Οι εργαζόμενοι. Εγώ εδώ μέσα δεν προπαγανδίζω.
Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Re: Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τώρα μεταξύ μας παιδιά... Και εγώ σύντροφος είμαι. Έχω συναντήσει συναδελφίσσα γύρω στα 33 που δεν ήξερε τον Γιώργο Παπανδρέου !!! Και της έκανε παρατήρηση ο αφεντικός να διαβάζει και καμιά είδηση και όχι μόνο να ακούει Οικονομόπουλο. Εδώ μας έλεγε αυτή η συναδέλφισσα πως όταν γράφεσαι στα κόμματα σε πληρώνουνε!!! Οι νέοι σήμερα έχουν μεγάλη άγνοια. Μάλλον θα μπερδεύτηκε και θα μπήκε για συντομία στο Indymedia .Πασιφάη έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 01:46Προσπαθείς να κανεις κουβέντα; Ευλόγησον μάνα μου.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 21:28Αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιους συσχετισμούς; Είναι, δυστυχώς. Για πες, συνωμότησε όλη η ΕΡΤ και το γκουβέρνο μαζί για να εξευτελίσουν το τιμημένο ή είναι πιθανότερο να έκανε η γραφίστρια μια τσαπατσουλιά και η δημοσιογράφος να μην το πήρε χαμπάρι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 21:07
υπάρχει δημοσιευμα που προσπαθούν να το ρίξουν στην ατομικη ευθύνη του "σταθμάρχη"; όχι ότι δεν είναι προσφιλής τακτική.
Τι να μας πεις κι εσύ βρε σύντροφε που περιμένεις να ωριμάσουν οι συνθήκες; Κάντε ένα καλό για εσας και σταμάτησε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Λέτε πως ο λαός να σώσει τον λαό, αλλά στην τελική περιμένετε κάποιον να βάλει κώλο γιατί ο δικό σας είναι βολεμενος στο ίδιο το σύστημα που νομίζετε ότι πολεμάτε.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 01:43
Τουλάχιστον νεοδημοκρατες όπως ο ΓΓ λένε την αλήθεια στον εαυτό τους, ότι γουστάρουν Κούλη γιατί έχουν προσωπικό συμφέρον και απλά λένε ψέματα σε τρίτους.

Αν ήμανε υπό την καθοδήγηση του κόμματος που υποστηρίζεις, θα χτύπαγα βάρδιες σε όλα τα σόσιαλ μίντια αξημέρωτα. Να παίρνω και κανα ευρουλάκι όπως πράττουν οι Ληστοσυμμορίτες και οι Φραπεζίτες απ'την υπόγα.
Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, δεν έχεις κομματική σημαία και έχεις πάντα στο μυαλό σου, το γενικό καλό. Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, ούτε εδώ, ούτε πουθενά. Διότι μάγκα μου αγαπημένε, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ κατευθύνουν ακόμη και την ανάσα σου. Ολούθε. Αυτό. Ειτε το δέχεσαι είτε το απορρίπτεις.
Πασιφάη έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:02Αν ήμανε υπό την καθοδήγηση του κόμματος που υποστηρίζεις, θα χτύπαγα βάρδιες σε όλα τα σόσιαλ μίντια αξημέρωτα. Να παίρνω και κανα ευρουλάκι όπως πράττουν οι Ληστοσυμμορίτες και οι Φραπεζίτες απ'την υπόγα.
Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, δεν έχεις κομματική σημαία και έχεις πάντα στο μυαλό σου, το γενικό καλό. Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, ούτε εδώ, ούτε πουθενά. Διότι μάγκα μου αγαπημένε, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ κατευθύνουν ακόμη και την ανάσα σου. Ολούθε. Αυτό. Ειτε το δέχεσαι είτε το απορρίπτεις.

Σιγά μην τους πληρώνει το ΚΚΕ
Κολλημένοι είναι στο τιμημένο, δεν είναι κορόιδα

Ξεκινάνε στην εφηβεία με το σκεπτικό ότι εάν λένε αρκετά επαναστατικά μπορεί να τους αφήσει η Κική από την ΚΝΕ να τον βρέξουν αλλά στην πορεία τους μένει κουσούρι. Σε αυτούς που δεν μένει το κουσούρι γίνονται νεοδημοκρατες. Δεν είναι τυχαιο το έμβλημα του ΚΚΕ που έδειξε η ΕΡΤ.Beria έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:06Σιγά μην τους πληρώνει το ΚΚΕ
Εσύ τι προσωπικό συμφέρον έχεις; Για πες και σ ' εμάς;GoBzi έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 01:58
Τι να μας πεις κι εσύ βρε σύντροφε που περιμένεις να ωριμάσουν οι συνθήκες; Κάντε ένα καλό για εσας και σταμάτησε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Λέτε πως ο λαός να σώσει τον λαό, αλλά στην τελική περιμένετε κάποιον να βάλει κώλο γιατί ο δικό σας είναι βολεμενος στο ίδιο το σύστημα που νομίζετε ότι πολεμάτε.
Τουλάχιστον νεοδημοκρατες όπως ο ΓΓ λένε την αλήθεια στον εαυτό τους, ότι γουστάρουν Κούλη γιατί έχουν προσωπικό συμφέρον και απλά λένε ψέματα σε τρίτους.
Εγώ πάντως δεν έχω προσωπικό συμφέρον από κανέναν.
Η πλάκα είναι πως όταν είχα απαυδήσει με το ΚΚΕ και το είχα παρατήσει τότε ήταν που βίωσα στο πετσί την εργοδοτική τρομοκρατία. Ήθελα να αφομοιωθώ με το σύστημα αλλά το σύστημα με ξέρασε...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τι λέει το ΚΚΕ. Άλλοι ήταν που υποσχέθηκαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια με ένα άρθρο , με μια υπογραφή. Άλλοι ήταν αυτοί που μας υποσχέθηκαν ότι θα βαράνε το νταούλι και θα χορεύουν πεντοζάλι οι Ευρωπαίοι. Εν τέλει , το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν το ΟΧΙ ΝΑΙ εν μια νυκτί. Γι 'αυτό άλλωστε τα ποσοστά του Κ.Κ.Ε. παραμένουν καθηλωμένα. Γιατί οι κομμουνιστές δεν είναι πολιτικάντηδες να γυρνάνε στα χωριά να ζητιανεύουν ψήφους , να υπόσχονται διορισμούς ,μεταθέσεις .
Όλοι τα έχουν βάλει με τους " δήθεν " βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους , με τα ρουσφέτια , με τα γλειψίματα , με τα λαδώματα αλλά όλοι τους το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι βρες κάποιον να σε χώσει. Το συμπέρασμα είναι πως όλοι είναι πρόθυμοι να κάνουν εκπτώσεις στην συνείδησή τους αρκεί να γλείψουν κανένα κοκαλάκι .
Εσένα τελικά η Κική από την ΚΝΕ σε άφησε να της τον βρέξεις; Πες μας. Μην μας αφήσεις με την απορία...GoBzi έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:11Ξεκινάνε στην εφηβεία με το σκεπτικό ότι εάν λένε αρκετά επαναστατικά μπορεί να τους αφήσει η Κική από την ΚΝΕ να τον βρέξουν αλλά στην πορεία τους μένει κουσούρι. Σε αυτούς που δεν μένει το κουσούρι γίνονται νεοδημοκρατες. Δεν είναι τυχαιο το έμβλημα του ΚΚΕ που έδειξε η ΕΡΤ.
Με το χέρι στην καρδιά ωρέ Μπέρια; Διότι εγώ ψυχανεμίζομαι πως τα κορόιδα πλέον πληρώνονται. Όχι αδρά, αλλά βγαζουν ένα επαρκές μεροκάματο.Beria έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:06Σιγά μην τους πληρώνει το ΚΚΕ
Δεν με προσβάλλει να μας αποκαλείς κολλημένους και κοροϊδα . Έχεις και εσύ το δικαίωμα να ασκήσεις την κριτική σου έστω και κακοπροαίρετη. Είναι ή αποψή σου.Beria έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:06Σιγά μην τους πληρώνει το ΚΚΕ
Εσύ τουλάχιστον βγάζεις ένα επαρκές μεροκάματο;
Αντί να απαντήσεις στα όσα σου είπα, είπες να το πας σε άλλο επίπεδο.
Οκ.
Απο πού βγάζω μεροκάματο εγώ και δη κομματικό; Βρες μου πότε υποστήριξα κάποιον πολιτικό θρασύπουστα, μπας και κάνουμε κουβέντα. Έλα να σε δω.
Να τεθείς και εσύ τότε άμα είναι υπό κομματική καθοδήγηση να βγάλεις κανένα φραγκάκι.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:02
Αν ήμανε υπό την καθοδήγηση του κόμματος που υποστηρίζεις, θα χτύπαγα βάρδιες σε όλα τα σόσιαλ μίντια αξημέρωτα. Να παίρνω και κανα ευρουλάκι όπως πράττουν οι Ληστοσυμμορίτες και οι Φραπεζίτες απ'την υπόγα.
Από αυτά που διαβάζω είσαι και εσύ άλλη μια από τους /τις μαχητές /τριες του πληκρτολογίου.
Όλα αυτά μου θυμιζουν κάτι συζητήσεις σε άλλα φόρουμ που μαλώνουν εάν μαχητής του wing chun μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον που γνωρίζει BJJ. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι που πληκτρολογούν παίζει να μην έχουν κάνει ούτε μια μέρα προπόνηση.
Αλλά αφού εσύ σε αντίθεση με εμένα , είσαι καλοπροαίρετη ξεκίνα να αλλάξεις τον κόσμο χωρίς σημαίες. Έλα μετά να συζητήσουμε τις εμπειρίες σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το πιο επικο τρολαρισμα στους Ζαιους
από Frappezitis » 20 Μάιος 2023, 21:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος