Κάπνισμα - ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Να καταργηθεί το κάπνισμα καθολικά στους δημόσιους χώρους (και σε καφετέριες/εστιατόρια)

Ναι
41
61%
Όχι
26
39%

Σύνολο ψήφων: 67

Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Re: Κάπνισμα - ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης » 02 Οκτ 2019, 17:22

zteo έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 19:43
Μπίστης έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 19:40
wooded glade έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 19:32
Να απαγορευθεί στους λαθρομετανάστες μόνο.
Οι λάθρο μόνο θα πουλάνε λαθροτσιγάρα
Στην Θεσσαλονικη τα πουλανε οι Γεωργιανοι στην Αριστοτελους μπροστα στους αστυνομικους με τους οποιους εχουν κανει συμφωνια να τα πουλανε ελευθερα μεχρι της 21.00.
πια Αφγανοπάκια. δεν ξέρω αν είναι υπάλληλοι των Καυκάσιων ή τους πήραν τον τομέα με τσαμπουκά.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 02 Οκτ 2019, 17:30

Lord Brum έγραψε:
02 Οκτ 2019, 17:21
aLiCat έγραψε:
02 Οκτ 2019, 15:51
Πρόσφατα ανακοίνωσαν οτι πλέον το κάπνισμα θα απαγορευτεί και σε ορισμένους εξωτερικούς χώρους.
Και δεν εννοώ μόνο τις παιδικές χαρές, χώρους υγιειονομικής φροντίδας κλπ, αλλά και χώρους ψυχαγωγίας, αφού συμπεριέλαβαν και τους θερινούς κινηματογράφους.
(Έλεος!)
και καλά κάνουν. Δεν χρωστάει τίποτα ο διπλάνος ενός καπνιστή στο θερινό σινεμα να αναπνέει τις βρωμιές του

:+1:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Οκτ 2019, 17:37

Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες που με σέρνει ο μικρός στην πλατεία για ποδήλατο ότι το ποσοστό καπνιζόντων σε άτομα 18- είναι σαφώς μικρότερο απ' ό,τι στον καιρό μου και έτσι κι αλλιώς οι 9 στους 10 είναι παρακμιακές φάτσες που θα έχουν σκοτωθεί με το μηχανάκι πολύ πριν κάνει ζημιά το τσιγάρο σε κάποιον αθώο. Βέβαια και για αυτό το ποσοστό σαφέστατα φέρουν ακέραια την ευθύνη οι υπάρχοντες μεγαλύτεροι καπνιστές και οι αλήτες πολιτικοί που αντί να τους γαμήσουν έξι ειδών ιερά και όσια τους άφησαν να καπνιζολογάνε σε καφετέριες, παιδικές χαρές κλπ.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 02 Οκτ 2019, 21:32

foscilis έγραψε:
02 Οκτ 2019, 17:37
Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες που με σέρνει ο μικρός στην πλατεία για ποδήλατο ότι το ποσοστό καπνιζόντων σε άτομα 18- είναι σαφώς μικρότερο απ' ό,τι στον καιρό μου και έτσι κι αλλιώς οι 9 στους 10 είναι παρακμιακές φάτσες που θα έχουν σκοτωθεί με το μηχανάκι πολύ πριν κάνει ζημιά το τσιγάρο σε κάποιον αθώο. Βέβαια και για αυτό το ποσοστό σαφέστατα φέρουν ακέραια την ευθύνη οι υπάρχοντες μεγαλύτεροι καπνιστές και οι αλήτες πολιτικοί που αντί να τους γαμήσουν έξι ειδών ιερά και όσια τους άφησαν να καπνιζολογάνε σε καφετέριες, παιδικές χαρές κλπ.
Η μείωση του αριθμού των καπνιστών είναι πλέον αισθητή, τουλάχιστον στην Αθήνα.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 02 Οκτ 2019, 21:35

kameron έγραψε:
02 Οκτ 2019, 21:32
foscilis έγραψε:
02 Οκτ 2019, 17:37
Η μείωση του αριθμού των καπνιστών είναι πλέον αισθητή, τουλάχιστον στην Αθήνα.
:e045:

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 02 Οκτ 2019, 21:35

Εικόνα

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 02 Οκτ 2019, 21:53

Το Μικέλ στο σταθμό Λάρισας έχει καθιερώσει ειδικό ξεχωριστό εξαεριζόμενο χώρο καπνιστών :smt023 . Δεν ξέρω αν είναι σύννομο ,αλλά μέχρι στιγμής δε μας έχουν κυνηγήσει . :lol:

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 02 Οκτ 2019, 21:54

όλα τα άλλα πάνε καλά, το τσιγάρο μας έφταιξε. μποέμιδες άνθρωποι κάποτε, δεν έχουμε ένα στέκι να βγούμε, να πιούμε, να καπνίσουμε, να φλερτάρουμε (λολ), να μιλήσουμε, να ακούσουμε μουσικές. μας κλείσανε στα σπίτια μας.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 02 Οκτ 2019, 21:56

the comet the course the tail έγραψε:
02 Οκτ 2019, 21:54
όλα τα άλλα πάνε καλά, το τσιγάρο μας έφταιξε. μποέμιδες άνθρωποι κάποτε, δεν έχουμε ένα στέκι να βγούμε, να πιούμε, να καπνίσουμε, να φλερτάρουμε (λολ), να μιλήσουμε, να ακούσουμε μουσικές. μας κλείσανε στα σπίτια μας.
θα πηγαινουμε καζινο σε ενα μηνα και θα καπνιζουμε πουρα κρατωντας νοικιασμενη γκομενα που θα μας φερνει γουρι οπως στις ταινιες

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 03 Οκτ 2019, 11:04

Ρε, αν σταματήσουν οι μαλάκες να ασχολούνται με το κινητό τους μέσα στο σινεμά, όχι μόνο δεν θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά θα ρουφιανεύω κι όποιον το κάνει. Ό,τι θέλετε από εμένα, αλλά να σέβεστε το δικαίωμά μου να δω την ταινία χωρίς να ακούω ότι σας κάηκε το φαΐ, ούτε να τρώω στην μάπα τον προβολέα που βγαίνει από την οθόνη σας και νομίζετε ότι δεν ενοχλείτε κιόλας.
Παλιόκαφροι μου θέλετε και ταινία. Μετά το τσιγαράκι μου σας έφταιξε.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 11 Οκτ 2019, 10:04

Και πάνω που λες "ντάξει, μπορεί να έχουν τα δίκια τους", ή "να λέμε και την αλήθεια δεν φταίει ο καθένας να τρώει τον καπνό μου στην μάπα, παρακολουθείς την συζήτηση στην βουλή και φρίττεις. Ανάμεσα στις προτάσεις που έπεσαν ήταν να απαγορεύεται το κάπνισμα και στους εξωτερικούς χώρους των μπαρ και των καφετεριών και στις πλαζ. Η αλήθεια είναι ότι απορρίφθηκαν κι οι δυο προτάσεις, αλλά δείχνει προς τα πού βαδίζουμε.
Όταν οι ανοργασμικές αδερφές σταματήσουν ψάχνουν κόσμο για να εκτονώσουν τις τιμωρητικές τους τάσεις, θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο ψύχραιμη συζήτηση στο θέμα. Διότι σκέφτομαι από την μια ότι ο vantono φαίνεται εντάξει άτομο και πρέπει να μπορεί να βγαίνει χωρίς να τον ενοχλεί ο καπνός μας, αλλά από την άλλη όμως κάνουμε ζημιά όταν εμποδίζουμε να πεθάνουν κι αυτοί που είχαν αυτές τις ιδέες.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 11 Οκτ 2019, 10:08

Γραφικός έγραψε:
11 Οκτ 2019, 10:04
αλλά από την άλλη όμως κάνουμε ζημιά όταν εμποδίζουμε να πεθάνουν κι αυτοί που είχαν αυτές τις ιδέες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΠΝΙΣΤΕΡΑ!!1 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ! ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΤΟ ΖΒΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΟΠΟΥ ΤΟΥς ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ!

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 11 Οκτ 2019, 10:09

Γραφικός έγραψε:
03 Οκτ 2019, 11:04
Ρε, αν σταματήσουν οι μαλάκες να ασχολούνται με το κινητό τους μέσα στο σινεμά, όχι μόνο δεν θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά θα ρουφιανεύω κι όποιον το κάνει. Ό,τι θέλετε από εμένα, αλλά να σέβεστε το δικαίωμά μου να δω την ταινία χωρίς να ακούω ότι σας κάηκε το φαΐ, ούτε να τρώω στην μάπα τον προβολέα που βγαίνει από την οθόνη σας και νομίζετε ότι δεν ενοχλείτε κιόλας.
Παλιόκαφροι μου θέλετε και ταινία. Μετά το τσιγαράκι μου σας έφταιξε.

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 11 Οκτ 2019, 10:12

vantono έγραψε:
11 Οκτ 2019, 10:08
Γραφικός έγραψε:
αλλά από την άλλη όμως κάνουμε ζημιά όταν εμποδίζουμε να πεθάνουν κι αυτοί που είχαν αυτές τις ιδέες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΠΝΙΣΤΕΡΑ!!1 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ! ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΤΟ ΖΒΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΟΠΟΥ ΤΟΥς ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ!
Εγώ λέω να γίνονται κι έφοδοι σε σπίτια. Και συλλήψεις. Δεν γίνεται να υπάρχουμε.
SpoilerShow
Κατάλαβες πάντως ποιους εννοώ, ε; Δεν έγινε καμιά παρεξήγα.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 11 Οκτ 2019, 10:12

vantono έγραψε:
11 Οκτ 2019, 10:08
Γραφικός έγραψε:
Κάτι παρόμοιο φαντάζομαι κι εγώ με όσους οδηγούν τροχοφόρα που εκπέμπουν καπνό-δηλητήριο, δηλητηριάζοντας όλη την ατμόσφαιρα της πόλης: μου΄ρχεται να τους βάλω την εξάτμιση στο στόμα, μέχρι να σκάσουν! :smt047
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών