Έψαχναν πολύ να βρούν αυτό το φυντάνι;
- Ληστοσυμμορίτης
Έψαχναν πολύ να βρούν αυτό το φυντάνι;
Κασσελάκης: Δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά
Στην εκδήλωση που διοργανώνει σε ξενοδοχείο της Αθήνας ο «Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών» δίνει το παρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη αναθεώρησης του φορολογικού συστήματος με την καθιέρωση ενός απλού και σταθερού σε βάθος δεκαετίας συστήματος.
Στην εκδήλωση που διοργανώνει σε ξενοδοχείο της Αθήνας ο «Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών» δίνει το παρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη αναθεώρησης του φορολογικού συστήματος με την καθιέρωση ενός απλού και σταθερού σε βάθος δεκαετίας συστήματος.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Έψαχναν πολύ να βρούν αυτό το φυντάνι;
Αυτή είναι δεξιά και ορθή θέσηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 00:33Κασσελάκης: Δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Εγώ τα έχω πει, το παιδί δεν έχει καταλάβει πού εκλέχτηκε πρόεδρος, είδε φως και μπήκε ή μάλλον τον έσπρωξαν.
Θα τον ξανασπρώξουν, ωστόσο. Τον Ιούνιο. Με αντίθετη φορά.
Θα τον ξανασπρώξουν, ωστόσο. Τον Ιούνιο. Με αντίθετη φορά.
- Ληστοσυμμορίτης
- Frappezitis
Εφοπληστές - εργατιά,
μια φωνή και μια γροθιά!
Kασσελακης mode off
μια φωνή και μια γροθιά!
Kασσελακης mode off
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Σε κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε εκλεγεί και ο Σημίτης. Πίνοντας νερό στο όνομα του Αντρέα και απευθυνόμενος σε μπαμπουϊνους που φώναζαν στα αμφιθέατρα πιο πολύ και από τους κνίτες, μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κεντροαριστερό κόμμα. Προφανώς αυτοί που έσπρωξαν τον Κασσελάκη κάτι αντίστοιχο είχαν στο μυαλό τους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ε όχι ρε συ, ούτε εγώ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Σημίτη, αλλά ας τού αναγνωρίσουμε πολιτική και επιστημονική συγκρότηση (να θυμηθούμε επίσης ότι στα νιάτα του υπήρξε ένθερμος μαοϊκός του ΕΚΚΕ και εκ των ελαχίστων με πραγματική αντιδικτατορική δράση).Scouser έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 16:50Σε κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε εκλεγεί και ο Σημίτης. Πίνοντας νερό στο όνομα του Αντρέα και απευθυνόμενος σε μπαμπουϊνους που φώναζαν στα αμφιθέατρα πιο πολύ και από τους κνίτες, μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κεντροαριστερό κόμμα. Προφανώς αυτοί που έσπρωξαν τον Κασσελάκη κάτι αντίστοιχο είχαν στο μυαλό τους.
Το θέμα δεν είναι τι ήταν ο Σημίτης, αλλά το πρότζεκτ ριζικής ''μεταμόρφωσης'' της ταυτότητας ενός κόμματος μέσω της ανάληψης της ηγεσίας από άτομα με εκ πολύ διαφορετική αντίληψη για βασικά χαρακτηριστικά του. Υπάρχει παρελθόν στην Ελλάδα, αυτό θέλω να πω (σε μικρότερο βαθμό, το ίδιο γίνεται σήμερα και στη ΝΔ από τον Μητσοτάκη και τους συν αυτώ). Το αν μπορεί ο Κασσελάκης να κάνει κάτι αντίστοιχο στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο θέμα, αλλά πάντως δεν νομίζω ότι δεν ξέρει που εκλέχτηκε πρόεδρος.Ναύτης έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 18:55Ε όχι ρε συ, ούτε εγώ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Σημίτη, αλλά ας τού αναγνωρίσουμε πολιτική και επιστημονική συγκρότηση (να θυμηθούμε επίσης ότι στα νιάτα του υπήρξε ένθερμος μαοϊκός του ΕΚΚΕ και εκ των ελαχίστων με πραγματική αντιδικτατορική δράση).Scouser έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 16:50Σε κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε εκλεγεί και ο Σημίτης. Πίνοντας νερό στο όνομα του Αντρέα και απευθυνόμενος σε μπαμπουϊνους που φώναζαν στα αμφιθέατρα πιο πολύ και από τους κνίτες, μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κεντροαριστερό κόμμα. Προφανώς αυτοί που έσπρωξαν τον Κασσελάκη κάτι αντίστοιχο είχαν στο μυαλό τους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
O Kουτσούμπας απέναντι στον Κασσελάκη αντιπροσωπευεί την παραδοσιακή, πατριαρχική, ΤΑΞΙΚΗ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ε όχι, έχουν και τα πρόσωπα -οι προσωπικότητες- την σημασία τους.Scouser έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 19:01Το θέμα δεν είναι τι ήταν ο Σημίτης, αλλά το πρότζεκτ ριζικής ''μεταμόρφωσης'' της ταυτότητας ενός κόμματος μέσω της ανάληψης της ηγεσίας από άτομα με εκ πολύ διαφορετική αντίληψη για βασικά χαρακτηριστικά του. Υπάρχει παρελθόν στην Ελλάδα, αυτό θέλω να πω (σε μικρότερο βαθμό, το ίδιο γίνεται σήμερα και στη ΝΔ από τον Μητσοτάκη και τους συν αυτώ). Το αν μπορεί ο Κασσελάκης να κάνει κάτι αντίστοιχο στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο θέμα, αλλά πάντως δεν νομίζω ότι δεν ξέρει που εκλέχτηκε πρόεδρος.Ναύτης έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 18:55Ε όχι ρε συ, ούτε εγώ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Σημίτη, αλλά ας τού αναγνωρίσουμε πολιτική και επιστημονική συγκρότηση (να θυμηθούμε επίσης ότι στα νιάτα του υπήρξε ένθερμος μαοϊκός του ΕΚΚΕ και εκ των ελαχίστων με πραγματική αντιδικτατορική δράση).Scouser έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 16:50
Σε κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε εκλεγεί και ο Σημίτης. Πίνοντας νερό στο όνομα του Αντρέα και απευθυνόμενος σε μπαμπουϊνους που φώναζαν στα αμφιθέατρα πιο πολύ και από τους κνίτες, μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κεντροαριστερό κόμμα. Προφανώς αυτοί που έσπρωξαν τον Κασσελάκη κάτι αντίστοιχο είχαν στο μυαλό τους.
Κινητό βαρελάκι ο σύντροφος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Dwarven Blacksmith
Δεν ειναι δεξια θεση, ειναι απλα σωστη θεση. Οι φοροι δεν ειναι δυνατον να εχουν 100.000 υποπεριπτωσεις και να αλλαζουν ολη την ωρα.southern έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 01:00Αυτή είναι δεξιά και ορθή θέσηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑15 Δεκ 2023, 00:33Κασσελάκης: Δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά
- Cecily Anne
Την ατάκα με το φυντανι εν τω μεταξύ την είπε ο Κουτσουμπας, ο οποίος είναι ντιπ αχαριστος, γιατί θα φτάσει το ΚΚΕ στο 15% όπως πάει αυτός. Τάματα στη γούνα του θα έπρεπε να κάνει ο Κουτσουμπας. Τεσπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που μπορούν οι πεζοπόροι/ορειβάτες να βρούν φρούτα στο δάσος και το βουνό
από Ourania-Rania » 09 Μαρ 2024, 18:34 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
09 Μαρ 2024, 18:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Φεβ 2025, 21:36