Πρόσκληση για ομαδικό μπάνιο
Re: Πρόσκληση για ομαδικό μπάνιο
Μπραβο, Γρανιτα απο Λεμονι!
Ακομα θυμαμαι εκεινη τη σκηνη που ειχε ερθει απο το εξωτερικο μια μουναρα πιτσιρικα ξανθια να μεινει για διακοπες στο σπιτι ενος τυπου απο την παρεα...
Ακομα θυμαμαι εκεινη τη σκηνη που ειχε ερθει απο το εξωτερικο μια μουναρα πιτσιρικα ξανθια να μεινει για διακοπες στο σπιτι ενος τυπου απο την παρεα...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Tsao ragazzi αν είναι νά σας περιμένω μέ 39βαθ τή κάτσαμε τή βάρκα

Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- blackpaint
ακου δω για να μαθαινεις μικρε, εαν σου ζηταει ραντεβου ενας μαντραχαλος που αυτοαπαοκαλειται Τελης η Τακης, ΔΕΝ ειναι για ξεκαθαρισμα αλλα θελει...αλλα πραγματα. Περαν τουτου δεν ξερω κανενα Τελη, οχι δηλαδη πως θα μιλαγα κιολας με εναν...Τελη.ενωσηΚ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 20:01όταν σου έδωσε ραντεβού για ξεκαθαρισμα ο κ. Τέλης, έκανες την πάπια όμως τύπεblackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 18:34θα ρθω κι εγω, εχω να σφυριξω δυο φωνηεντα στον ΕνωσηΚ, απο κοντα.
blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:19ακου δω για να μαθαινεις μικρε, εαν σου ζηταει ραντεβου ενας μαντραχαλος που αυτοαπαοκαλειται Τελης η Τακης, ΔΕΝ ειναι για ξεκαθαρισμα αλλα θελει...αλλα πραγματα. Περαν τουτου δεν ξερω κανενα Τελη, οχι δηλαδη πως θα μιλαγα κιολας με εναν...Τελη.ενωσηΚ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 20:01όταν σου έδωσε ραντεβού για ξεκαθαρισμα ο κ. Τέλης, έκανες την πάπια όμως τύπεblackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 18:34θα ρθω κι εγω, εχω να σφυριξω δυο φωνηεντα στον ΕνωσηΚ, απο κοντα.
Κοκοκοκοκοκοκο
Βάζω στοίχημα πως το 50% από σας πάει με τις σαγιονάρες στην παραλία, πιθανώς οδηγάτε και με σαγιονάρα.
Ordem e Progresso.
Εγω οχι, παντα με σκαρπίνι στην παραλια
- blackpaint
δεν ελαβες κανενα πμ απο μενα ρε ψευτη, αιντε που χεις την ψευδαισθηση οτι σου μιλαω κιολας.
Αιντε στον Καιαδα του ιγκνορ τωρα, κρετινε.
καθρεφτάκιblackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:53δεν ελαβες κανενα πμ απο μενα ρε ψευτη, αιντε που χεις την ψευδαισθηση οτι σου μιλαω κιολας.
Αιντε στον Καιαδα του ιγκνορ τωρα, κρετινε.
Δεν πήγες στο ραντεβού κοτουλα;blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:19ακου δω για να μαθαινεις μικρε, εαν σου ζηταει ραντεβου ενας μαντραχαλος που αυτοαπαοκαλειται Τελης η Τακης, ΔΕΝ ειναι για ξεκαθαρισμα αλλα θελει...αλλα πραγματα. Περαν τουτου δεν ξερω κανενα Τελη, οχι δηλαδη πως θα μιλαγα κιολας με εναν...Τελη.ενωσηΚ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 20:01όταν σου έδωσε ραντεβού για ξεκαθαρισμα ο κ. Τέλης, έκανες την πάπια όμως τύπεblackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2019, 18:34θα ρθω κι εγω, εχω να σφυριξω δυο φωνηεντα στον ΕνωσηΚ, απο κοντα.
Χεστήκαμε;
- blackpaint
ποιο ραντεβου μωρε και με ποιον; Ποιος στον πουτσο ειναι αυτος ο τελης;Asevastos έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:55Δεν πήγες στο ραντεβού κοτουλα;blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:19ακου δω για να μαθαινεις μικρε, εαν σου ζηταει ραντεβου ενας μαντραχαλος που αυτοαπαοκαλειται Τελης η Τακης, ΔΕΝ ειναι για ξεκαθαρισμα αλλα θελει...αλλα πραγματα. Περαν τουτου δεν ξερω κανενα Τελη, οχι δηλαδη πως θα μιλαγα κιολας με εναν...Τελη.
Χεστήκαμε;
O Τέλης Τιπιτέληςblackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:56ποιο ραντεβου μωρε και με ποιον; Ποιος στον πουτσο ειναι αυτος ο τελης;Asevastos έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:55Δεν πήγες στο ραντεβού κοτουλα;blackpaint έγραψε: ↑25 Ιουν 2019, 15:19
ακου δω για να μαθαινεις μικρε, εαν σου ζηταει ραντεβου ενας μαντραχαλος που αυτοαπαοκαλειται Τελης η Τακης, ΔΕΝ ειναι για ξεκαθαρισμα αλλα θελει...αλλα πραγματα. Περαν τουτου δεν ξερω κανενα Τελη, οχι δηλαδη πως θα μιλαγα κιολας με εναν...Τελη.
Χεστήκαμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
29 Οκτ 2024, 10:32