christopher helali του κόμματος των κομμουνιστών των ΗΠΑ
Re: christopher helali του κόμματος των κομμουνιστών των ΗΠΑ
— Ποια είναι η σχέση σου με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό; Σε ενδιαφέρει η εγχώρια πολιτική και το εργατικό της κίνημα; Ποια είναι η γνώμη σου για το ΚΚΕ;
Η σχέση μου με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό είναι τόσο βαθιά, όσο οι ρίζες ενός αρχαίου δέντρου. Είμαι Έλληνας πολίτης.
Έζησα στην Ελλάδα για σχεδόν τρία χρόνια. Σπούδασα και ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας το 2019.
Έχω τεράστιο ενδιαφέρον για την ελληνική ιστορία, πολιτική και το εργατικό κίνημα. Ο παππούς μου ήταν στην ΕΠΟΝ. Τα δύο αδέρφια του ήταν στον ΕΛΑΣ.
Ο αδερφός του ο Γιώργος εκτελέστηκε το Μάρτη του 1947 στο Γύθειο επειδή ήταν κομμουνιστής. Αυτή η ιστορία είναι μέρος της ύπαρξής μου και θεμέλιο της πολιτικής μου συνείδησης.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι το πιο ηθικό και αφοσιωμένο κόμμα στην Ελλάδα.
Κανένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι πάλεψε για την Ελλάδα και ότι έχυσε περισσότερο αίμα παλεύοντας κατά του φασισμού, του ιμπεριαλισμού και την εργατική εξουσία περισσότερο από το ΚΚΕ.
Είναι το μόνο κόμμα που αποδεικνύεται σωστό, ξανά και ξανά, όταν μιλά για τον ιμπεριαλισμό ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, τη φασιστική απειλή της Χρυσής Αυγής και τη συνεχιζόμενη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος.
https://www.rovespieros.gr/synenteyxi-k ... sWm41e4XzE
Η σχέση μου με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό είναι τόσο βαθιά, όσο οι ρίζες ενός αρχαίου δέντρου. Είμαι Έλληνας πολίτης.
Έζησα στην Ελλάδα για σχεδόν τρία χρόνια. Σπούδασα και ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας το 2019.
Έχω τεράστιο ενδιαφέρον για την ελληνική ιστορία, πολιτική και το εργατικό κίνημα. Ο παππούς μου ήταν στην ΕΠΟΝ. Τα δύο αδέρφια του ήταν στον ΕΛΑΣ.
Ο αδερφός του ο Γιώργος εκτελέστηκε το Μάρτη του 1947 στο Γύθειο επειδή ήταν κομμουνιστής. Αυτή η ιστορία είναι μέρος της ύπαρξής μου και θεμέλιο της πολιτικής μου συνείδησης.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι το πιο ηθικό και αφοσιωμένο κόμμα στην Ελλάδα.
Κανένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι πάλεψε για την Ελλάδα και ότι έχυσε περισσότερο αίμα παλεύοντας κατά του φασισμού, του ιμπεριαλισμού και την εργατική εξουσία περισσότερο από το ΚΚΕ.
Είναι το μόνο κόμμα που αποδεικνύεται σωστό, ξανά και ξανά, όταν μιλά για τον ιμπεριαλισμό ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, τη φασιστική απειλή της Χρυσής Αυγής και τη συνεχιζόμενη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος.
https://www.rovespieros.gr/synenteyxi-k ... sWm41e4XzE
- Golden Age
Έχουν τόσους κομμουνιστές στις ΗΠΑ. Ελέγχουν το Δημοκρατικό κόμμα. Σιγά μην ασχοληθούν με έναν ΚΝίτη που κάνει "φρανσάιζ" του ΚΚΕ στις ΗΠΑ.
3,432 ψήφοι και 1% καθόλου άσχημα
Ο κομμουνισμός δεν είναι τελικά πολιτική ιδεολογία, αλλά ψυχασθένεια βαρειάς μορφής.
Οι περισσότεροι "έλληνες" στις ΗΠΑ είναι είτε κομμουνιστές, είτε αριστεροί και οπωσδήποτε με ισχυρούς δεσμούς με το δημοκρατικό κόμμα.
Στην Φλόριντα, όλο το Τάμπα Μπέι έγινε μπλε, αυτό σημαίνει ότι οι έλληνες εκεί το έριξαν σούμπιτο στον Μπάιντεν.
Δηλαδή, πώς είσαι ξένος σε μια χώρα, ζεις και απολαμβάνεις τα καλά του καπιταλισμού που δεν μπορεί να σου προσφέρει η πατρίδα σου,
και διέπεσε από αριστερές ιδέες;;;
Σαν τους καλιφορνέζους, που το σκάνε απ' την δημοκρατική καλιφόρνια προς τις ρεπουμπλικανικές πολιτείες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής,
και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους δημοκρατικούς (fraudcrats)!!

Οι περισσότεροι "έλληνες" στις ΗΠΑ είναι είτε κομμουνιστές, είτε αριστεροί και οπωσδήποτε με ισχυρούς δεσμούς με το δημοκρατικό κόμμα.
Στην Φλόριντα, όλο το Τάμπα Μπέι έγινε μπλε, αυτό σημαίνει ότι οι έλληνες εκεί το έριξαν σούμπιτο στον Μπάιντεν.

Δηλαδή, πώς είσαι ξένος σε μια χώρα, ζεις και απολαμβάνεις τα καλά του καπιταλισμού που δεν μπορεί να σου προσφέρει η πατρίδα σου,
και διέπεσε από αριστερές ιδέες;;;
Σαν τους καλιφορνέζους, που το σκάνε απ' την δημοκρατική καλιφόρνια προς τις ρεπουμπλικανικές πολιτείες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής,
και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους δημοκρατικούς (fraudcrats)!!

Λένιν με καπιταλισμό 

Λένιν με κομμουνισμό

Λένιν με κομμουνισμό

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φρικαλεοτητες Ελλήνων Κομμουνιστων
από southern » 11 Απρ 2024, 07:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 1731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
12 Απρ 2024, 20:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρατηρητήριο Κομμουνιστών Δημάρχων για 5ετία 2024-2028
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Ιαν 2024, 20:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Μάιος 2025, 21:44
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
15 Φεβ 2025, 09:49
-
-
Νέα δημοσίευση Το δέντρο της λεφτεριάς ποτίστηκε με το αίμα των κομμουνιστών στην Καισαριανή
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Μάιος 2025, 22:14 » σε Ιστορία - 17 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
06 Μάιος 2025, 22:47
-