Cavaliere έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 19:56
Οργισμένος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 19:51
Cavaliere έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 19:39
Σίγουρα, οι D έχουν καλύτερο PR. Δολοφονούνε και μετά μιλάνε για human rights. Εγώ ξέρω να πω ότι ο Τραμπ έχει ρίξει τις λιγότερες βόμβες από κάθε άλλον Η.Π.Αμερικάνο Πρόεδρο.
Κι ετσι αποδυκνειετε (σεις) περιτρανα το ποσο πολυ επικοινωνουνε τα ακρα της δεξιας και της αριστερας.
1 και το αυτο.
Για αυτό οι ναζί μας σπάγαν στο ξύλο στο Πέραμα, και με εσάς κάνουν αλλαξοκωλιές.
Μου αρέσει που ασχολείσαι με το ...Πέραμα αντί να αναφέρεις την αμερικανική ιστορία.Στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο,τον ψυχρό πόλεμο,τον πόλεμο της Κορέας και τον πόλεμο του Βιετνάμ έβαλαν την Αμερική οι Δημοκρατικοί.Οι ρεπουμπλικάνοι τερμάτισαν τους δύο τελευταίους (Κορέα και Βιετνάμ).
Η μόνη περίπτωση ρεπουμπλικάνων που έκαναν πολέμους ήσαν οι Μπους.Ολη άλλωστε η γραφειοκρατία και η δημοσιουπαλληλία που τα κάνει αυτά είναι δημοκρατική.Χθες στην Ουάσιγκτον ο Μπάιντεν πήρε 94%.
Η Κλίντον είχε πάρει 96%.

Ξέρεις καμμιά άλλη χώρα που ένα κόμμα να έχει όλο τον κόσμο στην πρωτεύουσα που δεν είναι οικονομικό κέντρο αλλά μονο στρατιωτικοδιπλωματικό;
Πάντως λέω ότι οι συσχετισμοί με Κίνα και Ρωσία είναι τέτοιοι που θα είναι τώρα ηλίθιοι να αρχίσουν μικροπολέμους και αν μη τι άλλο το κόμμα αυτό δεν είναι ηλίθιο.Με όλα τα κουσούρια του αυτό έκανε την Αμερική υπερδύναμη με τους ελιγμούς του το 1932-52.