Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;"
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;
Endo με taxi θα υπάρχουν άτομα που δεν θα δουλεύουν Κυριακές... προνομιούχοι.
the end
- hellegennes
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό."Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου;
Δεν έχουν πολλούς πελάτες, ισχύει 100%. Η κίνηση είναι πολύ αναιμική τις Κυριακές που επιτρέπεται να ανοίγουν. Ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να υπάρχεις σαν κατάστημα, δεν μπορείς να είσαι κλειστός όταν είναι ανοιχτός ο ανταγωνισμός. Οι πελάτες δεν υπογράφουν μαζί σου συμβόλαιο και μπορείς άνετα να τους χάσεις από ανταγωνιστή, μόνο και μόνο γιατί τον βρήκαν ανοιχτό και για τον οποιονδήποτε λόγο θα συνεχίσουν να τον προτιμάνε (τους αρέσει περισσότερο η περιοχή, είναι πιο κοντά τους, έχει πιο όμορφο προσωπικό... οτιδήποτε).ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:28Διαβάζω ότι τα καταστήματα δεν έχουν πολλούς πελάτες την Κυριακή.Αν αυτό ισχύει τι τρομάζει
τους καταστηματάρχες η απελευθέρωση του ωραρίου?Θα κλείσουν εθελοντικά το μαγαζί τους
αυτήν την ημέρα και τέλος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου
Εσύ δουλεύεις πενθήμερο; Δεν ψωνίζεις ποτέ ή περιμένεις τις 4 Κυριακές τον χρόνο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:05Μάντης είσαι;hellegennes έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:01Περίεργο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα καθημερινές, τότε, αντί για Κυριακές. Θα ψωνίζουν μόνο οι μη εργαζόμενοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 19:54Πάντως τις καθημερινές δύσκολο εργαζόμενος να προλάβει να ψωνίσει. Θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τι θέλει από πριν.
Αμ, οι τράπεζες; Ηλίθιες είναι και ανοίγουν μόνο πρωινά τις καθημερινές; Γι' αυτό είναι πάντα άδειες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε αυτο ακριβως αποσκοπουν οι αλυσιδες με το να θελουν να ειναι ανοικτα τις Κυριακες τα μαγαζια σε οποιαδηποτε περιοχη της Ελλαδος.hellegennes έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:58Δεν έχουν πολλούς πελάτες, ισχύει 100%. Η κίνηση είναι πολύ αναιμική τις Κυριακές που επιτρέπεται να ανοίγουν. Ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να υπάρχεις σαν κατάστημα, δεν μπορείς να είσαι κλειστός όταν είναι ανοιχτός ο ανταγωνισμός. Οι πελάτες δεν υπογράφουν μαζί σου συμβόλαιο και μπορείς άνετα να τους χάσεις από ανταγωνιστή, μόνο και μόνο γιατί τον βρήκαν ανοιχτό και για τον οποιονδήποτε λόγο θα συνεχίσουν να τον προτιμάνε (τους αρέσει περισσότερο η περιοχή, είναι πιο κοντά τους, έχει πιο όμορφο προσωπικό... οτιδήποτε).ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:28Διαβάζω ότι τα καταστήματα δεν έχουν πολλούς πελάτες την Κυριακή.Αν αυτό ισχύει τι τρομάζει
τους καταστηματάρχες η απελευθέρωση του ωραρίου?Θα κλείσουν εθελοντικά το μαγαζί τους
αυτήν την ημέρα και τέλος.
Μπορει να μην βγαλουν αμεσα κερδος μιας και τα εσοδα εξοδα της ημερας θα ειναι περιπου τα ιδια , αλλα θα καταφερουν να κλεισουν τους μικροεπιχειρηματιες.
Οποιος υποστηριζει το ανοιγμα των καταστηματων την Κυριακη σε μη τουριστικες περιοχες ειναι κομπλεξικο ανθρωπαριο.
- Dwarven Blacksmith
Re: Η πολιτική αλητεία της ΝΔ χωρίς αναισθητικό. "Εσυ μπαμπα γιατί δε δουλεύεις Κυριακή και πηγαίνεις για ψώνια μαζί μου
Ψωνίζω Σάββατο.hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 00:03Εσύ δουλεύεις πενθήμερο; Δεν ψωνίζεις ποτέ ή περιμένεις τις 4 Κυριακές τον χρόνο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:05Μάντης είσαι;hellegennes έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:01
Περίεργο που είναι ανοιχτά τα καταστήματα καθημερινές, τότε, αντί για Κυριακές. Θα ψωνίζουν μόνο οι μη εργαζόμενοι.
Αμ, οι τράπεζες; Ηλίθιες είναι και ανοίγουν μόνο πρωινά τις καθημερινές; Γι' αυτό είναι πάντα άδειες;

- hellegennes
Άρα δουλεύεις 9 το πρωί με 9 το βράδυ, 5 μέρες την εβδομάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aπλα να σημειωσω οτι στην Γερμανια που θετουν ως προτυπο τα ευρωλιγουρια τα μαγαζια εκτος των σουπερμαρκετ κλεινουν στις 6,hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 00:44Άρα δουλεύεις 9 το πρωί με 9 το βράδυ, 5 μέρες την εβδομάδα.
τραπεζες μονο καθημερινες και καποιες μερες μερες μεχρι τις 2,
ενω τα σουπερ ολα κλειστα την Κυριακη εκτος απο του αεροδρομιου και του κεντρικου σταθμου των τρενων.
Αυτα στο κοσμοπολιτικο Αμβουργο και οχι σε καμια επαρχιακη πολη.
Παω στοιχημα οτι και στην Γερμανια θα εχει ανοιξει συζητηση για την απελευθερωση του ωραριου και την καταργηση της Κυριακατικης αργιας.fagano3 έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 07:58Aπλα να σημειωσω οτι στην Γερμανια που θετουν ως προτυπο τα ευρωλιγουρια τα μαγαζια εκτος των σουπερμαρκετ κλεινουν στις 6,hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 00:44Άρα δουλεύεις 9 το πρωί με 9 το βράδυ, 5 μέρες την εβδομάδα.
ενω τα σουπερ ολα κλειστα την Κυριακη εκτος απο του αεροδρομιου και του κεντρικου σταθμου των τρενων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παντου γινεται.zteo έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 08:01Παω στοιχημα οτι και στην Γερμανια θα εχει ανοιξει συζητηση για την απελευθερωση του ωραριου και την καταργηση της Κυριακατικης αργιας.fagano3 έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 07:58Aπλα να σημειωσω οτι στην Γερμανια που θετουν ως προτυπο τα ευρωλιγουρια τα μαγαζια εκτος των σουπερμαρκετ κλεινουν στις 6,hellegennes έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 00:44Άρα δουλεύεις 9 το πρωί με 9 το βράδυ, 5 μέρες την εβδομάδα.
Σου βαζουν το δολωμα της εξυπηρετησης και στο τελος καταληγουν ολοι εργατες με μισθους ισους με τα επιδοματα αφου ολοι δουλευουν για αλυσιδες.
Στην Γερμανια αν δεν εχεις δουλεια γραφειου πρακτικα δεν συμφερει να δουλευεις πλεον.
Και οι πρωτοι που βοηθουν να σπασουν τα εργασιακα δικαιωματα, οχι επιτηδες αλλα γιατι εχουν αλλες προτεραιοτητες οπως να στειλουν λεφτα πισω με καθε τιμημα , ειναι οι μεταναστες απο εξαθλιωμενες χωρες.
Συμφωνώ με τον fagano.
Και νομίζω ότι τo πρωϊνό του Σαββάτου καλύπτει πλήρως τους εργαζόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν άλλη μέρα. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές, που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία στους εργαζόμενους των καταστημάτων, χωρίς να επιφέρουν κάποια σημαντική μεταβολή στον τζίρο.
Και νομίζω ότι τo πρωϊνό του Σαββάτου καλύπτει πλήρως τους εργαζόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν άλλη μέρα. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές, που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία στους εργαζόμενους των καταστημάτων, χωρίς να επιφέρουν κάποια σημαντική μεταβολή στον τζίρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
και ποιοι ειστε εσεις που δε δουλευετε την κυριακη; να δουλευετε, οτι κι αν κανετε, δε μπορει, χρησιμο για την κοινωνια θα ειναι να το κανετε και κυριακη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:10ρε παιδιά, αφού τα μαγαζιά είναι ανοικτά τη Κυριακή, γιατί δεν δουλεύουν φουλ τάιμ οι συγκοινωνίες σαν να ήταν καθημερινή;
πώς θα κατέβει ο κόζμος να πσωνίσει;
επίσης, γιατί δεν ανοίγουν τη Κυριακή οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες μπας και προλάβουμε να πάμε όσοι τη Κυριακή δε δουλεύουμε;
ή μήπως εκεί κάνουμε κακάκια κύριε Χατζηδάκη;
και δικαιο, επισης.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πέρα από τη πλάκα, αν θέλουν τα μαγαζιά ανοιχτά τη Κυριακή τότε τα πάντα θα πρέπει να λειτουργούν τη Κυριακή σαν να ήταν καθημερινή με ό,τι συνεπάγεται αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 09:43και ποιοι ειστε εσεις που δε δουλευετε την κυριακη; να δουλευετε, οτι κι αν κανετε, δε μπορει, χρησιμο για την κοινωνια θα ειναι να το κανετε και κυριακη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:10ρε παιδιά, αφού τα μαγαζιά είναι ανοικτά τη Κυριακή, γιατί δεν δουλεύουν φουλ τάιμ οι συγκοινωνίες σαν να ήταν καθημερινή;
επίσης, γιατί δεν ανοίγουν τη Κυριακή οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες μπας και προλάβουμε να πάμε όσοι τη Κυριακή δε δουλεύουμε;
και δικαιο, επισης.
αλλά επειδή είναι κότες εφαρμόζουν ό,τι θέλουν μόνο εκεί που τους παίρνει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
και οι πολιτες εχουν πλακα, που θελουν να δουλευουν οι αλλοι τις κυριακες. οταν για τους ιδιους δεν τιθεται θεμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 10:04πέρα από τη πλάκα, αν θέλουν τα μαγαζιά ανοιχτά τη Κυριακή τότε τα πάντα θα πρέπει να λειτουργούν τη Κυριακή σαν να ήταν καθημερινή με ό,τι συνεπάγεται αυτόΑσέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 09:43και ποιοι ειστε εσεις που δε δουλευετε την κυριακη; να δουλευετε, οτι κι αν κανετε, δε μπορει, χρησιμο για την κοινωνια θα ειναι να το κανετε και κυριακη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:10ρε παιδιά, αφού τα μαγαζιά είναι ανοικτά τη Κυριακή, γιατί δεν δουλεύουν φουλ τάιμ οι συγκοινωνίες σαν να ήταν καθημερινή;
και δικαιο, επισης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εννοείταιΑσέβαστος έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 10:52και οι πολιτες εχουν πλακα, που θελουν να δουλευουν οι αλλοι τις κυριακες. οταν για τους ιδιους δεν τιθεται θεμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2019, 10:04πέρα από τη πλάκα, αν θέλουν τα μαγαζιά ανοιχτά τη Κυριακή τότε τα πάντα θα πρέπει να λειτουργούν τη Κυριακή σαν να ήταν καθημερινή με ό,τι συνεπάγεται αυτό
και όταν θα τεθεί θέμα και γι'αυτούς τότε θα θυμηθούν την επανάσταση
αυτή είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα, μακριά από τον κώλο μου και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν
τόσο κοντόφθαλμοι είναι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τί διαφορετικό έχει η Κυριακή βρε παιδιά; Μία μέρα της εβδομάδας είναι.
Θα μείνουμε ακόμα σε εβραϊκά συστήματα και παραμύθια;
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, λοιπόν.
Θα μείνουμε ακόμα σε εβραϊκά συστήματα και παραμύθια;
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, λοιπόν.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πηγαινεις ορθιος στα νοσοκομεια του Αδωνι και βγαινεις ταβλα.
από Μαδουραίος » 27 Αύγ 2024, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Αύγ 2024, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση «Δουλεύεις υπερωρίες; – Δεν σχολάω ποτέ»
από Frappezitis » 23 Νοέμ 2024, 19:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-