Πως δεν συνεργάστηκαν; Μέχρι και συγκυβέρνηση έκαναν.
Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Re: Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Κανονίστε μλκς να φτάσουμε Γραμμοβίτσι πάλι. 

Φαντάσου φάση να έχουν δεξίωση οι εφοπλιστάδες ,οι βιομήχανοι, γενικά η οικονομική ελίτ της χώρας και να παρευρίσκονται στην δεξίωση μαζί με τους υπολοίπους πολιτικούς στελέχη του ΚΚΕ , Κουτσούμπας , Κανέλλη κ.τ.λ. Μου θυμίζει κάτι σαν να μπαίνουν αγρότες με λασπωμένα παπούτσια από τα αλώνια μέσα στις Βερσαλλίες . Η πλουτοκρατία θα τους κοιτάζει περιφρονητικά σαν να τους λέει:" Πάρε και εσύ φτωχέ λαουτζίκο την φιλανθρωπία μου ."Beria έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 23:24Έλα ρε. Φρέσκια ήταν η δαπιτισα, δεν ήξερε κι απ' αυτά τα κουκουεδικα, την πάτησεΣτύξ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 23:22Σιγά τα ωά για μια τσαπατσουλιά. Το ίδιο το ΚΚΕ οφείλει να προστατέψει την εργαζόμενη. Το πολύ πολύ μια επίπληξη και τέλος.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 20:38Η γραφίστρια κατέβασε το λογότυπο του κουκουέ από το διαδίκτυο, αντί να πάει στη βάση δεδομένων της ΕΡΤ. Τσαπατσουλιά. Τώρα την περνάνε πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής παύσης, μια που είναι υπάλληλος αορίστου χρόνου. Υπερβολική αυστηρότητα. Της δημοσιογράφου, που εργάζεται με μπλοκάκι, δεν θα της ανανεώσουν, λένε, τη σύμβαση. Ακόμα κι ο Μπαγιόπουλος, που σήκωσε πρώτος το θέμα, τούς έγραψε να ηρεμήσουν λιγάκι, μια μαλακία έγινε, όχι κάποιο ειδεχθές έγκλημα.
Το ίδιο έκανε και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το ίδιο έκαναν και οι ομοιδεάτες σου εθνικιστές Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και οι Ανεξέρτητοι Έλληνες αλλά γι 'αυτούς δεν σε έχω ακούσει να έχεις το ίδιο μένος .Golden Age έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 00:05Πως δεν συνεργάστηκαν; Μέχρι και συγκυβέρνηση έκαναν.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι Κομμουνιστές κατά κάποιο τρόπο έχουν κερδίσει την κοινωνική αποδοχή στους συντηρητικούς νοικοκυραίους. Για έναν μεσοαστό δεξιό νοικοκυραίο ένας κομμουνιστής είναι περισσότερο αποδεκτός απ' ότι ένας εξαρχειώτης αναρχικός.
Σήμερα το μίασμα της κοινωνίας δεν είναι οι κομμουνιστές . Οι αναρχικοί έχουν πάρει την θέση των κομμουνιστών για την Μακρόνησο.
Σήμερα το μίασμα της κοινωνίας δεν είναι οι κομμουνιστές . Οι αναρχικοί έχουν πάρει την θέση των κομμουνιστών για την Μακρόνησο.
- Golden Age
Αν κάποιος στην ΕΡΤ έβαζε στο σήμα του ΛΑΟΣ τον πυρσό της ΝΔ ή στο σήμα των ΑΝΕΛ το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια θα 'λεγα.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 00:10Το ίδιο έκανε και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το ίδιο έκαναν και οι ομοιδεάτες σου εθνικιστές Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και οι Ανεξέρτητοι Έλληνες αλλά γι 'αυτούς δεν σε έχω ακούσει να έχεις το ίδιο μένος .
Εμ το ξέρουμε ότι είσαι κρυφο νεοδημοκράτης.Golden Age έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 00:30Αν κάποιος στην ΕΡΤ έβαζε στο σήμα του ΛΑΟΣ τον πυρσό της ΝΔ ή στο σήμα των ΑΝΕΛ το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια θα 'λεγα.
Έτσι είναι τα συστημικά κόμματα, συνεργάζονται.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 00:10Το ίδιο έκανε και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το ίδιο έκαναν και οι ομοιδεάτες σου εθνικιστές Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και οι Ανεξέρτητοι Έλληνες αλλά γι 'αυτούς δεν σε έχω ακούσει να έχεις το ίδιο μένος .
Γι ' αυτό και εσύ τα υποστηρίζεις ...GoBzi έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 00:41Έτσι είναι τα συστημικά κόμματα, συνεργάζονται.

Μα εσύ υποστηρίζεις συστημικό κόμμα. Εγώ δεν υποστηρίζω κανενα, είμαι ή του ύψους ή του βάθους. Δώσε μου αναρχία η δικτατορία, τα περίεργα δεν τα μπορώ. Απλά από την στιγμή που η πλειοψηφία θέλει συστημικά κόμματα I play along, δεν έχω θεμα.

Θα επιτρέψει εντέλει το ΚΚΕ να απολυθούν εργαζόμενοι; Αυτό να δω. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Προσπαθείς να κανεις κουβέντα; Ευλόγησον μάνα μου.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 21:28Αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιους συσχετισμούς; Είναι, δυστυχώς. Για πες, συνωμότησε όλη η ΕΡΤ και το γκουβέρνο μαζί για να εξευτελίσουν το τιμημένο ή είναι πιθανότερο να έκανε η γραφίστρια μια τσαπατσουλιά και η δημοσιογράφος να μην το πήρε χαμπάρι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 21:07υπάρχει δημοσιευμα που προσπαθούν να το ρίξουν στην ατομικη ευθύνη του "σταθμάρχη"; όχι ότι δεν είναι προσφιλής τακτική.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 20:38Η γραφίστρια κατέβασε το λογότυπο του κουκουέ από το διαδίκτυο, αντί να πάει στη βάση δεδομένων της ΕΡΤ. Τσαπατσουλιά. Τώρα την περνάνε πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής παύσης, μια που είναι υπάλληλος αορίστου χρόνου. Υπερβολική αυστηρότητα. Της δημοσιογράφου, που εργάζεται με μπλοκάκι, δεν θα της ανανεώσουν, λένε, τη σύμβαση. Ακόμα κι ο Μπαγιόπουλος, που σήκωσε πρώτος το θέμα, τούς έγραψε να ηρεμήσουν λιγάκι, μια μαλακία έγινε, όχι κάποιο ειδεχθές έγκλημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το πιο επικο τρολαρισμα στους Ζαιους
από Frappezitis » 20 Μάιος 2023, 21:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-