Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nandros » 08 Αύγ 2019, 22:44
sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:34
Nandros έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:21
sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:00
Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
Μόνο που το γράφω κάτι παθαίνω αλλά ισχύει, δεν μπορώ να αφήσω το συναίσθημα να κυριαρχήσει της λογικής μου.
Ψήφισα 3 φορές, το '12 και τώρα,
αντι-συριζαϊκά και όχι από αγάπη για την νουδούλα.
Αρκετές φορές έχουν διαψευστεί ελπίδες. Είναι ακόμα νωρίς. Δώσε χρόνο στον χρόνο και περίμενε.
Ναι ρε, αυτό κάνω απλά δεν μπορώ/θέλω να κρύψω ότι βλέπω πολύ θετικά την μέχρι τώρα πορεία και εντύπωση που μου έχουν δώσει.
Γι αυτό ίσως να φταίει και η ασυνείδητη σύγκριση που κάνω με τους προηγούμενους οι οποίοι ανέβασαν κατά πολύ τον πήχη ανικανότητας σε αρκετά σημαντικά θέματα της μελλοντικής πορείας της χώρας και κυρίως της καθημερινότητας που όλοι μα όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Η εξαγγελία της μείωσης του ΕΝΦΙΑ για φέτος κιόλας, ήταν ανέλπιστο δώρο για την αδελφή μου πιο πολύ και για μένα λιγότερο. Ελπίζω να μην μας τα πάρει από αλλού.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
panos291
από panos291 » 08 Αύγ 2019, 22:45
To να καταργησεις το ασυλο ειναι η μιση δουλειά, η αλλη μιση ειναι να στειλεις φυλακη χωρις αναστολη τους μπαχαλακηδες και καθε λογης κακοποιους.
Εαν αυτοι αλλα και οι καταληψιες τυγχάνει να ειναι και φοιτητές, τοτε καθε ποινη να συνοδεύεται και με αμεση διαγραφη απο τη σχολή.
-
Juno
από Juno » 08 Αύγ 2019, 22:46
panos291 έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:45
To να καταργησεις το ασυλο ειναι η μιση δουλειά, η αλλη μιση ειναι να στειλεις φυλακη χωρις αναστολη τους μπαχαλακηδες και καθε λογης κακοποιους.
Εαν αυτοι αλλα και οι καταληψιες τυγχάνει να ειναι και φοιτητές, τοτε καθε ποινη να συνοδεύεται και
με αμεση διαγραφη απο τη σχολή.
Η διαγραφή από τη σχολή ίσχυε παλιά, αλλά καταργήθηκε πριν γεννηθούν οι μισοί εδώ μέσα. Από την ΝΔ βεβαίως, βεβαίως.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 08 Αύγ 2019, 22:56
Υπάρχουν και πιο σκληροπυρηνικοί στο ΚΙΝΑΛ.
Με το χθεσινό τηλέφωνο ο Μητσοτάκης την έπεισε να ψηφίσει ΠΑΡΩΝ.

-
Μπίστης
από Μπίστης » 08 Αύγ 2019, 23:13
Θετικότατον, θα είχα γκαβλώσει άγρια ...

αλλά υποθέτω ότι οι κομματικές νεολαίες θα συνεχίσουν να κάνουν μπουρδέλο τα ΑΕΙ οπότε απλώς γουστάρω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Μπίστης
από Μπίστης » 08 Αύγ 2019, 23:17
Καλά αυτόν τον θρασύτατο δεν τον δέρνουν όπου βρεθεί ;
Πολύ προκαλεί, δεν είμαστε πρίν το 81 για να πουλά τέτοιο παραμύθι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 08 Αύγ 2019, 23:20
Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 23:09
Αντι για
φοροελσφρυνσεις ψηφιζουν ασυλα

Καλα το παει ο κουλης

Η στο φτερό μείωση του ΕΝΦΙΑ δεν σου κάνει;

:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
sys3x
από sys3x » 08 Αύγ 2019, 23:24
Επίσης να προσθέσω εδώ ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά κ γενικά η πορεία του ήταν σχετικά αθόρυβη, κρατούσε/κρατάει τη μπάλα χαμηλά και αυτό νομίζω συντέλεσε θετικά στην μέχρι στιγμής εντύπωση που έχω σχηματίσει/σχηματίζω.
Δεν μιλάω για τα εδώ γαβ γαβ, νομίζω κακό του κάνουν παρά καλό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Philip Mortimer
από Philip Mortimer » 09 Αύγ 2019, 00:33
Juno έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:30
Nandros έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:21
sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:00
Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
Μόνο που το γράφω κάτι παθαίνω αλλά ισχύει, δεν μπορώ να αφήσω το συναίσθημα να κυριαρχήσει της λογικής μου.
Ψήφισα 3 φορές, το '12 και τώρα,
αντι-συριζαϊκά και όχι από αγάπη για την νουδούλα.
Αρκετές φορές έχουν διαψευστεί ελπίδες. Είναι ακόμα νωρίς. Δώσε χρόνο στον χρόνο και περίμενε.
.
Ναι, αλλά τώρα αγρίεψε η κατάσταση. Θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφου και τους ομογενείς που σημαίνει πως περιμένει να χάσει ψήφους από αυτά που θα κάνει και προσπαθεί να τις έχει αναπληρώσει πριν τις επόμενες εκλογές.
Άμα κάνει όσα υποσχέθηκε (όπως την κατάργηση ασύλου) θα κερδίσει ψήφους, δε θα χάσει...
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Δεκ 2024, 15:19
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
17 Μάιος 2024, 15:48
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
26 Ιουν 2023, 18:33
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.