ισόβια κάνατε λάθος.

Αυτό με το , τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής τον κρατάμε μέσα ανεξάρτητα αν έχει το δικαίωμα όπως οποιοσδήποτε άλλος φυλακισμένος που έκτισε συγκεκριμένο χρόνο ποινής να επικαλεστεί τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου , με πρόσθετα δικαιολογητικά την επιβαρυμένη υγεία του και το προχωρημένο της ηλικίας του (αυτά όλα τον έβγαλαν έξω ) είναι ξεφτίλα της δημοκρατίας.
Αυτό δείχνει καθαρά ότι οι δικαστές και η δικαιοσύνη επηρεάζονται από τους πολιτικούς.
Τον βγάζει ο νόμος και τον βάζει μέσα το τηλέφωνο.
Αυτό δεν έπρεπε να γίνετε σε Ευρωπαική Χώρα.

Για να το μπαλώσετε αφήστε τον άμεσα με βραχιόλάκι στο σπίτι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 11 Ιουν 2024, 17:12

taliban έγραψε:
11 Ιουν 2024, 16:19
Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:47
taliban έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:46

Η "προστασία" επιχειρήσεων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, με το ανάλογο κόστος, ήταν μέσα σε αυτό το περιοριστικο πλαίσιο ή όποιος δεν πλήρωνε του το έκαναν...καλοκαιρινό;
Δεν υπήρχε καμμία προστασία απο την ΧΑ.
Το μεταναστευτικο ήταν και είναι μια μπίζνα για αρκετούς.
Πως ακριβώς πίεσε η Χ.Α για στροφή;
Σιγά την δυναμική που είχε, σε επίπεδο κοινοβουλευτικο, για οτιδήποτε.
Με την άνοδό της και τον φόβο της επανόδου της.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 11 Ιουν 2024, 17:13

Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 16:01
Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:57
Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:55

Δεν ξέρεις ποιός ήταν ο πρώην της. Βούλωσε μια φορά στα χρονικά, αν δεν σου κάνει κόπο ρε μαλάκα πια.
Το τί συνέβαινε με τον πρώην της ήταν κάτι προσωπικό και όχι κάτι που είχε να κάνει με την ΧΑ.
Όχι μαλάκα. Είχε να κάνει με το κόμμα. Άντε προχώρα και σώπαινε, διότι αυτά είναι καταχωρημένα με καταθέσεις στην Εισαγγελία. Μην το συνεχίσεις. Βγάλε μια φορά τον σκασμό διότι ΔΕΝ τα γνωρίζεις όλα. Λήξαν.
Σε άλλα νήματα σε θυμάμαι να γράφεις για τον πρώην της.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 11 Ιουν 2024, 17:14

Kauldron έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:15
Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:11
Kauldron έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:09

Ακριβώς επειδή τους γνώρισα τα γράφω.
Πρίν δε τους είχα γνωρίσει.
Ψάξε και βρές πόσοι απ' αυτούς ασχολούνται με την... πώς να το θέσω... ανακύκλωση μετάλλων.
Τώρα πετάς και λάσπη; Φυσικά και δεν τους γνώρισες ποτέ. Απλά γράφεις παπαριές για συγκεκριμένους λόγους (να μην σε αποκαλούν "χρυσαυγίτη" στο νήμα για την Ουκρανία). Μόνο που έτσι δεν κερδίζεις κάτι. Αντιθέτως, ξεφτιλίζεσαι.
Συγκεκριμένο άτομο, υπάλληλος του Δήμου.
Στείλε μου σε πμ το άτομο αυτό να δούμε κατά πόσο ήταν στην ΧΑ κτλ.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Ιουν 2024, 19:11

Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 17:13
Πασιφάη έγραψε:
Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:57

Το τί συνέβαινε με τον πρώην της ήταν κάτι προσωπικό και όχι κάτι που είχε να κάνει με την ΧΑ.
Όχι μαλάκα. Είχε να κάνει με το κόμμα. Άντε προχώρα και σώπαινε, διότι αυτά είναι καταχωρημένα με καταθέσεις στην Εισαγγελία. Μην το συνεχίσεις. Βγάλε μια φορά τον σκασμό διότι ΔΕΝ τα γνωρίζεις όλα. Λήξαν.
Ναι, αλλά τα παραμέσα εσύ δεν τα γνωρίζεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Ιουν 2024, 19:14

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:50
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:32

στις τηλεφωνικές συνομιλίες τους πάντως που έχουν δημοσιευθεί δεν αναφέρονται ρητά σε βαθμούς. αλλά αφήνεται να εννοηθεί από τα λεγόμενά τους ότι υπήρχε ιεραρχία
Ε, προφανώς και υπήρχε ιεραρχία. Και μεταξύ τους μιλούσαν αλλιώς. Σε προσωπικό επίπεδο.
ιεαρχία υπάρχει παντού
σε εταιρείες, κόμματα, σωματεία κτλ
το θέμα είναι αυτό που λες για βαθμούς. δεν θα το απέκλεια αλλά δεν έχω δει πουθενά στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο
Τί εννοείς; Το πως μιλούσαν μεταξύ τους και τις διαβαθμίσεις της αρχηγίας που είχαν; Αυτά τα ξέρει και η θειά μου η Μερόπη απ'τα Σέκλανα. :lol:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 11 Ιουν 2024, 20:00

Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 19:11
Golden Age έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Τα γνωρίζεις εσύ που γράφεις ότι σου καπνίσει στο phorum :003:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 11 Ιουν 2024, 20:01

Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 19:14
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 15:50

Ε, προφανώς και υπήρχε ιεραρχία. Και μεταξύ τους μιλούσαν αλλιώς. Σε προσωπικό επίπεδο.
ιεαρχία υπάρχει παντού
το θέμα είναι αυτό που λες για βαθμούς. δεν θα το απέκλεια αλλά δεν έχω δει πουθενά στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο
Τί εννοείς; Το πως μιλούσαν μεταξύ τους και τις διαβαθμίσεις της αρχηγίας που είχαν; Αυτά τα ξέρει και η θειά μου η Μερόπη απ'τα Σέκλανα. :lol:
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Ιουν 2024, 20:11

Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 20:00
Πασιφάη έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Δλδ για να καταλάβω, δεν μου επιτρέπεις να έχω άποψη για το συμβάν της φίλης μου και κατ'επέκταση για τη φάρα των χρυσαυγιτών. Μάλιστα. Ενδιαφέρον, δε λέω. Άσε μας ρε Γκόλντεν απογευματιάτικα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Ιουν 2024, 20:12

Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 20:01
Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 19:14
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

ιεαρχία υπάρχει παντού
Τί; Εχεις κι εσύ θειά απ'τα Σέκλανα;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 11 Ιουν 2024, 20:13

Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 20:11
Golden Age έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Δλδ για να καταλάβω, δεν μου επιτρέπεις να έχω άποψη για το συμβάν της φίλης μου και κατ'επέκταση για τη φάρα των χρυσαυγιτών. Μάλιστα. Ενδιαφέρον, δε λέω. Άσε μας ρε Γκόλντεν απογευματιάτικα.
Δεν μίλησα για το συμβάν της φίλης σου, αλλά για το ότι προσπαθείς να μπλέξεις τα πολιτικά σε αυτό.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Ιουν 2024, 20:16

Golden Age έγραψε:
11 Ιουν 2024, 20:13
Πασιφάη έγραψε:
11 Ιουν 2024, 20:11
Golden Age έγραψε:

Δεν μίλησα για το συμβάν της φίλης σου, αλλά για το ότι προσπαθείς να μπλέξεις τα πολιτικά σε αυτό.
Δεν φταίω εγώ αν η εγκληματική οργάνωση εκλέχτηκε και μπήκε ως κόμμα στη βουλή των Ελλήνων, ούτε για το οτι εκλεγμένοι βουλευτές της, φέρονταν σαν νταβατζήδες. Έλα τώρα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 11 Ιουν 2024, 21:20

Λευκός Λύκος έγραψε:
11 Ιουν 2024, 17:08
(...) Αλλά δεν παύει να το λέω ξεκάθαρα ότι κατά κύριο λόγο η δίωξη είναι πολιτική. Η αφορμή ήταν δυστυχώς η δολοφονία του Φύσσα. Και πάνω σε αυτό πάτησαν και τους διέλυσαν (...)
Η δίωξη ήταν κατά κύριο λόγο ποινική. Την ξεχείλωσαν βέβαια και την πλήρωσαν πολλοί, μεσαία και κατώτερα στελέχη, προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση, αλλά στη βάση της η δίωξη είχε ποινικό περιεχόμενο. Η ΧΑ κάποια στιγμή θεώρησε ότι μπορούσε να λειτουργεί ως (παρά)κράτος εν κράτει, νόμιζε ότι μπορεί να αντιποιείται τις αρχές, πουλούσε προστασία σε γειτονιές, έκανε ελέγχους σε λαϊκές, λειτουργούσε σαν μπράβος επιχειρηματιών και την έπεφτε σε συνδικαλιστές, έκανε πογκρόμ σε μετανάστες, την είχε ακούσει SA κι έστηνε σκηνικά και ξυλίκια με τους άλλους παρακρατικούς, τους μπάχαλους, είχε εισχωρήσει σε σώματα και υπηρεσίες ασφαλείας και θεωρούσε πως ήταν παντοδύναμη, είχε φτιάξει τάγματα εφόδου με στρατιωτικού τύπου οργάνωση, δομή και ιεραρχία ( τύπου, επαναλαμβάνω, γιατί μερικά πεπόνια δεν χαμπαρίζουν και θεωρούν ότι μιλάω για τάγματα πεζοναυτών) που τα έστελνε οργανωμένα, κατόπιν αδείας και εντολής άνωθεν, για πεσίματα, εκφοβισμούς και τραμπουκισμούς, γενικά ο χοντρός την είχε ακούσει Έλλην αδόλφος και πίστευε ότι θα επαναλάβει τη Βαϊμάρη στην Ελλάδα. Νομοτελειακά θα ερχόταν και το φονικό. Δεν ήταν βέβαια το πρώτο φονικό της ΧΑ, απλώς η χρονική στιγμή και η πολιτική συγκυρία ήταν εναντίον της. Και μετά το κράτος έριξε όλον τον μηχανισμό του πάνω στη ΧΑ και στους χρυσαυγίτες και φυσικά τους συνέτριψε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 12 Ιουν 2024, 08:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 11 Ιουν 2024, 21:21

Ναύτης έγραψε:
11 Ιουν 2024, 21:20
Δεν ήταν βέβαια το πρώτο φονικό της ΧΑ,

Σιγά μην ήταν και η 17Ν

Έχετε λαλήσει

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα