Κάνουμε προσλήψεις, δίνουμε αυξήσεις, και αν αυτά δεν δουλέψουν, κάνουμε μία απεργία και μία πορεία.George_V έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 17:02Εγω αλλο ρωτησα. Πως θα αντιμετωπιστουν τα παιδια με παραβατικη συμπεριφορα εντος σχολειου.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 16:49Αν αυξάνεται το φαινόμενο οι μαθητές να μην γουστάρουν το σχολείο είναι κοινωνικό ζήτημα και όχι ατομικό επομένως πρεπει να ειδωθεί γιατί το σχολείο δημιουργεί παιδιά που δεν χωράνε μέσα του; Χρειάζεται ένα σχολείο που οι μαθητές θα ε΄γουστάρουν να πηγαίνουν σχολείο αντί να βγάζουν όλη αυτή την ένταση στην καταστροφή να τη βγάζουν στη δημιουργηκότητα. Αν σηκώνεις τείχους στη δημιουργικότητα των παιδιών κατα πάσα πιθανότητα θα δημιουργείς παιδιά με τέτοια χαρακτηριστικά.George_V έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 16:44
Σωστα.
Αλλα οταν συμβει κατι το οποιο δεν ειναι ατυχημα καποιος πρεπει να αναλαβει και τις ευθυνες.
Αν π.χ. ενας μαθητης σπασει σχολικο πράγμα γιατι ετισ του ηρθε η γιατι τον τσαντισε ο δασκαλος η γιατι ξερω γω ηθελε να το σπασει καποιος πρεπει να αναλαβει την ευθυνη για αυτο καποιος πρεπει να το πληρωσει και καποιος πρεπει να παρει ενα μαθημα.
Δε ρωτησα πως θα το αλλαξεις αυτο. (το οποιο δεν θα γινει αυτοματα αλλα εν καιρω) Αλλα πως θα αντιμετωπισεις ενα υπαρκτο φαινομενο μεχρι να αλλαξεις τα δεδομενα στην εκπαιδευση.
Εστω οτι εισαι διευθυντης σχολειου και σου φερνουν τον Κωστάκη ο οποιος μολις εσπασε τον υπολογιστη του γιατι του εκανε παρατηρηση ο δασκαλος να κανει ησυχια και αυτος τσαντιστηκε και τον πεταξε κατω.
Πως χειριζεσαι την υποθεση?
Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 3
Re: Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 3
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Α ναι, ξέχασα να συμπληρώσω στα παραπάνω, ότι τα προβλήματα λύνονται επίσης, με το να λέμε θεωρητικές αρλούμπες χωρίς καμία πρακτική αξία.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 17:25Μα δεν είναι ατομική ευθύνη ένα κοινωνικό πρόβλημα, είτε είναι το άτομο ο ανήλικος είτε ο εκπαιδευτικός είτε ο γονιός είτε ο διευθυντής. Κατα πάσα πιθανότητα θα μιλούσα στα παιδιά όμως δεν μπορεί να λύσει ένα άτομο κοινωνικά προβλήματα, ακόμα και αν τον κλειδωνα σε ένα μπουντρουμι. Αυτά τα μέτρα δεν λύνουν το πρόβλημα, μπορεί να το χώνουν κάτω από το χαλί μέχρι να συσσωρευτεί και εκφραστεί με άλλη μορφή. Η παρέμβαση πρέπει να γίνει στις αιτίες του προβλήματος. Ακόμα κια αν βάλεις μεικ απ δεν επιδρας στη ρίζα.George_V έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 17:17Οχι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 17:15
το ερώτημα που θέτεις είναι σαν να σε έχω πιάσει να σε απειλώ και να σε λέω διάλεξε τι θες να πυροβολήσω, δεξι χέρι ή αριστερό πόδι; Αυτό ρωτάς.
Εθεσα ενα παράδειγμα και θελω να μου πεις ελευθερα χωρις απειλη πως θα το χειριζοσουν εσυ εαν εισουν ο διευθυντης του σχολειου.
Εχεις δωσει τοσες θεωριες για το τι πρεπει να γινεται και τι οχι με τα παιδια και την παραβατικοτητα τους.
Πως θα το ελυνες αυτο με βαση οτι εχεις πει μεχρι τωρα?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Ληστοσυμμορίτης
Εντελώς αχαμπαρος.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Κλασσικά η. Μπάλα στην εξεδραBeria έγραψε: ↑Χθες, 10:56
Οι ιδέες και οι κατακτήσεις του Εργατικού Κράτους, της ΕΣΣΔ δεν παύουν να μας εμπνέουν ακόμα και τώρα, οπορτουνιστή!
υγ. επίστρεψε στο σχολείο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εσύ τι θα πρότεινες να γίνει για να αντιμετωπιστεί η όλο και εντεινόμενη εφηβική βία;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είμαι σίγουρος ότι προτείνει φιλικό χτύπημα στην πλάτη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 12:47εσύ τι θα πρότεινες να γίνει για να αντιμετωπιστεί η όλο και εντεινόμενη εφηβική βία;
- Ληστοσυμμορίτης
Για αρχή πρέπει να γίνει κουβεντα και μελέτη του προβλήματος, αν δεν ξέρω από που πηγαζει τι θα κάνω; θα προσπαθώ να το κρύψω σε δομές καθαρτηρια ή θα τα κρύβω με καταστολή; είναι σύνθετο πρόβλημα σε αυτό νομίζω συμφωνούμε. Και αν έχεις διάθεση για συζήτηση το καταπιανομαστε. Αν θες ένα μαγικό ραβδί χωρίς να συνδέεται με το από που ξεκινάει πως αναπτύσσεται και τη μορφή που εκδηλώνεται το κοινωνικό φαινόμενο αυτό. Δε θα βγάλει πουθενά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 12:47εσύ τι θα πρότεινες να γίνει για να αντιμετωπιστεί η όλο και εντεινόμενη εφηβική βία;
Βάζεις τους γονείς να το πληρώσουν και τον Κωστάκη θα το συμμορφώσουν μετά οι ίδιοι στο σπίτι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνούμε ότι θα πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα το πρόβλημα, δηλαδή στα αίτια που το δημιουργούνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Χθες, 13:17Για αρχή πρέπει να γίνει κουβεντα και μελέτη του προβλήματος, αν δεν ξέρω από που πηγαζει τι θα κάνω; θα προσπαθώ να το κρύψω σε δομές καθαρτηρια ή θα τα κρύβω με καταστολή; είναι σύνθετο πρόβλημα σε αυτό νομίζω συμφωνούμε. Και αν έχεις διάθεση για συζήτηση το καταπιανομαστε. Αν θες ένα μαγικό ραβδί χωρίς να συνδέεται με το από που ξεκινάει πως αναπτύσσεται και τη μορφή που εκδηλώνεται το κοινωνικό φαινόμενο αυτό. Δε θα βγάλει πουθενά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 12:47εσύ τι θα πρότεινες να γίνει για να αντιμετωπιστεί η όλο και εντεινόμενη εφηβική βία;
η καταστολή δε πρόκειται να το εξαλείψει, πρόκειται όμως σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο να το περιορίσει
η καταστολή θα πρέπει να συνδυαστεί και με άλλα μέτρα που θα εστιάσουν στην αιτία του προβλήματος
τώρα η αιτία του προβλήματος είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και σίγουρα δεν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ληστοσυμμορίτης
Ακόμα και αν φαινομενικά μειώσει την καταγραφή το να γκετοποιεις και κατηγοροιοποεις παιδιά και σχολικές δομές θα κάνει πιο έντονα αλλες μορφές εκδήλωσης του προβλήματος. Ας πούμε πέρασαν περιορισμό στη χρήση κινητών, είχε επίδραση αυτό για το στόχο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 13:29συμφωνούμε ότι θα πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα το πρόβλημα, δηλαδή στα αίτια που το δημιουργούνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Χθες, 13:17Για αρχή πρέπει να γίνει κουβεντα και μελέτη του προβλήματος, αν δεν ξέρω από που πηγαζει τι θα κάνω; θα προσπαθώ να το κρύψω σε δομές καθαρτηρια ή θα τα κρύβω με καταστολή; είναι σύνθετο πρόβλημα σε αυτό νομίζω συμφωνούμε. Και αν έχεις διάθεση για συζήτηση το καταπιανομαστε. Αν θες ένα μαγικό ραβδί χωρίς να συνδέεται με το από που ξεκινάει πως αναπτύσσεται και τη μορφή που εκδηλώνεται το κοινωνικό φαινόμενο αυτό. Δε θα βγάλει πουθενά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 12:47
εσύ τι θα πρότεινες να γίνει για να αντιμετωπιστεί η όλο και εντεινόμενη εφηβική βία;
η καταστολή δε πρόκειται να το εξαλείψει, πρόκειται όμως σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο να το περιορίσει
η καταστολή θα πρέπει να συνδυαστεί και με άλλα μέτρα που θα εστιάσουν στην αιτία του προβλήματος
τώρα η αιτία του προβλήματος είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και σίγουρα δεν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν γίνεται να μην υπάρχει τιμωρία όμωςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Χθες, 13:40Ακόμα και αν φαινομενικά μειώσει την καταγραφή το να γκετοποιεις και κατηγοροιοποεις παιδιά και σχολικές δομές θα κάνει πιο έντονα αλλες μορφές εκδήλωσης του προβλήματος. Ας πούμε πέρασαν περιορισμό στη χρήση κινητών, είχε επίδραση αυτό για το στόχο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 13:29συμφωνούμε ότι θα πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα το πρόβλημα, δηλαδή στα αίτια που το δημιουργούνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Χθες, 13:17
Για αρχή πρέπει να γίνει κουβεντα και μελέτη του προβλήματος, αν δεν ξέρω από που πηγαζει τι θα κάνω; θα προσπαθώ να το κρύψω σε δομές καθαρτηρια ή θα τα κρύβω με καταστολή; είναι σύνθετο πρόβλημα σε αυτό νομίζω συμφωνούμε. Και αν έχεις διάθεση για συζήτηση το καταπιανομαστε. Αν θες ένα μαγικό ραβδί χωρίς να συνδέεται με το από που ξεκινάει πως αναπτύσσεται και τη μορφή που εκδηλώνεται το κοινωνικό φαινόμενο αυτό. Δε θα βγάλει πουθενά.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ληστοσυμμορίτης
Δεν μπαίνω σε αυτό σαν αίτημα, γιατί όμως είναι το πρώτο που σκέφτεσαι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 13:41δεν γίνεται να μην υπάρχει τιμωρία όμωςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Χθες, 13:40Ακόμα και αν φαινομενικά μειώσει την καταγραφή το να γκετοποιεις και κατηγοροιοποεις παιδιά και σχολικές δομές θα κάνει πιο έντονα αλλες μορφές εκδήλωσης του προβλήματος. Ας πούμε πέρασαν περιορισμό στη χρήση κινητών, είχε επίδραση αυτό για το στόχο;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 13:29
συμφωνούμε ότι θα πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα το πρόβλημα, δηλαδή στα αίτια που το δημιουργούν
- hellegennes
Από τα 15 και μετά είναι νόμιμη η εργασία (από τα 3 και μετά αν είναι πολιτιστική). Πέρα απ' αυτό, εξαρτάται και τι εργασία είναι αυτή που έχουν στο μυαλό τους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 14:53Τέλος πάντων, αυτό είναι το δευτερο στη σειρά σημασίας, το πρώτο είναι ότι βάζει ανήλικα να δουλευουν, δευτερον να δουλευουν σαν σκλάβοι και πάει λέγοντας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ληστοσυμμορίτης
Καλλιτεχνική, να γράφουν ποίηση. Διάβασε όλες τις τοποθετήσεις μίλησα για τη συμμετοχή σε έργο όλων των ηλικιώνhellegennes έγραψε: ↑Χθες, 13:59Από τα 15 και μετά είναι νόμιμη η εργασία (από τα 3 και μετά αν είναι πολιτιστική). Πέρα απ' αυτό, εξαρτάται και τι εργασία είναι αυτή που έχουν στο μυαλό τους.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2025, 14:53Τέλος πάντων, αυτό είναι το δευτερο στη σειρά σημασίας, το πρώτο είναι ότι βάζει ανήλικα να δουλευουν, δευτερον να δουλευουν σαν σκλάβοι και πάει λέγοντας
- hellegennes
Με λίγα λόγια δεν προτείνεις τίποτα. Αοριστολογίες να κάνουμε κουβέντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑Χθες, 13:17Για αρχή πρέπει να γίνει κουβεντα και μελέτη του προβλήματοςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑Χθες, 12:47εσύ τι θα πρότεινες να γίνει για να αντιμετωπιστεί η όλο και εντεινόμενη εφηβική βία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 2
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Ιαν 2025, 23:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 1497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
02 Μάιος 2025, 20:31
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 2168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
01 Μαρ 2025, 15:28
-