Ελληναραδες προσέλαβαν"ΜΠΡΑΒΟΥΣ" να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ τους πελατες απο την ΤΗΟΜΑS COOK

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Ελληναραδες προσέλαβαν"ΜΠΡΑΒΟΥΣ" να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ τους πελατες απο την ΤΗΟΜΑS COOK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 27 Σεπ 2019, 01:42

Εμπεδοκλής έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:39
Σωστά, γιατί όταν μπήκε στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν και είπε συνομωτικά κούκ, κλείνοντας το μάτι του. Δεν του ζητήθηκε κάποιο στοιχείο.

Και αφού ο ξενοδόχος είχε συμβόλαιο με το μεσόζοντα γιατί δεν κινείται νομικά ενάντια σε αυτόν και ζητά από το κράτος να καλύψει τη ζημιά του;
Εφοσον η εταιρεια βαρεσε κανονι,ο ξενοδοχος ξερει οτι δεν θα πληρωθει.Συνεπως το συμβολαιο που ειχε με τον μεσαζοντα για την παροχη υπηρεσιων στον πελατη παυει να ισχυει.
Και φυσικα ο ξενδοχος δικαιουται ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ να κινηθει εναντιον της εταιρειας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Εμπεδοκλής

Re: Ελληναραδες προσέλαβαν"ΜΠΡΑΒΟΥΣ" να ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ τους πελατες απο την ΤΗΟΜΑS COOK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 27 Σεπ 2019, 01:47

ST48410 έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:32
Εμπεδοκλής έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:29
ST48410 έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:15

Είναι σαν να σου έρθει ένας πελάτης στο κατάστημά σου και να σου πει μου 'κλεψαν το πορτοφόλι μου στο οποίο είχα τα λεφτά για να σε πληρώσω. Αν είναι για κάνα μπουκάλι νερό μπορεί και να του το χαρίσεις γνωρίζοντας ότι σου λέει την αλήθεια. Αν πουλάς αυτοκίνητα τι γίνεται;
Όχι. Είναι σαν να έρθει ο πελάτης στο κατάστημα σου, να του ζητήσεις να σε πληρώσει, όχι cash αλλά μέσω PayPal, επειδή αυτή είναι η πολιτική σου, αυτός να σε πληρώσει και να σου φέρει το αποδεικτικό της πληρωμής και εσύ μετά να του πεις ότι δεν σου δίνω το αυτοκίνητο γιατί η PayPal δέσμεσε τα λεφτά σου...
Ας γίνουμε πρακτικοί. Εσύ θα αναλάμβανες ολόκληρο το κόστος; Τι θα έκανες αν είχες στις 30 κλίνες τις μισές από TK με πχ 40-50 άτομα σε 15 δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα;
Τα απολύτως φυσιολογικά. Θα έμπαινα στα δωμάτια τους και θα προέβαινα σε κατάσχεση όλων των υπαρχόντων τους. Μετά θα έπιανα τα μικρά παιδιά και θα τα πουλούσα, θα έστελνα τις γυναίκες για πορνεία και τους άνδρες ως δούλους στη διπλανή οικοδομή μέχρι να με ξεπληρώσουν για αυτά που μου χρωστά η κουκ. Τι είμαστε; Κανένα ευρωπαϊκό κράτος; Ή σαν τίποτε φύλαρχους σε Ταϊλάνδη και υποσαχάρια...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 27 Σεπ 2019, 01:51

Απάντηση επί της ουσίας δεν έχω πάρει και το καταλαβαίνεις. Καλή σου μέρα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 27 Σεπ 2019, 01:51

under έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:42
Εμπεδοκλής έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:39
Σωστά, γιατί όταν μπήκε στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν και είπε συνομωτικά κούκ, κλείνοντας το μάτι του. Δεν του ζητήθηκε κάποιο στοιχείο.

Και αφού ο ξενοδόχος είχε συμβόλαιο με το μεσόζοντα γιατί δεν κινείται νομικά ενάντια σε αυτόν και ζητά από το κράτος να καλύψει τη ζημιά του;
Εφοσον η εταιρεια βαρεσε κανονι,ο ξενοδοχος ξερει οτι δεν θα πληρωθει.Συνεπως το συμβολαιο που ειχε με τον μεσαζοντα για την παροχη υπηρεσιων στον πελατη παυει να ισχυει.
Και φυσικα ο ξενδοχος δικαιουται ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ να κινηθει εναντιον της εταιρειας.
Και πάλι καλά που μιλάμε για τον ξενοδόχο. Φαντάσου τι έπρεπε να κάνει ο πιλότος του αεροπλάνου που ήταν εν πτήση και στα μισά της διαδρομής έμαθε ότι η εταιρεία χρεωκόπησε και δεν θα πληρωθεί...

Υποθέτω ότι θα έπρεπε να κατεβάσει τους επιβάτες στο πλησιέστερο χωράφι και να πάρει το αεροπλάνο να φύγει...

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 27 Σεπ 2019, 01:53

Οταν ο Εμπεδοκλας αρχιζει και τραυλιζει δεν υπαρχει τελος.Απο μαλακια σε μαλακια,χωρις σταματημο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 27 Σεπ 2019, 01:57

Καλά τα λέει ο Εμπεδοκλής σε αυτό το νήμα. Τα μαντάτα για τους μπράβους που πετάν έξω κόσμο θα φτάσουν και στη Βρετανία και μετά θα κλαίτε για την πτώση του τουρισμού. Τον πελάτη πρέπει να τον σέβεσαι.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 27 Σεπ 2019, 01:57

ST48410 έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:51
Μου λες ότι βρίσκεις φυσιολογικό να βάλεις κόσμο να δείρουν και να διώξουν ανθρώπους που σε έχουν πληρώσει αλλά ο ταμίας σου έφαγε τα λεφτά και ταυτόχρονα βρίσκεις εντελώς παράλογο να εφαρμόσεις άλλες μεθόδους που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη και πολιτισμούς, όπως η μαστροπεία, η δουλεία και η πώληση παιδιών...

Αν σε κράτος της δυτικής Ευρώπης εφαρμόζεις τέτοιες μεθόδους, λυπάμαι ήδη τους τουρίστες που ξέμειναν σε καμιά Γκαμπόν ή Ταϊλάνδη...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 27 Σεπ 2019, 01:58

under έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:53
Οταν ο Εμπεδοκλας αρχιζει και τραυλιζει δεν υπαρχει τελος.Απο μαλακια σε μαλακια,χωρις σταματημο.
Δεν πας δίπλα να γλύψεις κανένα μπουμπουκικό παπάρι;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 27 Σεπ 2019, 02:03

mao mao έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:57
Καλά τα λέει ο Εμπεδοκλής σε αυτό το νήμα. Τα μαντάτα για τους μπράβους που πετάν έξω κόσμο θα φτάσουν και στη Βρετανία και μετά θα κλαίτε για την πτώση του τουρισμού. Τον πελάτη πρέπει να τον σέβεσαι.
Πες μου αλήθεια, θα έκλεινες ποτέ ξενοδοχείο σε άλλη χώρα όταν το πρώτο που θα διάβαζες είναι ότι έδειραν και πέταξαν έξω πελάτη που είχε πληρώσει;

Επίσης αφού είναι απολύτως φυσιολογικό ότι ο πελάτης θα πρέπει να έχει απαίτηση μόνο από την κουκ γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τον ξενοδόχο και ζητά φοροαπαλλαγές;

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 27 Σεπ 2019, 02:03

Εμπεδοκλής έγραψε:
ST48410 έγραψε:
Μου λες ότι βρίσκεις φυσιολογικό να βάλεις κόσμο να δείρουν και να διώξουν ανθρώπους που σε έχουν πληρώσει /quote]
Όχι βέβαια. Έγραψα στην προηγούμενη σελίδα ότι έχει μεγάλη σημασία το πως θα διαχειριστούν την κρίση. Σου έγραψα επίσης ότι δεν θεωρώ εφικτό να αντέξει μια επιχείρηση το συνολικό κόστος διαμονής / διατροφής μεγάλου αριθμού ατόμων. Ποια είναι η δική σου συγκεκριμένη πρόταση;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 27 Σεπ 2019, 02:07

ST48410 έγραψε:
27 Σεπ 2019, 02:03
Εμπεδοκλής έγραψε:
ST48410 έγραψε:
Μου λες ότι βρίσκεις φυσιολογικό να βάλεις κόσμο να δείρουν και να διώξουν ανθρώπους που σε έχουν πληρώσει /quote]
Όχι βέβαια. Έγραψα στην προηγούμενη σελίδα ότι έχει μεγάλη σημασία το πως θα διαχειριστούν την κρίση. Σου έγραψα επίσης ότι δεν θεωρώ εφικτό να αντέξει μια επιχείρηση το συνολικό κόστος διαμονής / διατροφής μεγάλου αριθμού ατόμων. Ποια είναι η δική σου συγκεκριμένη πρόταση;
Την έχω ήδη γράψει. Θα διεκδικήσω έως το τελευταίο ευρώ της διαμονής από τον τύπο που πλήρωσε και τσάκωσα στο δωμάτιο. Αν δεν έχει ρευστό παίρνω και χρυσά δόντια, αν δεν έχει ούτε χρυσά δόντια ας δουλέψει στην οικοδομή, ας βγάλει τη γυναίκα του στο πεζοδρόμιο ή έστω, ας πουλήσει το νεφρό του. Ευρώπη λέμε, όχι μαλακίες...

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 27 Σεπ 2019, 02:34

Εμπεδοκλής έγραψε:
27 Σεπ 2019, 01:35
Φανταστείτε να είστε εν πλω έχοντας πληρώσει εισιτήριο για Κρήτη και το πλοίο επειδή δεν πήρε τα λεφτά του να αποφασίσει να μεταβεί στο Μαρόκο για να κάνει εκεί δρομολόγια και να σας παρατήσει εκεί ή χειρότερα να σας κατεβάσει με βάρκες στη θάλασσα...

.
Εμπειρία απο τό Στρατό στά 20 μου χρόνια.....

Ταξιδεύω γιά Κώ μέ παιδιά από τή μονάδα....επιστροφή από άδεια.....

Ενας από τά παιδιά έχει φύλλο πορείας μέ δωρεάν μεταβίβαση μέ το πλοίο.....

Στόν ελεγχο εισητηρίων μέσα στό καράβι τού λένε οτι επρεπε νά γυρίσει μέ τήν ίδια εταιρεία

μέ αυτή πού έφυγε....ο φαντάρος τούς λέει δέν τόξερα καί δέν έχω λεφτά.....

Φεύγουν....καί τό βράδυ ξανάρχονται καί του λένε σέ θέλει ο καπετάνιος.....

Τόν πάνε σέ ένα δωμάτιο καί 6-7 άτομα ναυτικοί τόν ξυλοφορτώνουν..... :c020:

Η Αθσνατη Ελληνική Φιλοξενία- Φιλοτιμία..... :fp:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 27 Σεπ 2019, 02:46

under έγραψε:
26 Σεπ 2019, 19:47
Dwarven Blacksmith έγραψε:
26 Σεπ 2019, 19:45
under έγραψε:
26 Σεπ 2019, 19:40
Εφοσον το ξενοδοχειο δεν εχει πληρωθει και δεν προκειται να πληρωθει τι θα επρεπε να κανει ; Τζαμπα ολα ;
Άμα δεν είσαι κάφρος και κατσαπλιάς τον πελάτη τον αποζημιώνεις για ο,τιδήποτε στραβό του τύχει ακόμα κι αν δε φταις εσύ.
Έτσι χτίζεται η αξιοπιστία και οι καλές κριτικές.

Εσύ τι θα έκανες;
Αυτο που εκανε ο ξενοδοχος Θα εξηγουσα οτι δεν εχω πληρωθει και θα ακυρωνα την κρατηση.Το πολυ να τους εδινα μια ημερα για να βρουν μια ακρη με την επιστροφη τους.Εξαρταται απο το ποσα ατομα ειναι.

.
Εγώ θά περίμενα νά τούς έβαζες νά πλύνουν πιάτα σκάλες νά κουρεψουν τό γκαζόν μέ ψαλίδι

καί νά φτιάξουν μέ λουλούδια τήν έκφραση Αrbeit macht frei..... τά κοπρόσκυλα......

Μή πώ νά τούς έπαιρνες και καμμιά φιάλη αίμα στόν καθένα.....ένεκα τών χρωστουμένων..... :D

Φιλοξενίες ....Φιλοτιμίες.....καί παπάρια μάντολες.....

Τουριστικά .....Πάμε καλά πάντως....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 27 Σεπ 2019, 02:51

Εαν η κυβερνηση θελει να υπερασπιστει τον Ελληνικο τουρισμο οφειλει να στραφει νομικα εναντια στην Κυβερνηση του Ηνωμενου Βασιλειου και των μετοχων τις εταιριας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών