IANAL αλλά αν ο πελάτης είχε πληρώσει την TC και το ξενοδοχείο είναι συμβεβλημένο με αυτούς, και συνεπώς αυτοί θα αποδώσουν το rate στον ξενοδόχο, γιατί να έχει δίκιο ο ξενοδόχος; Νομίζω ότι εδώ θέλουμε τους δικηγόρους του phorum να μας πουν πόσο μαλακίες γράφουμε.under έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 01:36Ναι.Αναλογα με τις αναγκες του,τη ζητηση και το μεγεθος του γκρουπ θα μπορουσε να τους δωσει μια διανυκτερευση παραπανω.
Δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει αλλα θα μπορουσε.Επισης δεν ξερουμε αν τους ειχε ειδοποιησει απο πριν οτι θα επρεπε να αφησουν τα δωματια.
Ελληναραδες προσέλαβαν"ΜΠΡΑΒΟΥΣ" να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ τους πελατες απο την ΤΗΟΜΑS COOK
Re: Ελληναραδες προσέλαβαν"ΜΠΡΑΒΟΥΣ" να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ τους πελατες απο την ΤΗΟΜΑS COOK
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Re: Ελληναραδες προσέλαβαν"ΜΠΡΑΒΟΥΣ" να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ τους πελατες απο την ΤΗΟΜΑS COOK
Τα μαντάτα ότι οι Βρετανοί φάγανε λεφτά Ελληνικών επιχειρήσεων και κάποιες θα πτωχεύσουν και κάποιοι Έλληνες θα μείνουν χωρίς δουλειά, θα φτάσουν στην Βρετανία;
- hellegennes
Suck it up.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι πρόβλημα του πελάτη ότι δεν πληρώθηκες για υπηρεσίες που αυτός έχει καταβάλει αντίτιμο. Είναι δικό σου πρόβλημα και θα πρέπει να αναζητήσεις αποζημίωση από την εταιρεία. Αλλιώς, ας πρόσεχες να μην έκανες δουλειές επί πιστώσει.ST48410 έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 19:52Αν δεν είσαι κατσαπλιάς και κάφρος δίνεις ένα μικρό χρονικό περιθώριο στον τουρίστα να δει τι θα κάνει γιατί μπορεί όντως να μην έχει καν τα χρήματα να γυρίσει πίσω στη χώρα του. Αλλά δεν μπορείς να απαιτείς να τον φιλοξενήσουν και να τον ταΐζουν δωρεάν για πολλές μέρες την στιγμή που και αυτοί έχουν υποστεί ήδη μεγάλη ζημιά από υπηρεσίες που παρείχαν και που δεν θα εισπράξουν ποτέ. Το να "αποζημιώσεις για οτιδήποτε στραβό του τύχει" δεν γίνεται στον πραγματικό κόσμο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 19:45Άμα δεν είσαι κάφρος και κατσαπλιάς τον πελάτη τον αποζημιώνεις για ο,τιδήποτε στραβό του τύχει ακόμα κι αν δε φταις εσύ.
Έτσι χτίζεται η αξιοπιστία και οι καλές κριτικές.
Εσύ τι θα έκανες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μια σοβαρή επιχείρηση δεν μπορεί να στηρίζεται σε έσοδα από πιστώσεις, αλλιώς έχει πολύ κακό σχεδιασμό και δεν είναι σοβαρή επιχείρηση. Εάν θέλει να συνάπτει συμβόλαια επί πιστώσει, θα πρέπει να έχει το περιθώριο κεφαλαίων να τα καλύψει. Αλλιώς ας απλώνει τα πόδια της μέχρι εκεί που μπορεί. Δεν μπορεί να ανοίγεται και μετά να κλαίγεται αν η εταιρεία που δεν εκτέλεσε τα συμβόλαια χρεοκόπησε.
Ο πελάτης που πλήρωσε τι πρέπει να κάνει; Γιατί πρέπει ο πελάτης να υποστεί την ζημιά και όχι η εταιρεία; Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίσει τον εαυτό του, η εταιρεία είναι.
Στην τελική, αν έχει πρόβλημα βιωσιμότητας σαν επιχείρηση από αυτό το περιστατικό (που σε καμμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε, γιατί αυτό υποδηλώνει μη υγιή επιχείρηση), ας πάρει δάνειο με εγγύηση του κράτους, το οποίο κράτος θα αναζητήσει τα λεφτά από το ΗΒ. Κατά πόσο το ΗΒ νομικά υποχρεούται να στηρίξει εταιρεία που έχει εκεί την βάση της, μού είναι άγνωστο.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το κόστος δεν γίνεται να το επωμιστεί ο πελάτης που πλήρωσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2019, 19:45Άμα δεν είσαι κάφρος και κατσαπλιάς τον πελάτη τον αποζημιώνεις για ο,τιδήποτε στραβό του τύχει ακόμα κι αν δε φταις εσύ.
Έτσι χτίζεται η αξιοπιστία και οι καλές κριτικές.
Εσύ τι θα έκανες;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
οπότε πριν 1-2 χρόνια που τα ελτά παρακρατούσαν τα λεφτά από εξοφλημένους λογαριασμούς και η δεη σου λεγε κόψε τον λαιμό σου βρες τα με τα ελτα είχε δικιο ετσι? αυτό λέγατε τότε,ότι ήταν σωστό και δίκαιο
αυτό δουλεύει και αλλιώς, ξενοδόχοι θα αποφεύγουν βρετανικά τουριστικά γραφεία λόγω αφερεγγυότηταςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 00:19Απλά να πούμε ότι οι πελάτες δεν ήταν τίποτε χίπις που έκαναν κατάληψη στο ξενοδοχείο αλλά νομοταγείς πολίτες που είχαν προπληρώσει τα πάντα...
Και επειδή του χρόνου δεν θα έχει τόμας κούκ, απορώ αν με τέτοιες επιθέσεις θα κλαίγονται του χρόνου ότι δεν έχουν μεμονωμένους επισκέπτες ώστε να αναπληρωθεί το κενό...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Ακόμα χειρότερα, γιατί δεν υπήρχε καμμιά ένδειξη ότι τα ΕΛΤΑ θα έκαναν τέτοιο πράγμα. Αντιθέτως, η Τόμας Κουκ δεν έκλεισε ξαφνικά. Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Το ίδιο πράγμα που έλεγα για τους προμηθευτές του Μαρινόπουλου: πρόβλημά τους. Θα έπρεπε να είχαν κόψει την πίστωση. Όταν συνεχίζεις να τροφοδοτείς κάποιον με μικρή προσδοκία αποπληρωμής και μεγάλο κίνδυνο, είναι ένα ρίσκο που παίρνεις εσύ. Το ίδιο ισχύει και με την αγορά ομολόγων.σούπερ δημήτριος έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 07:40οπότε πριν 1-2 χρόνια που τα ελτά παρακρατούσαν τα λεφτά από εξοφλημένους λογαριασμούς και η δεη σου λεγε κόψε τον λαιμό σου βρες τα με τα ελτα είχε δικιο ετσι? αυτό λέγατε τότε,ότι ήταν σωστό και δίκαιο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
επειδή πρόκειται για κρατικές επιχειρήσεις έξυπνεσούπερ δημήτριος έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 07:40οπότε πριν 1-2 χρόνια που τα ελτά παρακρατούσαν τα λεφτά από εξοφλημένους λογαριασμούς και η δεη σου λεγε κόψε τον λαιμό σου βρες τα με τα ελτα είχε δικιο ετσι? αυτό λέγατε τότε,ότι ήταν σωστό και δίκαιο
στις ιδιωτικές συναλλαγές υποχρέωση έχει αυτός που πλήρωσες και όχι οι τρίτοι επόμενοι
γι αυτό και μόνο εναντίον αυτού που πλήρωσες μπορείς να στραφείς νομικά
πάντως βλέπω περισσεύει εξυπνάδα και μαγκιά από μερικούς μαγαζάτορες
σαν να μην γνωρίζουν πώς υποχρεωτικά δουλεύει η αγορά
γιατί συμβουλές στον ξενοδόχο να μη δέχεται επί πιστώσει ή να έχει απόθεμα
θα μπορούσαν να απευθυνθούν και στον πελάτη, ας έκανε τη συναλλαγή κατευθείαν με την κανονική τιμή
και όχι σκοτωμένο πακέτο all included μέσω αεριτζήδων
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Όταν είσαι το γκαρσόνι της Ευρώπης και η τουριστική σου αγορά είναι ο Λαγανάς, το Φαληράκι και τα Μάλια, και τα έσοδα σου προέρχονται από την πώληση νοθευμένου αλκόολ και ενός σωρού άλλων παρανόμων ουσιών, εσύ είσαι αυτός που κάνει τσιμπούκια για τον οποιοδήποτε πελάτη, όχι ο Βρετανός τουριστικός πράκτορας...Lord Brum έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 07:48αυτό δουλεύει και αλλιώς, ξενοδόχοι θα αποφεύγουν βρετανικά τουριστικά γραφεία λόγω αφερεγγυότηταςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 00:19Απλά να πούμε ότι οι πελάτες δεν ήταν τίποτε χίπις που έκαναν κατάληψη στο ξενοδοχείο αλλά νομοταγείς πολίτες που είχαν προπληρώσει τα πάντα...
Και επειδή του χρόνου δεν θα έχει τόμας κούκ, απορώ αν με τέτοιες επιθέσεις θα κλαίγονται του χρόνου ότι δεν έχουν μεμονωμένους επισκέπτες ώστε να αναπληρωθεί το κενό...
έτσι, ο αεριτζής δεν κάνει τσιμπούκιαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 09:22Όταν είσαι το γκαρσόνι της Ευρώπης και η τουριστική σου αγορά είναι ο Λαγανάς, το Φαληράκι και τα Μάλια, και τα έσοδα σου προέρχονται από την πώληση νοθευμένου αλκόολ και ενός σωρού άλλων παρανόμων ουσιών, εσύ είσαι αυτός που κάνει τσιμπούκια για τον οποιοδήποτε πελάτη, όχι ο Βρετανός τουριστικός πράκτορας...
Τα τσιμπούκια είναι δουλειά.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
δεν υπάρχει κάποιος τρίτος.υπάρχει αυτός που πλήρωσε και αυτός που πληρώθηκε,ο συνεργάτης του ξενοδόχουAthos έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 08:45επειδή πρόκειται για κρατικές επιχειρήσεις έξυπνε
στις ιδιωτικές συναλλαγές υποχρέωση έχει αυτός που πλήρωσες και όχι οι τρίτοι επόμενοι
γι αυτό και μόνο εναντίον αυτού που πλήρωσες μπορείς να στραφείς νομικά
πάντως βλέπω περισσεύει εξυπνάδα και μαγκιά από μερικούς μαγαζάτορες
σαν να μην γνωρίζουν πώς υποχρεωτικά δουλεύει η αγορά
γιατί συμβουλές στον ξενοδόχο να μη δέχεται επί πιστώσει ή να έχει απόθεμα
θα μπορούσαν να απευθυνθούν και στον πελάτη, ας έκανε τη συναλλαγή κατευθείαν με την κανονική τιμή
και όχι σκοτωμένο πακέτο all included μέσω αεριτζήδων
φαντάσου τον τόμας σαν υπάλληλο στη ρεσεψιόν που το σκάει με τα λεφτά που μόλις έδωσες και τον ξενοδόχο να σου λέει ότι για να μείνεις πρέπει να ξαναπληρώσεις
-
Αυτά είναι...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 02:34Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 01:35Φανταστείτε να είστε εν πλω έχοντας πληρώσει εισιτήριο για Κρήτη και το πλοίο επειδή δεν πήρε τα λεφτά του να αποφασίσει να μεταβεί στο Μαρόκο για να κάνει εκεί δρομολόγια και να σας παρατήσει εκεί ή χειρότερα να σας κατεβάσει με βάρκες στη θάλασσα...
.
Εμπειρία απο τό Στρατό στά 20 μου χρόνια.....
Ταξιδεύω γιά Κώ μέ παιδιά από τή μονάδα....επιστροφή από άδεια.....
Ενας από τά παιδιά έχει φύλλο πορείας μέ δωρεάν μεταβίβαση μέ το πλοίο.....
Στόν ελεγχο εισητηρίων μέσα στό καράβι τού λένε οτι επρεπε νά γυρίσει μέ τήν ίδια εταιρεία
μέ αυτή πού έφυγε....ο φαντάρος τούς λέει δέν τόξερα καί δέν έχω λεφτά.....
Φεύγουν....καί τό βράδυ ξανάρχονται καί του λένε σέ θέλει ο καπετάνιος.....
Τόν πάνε σέ ένα δωμάτιο καί 6-7 άτομα ναυτικοί τόν ξυλοφορτώνουν.....
Η Αθσνατη Ελληνική Φιλοξενία- Φιλοτιμία.....
.
Και επειδή τα 20 χρόνια πριν και η Κως δεν είναι πολύ μακρυά από τα Ίμια. Ο στρατιώτης αυτός θα έπρεπε να κάνει το καθήκον του και να πέσει υπερασπιζόμενος την ελευθερία, την τιμή και τα δικαιώματα των τύπων που τον ξυλοφόρτωσαν.
Δυστυχώς μου θύμισες και την δική μου προσωπική ιστορία όταν υπηρετώντας σε μονάδα του του Δ ΣΣ, μας απαγορεύτηκε είσοδος σε καφετέρια επειδή φορούσαμε στολή. Η ίδια στολή θα ήταν και το ρούχο που θα φορούσαμε την επόμενη ημέρα προασπιζόμενοι την ελευθερία του καφετζή και η οποία θα ήταν και το ρούχο που θα φορούσαμε στο φέρετρο αν πέφταμε στην προσπάθεια αυτή...
Κατά τα λοιπά, πάνω από όλους το έθνος, αρκεί να μην πληγούν τα συμφέροντα τους...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Τούρκοι το ΚΑΑΝ,οι Ελληναράδες την φραπεδια
από Μαδουραίος » 21 Φεβ 2024, 21:29 » σε Εθνικά Θέματα - 124 Απαντήσεις
- 2821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
28 Φεβ 2024, 12:52
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
30 Οκτ 2024, 14:04
-
-
Νέα δημοσίευση Η εργοδοσία ανίκανη να εξυπηρετήσει του πελάτες την μέρα της απεργίας
από Ληστοσυμμορίτης » 24 Οκτ 2024, 22:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
21 Νοέμ 2024, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μάνα έστελνε τις γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης από τον Κολωνό στους πελάτες
από georgebi » 02 Οκτ 2023, 16:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
02 Οκτ 2023, 16:11
-