Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΚΑDYRΟV

Re: Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΑDYRΟV » 21 Δεκ 2019, 12:43

ετσι,μουγκα
μπακ του μενοποουζ

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Δεκ 2019, 12:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:35
Kauldron έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:11

Δεν ξέρω τι ακούς εσύ, εγώ απλώς βλέπω πολλά αστροπελέκια και στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους.

Είτε κοιτάζω αριστερά είτε κοιτάζω δεξιά, πολλή λάμψη βρε παιδί μου.
Το να πανηγυρίζεις για "νόμο και τάξη" επειδή έφαγε ξύλο ο Ινδαρές, την ίδια ώρα που οι λαθρο στα νησιά έχουν σχεδόν ανακυρήξει δικό τους κράτος, δε σε κάνει αστροπελέκι, ε? :lol:
Οκ, το μόνον που έχω να προσθέσω είναι ότι θα ήσουν άψογος προοδευτικάριος Χελώνε.

Κολυμπάς ή επιπλέεις ακολουθώντας τη ροή του ίδιου καναλιού σκέψης.

Σαν τους σολομούς, ένα πράμα.
Εγώ προοδευτικάριος, ή εσύ που πανηγυρίζεις την ώρα που τα νησιά πλέον σχεδόν τελούν υπό τον έλεγχο των λαθρομεταναστών, και η μόνη αντίδραση της κυβέρνησής σου είναι να το επιβραβεύει όλο αυτό με το να τους φέρνει και στην ηπειρωτική Ελλάδα?
Ούτε ο σύριζα αυτά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 21 Δεκ 2019, 12:57

Arisvilla έγραψε:
21 Δεκ 2019, 11:51
Εμ βέβαια έχετε δίκιο πως μπορεί κάποιος να μιλήσει για αυτονόητα και κράτος δικαίου σε άτομα που νοσταλγούν τη χούντα που κοιμόμασταν με ανοιχτά τα παράθυρα.
Σε κράτος δικαίου τα σκουπίδια που κάνουν καταλήψεις και πετάνε μολότοφ, θα ήταν στην ψειρού με πολλά χρόνια στην πλάτη τους.
Στην Ελλάδα όμως ισχύουν άλλοι νόμοι που δεν έχουν σχέση με το κράτος δικαίου και έτσι αυτά τα σκατά είναι ελεύθερα!!!

Και ναι, γουστάρουμε να κοιμόμαστε με ανοιχτά τα παράθυρα και τις πόρτες ξεκλείδωτες!!!
Δεν είναι είμαστε ψυχοπροβληματικοί για να γουστάρουμε να ζούμε συνέχεια με το φόβο και τον τρόμο!!!
Με αυτό θα ζουν μόνο τα ξεράσματα οι εγκληματίες!!! Όπως τα ξεράσματα οι εγκληματίες που κάνουν τις καταλήψεις και πετάνε μολότοφ!!!

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 21 Δεκ 2019, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 13:11

Kauldron έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
Kauldron έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:22

Το να πανηγυρίζεις για "νόμο και τάξη" επειδή έφαγε ξύλο ο Ινδαρές, την ίδια ώρα που οι λαθρο στα νησιά έχουν σχεδόν ανακυρήξει δικό τους κράτος, δε σε κάνει αστροπελέκι, ε? :lol:
Οκ, το μόνον που έχω να προσθέσω είναι ότι θα ήσουν άψογος προοδευτικάριος Χελώνε.

Κολυμπάς ή επιπλέεις ακολουθώντας τη ροή του ίδιου καναλιού σκέψης.

Σαν τους σολομούς, ένα πράμα.
Εγώ προοδευτικάριος, ή εσύ που πανηγυρίζεις την ώρα που τα νησιά πλέον σχεδόν τελούν υπό τον έλεγχο των λαθρομεταναστών, και η μόνη αντίδραση της κυβέρνησής σου είναι να το επιβραβεύει όλο αυτό με το να τους φέρνει και στην ηπειρωτική Ελλάδα?
Ούτε ο σύριζα αυτά.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν μ' ενδιαφέρει τι είσαι.

Αλλά αυτό που με κάνει να απορώ γενικώς, είναι γιατί δεν χαίρονται οι άνθρωποι της χ ή ψ ομάδας, όταν αυτοί που οι ίδιοι θεωρούν ανόητους, ανειλικρινείς, όφα κλπ δεν υποστηρίζουν την ομάδα τους.

Εγώ θα ήμουν ευτυχής με κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 21 Δεκ 2019, 13:23

Τόσκας: «Κατήργησα την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν οι μπαχαλάκηδες από την μεριά του κράτους»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 21 Δεκ 2019, 13:24

Εντωμεταξύ εστιάζουν ολοι στον σκηνοθέτη και το μόνο που δεν μας είπαν μέχρι στιγμής είναι πως η επέμβαση έγινε για τον ίδιο τον σκηνοθετη και όχι για την παράνομη κατάληψη των αρχιτεμπεληδων.
:lol:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 21 Δεκ 2019, 13:27

Αρίστος έγραψε:
Golden Age έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:21
Αρίστος έγραψε:
21 Δεκ 2019, 07:35
ΤΙΠΟΤΑ δεν κολλαει με την αφηγηση της αστυνομιας.

Ο γιος που ειναι ασκουμενος δικηγορος (και μαλιστα σε ενα απο τα καλυτερα δικηγορικα γραφεια) δεν ταιριαζει με το προφιλ του μεσου καταληψια που ειναι τυπος ανεργος και αστεγος.

.
Ναι καλά... Κια δικούς τους δικηγόρους έχουν και δικοιύς τους γιατρούς... Για αναρχικούς μιλάμε... Άκου κοινωνικό προφίλ :lol:

Φυσικα και εχουν αλλα δεν κανουν καταληψεις ουτε συμμετεχουν στο Ρουβικωνα. Βρες μου ενα λογο που ασκουμενος δικηγορος με δικο του σπιτι να συμμετεχει σε καταληψη.

.

Ιδεολογικοί λόγοι. Η επαγγελματική/κοινωνική ιδιότητα απο μόνη της δεν σημαίνει απαραιτήτως και ανάλογο κώδικα συμπεριφοράς. Πριν κάμποσους μήνες, ένας αριστερός δικηγόρος που είναι στην πολιτική αγωγή στη δίκη της ΧΑ, έγραφε σύνθημα που καλούσε σε..."τσάκισμα των φασιστών" και το είχε ανεβάσει και στο facebook. Και είναι και μεσήλικας και έμπειρος στη δουλειά του, όχι νέος να πεις είναι πορωμένος. Πιο παλιά πάλι, κάτι ακροαριστεροί δικηγόροι φώναζαν στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης συνθήματα για..κρεμάλες ή πηγάδες ενάντια στους δικηγόρους της συνδικαλιστικής οργάνωσης που πρόσκειται στη ΧΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 21 Δεκ 2019, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Δεκ 2019, 13:31

Αφού δε σ' ενδιαφέρει, τί ασχολείσαι μαζί μου? Ψήφιζε παιδάκι μου τη νουδού, αλλά μη φωνάζεις σαν τον run όταν θα σου φέρουν κανέναν λαθρο μέσα στο σπίτι.
Χαλάλ φαγάκι, μπούργκα, και βλέμμα χαμηλά. :c020:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 13:39

Οκ παίδες, κακά τα ψέμματα. Όλο το πεδίο του μεταναστευτικού/αναρχικού πλαίσιου είναι βιομηχανία που δίνει δουλειά τόσο σε εξειδικευμένα γραφεία όσο και στους ασκούμενους δικηγόρους.

Γενικώς, δείτε το και ως ένα πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας και στήριξης των πτυχιούχων σ' αυτόν τον χώρο.

Μια βόλτα από την Ευελπίδων θα σας πείσει. Μιλάμε για πσωμάκι όχι αστεία. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 13:48

Kauldron έγραψε:
21 Δεκ 2019, 13:31
Αφού δε σ' ενδιαφέρει, τί ασχολείσαι μαζί μου?
Δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου, καλό μου.

Αλλά αυτό είναι ένα ακόμη τυφλό σημείο, στο οποίο καλώς ή κακώς έχω συνηθίσει.

Και ακριβώς γι' αυτό μου κάνει περισσότερο εντύπωση όταν βλέπετε παρά όταν λειτουργείτε ως στραβάδια στα περισσότερα θέματα.

Όταν συμβαίνει το πρώτο, μου έρχεται να σας χειροκροτήσω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 13:58

Αρίστος έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Δεκ 2019, 12:38

Τα ονόματα Ηριάννα, Ρωμανός, υιός Βούτση και λοιποί αναξιοπαθούντες, σου λένε κάτι;
Εκτος του Ρωμανου οχι ιδιαιτερα, θα πρεπε; Αλλα τι ρωταω, εσεις εχετε φακελωσει καθε δυνατη περιπτωση. Οπως εμεις δηλαδη φακελωνουμε τα μεγαλολαμογια και τους παιδεραστες της Νουδουλας.

.
Μα ακριβώς αυτό το "εμείς" είναι που με κάνει να έχω μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.

Για να το θέσω με μεγαλύτερη σαφήνεια, αυτό το "εμείς και οι ιδέες μας" τόσο της πλειοψηφίας των δεξιών όσο και των αριστερών, που διακρίνω στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ένας από τους λόγους που με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να ανέβαζε όντως το νοητικό επίπεδο του μέσου Έλληνα η πρόσμιξη του με λαθρομετανάστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Δεκ 2019, 13:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Δεκ 2019, 13:48
Kauldron έγραψε:
21 Δεκ 2019, 13:31
Αφού δε σ' ενδιαφέρει, τί ασχολείσαι μαζί μου?
Δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου, καλό μου.

Αλλά αυτό είναι ένα ακόμη τυφλό σημείο, στο οποίο καλώς ή κακώς έχω συνηθίσει.

Και ακριβώς γι' αυτό μου κάνει περισσότερο εντύπωση όταν βλέπετε παρά όταν λειτουργείτε ως στραβάδια στα περισσότερα θέματα.

Όταν συμβαίνει το πρώτο, μου έρχεται να σας χειροκροτήσω. :lol:
Άστο, αγαπητή μου γάτα.
Ο νεοδημοκράτης είναι νεοδημοκράτης, και είναι οχι γάτα, αλλά αρνί, το οποίο θα μπεί στη στάνη, και όταν θα 'ρθει η ώρα, θα σφαγεί από τους τσοπάνηδές του, ενδεχομένως και "χαλάλ".
Γιατί η ΝΔ χρόοοονια τώρα, εφαρμόζει τέρμα αριστερές πολιτικές, με την ψήφο των "δεξιών" και "μπαντριωντών". Αποσπασματικά θα κάνει καμιά κίνηση σε καμιά κατάληψη (που και ο σύριζα τις εκκένωνε) και μέχρι εκεί. Οι χαχόλοι, βέβαια, θα χειροκροτήσουν, αλλά οι χαχόλοι πάντα χειροκροτάνε.
:c020:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 14:01

Eυχαριστώ για την επιβεβαίωση, αγαπητέ χελώνε. :)

Αναμένονται εκτιμήσεις και από το αντίπαλον (λέμε τώρα) δέον σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 21 Δεκ 2019, 14:01

taliban έγραψε:
21 Δεκ 2019, 13:24
Εντωμεταξύ εστιάζουν ολοι στον σκηνοθέτη και το μόνο που δεν μας είπαν μέχρι στιγμής είναι πως η επέμβαση έγινε για τον ίδιο τον σκηνοθετη και όχι για την παράνομη κατάληψη των αρχιτεμπεληδων.
:+1:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Δεκ 2019, 14:05

Belisarius έγραψε:
21 Δεκ 2019, 14:01
taliban έγραψε:
21 Δεκ 2019, 13:24
:+1:
Μα αυτό ακριβώς λένε. Αν δείτε τις προσεγγίσεις, το όλο σκηνικό παρουσιάζεται κάπως έτσι.

:)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών