Το πολιτικό μου μανιφέστο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Το πολιτικό μου μανιφέστο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 22:04

Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:01
Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:00
Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:55
Όχι, μου τη σπάει όταν κάποιος για να καταρρίψει τα επιχειρήματά σου χτυπάει εσένα προσωπικά, ως βιογραφία. Μου το έχουν κάνει πολλάκις, και μάλιστα αγαπημένοι χρήστες. Επειδή εγώ δεν είμαι πληβείος, κακία δεν κρατώ, κακίες κρατάνε οι πληβείοι, εγώ μεγάλωσα σε αρχοντικό νεοκλασσικό κτίριο, όχι σε καραμπαμπίστικα διαμερίσματα με πούλια που βροντάνε στο τάβλι στα μπαλκόνια. Ε, δεν είναι σωστό, ρε παιδί μου, και πρέπει να το λέμε συνέχεια, ή μάλλον, να βρίζουμε.
Οι δικοί μου ήταν μικροαστοί. Ο πατέρας μου δούλεψε σκληρά, το 69 του χαμογέλασε η τύχη με το κίνημα του Καντάφι και φτιάχτηκε.
Εγώ ακολούθησα δικό μου δρόμο, στην θάλασσα που την υπεραγαπούσα.
Εγώ όχι. Στο σχολείο μου σχεδόν όλοι ήταν γιοι καπετάνιων, εγώ ούτε που το σκέφτηκα να γίνω ναυτικός.
Ο πρώτος της οικογένειας που έγινε ναυτικός. Από πιτσιρικάς, έβλεπα τα καράβια στον Πειραιά και ποθούσα να ταξιδέψω στον κόσμο. Το κατάφερα αλλά και τα κονόμησα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Ιουν 2020, 22:06

Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:04
Cavaliere έγραψε:
Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:00
Οι δικοί μου ήταν μικροαστοί. Ο πατέρας μου δούλεψε σκληρά, το 69 του χαμογέλασε η τύχη με το κίνημα του Καντάφι και φτιάχτηκε.
Εγώ ακολούθησα δικό μου δρόμο, στην θάλασσα που την υπεραγαπούσα.
Εγώ όχι. Στο σχολείο μου σχεδόν όλοι ήταν γιοι καπετάνιων, εγώ ούτε που το σκέφτηκα να γίνω ναυτικός.
Ο πρώτος της οικογένειας που έγινε ναυτικός. Από πιτσιρικάς, έβλεπα τα καράβια στον Πειραιά και ποθούσα να ταξιδέψω στον κόσμο. Το κατάφερα αλλά και τα κονόμησα.
Όταν ήμουν εγώ στον Πειραιά, την καλύτερη δουλειά να είχες στη Στεριά, δεν έφτασες σε λεφτά και πλεονεκτήματα έναν λαδά. Όχι, υπερβολικό, αλλά καταλαβαίνεις τι λέω, έπρεπε να είσαι πολύ ψηλά για να συγκριθείς. Για καπετάνιους δεν συζητώ, είχαν πολλά λεφτά.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 22:11

Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:06
Nandros έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
Όταν ήμουν εγώ στον Πειραιά, την καλύτερη δουλειά να είχες στη Στεριά, δεν έφτασες σε λεφτά και πλεονεκτήματα έναν λαδά. Όχι, υπερβολικό, αλλά καταλαβαίνεις τι λέω, έπρεπε να είσαι πολύ ψηλά για να συγκριθείς. Για καπετάνιους δεν συζητώ, είχαν πολλά λεφτά.
Στον Ασπρόπυργο πήγα για καριέρα βρε! Τί σχέση με τους λαδάδες και τους ναύτες;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Ιουν 2020, 22:30

Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:11
Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:06
Nandros έγραψε:

Στον Ασπρόπυργο πήγα για καριέρα βρε! Τί σχέση με τους λαδάδες και τους ναύτες;
To ξέρω, βρε. Θέλω να πω, ακόμα και μη αξιωματικοί βγάζαν καλά λεφτά.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Ιουν 2020, 23:36

Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:33
Northern Spirit έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:29
Τι τραβαει κι ο Ναντρος: δεν τους εκαστε η δουλεια στην Βραζιλια και κατεληξε να κυνηγαει μεταναστες και μουσουλμανους στην μπανανια..Ατιμη ζωη..
Τι σε νοιάζει αν του έκατσε η δουλειά ή όχι; Αυτός το είπε, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να το σχολιάσεις.
Αφου ανοιξε νημα...Αν δεν ηθελε σχολια δεν θα επρεπε να ανοιξει νημα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 14 Ιουν 2020, 23:59

Η διαδρομή πάντως είναι αρκετά συνηθισμένη.Σύμφωνα με τα στατιστικά των εκλογών του 1981, στους νέους τότε ψηφοφόρους η ΝΔ είχε πάρει το 7% ενώ στο σύνολο το 36%. Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ψήφισε ΠΑΣΟΚ ή άλλα αριστερά κόμματα.Οι εφημερίδες ήσαν γεμάτες με αναλύσεις για το πως θα αλλάξει στο μέλλον το εκλογικό σώμα.
Σαράντα χρόνια μετά σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα πάνω από τα 60 η ΝΔ έχει άνω του 50% ψήφους από το 7% που είχε το 1981.Η γενιά του πολυτεχνείου γεννήθηκε αριστερή και συνταξιοδοτήθηκε δεξιά.
Αυτοί που έδωσαν το 36% του 1981 έχουν πεθάνει και τους αντικατέστησαν τα παιδιά τους με τα οποία τσακώνονταν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών