δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι Ακούω στοιχήματα για τον επόμενο
Πουλόβερ watch 2018
Re: Πουλόβερ watch 2018
Πόσοι στηρίζουν δλδ πλέον τον κυβερνητικό θίασο μετά τις παραιτήσεις ; 152 ;
153 .Tι να το κάνεις τα σκουπίδια οι βουλευτές τους εχθές πλην Καμμένου δεν έκαναν το καθήκον τους. Αλλους 4 ήθελε. Σκουπίδια
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
153 Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιπρόσωποι 2.126.327 Ελλήνων ψηφοφόρων
Με σιωπηλή στήριξη από τον ΠτΔ, τον αμίλητο πρώην π/θ και πρώην υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Τσίπρα
Με σιωπηλή στήριξη από τον ΠτΔ, τον αμίλητο πρώην π/θ και πρώην υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Τσίπρα
Τι κρίμα που σε λίγο καιρό αυτό το αποκόμμα θα μπει στο σκουπιδοτενεκέ μαζί με όλα τα υπόλοιπα παρατράγουδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ποιος θα ξεχάσει τους υδατάνθρακες,την επαναφορά του βασικού στα 5000 ευρώ,τη μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους κλπ κλπ. Δυσαναπλήρωτο κενό
μην ανησυχείς, μπορούμε να παραξουμε αλλα
εμένα με στενοχωρεί που παραίτουνται και δεν μενουν κι άλλο να σπανε τα νευρα στους ψηφοφόρους τους .. δεν καταλαβαίνω γτ παραίτουνται, εχουν 1 χρόνο ακόμα τσαμπα λεφτά-φαγητό-αυτοκινητο.
ας πάνε τώρα στο καλό, γτ η ΝΔ δεν νομίζω να τους δεχτεί, ή σε καμια ΧΑ για ανακύκλωση.
εμένα με στενοχωρεί που παραίτουνται και δεν μενουν κι άλλο να σπανε τα νευρα στους ψηφοφόρους τους .. δεν καταλαβαίνω γτ παραίτουνται, εχουν 1 χρόνο ακόμα τσαμπα λεφτά-φαγητό-αυτοκινητο.
ας πάνε τώρα στο καλό, γτ η ΝΔ δεν νομίζω να τους δεχτεί, ή σε καμια ΧΑ για ανακύκλωση.
~~¥~~
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Θα παραλάβει ο Βελόπουλος το προδωμένο ψεκασμένο λαό, να αντικαταστήσει το κενό. Αν και ο αρχηγός λογικά θα είναι στην πτέρυγα ΣΥΡΙΖΑNero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:13Τι κρίμα που σε λίγο καιρό αυτό το αποκόμμα θα μπει στο σκουπιδοτενεκέ μαζί με όλα τα υπόλοιπα παρατράγουδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ποιος θα ξεχάσει τους υδατάνθρακες,την επαναφορά του βασικού στα 5000 ευρώ,τη μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους κλπ κλπ. Δυσαναπλήρωτο κενό
Καλά,και άλλοι που είναι εύκολα συριζα material,η Κουντουρά είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν έχει σημασία,εδώ μιλάμε για το κομματίδιο και την ταυτότητά του που τόσο καλά αντικατόπτριζε τη βλακεία των ψηφοφόρων του.deCaritaine έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:16Θα παραλάβει ο Βελόπουλος το προδωμένο ψεκασμένο λαό, να αντικαταστήσει το κενό. Αν και ο αρχηγός λογικά θα είναι στην πτέρυγα ΣΥΡΙΖΑNero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:13Τι κρίμα που σε λίγο καιρό αυτό το αποκόμμα θα μπει στο σκουπιδοτενεκέ μαζί με όλα τα υπόλοιπα παρατράγουδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ποιος θα ξεχάσει τους υδατάνθρακες,την επαναφορά του βασικού στα 5000 ευρώ,τη μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους κλπ κλπ. Δυσαναπλήρωτο κενό
κοιτα, σε αυτό να κοιτάς τον κωλντρον. χα θα πάνε ή σπίτι τους. οχι συριζαNero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:18Καλά,και άλλοι που είναι εύκολα συριζα material,η Κουντουρά είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν έχει σημασία,εδώ μιλάμε για το κομματίδιο και την ταυτότητά του που τόσο καλά αντικατόπτριζε τη βλακεία των ψηφοφόρων του.deCaritaine έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:16Θα παραλάβει ο Βελόπουλος το προδωμένο ψεκασμένο λαό, να αντικαταστήσει το κενό. Αν και ο αρχηγός λογικά θα είναι στην πτέρυγα ΣΥΡΙΖΑNero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:13Τι κρίμα που σε λίγο καιρό αυτό το αποκόμμα θα μπει στο σκουπιδοτενεκέ μαζί με όλα τα υπόλοιπα παρατράγουδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ποιος θα ξεχάσει τους υδατάνθρακες,την επαναφορά του βασικού στα 5000 ευρώ,τη μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους κλπ κλπ. Δυσαναπλήρωτο κενό
~~¥~~
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο πατέρας της κ. Κουντουρά ήταν πρόεδρος των βασιλοφρόνων κάτι τέτοιο: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... E%AC%CF%82
εγώ γιατί νομίζω ο Καμμένος κάπου θα τρουπώσει
(μόνο στο ΚΚΕ αποκλείεται να πάει), όλες οι άλλες επιλογές είναι ανοιχτές
(μόνο στο ΚΚΕ αποκλείεται να πάει), όλες οι άλλες επιλογές είναι ανοιχτές
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
ο ίδιος θα ήθελε, αλλά δεν μπορεί το ΚΚΕ, δεν είναι ορθόδοξος κομμουνιστής (από κούνια).
Μια υψηλή γραφειοκρατική θέση, την έχει άνετα. Αρκεί να φέρει την καρέκλα από το σπίτι του. Ίσως μουτρώσει, συνηθισμένος όμως, θα το καταπιεί.
Μια υψηλή γραφειοκρατική θέση, την έχει άνετα. Αρκεί να φέρει την καρέκλα από το σπίτι του. Ίσως μουτρώσει, συνηθισμένος όμως, θα το καταπιεί.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Το κόμμα του Καμμένου είναι ένα κλασικό προσωποπαγές κόμμα. Είναι του Καμμένου. Δεν έχει ούτε στελέχη, ούτε ιδεολογία, ούτε μηχανισμούς, ούτε κομματική γραφειοκρατία.
Γι αυτό δεν του καίγεται καρφάκι και αν φύγουν όλοι. Θα το πάρει (τον εαυτό του δηλαδή) και θα τον πάει εκεί που του τάζουν θέση.
Ο ίδιος είναι γέννημα της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξέρω αν η ίδια η ΝΔ μπορεί να τον ξαναδεχτεί πίσω
Γι αυτό δεν του καίγεται καρφάκι και αν φύγουν όλοι. Θα το πάρει (τον εαυτό του δηλαδή) και θα τον πάει εκεί που του τάζουν θέση.
Ο ίδιος είναι γέννημα της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξέρω αν η ίδια η ΝΔ μπορεί να τον ξαναδεχτεί πίσω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κουρέλι το πουλόβερ μονομιάς
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 00:16 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 32 Απαντήσεις
- 1311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
04 Ιούλ 2023, 16:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομιλίες Καραμανλή – Σαμαρά για το βιβλίο του Κοττάκη. Άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ Κυριάκου;
από georgebi » 01 Ιούλ 2024, 20:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 303 Απαντήσεις
- 5478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
16 Οκτ 2024, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση 12 Red Flags to Watch Out For in a Girlfriend
από βοθρατζης » 23 Μάιος 2024, 21:33 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-