foscilis έγραψε: ↑01 Ιαν 2020, 01:31IEEE Journal με αυτήν πρώτο όνομα.
Εγώ τουλάχιστον αυτό δεν το κατάφερα ούτε υπήρχε περίπτωση.
Είναι όντως καλή. Για το όνομα του επιβλέποντα τα εξήγησε ο Βρουμ. BTW ο επιβλέπων ήταν πολύ ενταξει, τον είχα κι εγώ σαν προπτυχιακός. Δεν ήταν από τους κομματοσκυλους και βασικά η Μπαζιάνα ήρθε ΕΜΠ επειδή αυτός που είχε στην Πάτρα της ΕΚΛΕΨΕ την ερευνα.
Αν υπάρχει κάτι βυσματικο είναι που διορίστηκε δασκάλα για να έχει μόνιμο μισθό και στη συνέχεια αποσπάστηκε για να ασχολείται με την έρευνα. Οι πιο πολλοί μεταδιδακτορικοι φυτοζωουν μέχρι τα 40-45 που γίνονται καθηγητές, αυτή πάντα κυνηγούσε τη μονιμότητα ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή καριέρα, μικρό το κακό ΙΜΟ.
Τώρα το ότι δε μετέφρασε έναν τύπο από τη δημοσίευση big deal εμένα είχε λάθος τυπωμένα τα ελληνικά σε όλα τα σχήματα και το πήρα χαμπάρι δύο χρόνια μετά που χαζευα ένα αντίγραφο.
Βρείτε κάτι αλλο να ασχοληθείτε κ. Χωριάτη.
σήμερα είναι 1η, έδωσα στα ζα αργία

τι να πω για την κλεμμένη έρευνα, είναι φρικτό

χαίρομαι που βάζεις εαυτόν ως κριτήριο επιστημονικής πιστότητας, γιατί χρειάζομαι να μου κρίνεις κάτι

πήγα λοιπόν στην διατριβή και από τη διατριβή τα κοπι πεηστ με οδήγησαν στο paper (σικ) εδώ
https://www.researchgate.net/publicatio ... n_Analysis
είναι ενα pay per του 2005. εγώ τώρα είμαι απο την ορεινή Ευρυτανία και δεν ξέρω από αυτά τα ψιψιψίνια, βλέπω όμως μια φάβα και ένα λάκκο

θα βάλω τρείς σελίδες απο το κεφάλαιο 3
σελ 1

σελ 2

σελ 3

Για δες λίγο σελ 2. Ορίζει τα A_t, H_t τα οποία είναι τυχαίες μεταβλητές.
Μετά δεν τα χρησιμοποιεί πουθενά.
Πουθενά.
Θα μου πείς 'σιγά μωρέ, είναι η μέρα που γνώρισε τον Αλέξη και ήταν ανάστατη'.
Και εγώ θα ήμουν ανάστατος αν είχα γνωρίσει τον Αλέξη.

Πάμε λίγο παρακάτω. Ορίζει
Μπέτη Τσίπρα 2005 έγραψε: S_N(k)=The number of successfully (re)transmitted packets over the N data channels, given that k free and/or backlogged stations transmit during a slot,...
Επαλήθευσέ μου μία ότι το Α(n) και το Α_t είναι διαφορετικές τυχαίες μεταβλητέςΜπέτη Τσίπρα 2005 έγραψε:A(n)=The number of correctly received packets at destination, given that n successful (re)transmissions occurred during a slot...
Kαι στην σχεση (3) σελ 2 ορίζει ένα Φ_Ν(χ,y,z), το οποίο είναι το γινόμενο των διακριτών συναρτήσεων πιθανότητας των S_N και A(n).
Με βάση αυτό, αποδεικνύεται (δεν το κάνει στο pay per, αλλά την πιστεύω) ότι η αρχική τυχαία μεταβλητή ενδιαφέροντος, X_t (οριζεται στη σελίδα 1), είναι Μαρκοβιανή αλυσίδα, απεριοδική, ομογενής, ανάγωγη (σελ 3), και στην οποία μετά μπορεί να επικαλεσθεί την Εργοδικότητα, άρα άρα άρα...
Τώρα, να δούμε λίγο αυτήν την Φ_Ν(χ,y,z). Από την κατασκευή της, είναι από κοινού συνάρτηση πιθανότητας για το διανυσμα (SN(x),A(n)).
Συμφωνείς;
Εγω όχι

Τα ενδεχόμενα {SN(x)=y} και {Α(y)=z} δεν είναι ανεξάρτητα, και δεν μπορούν να είναι, καθώς η Α(*) εξαρτάται από την Sn(*)
Δεν έχει δικαίωμα η Μπέτη να πολλαπλασιάσει μαζί τις σ.π. στον ορισμό της Φ_Ν

πάει η αναγωγιμότητα, πάει η Εργοδικότητα, πάει και η στάσιμη κατανομή της αλυσίδας (την οποία χρησιμοποιεί παρακάτω, δες και εσύ).
Τι συμβαίνει εδώ;

Φυσικά, κανενα pay per δεν είναι πλήρες χωρίς προσομοιωτικά δεδομένα. Έχω ψάξει μα δε μπορώ να βρω πουθενά τους κώδικες που χρησιμοποιήθηκαν

Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να τους βρούμε; Να πάρω τηλέφωνο την ίδια; Πότε έχει ώρες γραφείου