Το πολιτικό μου μανιφέστο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Το πολιτικό μου μανιφέστο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Ιουν 2020, 20:56

Ωραίος ο Nandros, αλλά δεν πρέπει να απολογείται σε ανύπαρκτους. Κάποια στιγμή να συζητήσουμε σε ένα κλειστό φόρουμ εμείς οι celebrities του φόρουμ, να μην απαντάμε και συζητάμε με τους πληβείους και τους μικρούς, αυτοί να μας διαβάζουν μόνο και να μαλώνουμε μεταξύ μας.Κι ας μαλώνουν κι αυτοί μεταξύ τους. Δεν είναι όμορφο να βλέπεις πατριάρχες του φόρουμ να μαλώνουν και να συνδιαλέγονται σαν κολλητοί με τον καθένα κουνιάδο.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 14 Ιουν 2020, 20:58

Null έγραψε:
14 Ιουν 2020, 20:35
Bazoomba έγραψε:
14 Ιουν 2020, 20:18
Null έγραψε:
14 Ιουν 2020, 20:06
από την άλλη έχω πάθει ξανά κατάθλιψη, έχω πέσει σε νιχιλιστική λούπα.
ξεκινα να γραφεις στο filosofia.gr τυπε
Βαριέμαι τύπε. Δεν έχει νόημα.
η ιδια σκόνη και σκιά καποτε εβρισκε, ακομα και στην αχαρη περσονα του φιλοσοφονερντουλα... :011:
γερναμε και γινομαστε ντεμπεληδες
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 21:13

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
14 Ιουν 2020, 20:50
Nandros
Εγω μια απορια εχω
Γιατι εφυγες απο την Βραζιλια
Οικονομικοί λόγοι.
Έχασα ευκαιρία ζωής: Κάποιο πρακτορείο ταξιδίων σχεδίαζε να ναυλώσει ελληνικό κρουαζιερόπλοιο, για κρουαζιέρες στις ακτές της Αργεντινής-Βραζιλίας και έψαχνε κάποιον για σύνδεσμο μεταξύ καραβιού-γραφείου. Ήμουν ο τέλειος υποψήφιος γνώστης και των 2 γλωσσών + αγγλικά + θαλάσσια υπηρεσία + υπηρεσία ναυτιλιακού γραφείου. Δεν υπήρχε ανταγωνιστής.
Όμως ο υπουργός οικονομικών επέβαλε φόρο 20-25% στα ταξίδια εξωτερικού και το σχέδιο ναυάγησε.
Στο Σάντος δεν κατάφερα να βρω άλλη δουλειά σχετική με την εμπειρία μου.
Τελικά αγόρασα σπίτι στην πόλη της πρώην μου (600 χλμ μακρυά από θάλασσα) και βρήκα δουλειά στις βιομηχανίες επίπλων που είχε μπόλικες εκεί.
Να είναι καλά ένας άγιος άνθρωπος, που έμαθε για έναν (μοναδικό) Έλληνα στην πόλη και μου πρόσφερε δουλειά. Το σκεπτικό του: Ένας άσχετος από βιομηχανία, αλλά με ευρείες γνώσεις και Ευρωπαίος, ίσως δει πράγματα που κάνουμε λάθος και βοηθήσει. Έπεσε μέσα! Ένας φίλος στην Ελλάδα μου έστειλε και προσπέκτους με έπιπλα και αντέγραψαν πολλά που ταίριαζαν στην τοπική αγορά.
Μετά έγινα γνωστός και με έψαχναν και άλλοι.
Με έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο και έκανα σεμινάριο στον Έλεγχο Ποιότητος με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Όμως τα μισθά ήταν χαμηλά, δεν έφταναν για τα βασικά και κατανάλωνα κεφάλαιο.
Είδα και απόειδα τα ξεπούλησα όλα, σπίτι, αυτοκίνητο, έπιπλα, τα πάντα και γυρίσαμε πίσω.

Άφησα εξαιρετικές εντυπώσεις, ως αντιπρόσωπος των Ελλήνων και όλοι με συμπαθούσαν. Σκέπτομαι αν ο επόμενος Έλληνας ήταν απατεώνας, θα τους έπαιρνε τα σώβρακα, τις γυναίκες, τα πάντα!

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 14 Ιουν 2020, 21:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 21:20

Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 20:56
Ωραίος ο Nandros, αλλά δεν πρέπει να απολογείται σε ανύπαρκτους. Κάποια στιγμή να συζητήσουμε σε ένα κλειστό φόρουμ εμείς οι celebrities του φόρουμ, να μην απαντάμε και συζητάμε με τους πληβείους και τους μικρούς, αυτοί να μας διαβάζουν μόνο και να μαλώνουμε μεταξύ μας.Κι ας μαλώνουν κι αυτοί μεταξύ τους. Δεν είναι όμορφο να βλέπεις πατριάρχες του φόρουμ να μαλώνουν και να συνδιαλέγονται σαν κολλητοί με τον καθένα κουνιάδο.
Δεν είναι απολογία. Έχω σιχαθεί τα διάφορα κομματόσκυλα που προσπαθούν να μου κολλήσουν ταμπέλες, ανάλογα με την ιδεοληψία τους. Αντί να τα γράφω ξανά και ξανά, θα τους παραπέμπω στο ποστ μου και να πάνε να μαμηθούν.
Και όπως είδες από τα σχόλια οι ηλίθιοι παραμένουν ηλίθιοι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Ιουν 2020, 21:22

Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:20
Cavaliere έγραψε:
Δεν είναι απολογία. Έχω σιχαθεί τα διάφορα κομματόσκυλα που προσπαθούν να μου κολλήσουν ταμπέλες, ανάλογα με την ιδεοληψία τους. Αντί να τα γράφω ξανά και ξανά, θα τους παραπέμπω στο ποστ μου και να πάνε να μαμηθούν.
.
Δικαίωμά σου, να το γράψεις. Απλώς, πιστεύω πως με αυτό οι ηλίθιοι δεν θα γίνουν έξυπνοι. Στον ηλίθιο ό,τι και αν πεις, θα είναι σε βάρος σου, δεν θα το καταλάβει. Πρέπει, ή να του μιλήσεις γενικότητες με ευγένεια, ή να τρολάρεις, ή να αγνοήσεις, ή να τον βρίσεις, ποτέ να μη συζητήσεις έντιμα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 21:26

Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:22
Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:20
Cavaliere έγραψε:
Δικαίωμά σου, να το γράψεις. Απλώς, πιστεύω πως με αυτό οι ηλίθιοι δεν θα γίνουν έξυπνοι. Στον ηλίθιο ό,τι και αν πεις, θα είναι σε βάρος σου, δεν θα το καταλάβει. Πρέπει, ή να του μιλήσεις γενικότητες με ευγένεια, ή να τρολάρεις, ή να αγνοήσεις, ή να τον βρίσεις, ποτέ να μη συζητήσεις έντιμα.
Δεν με ενδιαφέρουν οι ηλίθιοι, αλλά μέλη που σέβομαι και δεν θέλω να βγάλουν λάθος συμπεράσματα για μένα, αν δεν απαντήσω στις ηλιθιότητες. Τώρα η απάντηση είναι έτοιμη.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 14 Ιουν 2020, 21:28

Τι νόημα έχει όλο αυτό.Τις πολιτικές σου απόψεις τις γνωρίζαμε είδη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 14 Ιουν 2020, 21:29

Τι τραβαει κι ο Ναντρος: δεν τους εκαστε η δουλεια στην Βραζιλια και κατεληξε να κυνηγαει μεταναστες και μουσουλμανους στην μπανανια..Ατιμη ζωη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 21:31

zteo έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:28
Τι νόημα έχει όλο αυτό.Τις πολιτικές σου απόψεις τις γνωρίζαμε είδη.
Η απάντηση ακριβώς από πάνω. Ειδικά για τα καινούργια κομματόσκυλα που δεν με ξέρουν.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Ιουν 2020, 21:32

* Push back. Ξαφνικά η θάλασσα απέκτησε σύνορα.
Λέσβος: Διάσωση 36 μεταναστών και προσφύγων από το Λιμενικό
https://www.real.gr/koinonia/arthro/les ... ko-645858/

Τρίχες σύνορα απέκτησε. Μια χαρά έχουν ξαναρχίσει να περνάνε.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Ιουν 2020, 21:33

Northern Spirit έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:29
Τι τραβαει κι ο Ναντρος: δεν τους εκαστε η δουλεια στην Βραζιλια και κατεληξε να κυνηγαει μεταναστες και μουσουλμανους στην μπανανια..Ατιμη ζωη..
Τι σε νοιάζει αν του έκατσε η δουλειά ή όχι; Αυτός το είπε, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να το σχολιάσεις.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 21:51

Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:33
Northern Spirit έγραψε:
Τι σε νοιάζει αν του έκατσε η δουλειά ή όχι; Αυτός το είπε, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να το σχολιάσεις.
Κάτι έλεγα για ηλιθίους ...! :102:
Στην Ελλάδα ισλαμολάγνε, τα κονόμησα χοντρά. Δούλευε εσύ σκλάβε στην ξενιτιά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 14 Ιουν 2020, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Ιουν 2020, 21:55

Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:51
Cavaliere έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
Όχι, μου τη σπάει όταν κάποιος για να καταρρίψει τα επιχειρήματά σου χτυπάει εσένα προσωπικά, ως βιογραφία. Μου το έχουν κάνει πολλάκις, και μάλιστα αγαπημένοι χρήστες. Επειδή εγώ δεν είμαι πληβείος, κακία δεν κρατώ, κακίες κρατάνε οι πληβείοι, εγώ μεγάλωσα σε αρχοντικό νεοκλασσικό κτίριο, όχι σε καραμπαμπίστικα διαμερίσματα με πούλια που βροντάνε στο τάβλι στα μπαλκόνια. Ε, δεν είναι σωστό, ρε παιδί μου, και πρέπει να το λέμε συνέχεια, ή μάλλον, να βρίζουμε.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Ιουν 2020, 22:00

Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:55
Nandros έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
Όχι, μου τη σπάει όταν κάποιος για να καταρρίψει τα επιχειρήματά σου χτυπάει εσένα προσωπικά, ως βιογραφία. Μου το έχουν κάνει πολλάκις, και μάλιστα αγαπημένοι χρήστες. Επειδή εγώ δεν είμαι πληβείος, κακία δεν κρατώ, κακίες κρατάνε οι πληβείοι, εγώ μεγάλωσα σε αρχοντικό νεοκλασσικό κτίριο, όχι σε καραμπαμπίστικα διαμερίσματα με πούλια που βροντάνε στο τάβλι στα μπαλκόνια. Ε, δεν είναι σωστό, ρε παιδί μου, και πρέπει να το λέμε συνέχεια, ή μάλλον, να βρίζουμε.
Οι δικοί μου ήταν μικροαστοί. Ο πατέρας μου δούλεψε σκληρά, το 69 του χαμογέλασε η τύχη με το κίνημα του Καντάφι και φτιάχτηκε.
Εγώ ακολούθησα δικό μου δρόμο, στην θάλασσα που την υπεραγαπούσα.
Χρωστώ και στον νονό μου που με έβαλε σε αυστηρό ιδιωτικό στο Δημοτικό με δικά του έξοδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 14 Ιουν 2020, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Ιουν 2020, 22:01

Nandros έγραψε:
14 Ιουν 2020, 22:00
Cavaliere έγραψε:
14 Ιουν 2020, 21:55
Nandros έγραψε:

Οι δικοί μου ήταν μικροαστοί. Ο πατέρας μου δούλεψε σκληρά, το 69 του χαμογέλασε η τύχη με το κίνημα του Καντάφι και φτιάχτηκε.
Εγώ ακολούθησα δικό μου δρόμο, στην θάλασσα που την υπεραγαπούσα.
Εγώ όχι. Στο σχολείο μου σχεδόν όλοι ήταν γιοι καπετάνιων, εγώ ούτε που το σκέφτηκα να γίνω ναυτικός.
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών