Ο πρώτος της οικογένειας που έγινε ναυτικός. Από πιτσιρικάς, έβλεπα τα καράβια στον Πειραιά και ποθούσα να ταξιδέψω στον κόσμο. Το κατάφερα αλλά και τα κονόμησα.Cavaliere έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 22:01Εγώ όχι. Στο σχολείο μου σχεδόν όλοι ήταν γιοι καπετάνιων, εγώ ούτε που το σκέφτηκα να γίνω ναυτικός.Nandros έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 22:00Οι δικοί μου ήταν μικροαστοί. Ο πατέρας μου δούλεψε σκληρά, το 69 του χαμογέλασε η τύχη με το κίνημα του Καντάφι και φτιάχτηκε.Cavaliere έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 21:55Όχι, μου τη σπάει όταν κάποιος για να καταρρίψει τα επιχειρήματά σου χτυπάει εσένα προσωπικά, ως βιογραφία. Μου το έχουν κάνει πολλάκις, και μάλιστα αγαπημένοι χρήστες. Επειδή εγώ δεν είμαι πληβείος, κακία δεν κρατώ, κακίες κρατάνε οι πληβείοι, εγώ μεγάλωσα σε αρχοντικό νεοκλασσικό κτίριο, όχι σε καραμπαμπίστικα διαμερίσματα με πούλια που βροντάνε στο τάβλι στα μπαλκόνια. Ε, δεν είναι σωστό, ρε παιδί μου, και πρέπει να το λέμε συνέχεια, ή μάλλον, να βρίζουμε.
Εγώ ακολούθησα δικό μου δρόμο, στην θάλασσα που την υπεραγαπούσα.
Το πολιτικό μου μανιφέστο
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Το πολιτικό μου μανιφέστο
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όταν ήμουν εγώ στον Πειραιά, την καλύτερη δουλειά να είχες στη Στεριά, δεν έφτασες σε λεφτά και πλεονεκτήματα έναν λαδά. Όχι, υπερβολικό, αλλά καταλαβαίνεις τι λέω, έπρεπε να είσαι πολύ ψηλά για να συγκριθείς. Για καπετάνιους δεν συζητώ, είχαν πολλά λεφτά.Nandros έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 22:04Ο πρώτος της οικογένειας που έγινε ναυτικός. Από πιτσιρικάς, έβλεπα τα καράβια στον Πειραιά και ποθούσα να ταξιδέψω στον κόσμο. Το κατάφερα αλλά και τα κονόμησα.
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στον Ασπρόπυργο πήγα για καριέρα βρε! Τί σχέση με τους λαδάδες και τους ναύτες;Cavaliere έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 22:06Όταν ήμουν εγώ στον Πειραιά, την καλύτερη δουλειά να είχες στη Στεριά, δεν έφτασες σε λεφτά και πλεονεκτήματα έναν λαδά. Όχι, υπερβολικό, αλλά καταλαβαίνεις τι λέω, έπρεπε να είσαι πολύ ψηλά για να συγκριθείς. Για καπετάνιους δεν συζητώ, είχαν πολλά λεφτά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
To ξέρω, βρε. Θέλω να πω, ακόμα και μη αξιωματικοί βγάζαν καλά λεφτά.Nandros έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 22:11Στον Ασπρόπυργο πήγα για καριέρα βρε! Τί σχέση με τους λαδάδες και τους ναύτες;
Ordem e Progresso.
- Northern Spirit
Αφου ανοιξε νημα...Αν δεν ηθελε σχολια δεν θα επρεπε να ανοιξει νημα.Cavaliere έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 21:33Τι σε νοιάζει αν του έκατσε η δουλειά ή όχι; Αυτός το είπε, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να το σχολιάσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 21:29Τι τραβαει κι ο Ναντρος: δεν τους εκαστε η δουλεια στην Βραζιλια και κατεληξε να κυνηγαει μεταναστες και μουσουλμανους στην μπανανια..Ατιμη ζωη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η διαδρομή πάντως είναι αρκετά συνηθισμένη.Σύμφωνα με τα στατιστικά των εκλογών του 1981, στους νέους τότε ψηφοφόρους η ΝΔ είχε πάρει το 7% ενώ στο σύνολο το 36%. Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ψήφισε ΠΑΣΟΚ ή άλλα αριστερά κόμματα.Οι εφημερίδες ήσαν γεμάτες με αναλύσεις για το πως θα αλλάξει στο μέλλον το εκλογικό σώμα.
Σαράντα χρόνια μετά σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα πάνω από τα 60 η ΝΔ έχει άνω του 50% ψήφους από το 7% που είχε το 1981.Η γενιά του πολυτεχνείου γεννήθηκε αριστερή και συνταξιοδοτήθηκε δεξιά.
Αυτοί που έδωσαν το 36% του 1981 έχουν πεθάνει και τους αντικατέστησαν τα παιδιά τους με τα οποία τσακώνονταν.
Σαράντα χρόνια μετά σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα πάνω από τα 60 η ΝΔ έχει άνω του 50% ψήφους από το 7% που είχε το 1981.Η γενιά του πολυτεχνείου γεννήθηκε αριστερή και συνταξιοδοτήθηκε δεξιά.
Αυτοί που έδωσαν το 36% του 1981 έχουν πεθάνει και τους αντικατέστησαν τα παιδιά τους με τα οποία τσακώνονταν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To Μανιφέστο του Δρ Ιωαννίδη (δεν πολυπαλεύεται)
από Portia » 09 Ιούλ 2023, 23:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 26 Απαντήσεις
- 1492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
17 Ιούλ 2023, 00:21
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
03 Δεκ 2023, 13:47
-
-
Νέα δημοσίευση Πολιτικό μήνυμα για το 2025
από Ληστοσυμμορίτης » 31 Δεκ 2024, 15:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
31 Δεκ 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ας μιλήσουμε τέλος πάντων για τον πολιτικό ρόλο του ΚΚΕ
από Σενέκας » 11 Οκτ 2023, 18:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 1040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ