Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Nero
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nero » 17 Ιουν 2018, 11:49
δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι

Ακούω στοιχήματα για τον επόμενο

-
hades
- Phorum.gr user: hades
από hades » 17 Ιουν 2018, 11:56
Αίγαγρος έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 11:54
Πόσοι στηρίζουν δλδ πλέον τον κυβερνητικό θίασο μετά τις παραιτήσεις ; 152 ;
153 .Tι να το κάνεις τα σκουπίδια οι βουλευτές τους εχθές πλην Καμμένου δεν έκαναν το καθήκον τους. Αλλους 4 ήθελε. Σκουπίδια
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
από deCaritaine » 17 Ιουν 2018, 12:10
153 Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιπρόσωποι 2.126.327 Ελλήνων ψηφοφόρων
Με σιωπηλή στήριξη από τον ΠτΔ, τον αμίλητο πρώην π/θ και πρώην υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Τσίπρα
-
Nero
από Nero » 17 Ιουν 2018, 12:13
Τι κρίμα που σε λίγο καιρό αυτό το αποκόμμα θα μπει στο σκουπιδοτενεκέ μαζί με όλα τα υπόλοιπα παρατράγουδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ποιος θα ξεχάσει τους υδατάνθρακες,την επαναφορά του βασικού στα 5000 ευρώ,τη μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους κλπ κλπ. Δυσαναπλήρωτο κενό

-
lyna
από lyna » 17 Ιουν 2018, 12:15
μην ανησυχείς, μπορούμε να παραξουμε αλλα
εμένα με στενοχωρεί που παραίτουνται και δεν μενουν κι άλλο να σπανε τα νευρα στους ψηφοφόρους τους .. δεν καταλαβαίνω γτ παραίτουνται, εχουν 1 χρόνο ακόμα τσαμπα λεφτά-φαγητό-αυτοκινητο.
ας πάνε τώρα στο καλό, γτ η ΝΔ δεν νομίζω να τους δεχτεί, ή σε καμια ΧΑ για ανακύκλωση.
~~¥~~
-
deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
από deCaritaine » 17 Ιουν 2018, 12:16
Nero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:13
Τι κρίμα που σε λίγο καιρό αυτό το αποκόμμα θα μπει στο σκουπιδοτενεκέ μαζί με όλα τα υπόλοιπα παρατράγουδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ποιος θα ξεχάσει τους υδατάνθρακες,την επαναφορά του βασικού στα 5000 ευρώ,τη μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους κλπ κλπ. Δυσαναπλήρωτο κενό

Θα παραλάβει ο Βελόπουλος το προδωμένο ψεκασμένο λαό, να αντικαταστήσει το κενό. Αν και ο αρχηγός λογικά θα είναι στην πτέρυγα ΣΥΡΙΖΑ
-
Nero
από Nero » 17 Ιουν 2018, 12:18
deCaritaine έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:16

Θα παραλάβει ο Βελόπουλος το προδωμένο ψεκασμένο λαό, να αντικαταστήσει το κενό. Αν και ο αρχηγός λογικά θα είναι στην πτέρυγα ΣΥΡΙΖΑ
Καλά,και άλλοι που είναι εύκολα συριζα material,η Κουντουρά είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν έχει σημασία,εδώ μιλάμε για το κομματίδιο και την ταυτότητά του που τόσο καλά αντικατόπτριζε τη βλακεία των ψηφοφόρων του.
-
lyna
από lyna » 17 Ιουν 2018, 12:20
Nero έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:18
deCaritaine έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:16

Καλά,και άλλοι που είναι εύκολα συριζα material,η Κουντουρά είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν έχει σημασία,εδώ μιλάμε για το κομματίδιο και την ταυτότητά του που τόσο καλά αντικατόπτριζε τη βλακεία των ψηφοφόρων του.
κοιτα, σε αυτό να κοιτάς τον κωλντρον. χα θα πάνε ή σπίτι τους. οχι συριζα
~~¥~~
-
Γαληνός
από Γαληνός » 17 Ιουν 2018, 12:35
εγώ γιατί νομίζω ο Καμμένος κάπου θα τρουπώσει
(μόνο στο ΚΚΕ αποκλείεται να πάει), όλες οι άλλες επιλογές είναι ανοιχτές
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Nero
από Nero » 17 Ιουν 2018, 12:40
Γαληνός έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:35
εγώ γιατί νομίζω ο Καμμένος κάπου θα τρουπώσει
(μόνο στο ΚΚΕ αποκλείεται να πάει), όλες οι άλλες επιλογές είναι ανοιχτές
κοίτααν μπορούσε με κάποιο τρόπο το κκε να του δώσει το υπουργείο άμυνας πιστεύω θα το συζητούσε(τουλάχιστον)
-
Γαληνός
από Γαληνός » 17 Ιουν 2018, 17:03
ο ίδιος θα ήθελε, αλλά δεν μπορεί το ΚΚΕ, δεν είναι ορθόδοξος κομμουνιστής (από κούνια).
Μια υψηλή γραφειοκρατική θέση, την έχει άνετα. Αρκεί να φέρει την καρέκλα από το σπίτι του. Ίσως μουτρώσει, συνηθισμένος όμως, θα το καταπιεί.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Fuerte
- Phorum.gr user: petit_bourgeois
από Fuerte » 17 Ιουν 2018, 17:53
lyna έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:15
εμένα με στενοχωρεί που παραίτουνται και δεν μενουν κι άλλο να σπανε τα νευρα στους ψηφοφόρους τους .. δεν καταλαβαίνω γτ παραίτουνται, εχουν 1 χρόνο ακόμα τσαμπα λεφτά-φαγητό-αυτοκινητο.
Δε παραιτούνται από αυτά, από τους ΑΝΕΛ αποχωρούν.
-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 17 Ιουν 2018, 18:00
Το κόμμα του Καμμένου είναι ένα κλασικό προσωποπαγές κόμμα. Είναι του Καμμένου. Δεν έχει ούτε στελέχη, ούτε ιδεολογία, ούτε μηχανισμούς, ούτε κομματική γραφειοκρατία.
Γι αυτό δεν του καίγεται καρφάκι και αν φύγουν όλοι. Θα το πάρει (τον εαυτό του δηλαδή) και θα τον πάει εκεί που του τάζουν θέση.
Ο ίδιος είναι γέννημα της Νέας Δημοκρατίας, δεν ξέρω αν η ίδια η ΝΔ μπορεί να τον ξαναδεχτεί πίσω
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
04 Ιούλ 2023, 16:01
-
-
- 303 Απαντήσεις
- 6516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
16 Οκτ 2024, 20:54
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
17 Νοέμ 2024, 18:08
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
23 Μάιος 2024, 21:33
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.