Καθαρη θα την ειχε βγαλει αν ειχε πεθανει, και αυτος και οι δικοι του.
Πόσο αξίζει ένα ανεγκέφαλο υποκείμενο;
Re: Πόσο αξίζει ένα ανεγκέφαλο υποκείμενο;
εχμ, παιδακια, το να σανιδωνεις το γκαζι σε μια ευθεια δεν ειναι κανενα κατορθωμα. ουτε καν επικινδυνο, αν ειναι αδειος ο δρομος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι m8. Αυτό δεν ισχύει. Ειδικά απο τα 250-270 και πάνω.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 12:13εχμ, παιδακια, το να σανιδωνεις το γκαζι σε μια ευθεια δεν ειναι κανενα κατορθωμα. ουτε καν επικινδυνο, αν ειναι αδειος ο δρομος.
Στα άλλα συμφωνώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
χμ, επρεπε να γραψω αδειος και καλος ο δρομος.
αλλα παντως, το να 300αριζεις σε ευθεια, εχει λιγοτερο κινδυνο και ανδρεναλινη, απο το να στριβεις, υπο συθηκες, ακομη και με 60.
η τελικη ταχυτητα ειναι για παιδακια που θελουν να δειξουν ποιος την εχει μεγαλυτερη με ενα νουμερο.
οι αντρες, στριβουν.
Σιγουρα αλλο πράγμα να στριβεις το τιμόνι και άλλο να το κρατας σε μια ευθεία.
Πάντως μετά τα 250-270 ο δρόμος "στενεύει" απίστευτα. Και μετά τα 300 αυτο ανεβαίνει γεωματρικά.
Πάντως μετά τα 250-270 ο δρόμος "στενεύει" απίστευτα. Και μετά τα 300 αυτο ανεβαίνει γεωματρικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχω φύγει με τη μηχανή παλιά στο αντίθετο ρεύμα σε στροφή λόγω λάθους υπολογισμού. Πέρασα ανάμεσα από 2 αυτοκίνητα και κατέληξα σε ένα χωράφι χωρίς να πέσω.Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 12:29χμ, επρεπε να γραψω αδειος και καλος ο δρομος.
αλλα παντως, το να 300αριζεις σε ευθεια, εχει λιγοτερο κινδυνο και ανδρεναλινη, απο το να στριβεις, υπο συθηκες, ακομη και με 60.
η τελικη ταχυτητα ειναι για παιδακια που θελουν να δειξουν ποιος την εχει μεγαλυτερη με ενα νουμερο.
οι αντρες, στριβουν.
Ακόμα έχω αδρεναλίνη

- EKPLIKTIKOS
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- EKPLIKTIKOS
- Bill Hicks
σωστά. γω για οδηγικό "κατόρθωμα" έχω ότι έκανα Καλαί-Βενετία με μέση ταχύτητα 147 χ/ω για να προλάβω το καράβι. 10 ώρες στην τσίτα, όχι μια γκαζιά στην ευθεία!Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 12:13εχμ, παιδακια, το να σανιδωνεις το γκαζι σε μια ευθεια δεν ειναι κανενα κατορθωμα. ουτε καν επικινδυνο, αν ειναι αδειος ο δρομος.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

εχω πολλα. ενα που ταιριαζει εδω, ειναι οταν επρεπε να ταξιδεψω με 3 γυναικες και μου αρχισαν προκαταβολικα τη γκρινια, "μην τρεχεις" και τετοια. ειπα οκ, να κοιτατε το κοντερ, δεν θα παω πουθενα με πανω απο 70, ευχαριστημενες;Bill Hicks έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 14:13
σωστά. γω για οδηγικό "κατόρθωμα" έχω ότι έκανα Καλαί-Βενετία με μέση ταχύτητα 147 χ/ω για να προλάβω το καράβι. 10 ώρες στην τσίτα, όχι μια γκαζιά στην ευθεία!
και το τηρησα. γυθειο-καλαματα, πρεπει να μην επεσε το κοντερ κατω απο 50. ουτε πανω απο 70. πρεπει ναχουν περασει 25 χρονια, κι ακομη οπου με πετυχουν μου το θυμιζουν, εβλεπαν εφιαλτες.
Το όπλο κατάσχεται μετά το έγκλημα!!! προφανώς και δεν το ξέρεις αυτό...Feindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 18:58Σιγά ρε δικέ μου μην του πάρεις και το σπίτι, επειδή τραβήξε ένα χειρόφρενο...OANNHSEA έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 18:14Εάν κάνεις έγκλημα με κάποιο όπλο, αυτό το όπλο θα κατασχεθεί... Ελπίζω να το ξέρεις αυτό!!!
Και ναι!!! Είναι έγκλημα να τρέχεις και να συμπεριφέρεσαι όπως το καθίκι στο βίντεο!!! Οπότε το όπλο του εγκλήματος θα κατασχεθεί!!!
ΥΓ
Για το τι τρώμε είναι άλλη μεγάλη συζήτηση και για το πως τα καθίκια των κυβερνήσεων και οι γελοίοι πολίτες δέχονται αυτό το έγκλημα...
.
Τι λέμε τώρα ρε τύπε; Και με μολύβι μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο. Μήπως να τα κατάσχουμε από τους ανορθόγραφους κι αυτούς που ξύνουν τ' αυτιά τους με αυτά;
Θα ήθελα πολύ να φανερώσετε άλλες πτυχές της ζωής σας και να δούμε πόσο νόμιμοι είστε εκεί.
Προφανώς δεν ξέρεις ότι έχουν κατασχεθεί π.χ. από κατσαβίδια που χρησιμοποιήθηκαν σε τραυματισμούς, μέχρι οικιακοί πλάστες...
ΥΓ
Μοτοσυκλετάς;;;; Μοτοσυκλετάς;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εξαρτάται το αδίκημα ρε δικέ μου. Άλλο έπεσα επίτηδες σε κάποιον, άλλο είχα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο όχημα, άλλο είναι δηλωμένο subaru 1.6 και έχει μηχανή wrx πάνω κτλ, άλλο έγινε ατύχημα άθελα μου.OANNHSEA έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 17:24Το όπλο κατάσχεται μετά το έγκλημα!!! προφανώς και δεν το ξέρεις αυτό...Feindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 18:58Σιγά ρε δικέ μου μην του πάρεις και το σπίτι, επειδή τραβήξε ένα χειρόφρενο...OANNHSEA έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 18:14
Εάν κάνεις έγκλημα με κάποιο όπλο, αυτό το όπλο θα κατασχεθεί... Ελπίζω να το ξέρεις αυτό!!!
Και ναι!!! Είναι έγκλημα να τρέχεις και να συμπεριφέρεσαι όπως το καθίκι στο βίντεο!!! Οπότε το όπλο του εγκλήματος θα κατασχεθεί!!!
ΥΓ
Για το τι τρώμε είναι άλλη μεγάλη συζήτηση και για το πως τα καθίκια των κυβερνήσεων και οι γελοίοι πολίτες δέχονται αυτό το έγκλημα...
.
Τι λέμε τώρα ρε τύπε; Και με μολύβι μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο. Μήπως να τα κατάσχουμε από τους ανορθόγραφους κι αυτούς που ξύνουν τ' αυτιά τους με αυτά;
Θα ήθελα πολύ να φανερώσετε άλλες πτυχές της ζωής σας και να δούμε πόσο νόμιμοι είστε εκεί.
Προφανώς δεν ξέρεις ότι έχουν κατασχεθεί π.χ. από κατσαβίδια που χρησιμοποιήθηκαν σε τραυματισμούς, μέχρι οικιακοί πλάστες...
ΥΓ
.
Δεν σε ορίσαμε υπεύθυνο για το τι θεωρείται έγκλημα με όχημα κι ευτυχώς δηλαδή.
Dein Herz, meine Gier
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αδρεναλίνη μπορούν να προσφέρουν κι άλλα, ακίνδυνα για ανυποψιαστες γιαγιάδες με καροτσάκια με μωρά μέσα, αθλήματα. Υπάρχει π.χ. το wingsuit flying ή η αναρρίχηση χωρίς σκοινί. Γνώμη μου, όποιος τρέχει πάνω από 70 μέσα σε κατοικημένη περιοχή, να του αφαιρείται για πάντα το δίπλωμα, ή ακόμη καλύτερα, με εγχείρηση και οι δύο αντίχειρες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν κατάλαβες...Feindflug έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 17:38Εξαρτάται το αδίκημα ρε δικέ μου. Άλλο έπεσα επίτηδες σε κάποιον, άλλο είχα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο όχημα, άλλο είναι δηλωμένο subaru 1.6 και έχει μηχανή wrx πάνω κτλ, άλλο έγινε ατύχημα άθελα μου.OANNHSEA έγραψε: ↑27 Δεκ 2021, 17:24Το όπλο κατάσχεται μετά το έγκλημα!!! προφανώς και δεν το ξέρεις αυτό...Feindflug έγραψε: ↑26 Δεκ 2021, 18:58
Σιγά ρε δικέ μου μην του πάρεις και το σπίτι, επειδή τραβήξε ένα χειρόφρενο...
ΥΓ
.
Δεν σε ορίσαμε υπεύθυνο για το τι θεωρείται έγκλημα με όχημα κι ευτυχώς δηλαδή.
ΘΑ κάνουμε να είναι κακούργημα να τρέχει το κάθε καθίκι με υπερβολική ταχύτητα!!!
Και θα του κατάσχουμε το κωλοδίκυκλο...

Μετά ΘΑ κάνουμε να είναι κακούργημα να οδηγεί το κάθε καθίκι χωρίς κράνος...
Και θα του κατάσχουμε το κωλοδίκυκλο...

Μετά ΘΑ κάνουμε νόμο να χώνουμε το δίκυκλο στον κώλο του κάθε μηχανόβιου που κάνει διήθηση ανάμεσα σε αυτοκίνητα...
Αχχ... Αυτό θα είναι το καλύτερο όλων!!!
.
Bellum omnium contra omnes
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο αξίζει η περιουσία της Ελληνιστικιάς Εκκλησίας των Γιουδαιολούστρων;
από taxalata xalasa » 26 Οκτ 2024, 23:12 » σε Ιστορία - 44 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
05 Νοέμ 2024, 03:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29950 Προβολές
-