Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων
Re: Νόμος και Τάξη ή νήμα πηξίματος αναρχομπάχαλων
ετσι,μουγκα
μπακ του μενοποουζ
μπακ του μενοποουζ
Εγώ προοδευτικάριος, ή εσύ που πανηγυρίζεις την ώρα που τα νησιά πλέον σχεδόν τελούν υπό τον έλεγχο των λαθρομεταναστών, και η μόνη αντίδραση της κυβέρνησής σου είναι να το επιβραβεύει όλο αυτό με το να τους φέρνει και στην ηπειρωτική Ελλάδα?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 12:35Οκ, το μόνον που έχω να προσθέσω είναι ότι θα ήσουν άψογος προοδευτικάριος Χελώνε.
Κολυμπάς ή επιπλέεις ακολουθώντας τη ροή του ίδιου καναλιού σκέψης.
Σαν τους σολομούς, ένα πράμα.
Ούτε ο σύριζα αυτά.
Σε κράτος δικαίου τα σκουπίδια που κάνουν καταλήψεις και πετάνε μολότοφ, θα ήταν στην ψειρού με πολλά χρόνια στην πλάτη τους.
Στην Ελλάδα όμως ισχύουν άλλοι νόμοι που δεν έχουν σχέση με το κράτος δικαίου και έτσι αυτά τα σκατά είναι ελεύθερα!!!
Και ναι, γουστάρουμε να κοιμόμαστε με ανοιχτά τα παράθυρα και τις πόρτες ξεκλείδωτες!!!
Δεν είναι είμαστε ψυχοπροβληματικοί για να γουστάρουμε να ζούμε συνέχεια με το φόβο και τον τρόμο!!!
Με αυτό θα ζουν μόνο τα ξεράσματα οι εγκληματίες!!! Όπως τα ξεράσματα οι εγκληματίες που κάνουν τις καταλήψεις και πετάνε μολότοφ!!!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 21 Δεκ 2019, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Για να είμαι ειλικρινής, δεν μ' ενδιαφέρει τι είσαι.Kauldron έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 12:47Εγώ προοδευτικάριος, ή εσύ που πανηγυρίζεις την ώρα που τα νησιά πλέον σχεδόν τελούν υπό τον έλεγχο των λαθρομεταναστών, και η μόνη αντίδραση της κυβέρνησής σου είναι να το επιβραβεύει όλο αυτό με το να τους φέρνει και στην ηπειρωτική Ελλάδα?
Ούτε ο σύριζα αυτά.
Αλλά αυτό που με κάνει να απορώ γενικώς, είναι γιατί δεν χαίρονται οι άνθρωποι της χ ή ψ ομάδας, όταν αυτοί που οι ίδιοι θεωρούν ανόητους, ανειλικρινείς, όφα κλπ δεν υποστηρίζουν την ομάδα τους.
Εγώ θα ήμουν ευτυχής με κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τόσκας: «Κατήργησα την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν οι μπαχαλάκηδες από την μεριά του κράτους»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εντωμεταξύ εστιάζουν ολοι στον σκηνοθέτη και το μόνο που δεν μας είπαν μέχρι στιγμής είναι πως η επέμβαση έγινε για τον ίδιο τον σκηνοθετη και όχι για την παράνομη κατάληψη των αρχιτεμπεληδων.

- Golden Age
Αρίστος έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 12:35Golden Age έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 12:21Ναι καλά... Κια δικούς τους δικηγόρους έχουν και δικοιύς τους γιατρούς... Για αναρχικούς μιλάμε... Άκου κοινωνικό προφίλ
Φυσικα και εχουν αλλα δεν κανουν καταληψεις ουτε συμμετεχουν στο Ρουβικωνα. Βρες μου ενα λογο που ασκουμενος δικηγορος με δικο του σπιτι να συμμετεχει σε καταληψη.
.
Ιδεολογικοί λόγοι. Η επαγγελματική/κοινωνική ιδιότητα απο μόνη της δεν σημαίνει απαραιτήτως και ανάλογο κώδικα συμπεριφοράς. Πριν κάμποσους μήνες, ένας αριστερός δικηγόρος που είναι στην πολιτική αγωγή στη δίκη της ΧΑ, έγραφε σύνθημα που καλούσε σε..."τσάκισμα των φασιστών" και το είχε ανεβάσει και στο facebook. Και είναι και μεσήλικας και έμπειρος στη δουλειά του, όχι νέος να πεις είναι πορωμένος. Πιο παλιά πάλι, κάτι ακροαριστεροί δικηγόροι φώναζαν στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης συνθήματα για..κρεμάλες ή πηγάδες ενάντια στους δικηγόρους της συνδικαλιστικής οργάνωσης που πρόσκειται στη ΧΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 21 Δεκ 2019, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού δε σ' ενδιαφέρει, τί ασχολείσαι μαζί μου? Ψήφιζε παιδάκι μου τη νουδού, αλλά μη φωνάζεις σαν τον run όταν θα σου φέρουν κανέναν λαθρο μέσα στο σπίτι.Για να είμαι ειλικρινής, δεν μ' ενδιαφέρει τι είσαι.
Χαλάλ φαγάκι, μπούργκα, και βλέμμα χαμηλά.

Οκ παίδες, κακά τα ψέμματα. Όλο το πεδίο του μεταναστευτικού/αναρχικού πλαίσιου είναι βιομηχανία που δίνει δουλειά τόσο σε εξειδικευμένα γραφεία όσο και στους ασκούμενους δικηγόρους.
Γενικώς, δείτε το και ως ένα πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας και στήριξης των πτυχιούχων σ' αυτόν τον χώρο.
Μια βόλτα από την Ευελπίδων θα σας πείσει. Μιλάμε για πσωμάκι όχι αστεία.
Γενικώς, δείτε το και ως ένα πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας και στήριξης των πτυχιούχων σ' αυτόν τον χώρο.
Μια βόλτα από την Ευελπίδων θα σας πείσει. Μιλάμε για πσωμάκι όχι αστεία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου, καλό μου.
Αλλά αυτό είναι ένα ακόμη τυφλό σημείο, στο οποίο καλώς ή κακώς έχω συνηθίσει.
Και ακριβώς γι' αυτό μου κάνει περισσότερο εντύπωση όταν βλέπετε παρά όταν λειτουργείτε ως στραβάδια στα περισσότερα θέματα.
Όταν συμβαίνει το πρώτο, μου έρχεται να σας χειροκροτήσω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα ακριβώς αυτό το "εμείς" είναι που με κάνει να έχω μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.
Για να το θέσω με μεγαλύτερη σαφήνεια, αυτό το "εμείς και οι ιδέες μας" τόσο της πλειοψηφίας των δεξιών όσο και των αριστερών, που διακρίνω στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ένας από τους λόγους που με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να ανέβαζε όντως το νοητικό επίπεδο του μέσου Έλληνα η πρόσμιξη του με λαθρομετανάστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άστο, αγαπητή μου γάτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Δεκ 2019, 13:48Δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου, καλό μου.
Αλλά αυτό είναι ένα ακόμη τυφλό σημείο, στο οποίο καλώς ή κακώς έχω συνηθίσει.
Και ακριβώς γι' αυτό μου κάνει περισσότερο εντύπωση όταν βλέπετε παρά όταν λειτουργείτε ως στραβάδια στα περισσότερα θέματα.
Όταν συμβαίνει το πρώτο, μου έρχεται να σας χειροκροτήσω.
Ο νεοδημοκράτης είναι νεοδημοκράτης, και είναι οχι γάτα, αλλά αρνί, το οποίο θα μπεί στη στάνη, και όταν θα 'ρθει η ώρα, θα σφαγεί από τους τσοπάνηδές του, ενδεχομένως και "χαλάλ".
Γιατί η ΝΔ χρόοοονια τώρα, εφαρμόζει τέρμα αριστερές πολιτικές, με την ψήφο των "δεξιών" και "μπαντριωντών". Αποσπασματικά θα κάνει καμιά κίνηση σε καμιά κατάληψη (που και ο σύριζα τις εκκένωνε) και μέχρι εκεί. Οι χαχόλοι, βέβαια, θα χειροκροτήσουν, αλλά οι χαχόλοι πάντα χειροκροτάνε.

Eυχαριστώ για την επιβεβαίωση, αγαπητέ χελώνε. 
Αναμένονται εκτιμήσεις και από το αντίπαλον (λέμε τώρα) δέον σας.

Αναμένονται εκτιμήσεις και από το αντίπαλον (λέμε τώρα) δέον σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Μα αυτό ακριβώς λένε. Αν δείτε τις προσεγγίσεις, το όλο σκηνικό παρουσιάζεται κάπως έτσι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός ειναι ο νομος και ταξη που σας υποσχεθηκαν ΓΙΔΙΑ
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
01 Νοέμ 2024, 11:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νομός τάξη και ευπρέπεια στα σχολεία της συντηρητικής δεξιάς του Κούλη
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 27 Σεπ 2024, 15:37 » σε Κοινωνικά θέματα - 172 Απαντήσεις
- 3001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
02 Οκτ 2024, 20:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο μεταξύ στην Μπογκοτά των Βαλκανίων το νόμος και τάξη έχει πάει περίπατο
από Μαδουραίος » 14 Ιουν 2024, 19:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
14 Ιουν 2024, 23:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραμπική Νέα τάξη Πραγμάτων
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Μαρ 2025, 09:59 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
04 Μαρ 2025, 09:59
-