ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
«Καμία συνάντηση, καμία επαφή, αυτός έκανε τη δουλειά του εγώ τη δική μου, ως συνάδελφοι τον γνωρίζω τίποτα άλλο, όλα αυτά που γράφονται είναι ψεύδη» δήλωσε ο Βασίλης Ματθαιόπουλος.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/dialogo ... s-sto-mati
Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/dialogo ... s-sto-mati
Δεν είναι θέμα δεξιάς ή αριστεράς. Έτσι είναι ο λαός, αμόρφωτοι μπουρτζόβλαχοι.
αν απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα και όχι γενικά να το ξεκινάς με φίλε θανάση άλλη φορά,αλλά πάλι δεν σου υπόσχομαι ότι δεν θα το σχολιάσω αν είναι μαλακία ή αν έτσι απλά γουστάρω να το κάνω
Έλα nowhere. Μην το παλεύεις.
Μυγιάστηκες...
Μυγιάστηκες...
ΝαιNaida έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 12:35Είχα πάθει παράκρουση και έλεγα θα πάει τον μισθό στα 751€. Είσαι σίγουρος γι αυτό. Ότι είχα πει εγώ συγκεκριμένα παράκρουση ότι θα πάει τον μισθό 751. Είσαι σίγουρος;gassim έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 11:58ναι το 2015 είχες πάθει παράκρουση με τον Τσίπρα, τον βασικό στα 751 τον είχες σίγουρο.Naida έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 06:41
Σας τα είχα πρήξει εγώ ότι θα πάει ο μισθός 751;
Αν θυμάμαι καλά έλεγα ότι ο λογος που θα τον ψηφίσω είναι γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει ικανά ποσοστά να βγει για να φύγουν οι λινατσες κι αν κάνει και κάτι από αυτά που λεει θα είναι έκπληξη. Αλλά όχι gassim εσύ θυμάσαι ότι έλεγα ότι τον ψηφίζω γιατί θα ανεβάσει τον βασικό.
Επίσης μια φορά ψήφισα. Και εννοείται μετά την υπέρτατη κωλοτουμπα με το δημοψήφισμα ούτε ξανάψηφισα, ούτε ξαναστηριξα. Ε τώρα αρχίζει και γίνεται όπως τότε. Αν και ο Μητσοτάκης μου είναι συμπαθης είναι φοβερά βρώμικη κυβέρνηση.
Δεν είναι κακό, πλειοψηφία ήσασταν. Το κακό είναι που χάθηκε το αρχείο του παλιού phorum.gr
Μην ξεχάσουμε και το Γράμμο παιδιά...
-
Το ντοκουμεντο εβγαλε κανα πρωην αντιδημαρχο της ΝΔ που εβλεπε πορνχαμπ εν ωρα υπηρεσίας ή ακόμα;
Όχι οι ... δημοσιογράφοι του είναι απασχολημένοι να κατηγορούν τους κατοίκους του Ματιούtalaipwros έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 12:55Το ντοκουμεντο εβγαλε κανα πρωην αντιδημαρχο της ΝΔ που εβλεπε πορνχαμπ εν ωρα υπηρεσίας ή ακόμα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μα ο Γράμμος είναι η αιτία για τη γραμμικότητα σας. Το απόλυτο απωθημένο ως ιδεολογική βάση.
Άνευ Γράμμου, δεν υπάρχετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όσο μεγαλώνω χαίρομαι γιατί βλέπω ότι οι νεώτεροι βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχα βρεθεί εγώ πριν κάποια χρόνια.omg kai 3 lol έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 12:36
οσο μεγαλωνετε ξεμωρενεστε, ο wooded εξακολουθει να βλεπει παντου κομμουνιστες, εσυ ακομα εισαι στη φαση των συριζαιων
εχεις βεβαια μερικα χρονακια ακομη..
Στεπ μπάι στεπ.

Οπότε, αυτό που δεν έχετε πολλά χρονάκια ακόμη ως ιδεολογική και πολιτική εφαρμογή είστε εσείς, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πρόσεξε τώρα τί συμβαίνει:
βγάζει μία εφημερίδα ένα δημοσίευμα, με τρίτα πρόσωπα να μιλούν και να αναφέρουν άλλους και πριν γίνει οποιαδήποτε διαδικασία ταυτοποίησης των προσώπων, των συνομιλιών, του δημοσιεύματος κλπ. έχουμε ένα τσούρμο προφίλς να επιτίθενται κατά παντός στη συζήτηση, έχοντας βγάλει τελεσίδικα πορίσματα.
Αλλά, οι φανατικοί δεν είναι, λέει, οι ίδιοι. Είναι οι άλλοι που λεν, περίμενε, μόλις ξεκίνησε η διαδικασία. Θα δούμε τί συμβαίνει. Μην εκτίθεσαι άδικα.
βγάζει μία εφημερίδα ένα δημοσίευμα, με τρίτα πρόσωπα να μιλούν και να αναφέρουν άλλους και πριν γίνει οποιαδήποτε διαδικασία ταυτοποίησης των προσώπων, των συνομιλιών, του δημοσιεύματος κλπ. έχουμε ένα τσούρμο προφίλς να επιτίθενται κατά παντός στη συζήτηση, έχοντας βγάλει τελεσίδικα πορίσματα.
Αλλά, οι φανατικοί δεν είναι, λέει, οι ίδιοι. Είναι οι άλλοι που λεν, περίμενε, μόλις ξεκίνησε η διαδικασία. Θα δούμε τί συμβαίνει. Μην εκτίθεσαι άδικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιούλ 2020, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα κόντρα Κασσελάκη – Πολάκη για το Μάτι
από nik_killthemall » 18 Νοέμ 2024, 08:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
18 Νοέμ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζει το μάτι μου στα θέματα του φόρουμ
από hellegennes » 09 Σεπ 2024, 23:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ