πια Αφγανοπάκια. δεν ξέρω αν είναι υπάλληλοι των Καυκάσιων ή τους πήραν τον τομέα με τσαμπουκά.
Κάπνισμα - ξανά
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Re: Κάπνισμα - ξανά
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες που με σέρνει ο μικρός στην πλατεία για ποδήλατο ότι το ποσοστό καπνιζόντων σε άτομα 18- είναι σαφώς μικρότερο απ' ό,τι στον καιρό μου και έτσι κι αλλιώς οι 9 στους 10 είναι παρακμιακές φάτσες που θα έχουν σκοτωθεί με το μηχανάκι πολύ πριν κάνει ζημιά το τσιγάρο σε κάποιον αθώο. Βέβαια και για αυτό το ποσοστό σαφέστατα φέρουν ακέραια την ευθύνη οι υπάρχοντες μεγαλύτεροι καπνιστές και οι αλήτες πολιτικοί που αντί να τους γαμήσουν έξι ειδών ιερά και όσια τους άφησαν να καπνιζολογάνε σε καφετέριες, παιδικές χαρές κλπ.
Η μείωση του αριθμού των καπνιστών είναι πλέον αισθητή, τουλάχιστον στην Αθήνα.foscilis έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 17:37Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες που με σέρνει ο μικρός στην πλατεία για ποδήλατο ότι το ποσοστό καπνιζόντων σε άτομα 18- είναι σαφώς μικρότερο απ' ό,τι στον καιρό μου και έτσι κι αλλιώς οι 9 στους 10 είναι παρακμιακές φάτσες που θα έχουν σκοτωθεί με το μηχανάκι πολύ πριν κάνει ζημιά το τσιγάρο σε κάποιον αθώο. Βέβαια και για αυτό το ποσοστό σαφέστατα φέρουν ακέραια την ευθύνη οι υπάρχοντες μεγαλύτεροι καπνιστές και οι αλήτες πολιτικοί που αντί να τους γαμήσουν έξι ειδών ιερά και όσια τους άφησαν να καπνιζολογάνε σε καφετέριες, παιδικές χαρές κλπ.
kameron έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:32Η μείωση του αριθμού των καπνιστών είναι πλέον αισθητή, τουλάχιστον στην Αθήνα.foscilis έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 17:37Παρατηρώ τις τελευταίες εβδομάδες που με σέρνει ο μικρός στην πλατεία για ποδήλατο ότι το ποσοστό καπνιζόντων σε άτομα 18- είναι σαφώς μικρότερο απ' ό,τι στον καιρό μου και έτσι κι αλλιώς οι 9 στους 10 είναι παρακμιακές φάτσες που θα έχουν σκοτωθεί με το μηχανάκι πολύ πριν κάνει ζημιά το τσιγάρο σε κάποιον αθώο. Βέβαια και για αυτό το ποσοστό σαφέστατα φέρουν ακέραια την ευθύνη οι υπάρχοντες μεγαλύτεροι καπνιστές και οι αλήτες πολιτικοί που αντί να τους γαμήσουν έξι ειδών ιερά και όσια τους άφησαν να καπνιζολογάνε σε καφετέριες, παιδικές χαρές κλπ.

Το Μικέλ στο σταθμό Λάρισας έχει καθιερώσει ειδικό ξεχωριστό εξαεριζόμενο χώρο καπνιστών
. Δεν ξέρω αν είναι σύννομο ,αλλά μέχρι στιγμής δε μας έχουν κυνηγήσει . 

όλα τα άλλα πάνε καλά, το τσιγάρο μας έφταιξε. μποέμιδες άνθρωποι κάποτε, δεν έχουμε ένα στέκι να βγούμε, να πιούμε, να καπνίσουμε, να φλερτάρουμε (λολ), να μιλήσουμε, να ακούσουμε μουσικές. μας κλείσανε στα σπίτια μας.
θα πηγαινουμε καζινο σε ενα μηνα και θα καπνιζουμε πουρα κρατωντας νοικιασμενη γκομενα που θα μας φερνει γουρι οπως στις ταινιεςthe comet the course the tail έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:54όλα τα άλλα πάνε καλά, το τσιγάρο μας έφταιξε. μποέμιδες άνθρωποι κάποτε, δεν έχουμε ένα στέκι να βγούμε, να πιούμε, να καπνίσουμε, να φλερτάρουμε (λολ), να μιλήσουμε, να ακούσουμε μουσικές. μας κλείσανε στα σπίτια μας.
Ρε, αν σταματήσουν οι μαλάκες να ασχολούνται με το κινητό τους μέσα στο σινεμά, όχι μόνο δεν θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά θα ρουφιανεύω κι όποιον το κάνει. Ό,τι θέλετε από εμένα, αλλά να σέβεστε το δικαίωμά μου να δω την ταινία χωρίς να ακούω ότι σας κάηκε το φαΐ, ούτε να τρώω στην μάπα τον προβολέα που βγαίνει από την οθόνη σας και νομίζετε ότι δεν ενοχλείτε κιόλας.
Παλιόκαφροι μου θέλετε και ταινία. Μετά το τσιγαράκι μου σας έφταιξε.
Και πάνω που λες "ντάξει, μπορεί να έχουν τα δίκια τους", ή "να λέμε και την αλήθεια δεν φταίει ο καθένας να τρώει τον καπνό μου στην μάπα, παρακολουθείς την συζήτηση στην βουλή και φρίττεις. Ανάμεσα στις προτάσεις που έπεσαν ήταν να απαγορεύεται το κάπνισμα και στους εξωτερικούς χώρους των μπαρ και των καφετεριών και στις πλαζ. Η αλήθεια είναι ότι απορρίφθηκαν κι οι δυο προτάσεις, αλλά δείχνει προς τα πού βαδίζουμε.
Όταν οι ανοργασμικές αδερφές σταματήσουν ψάχνουν κόσμο για να εκτονώσουν τις τιμωρητικές τους τάσεις, θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο ψύχραιμη συζήτηση στο θέμα. Διότι σκέφτομαι από την μια ότι ο vantono φαίνεται εντάξει άτομο και πρέπει να μπορεί να βγαίνει χωρίς να τον ενοχλεί ο καπνός μας, αλλά από την άλλη όμως κάνουμε ζημιά όταν εμποδίζουμε να πεθάνουν κι αυτοί που είχαν αυτές τις ιδέες.
Όταν οι ανοργασμικές αδερφές σταματήσουν ψάχνουν κόσμο για να εκτονώσουν τις τιμωρητικές τους τάσεις, θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο ψύχραιμη συζήτηση στο θέμα. Διότι σκέφτομαι από την μια ότι ο vantono φαίνεται εντάξει άτομο και πρέπει να μπορεί να βγαίνει χωρίς να τον ενοχλεί ο καπνός μας, αλλά από την άλλη όμως κάνουμε ζημιά όταν εμποδίζουμε να πεθάνουν κι αυτοί που είχαν αυτές τις ιδέες.
Γραφικός έγραψε: ↑03 Οκτ 2019, 11:04Ρε, αν σταματήσουν οι μαλάκες να ασχολούνται με το κινητό τους μέσα στο σινεμά, όχι μόνο δεν θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά θα ρουφιανεύω κι όποιον το κάνει. Ό,τι θέλετε από εμένα, αλλά να σέβεστε το δικαίωμά μου να δω την ταινία χωρίς να ακούω ότι σας κάηκε το φαΐ, ούτε να τρώω στην μάπα τον προβολέα που βγαίνει από την οθόνη σας και νομίζετε ότι δεν ενοχλείτε κιόλας.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ λέω να γίνονται κι έφοδοι σε σπίτια. Και συλλήψεις. Δεν γίνεται να υπάρχουμε.
SpoilerShow
Κατάλαβες πάντως ποιους εννοώ, ε; Δεν έγινε καμιά παρεξήγα.
Κάτι παρόμοιο φαντάζομαι κι εγώ με όσους οδηγούν τροχοφόρα που εκπέμπουν καπνό-δηλητήριο, δηλητηριάζοντας όλη την ατμόσφαιρα της πόλης: μου΄ρχεται να τους βάλω την εξάτμιση στο στόμα, μέχρι να σκάσουν!

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Λ. Κανελη εκοψε το καπνισμα
από Space_Passenger » 16 Μαρ 2024, 12:10 » σε Life style - 100 Απαντήσεις
- 5475 Προβολές
-