ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ...
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ...
Η Ioanna MexriEkei είναι με τον Γιωργος Καλαϊτζίδης.
23 ώρες ·
Πρίν κάποιες μέρες η ανακρίτρια μου όρισε εγγύηση 30.000 ευρώ τα οποία έπρεπε να βρώ εντός 15 ημερών. Είχε προηγηθεί η επιβολή εγγύησης στον σύντροφό Νίκο με το ίδιο ποσό.Οι δύο εγγυήσεις συνολικού ύψους 60.000 επιβλήθηκαν για την παρέμβαση της ομάδας στο κτίριο της Βουλής. Κακούργημα, εξήντα χιλιάρικα εγγυήσεις, παρών στο τμήμα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, επειδή πέσαν μπογιές για όποιον δεν κατάλαβε. Προφανώς τους έκατσε στραβά ο εξευτελισμός των μέτρων ασφαλείας στο καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της χώρας.
Εγώ φυσικά "αναγνωρίστηκα" από ασφαλίτη της κρατικής ασφάλειας σε ένα βίντεο όπως τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν.
Μου έβαλαν και μένα λοιπόν τριάντα χιλιάδες ευρώ τα οποία με έκπληξη ενημερώθηκα από τα μίντια πως τα...πλήρωσα την ίδια μέρα "κασέρι". Λίγο δύσκολο βέβαια αφού εγω δεν είχα πάνω μου ούτε τριάντα ευρώ. Αλλά φυσικά αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα της δημοσιογραφίας ελάχιστα ενδιαφέρονται για την αλήθεια οπότε έγραψαν πως τα πλήρωσα και το αλαλάζον πλήθος από κάτω αναρωτιόταν "που τα βρήκε ο άπλυτος;;" και διάφορες άλλες χαζομάρες των διαφόρων καμμένων του πληκτρολογίου.
Οπότε η μόνη πιθανότητα για να βρεθούν τα λεφτά ήταν η αλληλεγγύη του κόσμου. Ο συνηθισμένος τρόπος που μαζεύουμε χρήματα εδώ και δεκαετίες, βάζουν πλάτη οι φίλοι, οι αλληλέγγυοι και οι σύντροφοι. Μια ζωή έτσι πάει, δίνουμε και παίρνουμε λεφτά για να μην μπει κανένα παιδί δικό μας "μέσα".
Το να μην πλήρωνα και να έμπαινα φυλακή για κάποιο διάστημα δεν θα μου ήταν μεγάλο θέμα. Έχω πάει φυλακή (σε Κορυδαλλό Α' και Ε' πτέρυγα και στην πειθαρχική φυλακή στο Σταυράκι Ιωαννίνων). Και μάλιστα φυλακή με 6 κακουργήματα και τον 187Α και έχοντας αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη κάποιων όπλων που βρέθηκαν τότε. Αλλά εγώ τυγχάνει να ανήκω σε μια αναρχική συλλογικότητα η οποία έχει αποφασίσει πως κανένα μέλος της δεν θα πάει φυλακή όσο περνάει από το χέρι της. Οπότε όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συμμορφωθώ με την απόφαση της ομάδας μου χωρίς να πάρω ατομικές πρωτοβουλίες. Αν ήμουν κανένας κουραδόμαγκας "επαναστάτης" των social media (αναφέρομαι σε κάποιους πολύ συγκεκριμένους) θα είχα περιθώριο προσωπικών κινήσεων. Βέβαια αν ήμουν τέτοιος (κουραδόμαγκας των social) δε νομίζω να ήθελε και κανείς να με βάλει φυλακή οπότε δεν θα είχα και το δίλημμα..
Για να μην κουράζω άλλο, τα λεφτά μαζεύτηκαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντρόφους, φίλους και αλληλέγγυους που βοήθησαν. Συγκεκριμένα αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους αλληλέγγυους απο: Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ιαπωνία, Σλοβενία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ν.Ζηλανδια, Αυστραλία, Ινδονησία, Βραζιλία, Χιλή, Αργεντινή, Ρωσία, Ουκρανία, Ιρλανδία, Ολλανδία και Μάλτα.
Και από Ελλάδα σε Αθήνα, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο, Λαμία, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Τρίκαλα και Ξάνθη.
8 Ιούλη πάλι εδώ θα είμαστε για τις μάχες που έρχονται. Ελπίζω να μην απογοητεύσουμε κανέναν..
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Γιώργος Καλαϊτζίδης
23 ώρες ·
Πρίν κάποιες μέρες η ανακρίτρια μου όρισε εγγύηση 30.000 ευρώ τα οποία έπρεπε να βρώ εντός 15 ημερών. Είχε προηγηθεί η επιβολή εγγύησης στον σύντροφό Νίκο με το ίδιο ποσό.Οι δύο εγγυήσεις συνολικού ύψους 60.000 επιβλήθηκαν για την παρέμβαση της ομάδας στο κτίριο της Βουλής. Κακούργημα, εξήντα χιλιάρικα εγγυήσεις, παρών στο τμήμα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, επειδή πέσαν μπογιές για όποιον δεν κατάλαβε. Προφανώς τους έκατσε στραβά ο εξευτελισμός των μέτρων ασφαλείας στο καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της χώρας.
Εγώ φυσικά "αναγνωρίστηκα" από ασφαλίτη της κρατικής ασφάλειας σε ένα βίντεο όπως τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν.
Μου έβαλαν και μένα λοιπόν τριάντα χιλιάδες ευρώ τα οποία με έκπληξη ενημερώθηκα από τα μίντια πως τα...πλήρωσα την ίδια μέρα "κασέρι". Λίγο δύσκολο βέβαια αφού εγω δεν είχα πάνω μου ούτε τριάντα ευρώ. Αλλά φυσικά αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα της δημοσιογραφίας ελάχιστα ενδιαφέρονται για την αλήθεια οπότε έγραψαν πως τα πλήρωσα και το αλαλάζον πλήθος από κάτω αναρωτιόταν "που τα βρήκε ο άπλυτος;;" και διάφορες άλλες χαζομάρες των διαφόρων καμμένων του πληκτρολογίου.
Οπότε η μόνη πιθανότητα για να βρεθούν τα λεφτά ήταν η αλληλεγγύη του κόσμου. Ο συνηθισμένος τρόπος που μαζεύουμε χρήματα εδώ και δεκαετίες, βάζουν πλάτη οι φίλοι, οι αλληλέγγυοι και οι σύντροφοι. Μια ζωή έτσι πάει, δίνουμε και παίρνουμε λεφτά για να μην μπει κανένα παιδί δικό μας "μέσα".
Το να μην πλήρωνα και να έμπαινα φυλακή για κάποιο διάστημα δεν θα μου ήταν μεγάλο θέμα. Έχω πάει φυλακή (σε Κορυδαλλό Α' και Ε' πτέρυγα και στην πειθαρχική φυλακή στο Σταυράκι Ιωαννίνων). Και μάλιστα φυλακή με 6 κακουργήματα και τον 187Α και έχοντας αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη κάποιων όπλων που βρέθηκαν τότε. Αλλά εγώ τυγχάνει να ανήκω σε μια αναρχική συλλογικότητα η οποία έχει αποφασίσει πως κανένα μέλος της δεν θα πάει φυλακή όσο περνάει από το χέρι της. Οπότε όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συμμορφωθώ με την απόφαση της ομάδας μου χωρίς να πάρω ατομικές πρωτοβουλίες. Αν ήμουν κανένας κουραδόμαγκας "επαναστάτης" των social media (αναφέρομαι σε κάποιους πολύ συγκεκριμένους) θα είχα περιθώριο προσωπικών κινήσεων. Βέβαια αν ήμουν τέτοιος (κουραδόμαγκας των social) δε νομίζω να ήθελε και κανείς να με βάλει φυλακή οπότε δεν θα είχα και το δίλημμα..
Για να μην κουράζω άλλο, τα λεφτά μαζεύτηκαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντρόφους, φίλους και αλληλέγγυους που βοήθησαν. Συγκεκριμένα αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους αλληλέγγυους απο: Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ιαπωνία, Σλοβενία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ν.Ζηλανδια, Αυστραλία, Ινδονησία, Βραζιλία, Χιλή, Αργεντινή, Ρωσία, Ουκρανία, Ιρλανδία, Ολλανδία και Μάλτα.
Και από Ελλάδα σε Αθήνα, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο, Λαμία, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Τρίκαλα και Ξάνθη.
8 Ιούλη πάλι εδώ θα είμαστε για τις μάχες που έρχονται. Ελπίζω να μην απογοητεύσουμε κανέναν..
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Γιώργος Καλαϊτζίδης
Re: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ...
.. θα ηθελα να θεσω μια απορια και να δω τα σχολια σας ..
Τι καταλαβατε απο αυτη την αναρτηση;
Τι καταλαβατε απο αυτη την αναρτηση;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Για να μην κουράζω άλλο, τα λεφτά μαζεύτηκαν.

κανα ψιλό έστειλες ή μόνο ηλεκτρονική αγάπη?
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 20:31Η Ioanna MexriEkei είναι με τον Γιωργος Καλαϊτζίδης.
23 ώρες ·..
Γιώργος Καλαϊτζίδης

...μπραβο ...ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ο Ρουβικωνας !!
Και με διασυνδεσεις που ...βαζουν το χερι στην τσεπη !!!
..κολητε

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για να μην κουράζω άλλο, τα λεφτά μαζεύτηκαν.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Εγώ καταλαβαίνω ότι οι αναρχες είναι καλοί εντερπρενέρς και έχουν στήσει ένας είδος ευέλικτης ομαδικής ασφάλισης με κράουντφαντινγκ.
Σοσιαλελεδισμός!
Σοσιαλελεδισμός!

δώσε ρε τύπεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 20:38Εγώ καταλαβαίνω ότι οι αναρχες είναι καλοί εντερπρενέρς και έχουν στήσει ένας είδος ευέλικτης ομαδικής ασφάλισης με κράουντφαντινγκ.
Σοσιαλελεδισμός!

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 20:31Η Ioanna MexriEkei είναι με τον Γιωργος Καλαϊτζίδης.
23 ώρες ·
Πρίν κάποιες μέρες η ανακρίτρια μου όρισε εγγύηση 30.000 ευρώ τα οποία έπρεπε να βρώ εντός 15 ημερών. Είχε προηγηθεί η επιβολή εγγύησης στον σύντροφό Νίκο με το ίδιο ποσό.Οι δύο εγγυήσεις συνολικού ύψους 60.000 επιβλήθηκαν για την παρέμβαση της ομάδας στο κτίριο της Βουλής. Κακούργημα, εξήντα χιλιάρικα εγγυήσεις, παρών στο τμήμα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, επειδή πέσαν μπογιές για όποιον δεν κατάλαβε.
...αμα ειναι να πληρωσω 30 χιλιαδες ευρω για καποιες μπογιες στην βουλη , προτιμω προσωπικα το κελι της φυλακης !!!

..πλακα στην πλακα ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ο ΣΥΡΙΖΑ τους Ρουβικωνες ..ασχετα με την επισημη δημοσια στηριξη , και γι αυτο αυτοι ...κυρηξαν αποχη απο τις εκλογες ..(προσωπικη μου εκτιμηση)
Αυτό που λέει.
Όταν κάποιος σύντροφος γουστάρει να τα σπάσει ή να τα βάψει πλερώνουν τα συντρόφια και κανένα πρόβλημα.
Με τον παρά του και το χαβά του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
υπερβολες...τοσα χρονια τους τα επαιρνε το κρατος με κρατησεις...ουτε τους χρωστας και το σημαντικοτερο : ουτε σου χρωστανε

..το συγκεκριμενο μελος ειχε κανει πριν καποιες εβδομαδες δηλωσεις απειλες για το θεμα της απεργιας πεινας του Κουφοντινα , δημουργοντας προβληματα στηνν κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ
Λογικο λοιπον που μετα ο εισαγγελεας

Λογικο λοιπον που μετα ο εισαγγελεας
23 ώρες ·
Γιώργος Καλαϊτζίδης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 24 Ιουν 2019, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλη φαση! Προτεινω να πιανουμε συχνοτερα μελη τοτ Ρουβικωνα για να μπαινει και κανα ψιλο στα κρατικα ταμεια, τωρα που βρηκαμε παχια αγελαδα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εξήντα μεγάλα κασέρι με τα οποία βγάζουν έξι οικογένειες ένα χρόνο, για να καβλαντίζουν οι καραφλομαλιάδες με τις μπογιές. Ένα δέκα τα εκατό να τους ζητήσεις να μαζέψουν για προσφ που σαπίζουν στα ΚΖ πόκο θα αρχίσουν τα το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
10 Δεκ 2023, 14:30
-
-
Νέα δημοσίευση ΟΣΕ: 60 εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις με εισήγηση στελέχους που διώκεται ποινικά
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 14:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Μάιος 2023, 15:28
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
26 Οκτ 2024, 18:25