christopher helali του κόμματος των κομμουνιστών των ΗΠΑ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: christopher helali του κόμματος των κομμουνιστών των ΗΠΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 02 Νοέμ 2020, 19:47

— Ποια είναι η σχέση σου με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό; Σε ενδιαφέρει η εγχώρια πολιτική και το εργατικό της κίνημα; Ποια είναι η γνώμη σου για το ΚΚΕ;

Η σχέση μου με την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό είναι τόσο βαθιά, όσο οι ρίζες ενός αρχαίου δέντρου. Είμαι Έλληνας πολίτης.

Έζησα στην Ελλάδα για σχεδόν τρία χρόνια. Σπούδασα και ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας το 2019.

Έχω τεράστιο ενδιαφέρον για την ελληνική ιστορία, πολιτική και το εργατικό κίνημα. Ο παππούς μου ήταν στην ΕΠΟΝ. Τα δύο αδέρφια του ήταν στον ΕΛΑΣ.

Ο αδερφός του ο Γιώργος εκτελέστηκε το Μάρτη του 1947 στο Γύθειο επειδή ήταν κομμουνιστής. Αυτή η ιστορία είναι μέρος της ύπαρξής μου και θεμέλιο της πολιτικής μου συνείδησης.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι το πιο ηθικό και αφοσιωμένο κόμμα στην Ελλάδα.

Κανένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι πάλεψε για την Ελλάδα και ότι έχυσε περισσότερο αίμα παλεύοντας κατά του φασισμού, του ιμπεριαλισμού και την εργατική εξουσία περισσότερο από το ΚΚΕ.

Είναι το μόνο κόμμα που αποδεικνύεται σωστό, ξανά και ξανά, όταν μιλά για τον ιμπεριαλισμό ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, τη φασιστική απειλή της Χρυσής Αυγής και τη συνεχιζόμενη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος.

https://www.rovespieros.gr/synenteyxi-k ... sWm41e4XzE

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Νοέμ 2020, 19:28

Έχουν τόσους κομμουνιστές στις ΗΠΑ. Ελέγχουν το Δημοκρατικό κόμμα. Σιγά μην ασχοληθούν με έναν ΚΝίτη που κάνει "φρανσάιζ" του ΚΚΕ στις ΗΠΑ.

dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom » 10 Νοέμ 2020, 11:41

3,432 ψήφοι και 1% καθόλου άσχημα

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 10 Νοέμ 2020, 11:52

Ο κομμουνισμός δεν είναι τελικά πολιτική ιδεολογία, αλλά ψυχασθένεια βαρειάς μορφής.
Οι περισσότεροι "έλληνες" στις ΗΠΑ είναι είτε κομμουνιστές, είτε αριστεροί και οπωσδήποτε με ισχυρούς δεσμούς με το δημοκρατικό κόμμα.
Στην Φλόριντα, όλο το Τάμπα Μπέι έγινε μπλε, αυτό σημαίνει ότι οι έλληνες εκεί το έριξαν σούμπιτο στον Μπάιντεν. :fp:

Δηλαδή, πώς είσαι ξένος σε μια χώρα, ζεις και απολαμβάνεις τα καλά του καπιταλισμού που δεν μπορεί να σου προσφέρει η πατρίδα σου,
και διέπεσε από αριστερές ιδέες;;;
Σαν τους καλιφορνέζους, που το σκάνε απ' την δημοκρατική καλιφόρνια προς τις ρεπουμπλικανικές πολιτείες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής,
και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους δημοκρατικούς (fraudcrats)!!
:fp:

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 10 Νοέμ 2020, 13:07

Λένιν με καπιταλισμό :102:

Εικόνα

Λένιν με κομμουνισμό :102:
Εικόνα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις