Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 04 Νοέμ 2020, 19:53

Cavaliere έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:36
Dwarven Blacksmith έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:28
ok boomer
Θα τα δείτε και αυτά όπως τα άλλα. Εύχομαι να μη δικαιωθώ, γιατί μας έχουν ρημάξει οι προηγούμενοι, ο Κλίντον στα Βαλκάνια, ο Μπους στο Ιράκ, ο Ομπάμα στο μπάσκετ και το life style, και τελικά ο πρώτος που μίλησε με τον Κορεάτη ήταν ο Τραμπ. Τώρα θα δείτε, η Κλίντον τι θέσεις έχει για τη Συρία.
Ναι αλλά οι ερωτικές επιστολές στον Ουν σταμάτησαν τον ολικό πυρηνικό πόλεμο με τη Β.Κορέα, που ήταν στο τσακ να αρχίσει, όπως και με τη Ρωσία.

Ώρα να ξυπνήσετε και να ξεπροβοδίσετε τους ακροδεξιούς με τους οποίους μοιραστήκατε το κρεβάτι. :wave:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 04 Νοέμ 2020, 19:54

wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:47
Juno έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 14:44
Μπορεί όντως να ακυρώσει τις επιστολικές; Περίεργο μου φαίνεται.

Ήθελα να ήξερα ποιος ψηφίζει έτσι; Καλύτερα αποχή.
Όπως και να έχει από τον καιρό του Νώε τις θυμάμαι εγώ τις επιστολικές στην Αμερική.
Γιατί είναι τώρα παράνομες ;;;
Τώρα καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Να, χάθηκαν 100.000 επιστολικές ψήφοι στο Wisconsin. Νοθεία, όχι αστεία.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 04 Νοέμ 2020, 19:54

Highlander έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:39
Cavaliere έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:25
Κρίμα. Ειλικρινά, κρίμα. Το πιο επικίνδυνο και υποκριτικό κόμμα πάντα ως αναφορά στον αστικό δημοκρατικό κόσμο κι όχι στους φασίστες είναι οι Δημοκράτες. Αν νομίζετε πως θα μειωθούν οι εκτελέσεις μαύρων από αστυνομικούς, π.χ., είστε ροζ ρακόμελα και αφελείς. Αν πιστεύετε πως δεν θα έχουμε περισσότερα μέτωπα πολέμου από όσα με τον τρελάρα ξανθό Τραμπ, πάλι είστε για Κανά joint στη Σαμοθράκη, όχι πιο πολλά. Κι επειδή από το 2004 που είμαι στο φόρουμ οι προβλέψεις μου όλες βγήκαν με ακρίβεια, θυμηθείτε: Επί Biden θα έχουμε περισσότερες διεθνείς φασαρίες και μπλεξίματα, και φυσικά, θα μετράμε και σοβαρά πόσοι μαύροι και ισπανόφωνοι εκτελούνται. Γιατί η αφέλεια πολλών τα έβαλε με τη γραφική φασιστοειδή φύση του Τραμπ, και όχι με την ουσία και τα γεγονότα.
Ο Τραμπ είναι ακροδεξιός εθνικιστής, ο οποίος γράφει επισήμως στα @@ του το Διεθνές Δίκαιο και τους Διεθνείς Οργανισμούς, ενθαρρύνει παρόμοιους εθνικιστές ακροδεξιούς ηγέτες, τους δίνει momentum και τους αποθρασύνει να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Αποτέλεσμα περισσότερο πολυδιασπασμένη υδρόγειος με ένα κάρο εθνικισμούς-μπαρουταποθήκες και αποδυναμωμένους διεθνείς φορείς παρέμβασης και ελέγχου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όσο για τα περί εκτελέσεων ισπανόφωνων και αφροαμερικανών άμα εκλεγεί ο μπάιντεν δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτουν.
Αυτός που κάνει πλάτες σε ακροδεξιούς και νεοναζί είναι ο Τραμπ.
Εικόνα
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 04 Νοέμ 2020, 19:54

Jolly Roger έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:48
Σενέκας έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:41
Δρακουμελ έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:37

Εδω εχει βγαλει τον Μπαιντεν τροτσκιστη που ετοιμαζει κομμουνιστικη επανασταση. :blm:
μετά τις καταδίκες της χρυσής αυγής το παλικάρι έχει χαζέψει τελείως, γράφει ότι του κατέβει και βλέπει και κομμουνιστές μέχρι και στον ύπνο του.

Και επειδή είναι σοβαροφανής, κάποιο στο άλλο νήμα τον πρότειναν στα σοβαρά για συντονιστή :lol:
κι όμως, εγώ αυτό τον e-πάλληλο, στη ρητορεία του οποίου φαίνεται να απουσιάζουν εντελώς οι ηθικοί φραγμοί (το Μάρτη ζητούσε αυστηρή καραντίνα επαινώντας το σερβικό μοντέλο ενώ τον Ιούνη αναπαρήγαγε ενθουσιωδώς τον κάθε ψεκασμένο αρνητή), τον έχω συμπαθήσει, τόσα χρόνια μέσα εδώ. Από όλους τους e-παλλήλους, καταντάει να είναι ο πιο συμπαθής.
Παλιότερα που του έδινε το κόμμα μια γραμμή, ήταν κάπως συμμαζευμένος. Όσο εξωφρενικά και να ήταν αυτά που έλεγε, είχαν τέλος πάντων μια λογική συνέχεια σε γενικές γραμμές.

απο τότε που έμεινε ξεκρέμαστος, έχει ξεφύγει τελείως. Έχει γαμηθεί να δείχνει τι ακατάρτιστο παρανοϊκό άτομο μιλάμε.

"δε βρίζει όμως, άρα είναι καλό παιδί"

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 04 Νοέμ 2020, 19:56

Οργισμένος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:51
Cavaliere έγραψε:
Δρακουμελ έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:30
Η αλλη πλευρα δεν αναγνωριζει καν τα γεγονοτα και την ουσια. Στο βιντεο με το αυτιστικο 15χρονο που πυροβολησαν ειχαμε εδω περα τραμπικα ατομα που γραφαν οτι οι αστυνομικοι ενηργησαν συμφωνα με το πρωτοκολλο :hammer: .
Σίγουρα, οι D έχουν καλύτερο PR. Δολοφονούνε και μετά μιλάνε για human rights. Εγώ ξέρω να πω ότι ο Τραμπ έχει ρίξει τις λιγότερες βόμβες από κάθε άλλον Η.Π.Αμερικάνο Πρόεδρο.
Κι ετσι αποδυκνειετε (σεις) περιτρανα το ποσο πολυ επικοινωνουνε τα ακρα της δεξιας και της αριστερας.
1 και το αυτο.
Για αυτό οι ναζί μας σπάγαν στο ξύλο στο Πέραμα, και με εσάς κάνουν αλλαξοκωλιές.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 04 Νοέμ 2020, 19:56

04 Νοέμ 2020, 19:36
Καραμελίτσα έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:30
04 Νοέμ 2020, 19:28

ok boomer
This boomer is right, Y-man.
Δεν είμαστε στο 2015 για να διαβάζουμε τέτοιες μπαρούφες και να τους δίνουμε σημασία. Ξέρουμε πλέον ποιος είναι ο Τραμπ και τι πρεσβεύει.
Κάνε μας τη χάρη λοιπόν.
Ο μπούμερ και εγώ έχουμε διαβάσει την ιστορία των ΗΠΑ, έχουμε περισσότερη πληροφορία από αυτή του 15 και μετά.

Αν και εγώ είμαι της γνώμης, ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.
Z

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 04 Νοέμ 2020, 19:59

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:54
Highlander έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:25
Κρίμα. Ειλικρινά, κρίμα. Το πιο επικίνδυνο και υποκριτικό κόμμα πάντα ως αναφορά στον αστικό δημοκρατικό κόσμο κι όχι στους φασίστες είναι οι Δημοκράτες. Αν νομίζετε πως θα μειωθούν οι εκτελέσεις μαύρων από αστυνομικούς, π.χ., είστε ροζ ρακόμελα και αφελείς. Αν πιστεύετε πως δεν θα έχουμε περισσότερα μέτωπα πολέμου από όσα με τον τρελάρα ξανθό Τραμπ, πάλι είστε για Κανά joint στη Σαμοθράκη, όχι πιο πολλά. Κι επειδή από το 2004 που είμαι στο φόρουμ οι προβλέψεις μου όλες βγήκαν με ακρίβεια, θυμηθείτε: Επί Biden θα έχουμε περισσότερες διεθνείς φασαρίες και μπλεξίματα, και φυσικά, θα μετράμε και σοβαρά πόσοι μαύροι και ισπανόφωνοι εκτελούνται. Γιατί η αφέλεια πολλών τα έβαλε με τη γραφική φασιστοειδή φύση του Τραμπ, και όχι με την ουσία και τα γεγονότα.
Ο Τραμπ είναι ακροδεξιός εθνικιστής, ο οποίος γράφει επισήμως στα @@ του το Διεθνές Δίκαιο και τους Διεθνείς Οργανισμούς, ενθαρρύνει παρόμοιους εθνικιστές ακροδεξιούς ηγέτες, τους δίνει momentum και τους αποθρασύνει να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Αποτέλεσμα περισσότερο πολυδιασπασμένη υδρόγειος με ένα κάρο εθνικισμούς-μπαρουταποθήκες και αποδυναμωμένους διεθνείς φορείς παρέμβασης και ελέγχου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όσο για τα περί εκτελέσεων ισπανόφωνων και αφροαμερικανών άμα εκλεγεί ο μπάιντεν δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτουν.
Εικόνα
Το "σύστημα" δεν είναι εξ ορισμού κάτι κακό ή τουλάχιστον απόλυτα κακό σε όλες τις πτυχές του. Ο στόχος είναι ακριβώς να καταφέρουμε να κάνουμε σύστημα τις σωστές ιδέες και τον σωστό τρόπο σκέψης.

Το νέο "σύστημα" που προέκυψε κυρίως από την τεχνολογική επανάσταση και την άνοδο των επιστημών και της γνώσης στις ΗΠΑ είναι σαφώς πολύ καλύτερο από το παλιό αρτηριοσκληρωτικό αντικομμουνιστικό και υπερσυντηρητικό που εκπροσωπεί ο Τραμπ και σταδιακά παραμερίστηκε, γιατί και από φιλελευθερισμό και προοδευτισμό διέπεται και έχει και κάποια λογική αντίληψη του ότι δεν ισχύει σοσιαλισμός=δαιμονική ιδεολογία του διαβόλου και χρειάζεται και κάποια ισορροπία στην κοινωνία για να είναι βιώσιμη ή τουλάχιστον το παραδέχονται.

ΚΙ αυτοί του "νέου" συστήματος, βέβαια, είναι και με τη δική τους σειρά αχόρταγοι-άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Ως προς αυτό είμαι εγώ αντισυστημικός, δηλαδή ότι πρέπει να υπάρχει πραγματικά επωφελής διανομή του πλούτου και όχι υπερσυσσώρευση σε κάποια πρόσωπα. Από εκεί και πέρα άλλες ιδέες που έχουν εκφράσει σαφώς και είναι απόλυτα σωστές και πάνε μπροστά την ανθρωπότητα. Καμία σύγκριση με τους δικούς μας κατσικοκλέφτες ή τους τραμπικούς υπερσυντηρητικούς πρώην μεγαλογαιοκτήμονες μεγαλοπετρελαιαδες κλπ που κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί έχασαν την πρωτοκαθεδρία και τα προνόμια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Νοέμ 2020, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 04 Νοέμ 2020, 20:03

Καραμελίτσα έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:56
...αλλά κάποια ακροδεξιά αντιεπιστημονικά γουρούνια έχουν πιο γλυκιά πούτσα, να συμπληρώσω.

Λες και δε σας ξέρουμε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 04 Νοέμ 2020, 20:05

Highlander έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:59
Το "σύστημα"
Ποιο σύστημα, βρε αγεωγράφητε;
Αν δεν υπήρχες θα σε είχαν εφεύρει οι ολιγάρχες μεγιστάνες των πολυεθνικών τραστ.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 04 Νοέμ 2020, 20:06

04 Νοέμ 2020, 20:03
Καραμελίτσα έγραψε:
...αλλά κάποια ακροδεξιά αντιεπιστημονικά γουρούνια έχουν πιο γλυκιά πούτσα, να συμπληρώσω.

Λες και δε σας ξέρουμε.
Μπα, κανονικά πιο γλυκιά είναι των ντεμς που χουν και το χόλυγουντ μαζί τους, κάνει το γουρούνι να φαίνεται άνθρωπος.
Z

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 04 Νοέμ 2020, 20:06

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 20:05
Highlander έγραψε:
Το "σύστημα"
Ποιο σύστημα, βρε αγεωγράφητε;
Αν δεν υπήρχες θα σε είχαν εφεύρει οι ολιγάρχες μεγιστάνες των πολυεθνικών τραστ.
Παραληρείς; :lol:

Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot » 04 Νοέμ 2020, 20:06

Highlander έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:49
dna replication έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:45
Highlander έγραψε:
αλήθεια είναι
ο Τράμπ έγραφε το Διεθνές Δίκαιο και τους Διεθνείς οργανισμούς στα @@ του πιο άγαρμπα και κατάμουτρα
και δεν τα χρησιμοποιούσε επιδέξια μόνο κατά περίπτωση και μόνο για να περάσει τη δική του ατζέντα

ήταν μια όαση ειλικρίνειας και αμεσότητας στη σύγχρονη διεθνή πολιτική σκηνή που έφερε μεγαλύτερη ωριμότητα παγκοσμίως
Όταν ο πλανητάρχης το κάνει αυτό φάτσα φόρα υπάρχει σοβαρό θέμα. Και γι αυτό είδαμε να ισχυροποιούνται μετά και άλλοι ανάλογοι και χειρότεροι τύπου μπολσονάρο κλπ, ενώ άλλοι υπάρχοντες όπως ο Ερντογάν ξέφυγαν. Διότι αυτό το πράγμα νομιμοποιήθηκε και έγινε "μόδα".

Χίλιες φορές επιδέξια να χειρίζονται τους θεσμούς και τις διατάξεις για τα συμφέροντά τους, αλλά τουλάχιστον επιφανειακά να δείχνουν ότι τους σέβονται παρά να πηγαίνουμε στον απόλυτο κανιβαλισμό.
Εγραψα ήδη πιο πάνω γιατί έχασε ο Τραμπ(λόγω καταστροφικής διαχείρισης του Κορωνοιου).Απο εκεί και πέρα ο Μπάιντεν είναι ένα άτομο που και λόγω ηλικίας έχει μεγάλο πρόβλημα στο να ηγηθεί μιας μεγάλης χώρας όπως οι ΗΠΑ εν μέσω Κορωνοιου και εν μέσω ιστορικού διχασμού. Συν οτι ο Τραμπ σχεδόν σίγουρα θα το κυνηγήσει δικαστικά πριν παραδώσει την εξουσία πράγμα που θα οδηγήσει τις ΗΠΑ σε έναν κύκλο και μια σειρά νομικών και δικαστικών διαμαχών κορυφονωντας την πόλωση στις ΗΠΑ.Αυτό θα οδηγήσει τις ΗΠΑ να αποσυρθούν απο μεγάλο μέρο της εξωτερικής τους πολιτική και θα δώσει την ευκαιρία στον Ερντογάν(ο οποίος στο εσωτερικό της χώρας του Δημοσκοπικα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση) να αποθρασυνθει ακόμα περισσότερο.
Υπεράνω όλων η πατρίς

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 04 Νοέμ 2020, 20:07

Highlander έγραψε:
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:54
Highlander έγραψε:

Εικόνα
Το "σύστημα" δεν είναι εξ ορισμού κάτι κακό ή τουλάχιστον απόλυτα κακό σε όλες τις πτυχές του. Ο στόχος είναι ακριβώς να καταφέρουμε να κάνουμε σύστημα τις σωστές ιδέες και τον σωστό τρόπο σκέψης.

Το νέο "σύστημα" που προέκυψε κυρίως από την τεχνολογική επανάσταση και την άνοδο των επιστημών και της γνώσης στις ΗΠΑ είναι σαφώς πολύ καλύτερο από το παλιό αρτηριοσκληρωτικό αντικομμουνιστικό και υπερσυντηρητικό που εκπροσωπεί ο Τραμπ και σταδιακά παραμερίστηκε, γιατί και από φιλελευθερισμό και προοδευτισμό διέπεται και έχει και κάποια λογική αντίληψη του ότι δεν ισχύει σοσιαλισμός=δαιμονική ιδεολογία του διαβόλου και χρειάζεται και κάποια ισορροπία στην κοινωνία για να είναι βιώσιμη ή τουλάχιστον το παραδέχονται.

ΚΙ αυτοί του "νέου" συστήματος, βέβαια, είναι και με τη δική τους σειρά αχόρταγοι-άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Ως προς αυτό είμαι εγώ αντισυστημικός, δηλαδή ότι πρέπει να υπάρχει πραγματικά επωφελής διανομή του πλούτου και όχι υπερσυσσώρευση σε κάποια πρόσωπα. Από εκεί και πέρα άλλες ιδέες που έχουν εκφράσει σαφώς και είναι απόλυτα σωστές και πάνε μπροστά την ανθρωπότητα. Καμία σύγκριση με τους δικούς μας κατσικοκλέφτες ή τους τραμπικούς υπερσυντηρητικούς πρώην μεγαλογαιοκτήμονες μεγαλοπετρελαιαδες κλπ που κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί έχασαν την πρωτοκαθεδρία και τα προνόμια.
:smt005::smt005::smt005:
Z

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 04 Νοέμ 2020, 20:08

Cavaliere έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 19:51
Cavaliere έγραψε:
Σίγουρα, οι D έχουν καλύτερο PR. Δολοφονούνε και μετά μιλάνε για human rights. Εγώ ξέρω να πω ότι ο Τραμπ έχει ρίξει τις λιγότερες βόμβες από κάθε άλλον Η.Π.Αμερικάνο Πρόεδρο.
Κι ετσι αποδυκνειετε (σεις) περιτρανα το ποσο πολυ επικοινωνουνε τα ακρα της δεξιας και της αριστερας.
1 και το αυτο.
Για αυτό οι ναζί μας σπάγαν στο ξύλο στο Πέραμα, και με εσάς κάνουν αλλαξοκωλιές.
Μου αρέσει που ασχολείσαι με το ...Πέραμα αντί να αναφέρεις την αμερικανική ιστορία.Στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο,τον ψυχρό πόλεμο,τον πόλεμο της Κορέας και τον πόλεμο του Βιετνάμ έβαλαν την Αμερική οι Δημοκρατικοί.Οι ρεπουμπλικάνοι τερμάτισαν τους δύο τελευταίους (Κορέα και Βιετνάμ).
Η μόνη περίπτωση ρεπουμπλικάνων που έκαναν πολέμους ήσαν οι Μπους.Ολη άλλωστε η γραφειοκρατία και η δημοσιουπαλληλία που τα κάνει αυτά είναι δημοκρατική.Χθες στην Ουάσιγκτον ο Μπάιντεν πήρε 94%.
Η Κλίντον είχε πάρει 96%. :D Ξέρεις καμμιά άλλη χώρα που ένα κόμμα να έχει όλο τον κόσμο στην πρωτεύουσα που δεν είναι οικονομικό κέντρο αλλά μονο στρατιωτικοδιπλωματικό;
Πάντως λέω ότι οι συσχετισμοί με Κίνα και Ρωσία είναι τέτοιοι που θα είναι τώρα ηλίθιοι να αρχίσουν μικροπολέμους και αν μη τι άλλο το κόμμα αυτό δεν είναι ηλίθιο.Με όλα τα κουσούρια του αυτό έκανε την Αμερική υπερδύναμη με τους ελιγμούς του το 1932-52.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 04 Νοέμ 2020, 20:08

Μιλάμε για πρωτοφανές εκλογικό πραξικόπημα.
Σήμερα οι Κλίντονς βίασαν την δημοκρατία!
Η καταμέτρηση έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και πολλές ώρες.
Θα τα πούμε στα δικαστήρια δημιοκρατς

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών