η μανία που ψάχνεις λέγεται κρατήσεις υγειονομικής περίθαλψης και πεπερασμένος αριθμός κλινών, δικέ μου
Ζήλεια για τα νιάτα και όσα δεν μπορούν πλέον να κάνουν, λέγεται, δικέ μου.
Έχει περάσει η φάση του έφηβου που κάνει βλακείες χωρίς να σκέφτεται το ρίσκο λέγεται. Μια βόλτα από ένα νεκροταφείο θα σε πείσει.
Ναι ρε δικέ μου, γι' αυτό δεν μπορεί να τον καταλάβει. Θέλει να φέρει στα μέτρα του ότι δεν εννοεί.
Από την στιγμή που είναι και νιώθει πιο κοντά στο νεκροταφείο, ας ασχοληθεί με τα θέματα που του αρμόζουν. Το αν θα μπει κόφτης στα οχήματα, να μην τον απασχολεί. Έτσι κι αλλιώς, ούτε την όρεξη, ούτε τον χρόνο, ούτε τις δυνατότητες έχει για να ανταπεξέλθει στον ίλιγγο της φρέσκιας ζωής.
Έτσι κι αλλιώς, ούτε την όρεξη, ούτε τον χρόνο, ούτε τις δυνατότητες έχει για να ανταπεξέλθει στον ίλιγγο της φρέσκιας ζωής.
Α μόνο αν κάνεις μαλακιες στο δρόμο είσαι νέος, πες το
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
η μανία που ψάχνεις λέγεται κρατήσεις υγειονομικής περίθαλψης και πεπερασμένος αριθμός κλινών, δικέ μου
Μαλακιες στο τετράγωνο λέγεται.
Θέτεις σε κίνδυνο άλλους, βάζεις σημάδι την ψυχική υγεία των γονιών σου.... "γεμάτοι ζωή" και.... "ζηλεύετε".
Την παλεύεις καθόλου ή να φωνάξω subzero να βοηθήσει;
Καλά που σκέφτηκαν έτσι όλοι οι πρωτοπόροι και γενικά οι μεγάλοι άνθρωποι της ιστορίας, τύπε.
- Πού να ανακαλύπτεις την Αμερική; Κάτσε εδώ, πού να τρέχουμε να θαλασσοπνιγόμαστε τώρα...
- Ποια κορυφή του βουνού λες ρε δικέ μου; Έχει κάνει η μάνα μου παστίτσιο, έλα να φάμε.
- Και τι θα γίνει αν καταφέρουμε να σπάσουμε το φράγμα του ήχου ρε τύπε; Πάλι με αυτοκίνητα θα κινούμαστε, αφού...
Θέτεις σε κίνδυνο άλλους, βάζεις σημάδι την ψυχική υγεία των γονιών σου.... "γεμάτοι ζωή" και.... "ζηλεύετε".
Καλά που σκέφτηκαν έτσι όλοι οι πρωτοπόροι και γενικά οι μεγάλοι άνθρωποι της ιστορίας, τύπε.
- Πού να ανακαλύπτεις την Αμερική; Κάτσε εδώ, πού να τρέχουμε να θαλασσοπνιγόμαστε τώρα...
- Ποια κορυφή του βουνού λες ρε δικέ μου; Έχει κάνει η μάνα μου παστίτσιο, έλα να φάμε.
- Και τι θα γίνει αν καταφέρουμε να σπάσουμε το φράγμα του ήχου ρε τύπε; Πάλι με αυτοκίνητα θα κινούμαστε, αφού...
Πολύ εύστοχες συγκρίσεις δικέ μου. Με ενέπνευσες να χτυπήσω τατουάζ ή να ανακαλύψω εξωγήινη ζωή.
Πολύ εύστοχες συγκρίσεις δικέ μου. Με ενέπνευσες να χτυπήσω τατουάζ ή να ανακαλύψω εξωγήινη ζωή.
Τύπε, όπως σε κόβω, για να ανακαλύψεις καμμία σειρά στο Netflix είσαι πλέον.
Τύπε, όπως σε κόβω, για να ανακαλύψεις καμμία σειρά στο Netflix είσαι πλέον.
Συγκρίνεις ανακαλύψεις πρωτοπόρων που δεν έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή κανενος, με το να γκαζώνεις μια μηχανη/αυτοκίνητο δίχως αύριο.
Και δε μου λες ρε τυπε, τι ακριβώς ανακάλυψαν οι γεμάτοι ζωή μαλακες και κυρίως ο τύπος του ΟΡ;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.