ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 12:18

Leporello έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:11
nemo έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:46
Η δική μου απορία είναι γιατί δεν έκανε κατ' ευθείαν μήνυση ο Ματθαιόπουλος. :lol:

Ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, άκουγε σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο πράγματα που ποτέ δεν είπε, ειδικώς σε ένα θέμα με τόση βαρύτητα, θα είχε φέρει ήδη τα πάνω κάτω.
Να το πούμε στον Σταβ; όλο και κάτι θα έχει να πει πάνω σε αυτό ακριβώς - εγώ πάντως έχω την περιέργεια :102:
Του το είπα ήδη, αλλά δεν απαντάει. Αυτός που λέει ότι η διαδικασία δεν κάνει άλματα, δεν βλέπει αυτό το τεράστιο άλμα που έγινε μπροστά στα μάτια του.
Στην ψυχολογία αυτή η επιλεκτική και ασυνείδητη αφαίρεση πληροφοριών από την εικόνα, ορίζεται ως τυφλό σημείο.

Αλλά το τυφλό σημείο του σταβ, δεν είναι αυτό. Τις συγκεκριμένες πληροφορίες, τις βλέπει. Αυτό που δεν βλέπει είναι το πόσο βλακώδεις φαίνονται οι ρητορικές τσαχπινιές που επιχειρεί.

Αντιθέτως, νομίζω ότι κάπου καμαρώνει για τη διαλεκτική του δεινότητα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 12:19

Υδράργυρος έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:18
Ας μας πουν οι δεξιοούληδες τι έχει αλλάξει από τις τελευτάιες εκλογές. Τι έργα έκανε πχ ο Πατούλης (πέρα από να ποζάρει σε φώτο) για να αποτραπούν νέες τραγωδίες σαν το Μάτι και τη Μάνδρα; Τι έκανε ο κούλης για να αναβαθμιστέι η πολιτική προστασία ώστε ο κόσμος να είανι εκπαιδευμένος και να μην καίγονται σαν τα ποντίκια;
Η δική μου απάντηση είανι οτι τίποτα δεν έχει αλλάξει
Ευτυχώς η αποτελεσματικότητα της πολιτικής προστασίας φαίνεται όταν όντως χρειάζεται.
Η πιο πρόσφατη περίπτωση που χρειάστηκε η πολιτική προστασία είναι η περίπτωση του κορονοιού, όπου κατά γενική ομολογία τα πήγε περίφημα (μέχρι τώρα).

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 12:19

gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:34
stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 09:43
gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 02:04

το να πεις κάποιον πολιτική τσούλα δεν είναι κατηγορία συγκάληψης ευθυνών για τον θάνατο 100 ανθρώπων. Δεν πας φυλακή επειδή είσαι ή δεν είσαι πολιτική τσούλα.
Είναι άλλο πράγμα να πω οτι ο τάδε είναι βλάκας και άλλο να πω οτι ο τάδε μπήκε την νύχτα σπίτι μου και σκότωσε την γυναίκα μου.
Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις την διαφορά;
Πάμε πάλι:
αν το γεγονός ότι δεν καταθέτεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αποτελεί τεκμήριο ενοχής ή αποδοχής, τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού, ότι δηλαδή η άρνησή του να κινηθεί νομικά σημαίνει ότι συμφωνεί με το μειωτικό αυτό και ποινικά κολάσιμο χαρακτηρισμό.
Μην προσπαθείς να ντριμπλάρεις την κατάσταση. Ξέρεις ότι δεν είναι έτσι και ξέρεις επίσης ότι το επιχείρημα αυτό που κατατέθηκε από εσάς είναι απλά παραπειστικό.

Από την άλλη γιατί να κατατεθεί μήνυση σε εφημερίδα που απλά γράφει ότι δύο πυροσβέστες αξιωματικοί μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την ευθύνη, κι ο ένας έλεγε παραμύθια στον άλλο για να τον πείσει να μη μεταφέρει την ευθύνη στον ίδιο;
Ε πες ρε φίλε απο την αρχή οτι έχω προποφασίσει οτι όλα αυτά είναι παραμύθια. Τι μας παιδεύεις τόσες σελίδες κάνοντας τον ουδέτερο παρατηρητή;
Κοίταξε. Όταν τραβάς στη μία μεριά είναι φυσικό ο ουδέτερος να μη σου ταιριάζει γιατί αναγκαστικά είναι λίγο πιο προς την άλλη μεριά από εσένα που είσαι τέρμα προς αυτήν. Πιο απλά: όταν τραβάς άκρα δεξιά, ακόμα και ο λίγο δεξιός θα σου φαίνεται αριστερά σου.

Σου είναι κατανοητό ή δυσκολεύεσαι;

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 12:21

stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:19
gassim έγραψε:
stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 09:43

Πάμε πάλι:
αν το γεγονός ότι δεν καταθέτεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αποτελεί τεκμήριο ενοχής ή αποδοχής, τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού, ότι δηλαδή η άρνησή του να κινηθεί νομικά σημαίνει ότι συμφωνεί με το μειωτικό αυτό και ποινικά κολάσιμο χαρακτηρισμό.
Μην προσπαθείς να ντριμπλάρεις την κατάσταση. Ξέρεις ότι δεν είναι έτσι και ξέρεις επίσης ότι το επιχείρημα αυτό που κατατέθηκε από εσάς είναι απλά παραπειστικό.

Από την άλλη γιατί να κατατεθεί μήνυση σε εφημερίδα που απλά γράφει ότι δύο πυροσβέστες αξιωματικοί μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την ευθύνη, κι ο ένας έλεγε παραμύθια στον άλλο για να τον πείσει να μη μεταφέρει την ευθύνη στον ίδιο;
Ε πες ρε φίλε απο την αρχή οτι έχω προποφασίσει οτι όλα αυτά είναι παραμύθια. Τι μας παιδεύεις τόσες σελίδες κάνοντας τον ουδέτερο παρατηρητή;
Κοίταξε. Όταν τραβάς στη μία μεριά είναι φυσικό ο ουδέτερος να μη σου ταιριάζει γιατί αναγκαστικά είναι λίγο πιο προς την άλλη μεριά από εσένα που είσαι τέρμα προς αυτήν. Πιο απλά: όταν τραβάς άκρα δεξιά, ακόμα και ο λίγο δεξιός θα σου φαίνεται αριστερά σου.
Το να λες οτι ολα αυτά είναι παραμύθια δεν είναι ουδετερότητα. Είναι ξεκάθαρη υποστήριξη της μιας πλευράς.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 12:22

gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:21
stavmanr έγραψε:
gassim έγραψε:

Το να λες οτι ολα αυτά είναι παραμύθια δεν είναι ουδετερότητα. Είναι ξεκάθαρη υποστήριξη της μιας πλευράς.
Όχι φίλε μου. Το γεγονός ότι είσαι φανατικά προσκείμενος σε μία άποψη δεν σημαίνει ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι αναγκαστικά της όποιας άλλης.
Ίσως μέσα στο νου σου να λειτουργείς έτσι, αλλά δεν είναι έτσι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 12:23

stavmanr έγραψε:

Το ότι έτσι λειτουργει ΚΑΙ η αριστερά, το έχεις κατανοήσει;

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 12:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:18
Leporello έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:11
nemo έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:53
Να το πούμε στον Σταβ; όλο και κάτι θα έχει να πει πάνω σε αυτό ακριβώς - εγώ πάντως έχω την περιέργεια :102:
Του το είπα ήδη, αλλά δεν απαντάει. Αυτός που λέει ότι η διαδικασία δεν κάνει άλματα, δεν βλέπει αυτό το τεράστιο άλμα που έγινε μπροστά στα μάτια του.
Στην ψυχολογία αυτή η επιλεκτική και ασυνείδητη αφαίρεση πληροφοριών από την εικόνα, ορίζεται ως τυφλό σημείο.
Το αστείο είναι ότι μέχρι τώρα σας έφταιγε η Γεροβασίλη που δεν είχε καταθέσει μήνυση.
Τώρα που καταθέτει ψάχνετε να βρείτε τον επόμενο. Αφαιρείτε από το κάδρο την πληροφορία και συνεχίζετε με το "τυφλό σημείο" σας.
Είναι γενικά αστεία η φανατική προσήλωση στο δόγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιούλ 2020, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 12:24

Η γραμμικότητα της αντίληψης τους είναι όντως απίστευτη.

Αλλά παραμένει πραγματική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 12:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:23
stavmanr έγραψε:

Αρχίζω να πιστεύω οτι δεν υπάρχει η πρώτη κατηγορία συριζαίων. Είναι όλοι της δεύτερης.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 12:26

Βρε όσο και να χτυπιέστε με προσωπικές προσβολές και χαρακτηρισμούς, δεν περνά ο φανατισμός.

Τo ad hominem (προσωπική επίθεση) είναι γνωστή ρητορική πλάνη από τα πανάρχαια χρόνια.
Έχετε μείνει κάπου 2500 χρόνια εκτός πλαισίου. :smt047

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 12:28

gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Αρχίζω να πιστεύω οτι δεν υπάρχει η πρώτη κατηγορία συριζαίων. Είναι όλοι της δεύτερης.
Ναι ρε συ, αλλά αυτή η πεποίθηση για την οξύνοια τους, είναι σχεδόν χαριτωμένη.

Ο όρος "καρτούν" δεν είναι τυχαίος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 20 Ιούλ 2020, 12:31

stavmanr έγραψε:
κάτσε να το κάνω πιο αστείο.εγώ είμαι ο φανατικά προσηλωμένος στο δόγμα και εσύ η αντικειμενική φωνή της λογικής :smt005:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 12:35

nowhere έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:31
stavmanr έγραψε:
κάτσε να το κάνω πιο αστείο.εγώ είμαι ο φανατικά προσηλωμένος στο δόγμα και εσύ η αντικειμενική φωνή της λογικής :smt005:
Σε εσένα έγραφα ή μυγιάστηκες; :smt047
Περίεργο πάντως. Σε άλλο προφίλ γράφεις, άλλο προφίλ αρπάζεται προσωπικά. Μυστήρια πράγματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Ιούλ 2020, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Ιούλ 2020, 12:35

gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:58
Naida έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 06:41
gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 02:19

καλά κι εσύ μας τα χες κάνει τσουρέκια τότε με τον κατώτατο μισθό που θα πήγαινε 751 ευρώ και που θα ψήφιζες Τσίπρα για να ρίξεις κλωτσια στο παλιό κατεστημένο.
Πόσες φορές μπορεί να ψηφίσει κάποιος Συριζα χωρίς να θεωρείται Συριζαίος;
Πάρτο απόφαση για να μην ψάχνεις κάθε φορά λόγους να ρίξεις τσίπρα γιατί οπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.
Σας τα είχα πρήξει εγώ ότι θα πάει ο μισθός 751;
Αν θυμάμαι καλά έλεγα ότι ο λογος που θα τον ψηφίσω είναι γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει ικανά ποσοστά να βγει για να φύγουν οι λινατσες κι αν κάνει και κάτι από αυτά που λεει θα είναι έκπληξη. Αλλά όχι gassim εσύ θυμάσαι ότι έλεγα ότι τον ψηφίζω γιατί θα ανεβάσει τον βασικό.
Επίσης μια φορά ψήφισα. Και εννοείται μετά την υπέρτατη κωλοτουμπα με το δημοψήφισμα ούτε ξανάψηφισα, ούτε ξαναστηριξα. Ε τώρα αρχίζει και γίνεται όπως τότε. Αν και ο Μητσοτάκης μου είναι συμπαθης είναι φοβερά βρώμικη κυβέρνηση.
ναι το 2015 είχες πάθει παράκρουση με τον Τσίπρα, τον βασικό στα 751 τον είχες σίγουρο.
Δεν είναι κακό, πλειοψηφία ήσασταν. Το κακό είναι που χάθηκε το αρχείο του παλιού phorum.gr
Είχα πάθει παράκρουση και έλεγα θα πάει τον μισθό στα 751€. Είσαι σίγουρος γι αυτό. Ότι είχα πει εγώ συγκεκριμένα παράκρουση ότι θα πάει τον μισθό 751. Είσαι σίγουρος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Ιούλ 2020, 12:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:28
gassim έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ναι ρε συ, αλλά αυτή η πεποίθηση για την οξύνοια τους, είναι σχεδόν χαριτωμένη.

Ο όρος "καρτούν" δεν είναι τυχαίος.

οσο μεγαλωνετε ξεμωρενεστε, ο wooded εξακολουθει να βλεπει παντου κομμουνιστες, εσυ ακομα εισαι στη φαση των συριζαιων

εχεις βεβαια μερικα χρονακια ακομη..

:wave:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών