Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 21 Νοέμ 2023, 13:45

Chilloutbuddy έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 14:22
sys3x έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 13:47
Chilloutbuddy έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 03:14

Δε μου διέφυγε, απλά διαφωνώ. Δε μου φαίνονται καθόλου ίδιοι οι αριθμοί παιδιών που πεθαίνουν στη Γάζα με τη Δ.Όχθη.
Οι αριθμοί δεν είναι καθόλου ίδιοι από τις 7/10 και μετά, όλα τα άλλα όμως (απαρντχάηντ, καταπίεση, δολοφονίες, εποικισμοί) ήταν ίδια πάνω κάτω μέχρι και τότες χωρίς Χαμάς και δεν είναι θέμα άποψής ή διαφωνίας, όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα για όποιον ενδιαφέρεται να τα μελετήσει.
Nαι αλλά εγώ κι εσύ μιλάγαμε για τα παιδιά που πεθαίνουν στη Γάζα και πώς θα σταματούσαν να πεθαίνουν αν παραδινόταν η Χαμάς. Ούτε αυτό είναι θέμα διαφωνίας, μια χαρά θα σταματάγανε. Αυτό συζητάγαμε.
Αρχίδια θα σταμάταγε.
Οι άνθρωποι είναι για ψυχοφάρμακα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 21 Νοέμ 2023, 14:19

Για να μη ξεχνιομαστε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 21 Νοέμ 2023, 14:26

Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 13:35
Σε αυτούς που σκοτώθηκαν στα κιμπουτς και στο ρέιβ πάρτυ αναφέρεται;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Νοέμ 2023, 14:27

nick έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 14:26
Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 13:35
Σε αυτούς που σκοτώθηκαν στα κιμπουτς και στο ρέιβ πάρτυ αναφέρεται;
Όχι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 21 Νοέμ 2023, 14:32

nostromos έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 15:54
καλά και ωραία αποφάσισε ο λαός του φόρουμ για 2 κράτη στην περιοχή...το θέμα είναι πως οι Άραβες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΚΡΑΤΗ... θέλουν αφανισμό του Ισραήλ ...οπότε καταλήγουμε στην πιο απλή λύση που όσο την μεταθέτουν όλοι στο μέλλον θα συνεχίζεται η αιματοχυσία...ποια είναι η λύση...?η μεταφορά των Αράβων σε ομοεθνή τους κρατη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 21 Νοέμ 2023, 14:33

Unique έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 14:19
Σκέφτεσαι πώς απέκτησαν λαοί όπως οι Έλληνες την εθνική τους ανεξαρτησία και το κράτος τους, και πώς θέλουν αυτοί οι πίθηκοι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess » 21 Νοέμ 2023, 14:35

Δυο είναι τα Χριστιανικά κράτη της Μ.Ανατολής , η Ελλάδα και η Κύπρος και είναι μέλη της Ε.Ε.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 21 Νοέμ 2023, 14:39

η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 21 Νοέμ 2023, 14:52

Isildur έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 06:53
sys3x έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 13:43
Isildur έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 23:57

Βρε, ασ' το όπου θες και πες ό,τι θες. Από τη στιγμή που είσαι ξεκάθαρα και πλήρως ταγμένος με τη μία πλευρά, σε βαθμό φανατισμού, δεν περιμένω να έχεις κάποια αντικειμενικότητα στα λόγια σου.

Έλα, πάμε πάλι. Οι κακοί Σατανάδες Εβραίοι που δολοφονούν παιδιά και μπλα μπλα μπλα....
Ωραίο επιχείρημα, βάζεις λόγια στο στόμα μου τα οποία δεν εκφράζουν την θέση μου αλλά έναν έναν αχυράνθρωπο τον οποίον εσύ στήνεις να βρίζει τους Εβραίους αδιάκριτα χωρίς να ασκεί κριτική στο κράτος του Ισραήλ με ξεκάθαρη ιστορική ανάλυση και προτάσεις, σεβασμός στον συνομιλητή πάνω από όλα.
Εύγε.
:smt023
Ακριβώς αυτήν την εικόνα δείχνεις πάντως, άσχετα τι πιστεύεις ότι κάνεις. Επίσης, εσύ έχεις διαλέξει ξεκάθαρα πλευρά και δεν το κρύβεις καν, άσχετα από μικρολεπτομέρειες εδώ κι εκεί που νομίζεις ότι σε κάνουν αντικειμενικό. Τόσο πολύ μάλιστα έχεις ταχθεί υπέρ της μιας πλευράς, που αν κάποιος δεν είναι εμφανώς με την δική σου αλλά κρατάει ίσες αποστάσεις ή δείχνει μια πιο αδιάφορη στάση και για τους δυο, είναι με τους άλλους και έχει διαλέξει ατρατόπεδο (δικά σου λόγια, για μένα που ευτυχώς σε αντίθεση με ό,τι κάνω εγώ, εσύ σέβεσαι τον συνομιλητή σου).
Για ποια δικά μου λόγια μιλάς, κάνε μια παράθεση σε παρακαλώ πολύ να ξέρουμε γιατί μιλάμε διότι εγώ λόγια στο στόμα σου δεν βάζω. -

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 21 Νοέμ 2023, 14:55

Exodus έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 15:22
sys3x έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 14:59
μια μικρή παρατήρηση η οποία όμως δεν έχει σκοπό να μειώσει την αγριότητα της επιθέσεως της 7/10, πρώτον οι 5000 πύραυλοι είναι ως επί των πλείστων μικρής ισχύος μη κατευθυνόμενες ρουκέτες που με λίγη προσπάθεια μπορούμε να φτιάξουμε εμείς οι δύο εάν το επιθυμούμε στο υπόγειο μας και δεύτερον εισέβαλαν σε κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη τα οποία σαφέστατα σήμερα ανήκουν (πολύ κακώς κατά την γνώμη μου) στο Ισραήλ.
Ε, εκεί είμαι εγώ σε άλλη θέση. Πώς πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν δύο κράτη και να είναι: Ισραήλ-Δυτική Όχθη και Γάζα. Και μην αγχώνεσαι για τη συζήτηση, είμαι 4η μέρα με Covid και δεν έχω καθόλου κέφι για καβγά, κι όπως σου είπα, στο μεσοδιάστημα διαπίστωσα πως είσαι πολύ καλοπροαίρετος, πρέπει να δίνουμε ο ένας στον άλλον ευκαιρίες για πολιτισμένη έκφραση χωρίς χουλιγκανισμό. Καλή εβδομάδα.
:wave:
Περαστικά, ευτυχώς έχεις κόβιντ, κυκλοφορούν πολύ πιο επικίνδυνες ιώσεις.

.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus » 21 Νοέμ 2023, 15:01

sys3x έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 14:55
Περαστικά, ευτυχώς έχεις κόβιντ, κυκλοφορούν πολύ πιο επικίνδυνες ιώσεις.
Ευχαριστώ. Με δέκατα το περνάω, μύξες, και σωματικώς kaputt.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 21 Νοέμ 2023, 15:24

sys3x έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 13:45
Chilloutbuddy έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 14:22
sys3x έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 13:47

Οι αριθμοί δεν είναι καθόλου ίδιοι από τις 7/10 και μετά, όλα τα άλλα όμως (απαρντχάηντ, καταπίεση, δολοφονίες, εποικισμοί) ήταν ίδια πάνω κάτω μέχρι και τότες χωρίς Χαμάς και δεν είναι θέμα άποψής ή διαφωνίας, όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα για όποιον ενδιαφέρεται να τα μελετήσει.
Nαι αλλά εγώ κι εσύ μιλάγαμε για τα παιδιά που πεθαίνουν στη Γάζα και πώς θα σταματούσαν να πεθαίνουν αν παραδινόταν η Χαμάς. Ούτε αυτό είναι θέμα διαφωνίας, μια χαρά θα σταματάγανε. Αυτό συζητάγαμε.
Αρχίδια θα σταμάταγε.
Οι άνθρωποι είναι για ψυχοφάρμακα.
Λάθος λέξη, δε θα σταματούσε. Αλλά θα μειωνόταν δραματικά.
Ακόμα και να δεχτούμε ότι πολύ θα ήθελε, απλά δεν έχει το Ισραήλ τη δύναμη να συνεχίσει βομβαρδισμούς αμάχων χωρίς την έγκριση της Αμερικής. Ούτε καν βόμβες δεν έχει αν δεν του δώσει η Αμερική.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 21 Νοέμ 2023, 15:28

nostromos έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 14:39
Δεν πρόσεξες καλά, φαινεται ένα ελικόπτερο του idf στο βάθος που πυροβολεί ισραηλινούς. Ο ήρωας της χαμας με αυτοθυσία τρέχει να τους σώσει και τους δίνει πρώτες βοήθειες.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 21 Νοέμ 2023, 15:39

nostromos έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 14:32

nostromos έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 15:54
καλά και ωραία αποφάσισε ο λαός του φόρουμ για 2 κράτη στην περιοχή...το θέμα είναι πως οι Άραβες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΚΡΑΤΗ... θέλουν αφανισμό του Ισραήλ ...οπότε καταλήγουμε στην πιο απλή λύση που όσο την μεταθέτουν όλοι στο μέλλον θα συνεχίζεται η αιματοχυσία...ποια είναι η λύση...?η μεταφορά των Αράβων σε ομοεθνή τους κρατη
Κι όμως έχει δίκιο ο Χαματζής σε εκείνο που λέει στο τέλος, ότι η ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ δεν έχει λογική. Και σωστά.
Ποιά ήταν η λογική και ποιό ήταν το σχέδιο όταν δημιουργήθηκε; Και πιό συγκεκριμένα, ποιά ήταν η συμφωνία με αυτούς που θα παραχωρούσαν το χώρο, τα σπίτια και τα χωράφια τους; Καμμία. Ντουγρού και με το ζόρι.

Ε, φάτε τα τώρα, και βγάλτε άκρη με τους Άραβες που ήρθανε με τη μηχανή του χρόνου απ'το μεσαίωνα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών