Μαύρη μέρα για την παιδεία- Η Μπαζιάνα έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Μαύρη μέρα για την παιδεία- Η Μπαζιάνα έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Ιαν 2020, 22:01

foscilis έγραψε:
01 Ιαν 2020, 01:31
IEEE Journal με αυτήν πρώτο όνομα.

Εγώ τουλάχιστον αυτό δεν το κατάφερα ούτε υπήρχε περίπτωση.

Είναι όντως καλή. Για το όνομα του επιβλέποντα τα εξήγησε ο Βρουμ. BTW ο επιβλέπων ήταν πολύ ενταξει, τον είχα κι εγώ σαν προπτυχιακός. Δεν ήταν από τους κομματοσκυλους και βασικά η Μπαζιάνα ήρθε ΕΜΠ επειδή αυτός που είχε στην Πάτρα της ΕΚΛΕΨΕ την ερευνα.

Αν υπάρχει κάτι βυσματικο είναι που διορίστηκε δασκάλα για να έχει μόνιμο μισθό και στη συνέχεια αποσπάστηκε για να ασχολείται με την έρευνα. Οι πιο πολλοί μεταδιδακτορικοι φυτοζωουν μέχρι τα 40-45 που γίνονται καθηγητές, αυτή πάντα κυνηγούσε τη μονιμότητα ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή καριέρα, μικρό το κακό ΙΜΟ.

Τώρα το ότι δε μετέφρασε έναν τύπο από τη δημοσίευση big deal εμένα είχε λάθος τυπωμένα τα ελληνικά σε όλα τα σχήματα και το πήρα χαμπάρι δύο χρόνια μετά που χαζευα ένα αντίγραφο. :)

Βρείτε κάτι αλλο να ασχοληθείτε κ. Χωριάτη.

σήμερα είναι 1η, έδωσα στα ζα αργία :102:
τι να πω για την κλεμμένη έρευνα, είναι φρικτό :102: αυτό το τραύμα ίσως εξηγεί το γιατί έμπλεξε με τον Αλέξη... όχι κουτσομπολιά όμως 1χρονιά, γιατί αλλιώς θα τα έχουμε όλο το χρόνο :102:

χαίρομαι που βάζεις εαυτόν ως κριτήριο επιστημονικής πιστότητας, γιατί χρειάζομαι να μου κρίνεις κάτι :102:

πήγα λοιπόν στην διατριβή και από τη διατριβή τα κοπι πεηστ με οδήγησαν στο paper (σικ) εδώ

https://www.researchgate.net/publicatio ... n_Analysis

είναι ενα pay per του 2005. εγώ τώρα είμαι απο την ορεινή Ευρυτανία και δεν ξέρω από αυτά τα ψιψιψίνια, βλέπω όμως μια φάβα και ένα λάκκο :102:

θα βάλω τρείς σελίδες απο το κεφάλαιο 3

σελ 1
Εικόνα

σελ 2
Εικόνα

σελ 3
Εικόνα

Για δες λίγο σελ 2. Ορίζει τα A_t, H_t τα οποία είναι τυχαίες μεταβλητές.
Μετά δεν τα χρησιμοποιεί πουθενά.
Πουθενά.

Θα μου πείς 'σιγά μωρέ, είναι η μέρα που γνώρισε τον Αλέξη και ήταν ανάστατη'.
Και εγώ θα ήμουν ανάστατος αν είχα γνωρίσει τον Αλέξη. :102:
Πάμε λίγο παρακάτω. Ορίζει

Μπέτη Τσίπρα 2005 έγραψε: S_N(k)=The number of successfully (re)transmitted packets over the N data channels, given that k free and/or backlogged stations transmit during a slot,...
Μπέτη Τσίπρα 2005 έγραψε:A(n)=The number of correctly received packets at destination, given that n successful (re)transmissions occurred during a slot...
Επαλήθευσέ μου μία ότι το Α(n) και το Α_t είναι διαφορετικές τυχαίες μεταβλητές

Kαι στην σχεση (3) σελ 2 ορίζει ένα Φ_Ν(χ,y,z), το οποίο είναι το γινόμενο των διακριτών συναρτήσεων πιθανότητας των S_N και A(n).
Με βάση αυτό, αποδεικνύεται (δεν το κάνει στο pay per, αλλά την πιστεύω) ότι η αρχική τυχαία μεταβλητή ενδιαφέροντος, X_t (οριζεται στη σελίδα 1), είναι Μαρκοβιανή αλυσίδα, απεριοδική, ομογενής, ανάγωγη (σελ 3), και στην οποία μετά μπορεί να επικαλεσθεί την Εργοδικότητα, άρα άρα άρα...

Τώρα, να δούμε λίγο αυτήν την Φ_Ν(χ,y,z). Από την κατασκευή της, είναι από κοινού συνάρτηση πιθανότητας για το διανυσμα (SN(x),A(n)).
Συμφωνείς;

Εγω όχι :102:
Τα ενδεχόμενα {SN(x)=y} και {Α(y)=z} δεν είναι ανεξάρτητα, και δεν μπορούν να είναι, καθώς η Α(*) εξαρτάται από την Sn(*)
Δεν έχει δικαίωμα η Μπέτη να πολλαπλασιάσει μαζί τις σ.π. στον ορισμό της Φ_Ν :102: άρα και η Μαρκοβιανή ιδιότητα παύει να ισχύει.
πάει η αναγωγιμότητα, πάει η Εργοδικότητα, πάει και η στάσιμη κατανομή της αλυσίδας (την οποία χρησιμοποιεί παρακάτω, δες και εσύ).

Τι συμβαίνει εδώ; :102:

Φυσικά, κανενα pay per δεν είναι πλήρες χωρίς προσομοιωτικά δεδομένα. Έχω ψάξει μα δε μπορώ να βρω πουθενά τους κώδικες που χρησιμοποιήθηκαν :102:
Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να τους βρούμε; Να πάρω τηλέφωνο την ίδια; Πότε έχει ώρες γραφείου :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 02 Ιαν 2020, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 01 Ιαν 2020, 22:58

Έχει αρχίσει κανείς άλλος να φοβάται τον Χουργιατς τύποι? :o:o
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Ιαν 2020, 00:17

Δε θυμαμαι σχεδον τιποτα απο μαρκοβιανες αλυσιδες και δεν ειμαι σε θεση να πω κατι για τον συμβολισμο που χρησιμοποιει. Ειναι λιγο κακογραμμενο ειναι η αληθεια, ισως η παρουσιαση να εβγαζε λιγο καλυτερο νοημα.

Αλλα νομιζω πως τη Φ την οριζει σαν ενα ειδος συντομογραφιας στις πραξεις που ακολουθουν, πουθενα δεν την λεει "απο κοινου πιθανοτητα".

Διαισθητικα τελειως ωστοσο γιατι να μην ειναι εργοδικη η αλυσιδα; Σου φαινεται αδυνατο να πηγαινεις απο μ ενεργους σταθμους σε ν ενεργους σταθμους για οποιαδηποτε μ και ν μεσα σε πεπερασμενο (αλλα απροβλεπτο) αριθμο μεταβασεων; Εμενα μου φαινεται σαν αυτο που κανει αυτη η μαλακια ολη την ωρα.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 02 Ιαν 2020, 01:01

foscilis έγραψε:
02 Ιαν 2020, 00:17
Δε θυμαμαι σχεδον τιποτα απο μαρκοβιανες αλυσιδες ... Αλλα νομιζω πως τη Φ την οριζει σαν ενα ειδος συντομογραφιας
Μα την αθροίζει αμέσως μετά για να βρεί πιθανότητες :102:
σχέσεις (6) :102: (7) :102: (8) :102:

Διαισθητικα τελειως ωστοσο γιατι να μην ειναι εργοδικη η αλυσιδα;

Το πραγματικό σενάριο που θέλουν να προσομοιώσουν μπορεί να είναι :102: Το δικό τους μοντέλο δεν είναι :102:

Υγ. Έχει κανείς ίνφο για τους κώδικες; Δε μπορώ να βρω τίποτε :102:

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 02 Ιαν 2020, 13:58

Εχει διδακτορικο απο Μετσοβειο εχει τοσες δημοσιευσεις και εγινε καθηγητρια στο πανεπηστημιο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ δηλαδη σιγα το κατορθωμα ρε που της κανετε και κριτικη.
under έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 02 Ιαν 2020, 14:07

Δρακουμελ έγραψε:
02 Ιαν 2020, 13:58
σιγα το κατορθωμα

εσύ τύπε πόσες σε πόσες Έδρες εδράζεσαι :102:

revegion enos atomou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από revegion enos atomou » 02 Ιαν 2020, 14:12

Χουργιατς έγραψε:
01 Ιαν 2020, 22:01
foscilis έγραψε:

Είναι όντως καλή. Για το όνομα του επιβλέποντα τα εξήγησε ο Βρουμ. BTW ο επιβλέπων ήταν πολύ ενταξει, τον είχα κι εγώ σαν προπτυχιακός. Δεν ήταν από τους κομματοσκυλους και βασικά η Μπαζιάνα ήρθε ΕΜΠ επειδή αυτός που είχε στην Πάτρα της ΕΚΛΕΨΕ την ερευνα.

Αν υπάρχει κάτι βυσματικο είναι που διορίστηκε δασκάλα για να έχει μόνιμο μισθό και στη συνέχεια αποσπάστηκε για να ασχολείται με την έρευνα. Οι πιο πολλοί μεταδιδακτορικοι φυτοζωουν μέχρι τα 40-45 που γίνονται καθηγητές, αυτή πάντα κυνηγούσε τη μονιμότητα ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή καριέρα, μικρό το κακό ΙΜΟ.

Τώρα το ότι δε μετέφρασε έναν τύπο από τη δημοσίευση big deal εμένα είχε λάθος τυπωμένα τα ελληνικά σε όλα τα σχήματα και το πήρα χαμπάρι δύο χρόνια μετά που χαζευα ένα αντίγραφο. :)

σήμερα είναι 1η, έδωσα στα ζα αργία :102:
τι να πω για την κλεμμένη έρευνα, είναι φρικτό :102: αυτό το τραύμα ίσως εξηγεί το γιατί έμπλεξε με τον Αλέξη... όχι κουτσομπολιά όμως 1χρονιά, γιατί αλλιώς θα τα έχουμε όλο το χρόνο :102:

χαίρομαι που βάζεις εαυτόν ως κριτήριο επιστημονικής πιστότητας, γιατί χρειάζομαι να μου κρίνεις κάτι :102:

πήγα λοιπόν στην διατριβή και από τη διατριβή τα κοπι πεηστ με οδήγησαν στο paper (σικ) εδώ

https://www.researchgate.net/publicatio ... n_Analysis

είναι ενα pay per του 2005. εγώ τώρα είμαι απο την ορεινή Ευρυτανία και δεν ξέρω από αυτά τα ψιψιψίνια, βλέπω όμως μια φάβα και ένα λάκκο :102:

θα βάλω τρείς σελίδες απο το κεφάλαιο 3

σελ 1
Εικόνα

σελ 2
Εικόνα

σελ 3
Εικόνα

Για δες λίγο σελ 2. Ορίζει τα A_t, H_t τα οποία είναι τυχαίες μεταβλητές.
Μετά δεν τα χρησιμοποιεί πουθενά.
Πουθενά.

Θα μου πείς 'σιγά μωρέ, είναι η μέρα που γνώρισε τον Αλέξη και ήταν ανάστατη'.
Και εγώ θα ήμουν ανάστατος αν είχα γνωρίσει τον Αλέξη. :102:
Πάμε λίγο παρακάτω. Ορίζει

Μπέτη Τσίπρα 2005 έγραψε: S_N(k)=The number of successfully (re)transmitted packets over the N data channels, given that k free and/or backlogged stations transmit during a slot,...
Μπέτη Τσίπρα 2005 έγραψε:A(n)=The number of correctly received packets at destination, given that n successful (re)transmissions occurred during a slot...
Επαλήθευσέ μου μία ότι το Α(n) και το Α_t είναι διαφορετικές τυχαίες μεταβλητές

Kαι στην σχεση (3) σελ 2 ορίζει ένα Φ_Ν(χ,y,z), το οποίο είναι το γινόμενο των διακριτών συναρτήσεων πιθανότητας των S_N και A(n).
Με βάση αυτό, αποδεικνύεται (δεν το κάνει στο pay per, αλλά την πιστεύω) ότι η αρχική τυχαία μεταβλητή ενδιαφέροντος, X_t (οριζεται στη σελίδα 1), είναι Μαρκοβιανή αλυσίδα, απεριοδική, ομογενής, ανάγωγη (σελ 3), και στην οποία μετά μπορεί να επικαλεσθεί την Εργοδικότητα, άρα άρα άρα...

Τώρα, να δούμε λίγο αυτήν την Φ_Ν(χ,y,z). Από την κατασκευή της, είναι από κοινού συνάρτηση πιθανότητας για το διανυσμα (SN(x),A(n)).
Συμφωνείς;

Εγω όχι :102:
Τα ενδεχόμενα {SN(x)=y} και {Α(y)=z} δεν είναι ανεξάρτητα, και δεν μπορούν να είναι, καθώς η Α(*) εξαρτάται από την Sn(*)
Δεν έχει δικαίωμα η Μπέτη να πολλαπλασιάσει μαζί τις σ.π. στον ορισμό της Φ_Ν :102: άρα και η Μαρκοβιανή ιδιότητα παύει να ισχύει.
πάει η αναγωγιμότητα, πάει η Εργοδικότητα, πάει και η στάσιμη κατανομή της αλυσίδας (την οποία χρησιμοποιεί παρακάτω, δες και εσύ).

Τι συμβαίνει εδώ; :102:

Φυσικά, κανενα pay per δεν είναι πλήρες χωρίς προσομοιωτικά δεδομένα. Έχω ψάξει μα δε μπορώ να βρω πουθενά τους κώδικες που χρησιμοποιήθηκαν :102:
Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να τους βρούμε; Να πάρω τηλέφωνο την ίδια; Πότε έχει ώρες γραφείου :102:

Ρεμπεσκέ, σύνελθε ρε μανμου

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 02 Ιαν 2020, 14:36

Χουργιατς έγραψε:
02 Ιαν 2020, 14:07
Δρακουμελ έγραψε:
σιγα το κατορθωμα

εσύ τύπε πόσες σε πόσες Έδρες εδράζεσαι :102:
Σε καμια. Δεν εχω ουτε διδακτορικο ουτε δημοσιευσεις αλλα καταλαβαινω οτι η Περιστερα εχει μια χαρα βιογραφικο για καθηγητρια.
under έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 02 Ιαν 2020, 15:40

Η μπαζιανα ανά παίζει να έχει το πιο σοβαρό cv από όλους τους δεπ του πανεπιστημίου θεσσαλιας

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 02 Ιαν 2020, 18:57

Δημοκράτης έγραψε:
02 Ιαν 2020, 15:40
Η μπαζιανα ανά παίζει να έχει το πιο σοβαρό cv από όλους τους δεπ του πανεπιστημίου θεσσαλιας
αυτό λέμε εδώ και πολλές σελίδες άλλα κάποιοι πιστεύουν ότι θέλει κανένα τρελό μέσο κάποιος με τέτοιο βιογραφικό να διοριστεί σε τριτοκλασάτο περιφεριακός πανεπιστήμιο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Φορτουνάτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φορτουνάτος » 02 Ιαν 2020, 19:10

Από τα ονόματα και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται περί πασόκων νεόπλουτων: Μπέτυ, Ζανέτ, παλαιότερα Καρακαλτάκα και Χλέμπουρας...

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 07 Ιαν 2020, 13:24

Δρακουμελ έγραψε:
Εχει διδακτορικο απο Μετσοβειο εχει τοσες δημοσιευσεις και εγινε καθηγητρια στο πανεπηστημιο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ δηλαδη σιγα το κατορθωμα ρε που της κανετε και κριτικη.

Δηλαδή τύπε στο ΠΘ προσλαμβάνονταν δευτέρας κλάσσης ακαδημαϊκοί μέχρι τώρα; :102:

:102:

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 07 Ιαν 2020, 13:26

Δημοκράτης έγραψε:

Δηλαδή τύπε θα έπρεπε να μετονομαστεί και η Σχολή σε 'Η Μπέττυ και οι άλλοι'; :102:

:102:

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 07 Ιαν 2020, 13:27

Lord Brum έγραψε:
02 Ιαν 2020, 18:57
Δημοκράτης έγραψε:
αυτό λέμε εδώ και πολλές σελίδες άλλα κάποιοι πιστεύουν ότι θέλει κανένα τρελό μέσο κάποιος με τέτοιο βιογραφικό να διοριστεί σε τριτοκλασάτο περιφεριακός πανεπιστήμιο.

Δηλαδή τύπε θέλει ένα μέτριου τύπου μέσον; :102:

Αφού ο τύπος σου σου λέει πριν πως οι άλλοι εκεί θα έπρεπε να την αντιμετωπίζουν με δεος :102:

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 07 Ιαν 2020, 13:35

Χουργιατς έγραψε:
01 Ιαν 2020, 22:01
foscilis έγραψε:
................
σελ 1
Εικόνα

σελ 2
Εικόνα

σελ 3
Εικόνα

pay per
μήπως είσαι ο πρώτος που τα διαβάζει ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις