Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 04 Νοέμ 2019, 23:48

Endo με taxi θα υπάρχουν άτομα που δεν θα δουλεύουν Κυριακές... προνομιούχοι.
the end

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Νοέμ 2019, 23:58

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:28
Διαβάζω ότι τα καταστήματα δεν έχουν πολλούς πελάτες την Κυριακή.Αν αυτό ισχύει τι τρομάζει
τους καταστηματάρχες η απελευθέρωση του ωραρίου?Θα κλείσουν εθελοντικά το μαγαζί τους
αυτήν την ημέρα και τέλος.
Δεν έχουν πολλούς πελάτες, ισχύει 100%. Η κίνηση είναι πολύ αναιμική τις Κυριακές που επιτρέπεται να ανοίγουν. Ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να υπάρχεις σαν κατάστημα, δεν μπορείς να είσαι κλειστός όταν είναι ανοιχτός ο ανταγωνισμός. Οι πελάτες δεν υπογράφουν μαζί σου συμβόλαιο και μπορείς άνετα να τους χάσεις από ανταγωνιστή, μόνο και μόνο γιατί τον βρήκαν ανοιχτό και για τον οποιονδήποτε λόγο θα συνεχίσουν να τον προτιμάνε (τους αρέσει περισσότερο η περιοχή, είναι πιο κοντά τους, έχει πιο όμορφο προσωπικό... οτιδήποτε).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Νοέμ 2019, 00:03

Dwarven Blacksmith έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:05
hellegennes έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:01
04 Νοέμ 2019, 19:54
Πάντως τις καθημερινές δύσκολο εργαζόμενος να προλάβει να ψωνίσει. Θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλει από πριν.
Περίεργο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα καθημερινές, τότε, αντί για Κυριακές. Θα ψωνίζουν μόνο οι μη εργαζόμενοι.

Αμ, οι τράπεζες; Ηλίθιες είναι και ανοίγουν μόνο πρωινά τις καθημερινές; Γι' αυτό είναι πάντα άδειες;
Μάντης είσαι;
Εσύ δουλεύεις πενθήμερο; Δεν ψωνίζεις ποτέ ή περιμένεις τις 4 Κυριακές τον χρόνο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 05 Νοέμ 2019, 00:18

hellegennes έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:58
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:28
Διαβάζω ότι τα καταστήματα δεν έχουν πολλούς πελάτες την Κυριακή.Αν αυτό ισχύει τι τρομάζει
τους καταστηματάρχες η απελευθέρωση του ωραρίου?Θα κλείσουν εθελοντικά το μαγαζί τους
αυτήν την ημέρα και τέλος.
Δεν έχουν πολλούς πελάτες, ισχύει 100%. Η κίνηση είναι πολύ αναιμική τις Κυριακές που επιτρέπεται να ανοίγουν. Ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να υπάρχεις σαν κατάστημα, δεν μπορείς να είσαι κλειστός όταν είναι ανοιχτός ο ανταγωνισμός. Οι πελάτες δεν υπογράφουν μαζί σου συμβόλαιο και μπορείς άνετα να τους χάσεις από ανταγωνιστή, μόνο και μόνο γιατί τον βρήκαν ανοιχτό και για τον οποιονδήποτε λόγο θα συνεχίσουν να τον προτιμάνε (τους αρέσει περισσότερο η περιοχή, είναι πιο κοντά τους, έχει πιο όμορφο προσωπικό... οτιδήποτε).
Σε αυτο ακριβως αποσκοπουν οι αλυσιδες με το να θελουν να ειναι ανοικτα τις Κυριακες τα μαγαζια σε οποιαδηποτε περιοχη της Ελλαδος.

Μπορει να μην βγαλουν αμεσα κερδος μιας και τα εσοδα εξοδα της ημερας θα ειναι περιπου τα ιδια , αλλα θα καταφερουν να κλεισουν τους μικροεπιχειρηματιες.

Οποιος υποστηριζει το ανοιγμα των καταστηματων την Κυριακη σε μη τουριστικες περιοχες ειναι κομπλεξικο ανθρωπαριο.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 05 Νοέμ 2019, 00:30

hellegennes έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 00:03
04 Νοέμ 2019, 23:05
hellegennes έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:01

Περίεργο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα καθημερινές, τότε, αντί για Κυριακές. Θα ψωνίζουν μόνο οι μη εργαζόμενοι.

Αμ, οι τράπεζες; Ηλίθιες είναι και ανοίγουν μόνο πρωινά τις καθημερινές; Γι' αυτό είναι πάντα άδειες;
Μάντης είσαι;
Εσύ δουλεύεις πενθήμερο; Δεν ψωνίζεις ποτέ ή περιμένεις τις 4 Κυριακές τον χρόνο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα;
Ψωνίζω Σάββατο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Νοέμ 2019, 00:44

Άρα δουλεύεις 9 το πρωί με 9 το βράδυ, 5 μέρες την εβδομάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 05 Νοέμ 2019, 07:58

hellegennes έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 00:44
Aπλα να σημειωσω οτι στην Γερμανια που θετουν ως προτυπο τα ευρωλιγουρια τα μαγαζια εκτος των σουπερμαρκετ κλεινουν στις 6,

τραπεζες μονο καθημερινες και καποιες μερες μερες μεχρι τις 2,

ενω τα σουπερ ολα κλειστα την Κυριακη εκτος απο του αεροδρομιου και του κεντρικου σταθμου των τρενων.

Αυτα στο κοσμοπολιτικο Αμβουργο και οχι σε καμια επαρχιακη πολη.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 05 Νοέμ 2019, 08:01

fagano3 έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 07:58
hellegennes έγραψε:
Aπλα να σημειωσω οτι στην Γερμανια που θετουν ως προτυπο τα ευρωλιγουρια τα μαγαζια εκτος των σουπερμαρκετ κλεινουν στις 6,

ενω τα σουπερ ολα κλειστα την Κυριακη εκτος απο του αεροδρομιου και του κεντρικου σταθμου των τρενων.

Παω στοιχημα οτι και στην Γερμανια θα εχει ανοιξει συζητηση για την απελευθερωση του ωραριου και την καταργηση της Κυριακατικης αργιας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 05 Νοέμ 2019, 08:07

zteo έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 08:01
fagano3 έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 07:58
hellegennes έγραψε:

Παω στοιχημα οτι και στην Γερμανια θα εχει ανοιξει συζητηση για την απελευθερωση του ωραριου και την καταργηση της Κυριακατικης αργιας.
Παντου γινεται.

Σου βαζουν το δολωμα της εξυπηρετησης και στο τελος καταληγουν ολοι εργατες με μισθους ισους με τα επιδοματα αφου ολοι δουλευουν για αλυσιδες.

Στην Γερμανια αν δεν εχεις δουλεια γραφειου πρακτικα δεν συμφερει να δουλευεις πλεον.

Και οι πρωτοι που βοηθουν να σπασουν τα εργασιακα δικαιωματα, οχι επιτηδες αλλα γιατι εχουν αλλες προτεραιοτητες οπως να στειλουν λεφτα πισω με καθε τιμημα , ειναι οι μεταναστες απο εξαθλιωμενες χωρες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Νοέμ 2019, 08:26

Συμφωνώ με τον fagano.

Και νομίζω ότι τo πρωϊνό του Σαββάτου καλύπτει πλήρως τους εργαζόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν άλλη μέρα. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές, που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία στους εργαζόμενους των καταστημάτων, χωρίς να επιφέρουν κάποια σημαντική μεταβολή στον τζίρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2019, 09:43

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:10
ρε παιδιά, αφού τα μαγαζιά είναι ανοικτά τη Κυριακή, γιατί δεν δουλεύουν φουλ τάιμ οι συγκοινωνίες σαν να ήταν καθημερινή;
πώς θα κατέβει ο κόζμος να πσωνίσει;
επίσης, γιατί δεν ανοίγουν τη Κυριακή οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες μπας και προλάβουμε να πάμε όσοι τη Κυριακή δε δουλεύουμε;
ή μήπως εκεί κάνουμε κακάκια κύριε Χατζηδάκη;
και ποιοι ειστε εσεις που δε δουλευετε την κυριακη; να δουλευετε, οτι κι αν κανετε, δε μπορει, χρησιμο για την κοινωνια θα ειναι να το κανετε και κυριακη.

και δικαιο, επισης. :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 05 Νοέμ 2019, 10:04

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 09:43
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
ρε παιδιά, αφού τα μαγαζιά είναι ανοικτά τη Κυριακή, γιατί δεν δουλεύουν φουλ τάιμ οι συγκοινωνίες σαν να ήταν καθημερινή;
επίσης, γιατί δεν ανοίγουν τη Κυριακή οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες μπας και προλάβουμε να πάμε όσοι τη Κυριακή δε δουλεύουμε;
και ποιοι ειστε εσεις που δε δουλευετε την κυριακη; να δουλευετε, οτι κι αν κανετε, δε μπορει, χρησιμο για την κοινωνια θα ειναι να το κανετε και κυριακη.

πέρα από τη πλάκα, αν θέλουν τα μαγαζιά ανοιχτά τη Κυριακή τότε τα πάντα θα πρέπει να λειτουργούν τη Κυριακή σαν να ήταν καθημερινή με ό,τι συνεπάγεται αυτό
αλλά επειδή είναι κότες εφαρμόζουν ό,τι θέλουν μόνο εκεί που τους παίρνει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2019, 10:52

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 10:04
Ασέβαστος έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

πέρα από τη πλάκα, αν θέλουν τα μαγαζιά ανοιχτά τη Κυριακή τότε τα πάντα θα πρέπει να λειτουργούν τη Κυριακή σαν να ήταν καθημερινή με ό,τι συνεπάγεται αυτό
και οι πολιτες εχουν πλακα, που θελουν να δουλευουν οι αλλοι τις κυριακες. οταν για τους ιδιους δεν τιθεται θεμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 05 Νοέμ 2019, 11:39

Ασέβαστος έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 10:52
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
05 Νοέμ 2019, 10:04
Ασέβαστος έγραψε:

και οι πολιτες εχουν πλακα, που θελουν να δουλευουν οι αλλοι τις κυριακες. οταν για τους ιδιους δεν τιθεται θεμα.
εννοείται
και όταν θα τεθεί θέμα και γι'αυτούς τότε θα θυμηθούν την επανάσταση
αυτή είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα, μακριά από τον κώλο μου και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν
τόσο κοντόφθαλμοι είναι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 05 Νοέμ 2019, 11:46

Τί διαφορετικό έχει η Κυριακή βρε παιδιά; Μία μέρα της εβδομάδας είναι.
Θα μείνουμε ακόμα σε εβραϊκά συστήματα και παραμύθια;

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, λοιπόν. :smt047

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών