αποκλείεται η δαπ να κουνηθεί και αν το κάνει είναι ευκαιρεία για τον μητσοτάκη να τη διαγραψει και να βάλει δικούς του. Στο 40% όλοι σούζαροδες united έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 20:03don't speak έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 19:59Τύπε θα γίνει ηλεκτρονική η αφίσα.ροδες united έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 19:53
Τυπε, λες η Δαπ να γεμισει τις σχολές αφίσες διαφημιζοντας την επιτυχία του Κυριάκου να καταργησει τις αφίσες στις σχολές;
Με ενεργοποιημένη την τοποθεσία στο κινητό σου, θα σου σκάει η διαφήμιση της κατάργησης της αφίσας κατά την είσοδό σου στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Τυπε με εκπλήσσεις, εισαι πιο στα πράγματα και απο τον αντερ που θεωρητικά θα επρεπε να τα ξερει νερακι.
Μα υποθέσω οτι ουτε η δαπ θα ψηφίσει κλείσιμο σχολών ή θα το διευκολύνει με την μιλημενη απουσία της οταν συμπίπτει χρονικά η φαση με το ταξιδάκι στην αραχωβα;
Ασυλο τελος
Re: Ασυλο τελος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
Μόνο που το γράφω κάτι παθαίνω αλλά ισχύει, δεν μπορώ να αφήσω το συναίσθημα να κυριαρχήσει της λογικής μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Philip Mortimer
Απαράδεκτη η Φώφη.
https://www.google.com/amp/s/www.tovima ... asylo/amp/
Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, καθώς αυτή θα δημιουργήσει αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια και θα «ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου
Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, καθώς αυτή θα δημιουργήσει αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια και θα «ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πως τους πετσόκοψε έτσι;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Philip Mortimer
Ποιοι "ασκοί του Αιόλου" θα ανοίξουν;
Όσο για τα περί... αστυνομοκρατουμενων πανεπιστημίων είναι πραγματικά για γέλια και επιπέδου ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για τα περί... αστυνομοκρατουμενων πανεπιστημίων είναι πραγματικά για γέλια και επιπέδου ΣΥΡΙΖΑ.
Τι να κάνει το φωφικο. Αφού οι ζαιοι θέλουν να γίνουν το νέο ΠΑΣΟΚ, αυτοί θέλουν να γίνουν ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Πάει για φούντο το μαγαζί.Philip Mortimer έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:17Απαράδεκτη η Φώφη.
Το θέμα είχε λυθεί με τον.νόμο Διαμαντοπούλου, με τις μαλακιες των.ζαιων έπρεπε να λυθεί και πάλι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ψήφισα 3 φορές, το '12 και τώρα, αντι-συριζαϊκά και όχι από αγάπη για την νουδούλα.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:00Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
Μόνο που το γράφω κάτι παθαίνω αλλά ισχύει, δεν μπορώ να αφήσω το συναίσθημα να κυριαρχήσει της λογικής μου.
Αρκετές φορές έχουν διαψευστεί ελπίδες. Είναι ακόμα νωρίς. Δώσε χρόνο στον χρόνο και περίμενε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
η φωφωκα να πάει να μαγειρέψει κανένα φαι. Μουνί τα έχει κάνειPhilip Mortimer έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:17Απαράδεκτη η Φώφη.
Ναι, αλλά τώρα αγρίεψε η κατάσταση. Θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφου και τους ομογενείς που σημαίνει πως περιμένει να χάσει ψήφους από αυτά που θα κάνει και προσπαθεί να τις έχει αναπληρώσει πριν τις επόμενες εκλογές.Nandros έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:21Ψήφισα 3 φορές, το '12 και τώρα, αντι-συριζαϊκά και όχι από αγάπη για την νουδούλα.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:00Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
Αρκετές φορές έχουν διαψευστεί ελπίδες. Είναι ακόμα νωρίς. Δώσε χρόνο στον χρόνο και περίμενε.
.
Ναι ρε, αυτό κάνω απλά δεν μπορώ/θέλω να κρύψω ότι βλέπω πολύ θετικά την μέχρι τώρα πορεία και εντύπωση που μου έχουν δώσει.Nandros έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:21Ψήφισα 3 φορές, το '12 και τώρα, αντι-συριζαϊκά και όχι από αγάπη για την νουδούλα.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:00Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
.
Γι αυτό ίσως να φταίει και η ασυνείδητη σύγκριση που κάνω με τους προηγούμενους οι οποίοι ανέβασαν κατά πολύ τον πήχη ανικανότητας σε αρκετά σημαντικά θέματα της μελλοντικής πορείας της χώρας και κυρίως της καθημερινότητας που όλοι μα όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
.
.
απλά περιμένει να κερδίσει περισότερες ψήφους από τους ανθρώπους που ζουν εκτός αριστερής παράνοιας από ότι οι παρανοικοί αριστεροί. Καλά κάνει μέχρι στιγμής ό,τι εξήγγειλε κάνειJuno έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:30Ναι, αλλά τώρα αγρίεψε η κατάσταση. Θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφου και τους ομογενείς που σημαίνει πως περιμένει να χάσει ψήφους από αυτά που θα κάνει και προσπαθεί να τις έχει αναπληρώσει πριν τις επόμενες εκλογές.Nandros έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:21Ψήφισα 3 φορές, το '12 και τώρα, αντι-συριζαϊκά και όχι από αγάπη για την νουδούλα.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:00Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
.
Γιατί βλέπεις αρνητικά το δικαίωμα ψήφου των χόμο τζουν;Juno έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:30Ναι, αλλά τώρα αγρίεψε η κατάσταση. Θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφου και τους ομογενείς που σημαίνει πως περιμένει να χάσει ψήφους από αυτά που θα κάνει και προσπαθεί να τις έχει αναπληρώσει πριν τις επόμενες εκλογές.Nandros έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:21Ψήφισα 3 φορές, το '12 και τώρα, αντι-συριζαϊκά και όχι από αγάπη για την νουδούλα.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:00Μαλάκες δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την μέχρι δώθε τροχιά που έχει βάλει η κυβέρνηση και αν συνεχίσει έτσι υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση στις επόμενες βολευτικές να ψηφίσω Μητσοτάκη.
.
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τί επιβεβαιώνει ότι οι ομογενείς θα ψηφίσουν ομοθυμαδόν νουδούλα; Πολλοί αναγκάστηκαν να φύγουν και επί νουδούλας.
Άσχετα αν κούρντιζα τους εκτός Ελλάδος που πάνε να μας επιβάλλουν τις απόψεις τους, είμαι υπέρ της ψήφου των ομογενών, με προϋποθέσεις. Θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια.
Αλλά ας έχουμε υπομονή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 08 Αύγ 2019, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δεν μιλάω γιατί μέχρι τώρα η Νέα Δημοκρατία ήταν ένα διάλειμμα από το Πασόκ. Να ξεκουραστούν οι πασόκοι, να χωνέψουν αυτά που έφαγαν για να πέσουν πάλι με τα μούτρα στο φαγοπότιLord Brum έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:35απλά περιμένει να κερδίσει περισότερες ψήφους από τους ανθρώπους που ζουν εκτός αριστερής παράνοιας από ότι οι παρανοικοί αριστεροί. Καλά κάνει μέχρι στιγμής ό,τι εξήγγειλε κάνει
Καλά τα λέει ο Nandros, απλώς επεσήμανα και μία λεπτομέρεια που πιστεύω πως ίσως μας δείχνει κάτι.
Το αντίθετο, πολύ θετικά το βλέπω. Οι άνθρωποι ζουν σε χώρες όπου εφαρμόζονται οι νόμοι. Αν έχουν δικαίωμα ψήφου ίσως σταματήσει αυτό το αίσχος που ζούμε αφού δεν θα εξαρτώμαστε από τη παράνοια του καθενός να ψηφίζει όποιον του υποσχεθεί πως θα καταργήσει τον ένφια και μετά τα capital controls να τον ξαναψηφίζει για "να του δώσει και δεύτερη ευκαιρία". Και μετά την προδοσία της Μακεδονίας να τον ξαναψηφίζει επειδή "γιατί οι άλλοι καλύτεροι ήταν;"
Οι ομογενείς σε γενικές γραμμές θα ψηφίσουν δεξιά. Τώρα θα είναι ΝΔ ή άλλο κόμμα που τυχόν προκύψει, δεν ξέρω. Πάντως δεν θα είναι κιναλοσύριζα.Nandros έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 22:38Τί επιβεβαιώνει ότι οι ομογενείς θα ψηφίσουν ομοθυμαδόν νουδούλα; Πολλοί αναγκάστηκαν να φύγουν και επί νουδούλας.
Άσχετα αν κούρντιζα τους εκτός Ελλάδος που πάνε να μας επιβάλλουν τις απόψεις τους, είμαι υπέρ της ψήφου των ομογενών, με προϋποθέσεις. Θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια.
Αλλά ας έχουμε υπομονή.
Δεν μιλάω για τα βλαμμένα που τα στέλνουν οι αριστεροί γονείς τους να σπουδάσουν έξω σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, αυτά έχουν ήδη δικαίωμα ψήφου. Οι ομογενείς είναι άλλη φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 08 Αύγ 2019, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πιο δυναμική περσόνα στο Άσυλο. Αιτιολογήστε την προτίμησή σας.
από Πασιφάη » 10 Δεκ 2024, 23:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 42 Απαντήσεις
- 1222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Δεκ 2024, 15:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΕ: Επιτεύχθηκε πολιτική συμφωνία για το Σύμφωνο για το Μεταναστευτικό και το Άσυλο
από Ίακχος » 20 Δεκ 2023, 11:37 » σε Διεθνής πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
17 Μάιος 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λευτεριά και άσυλο στον Ακίφ ζητά η ΟΚΔΕ-Σπάρτακος. Να μείνει ή να φύγει;
από southern » 25 Ιουν 2023, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
26 Ιουν 2023, 18:33
-