Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 24 Απρ 2023, 13:23

H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Απρ 2023, 13:23

George_V έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:21
AlienWay έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:16
George_V έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:14

Όχι όλοι. Αρκετοί κατηγορούν την κυβέρνηση τους μασόνους, τους Εβραίους, τους μαύρους κλπ. και βασικά οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό τους που βρίσκονται σε αυτό το miserable state of affairs.
Επειδή έχω συγγενείς εκεί και μου λένε τα νέα, αυτό που ανέκαθεν μου έκανε εντύπωση είναι πως αν ένας ανεμοστρόβιλος γκρεμίσει το σπίτι κάποιου, γνωρίζει απευθείας ότι ξόφλησε και το φτιάχνει ο ίδιος -αν μπορέσει- από την αρχή.

Δεν τους περνά καν από το μυαλό να κλαφτούν για αποζημιώσεις.

Θεωρώ ότι στη δική μας χώρα βρισκόμαστε στο άλλο άκρο.
Είναι ένας από τους λόγους που τα περισσότερα σπίτια σε αυτές τις περιοχές είναι ξύλινος σκελετός με τοίχους Σαν χαρτί κτλ.

Γιατί αν περάσει ο τυφώνας καθ σου γκρεμίσει το σπίτι σηκώνεις πάλι ένα ξύλινο σκελετό και βάζεις 10 τοίχους και έχεις σπίτι πάλι με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Άμα ήταν τσιμεντένιο π.χ και στο πάρει ο τυφώνας αντε ξαναχτιστο μετά με τον μέσο μισθό σου και θα κλαίγεται για αποζημίωση.
Σιγά μη σου πάρει το τσιμεντένιο σπίτι ο τυφώνας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 24 Απρ 2023, 13:24

Beria έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:17
Oι Αμερικανοί μοιάζουν λίγο με τους Αλβανούς του 1989
Τους έλεγαν 'δείτε ο υπόλοιπος κόσμος πόσο άσχημα είναι και πόσο καλά είστε εσείς' και το πίστευαν
Και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και κατάλαβαν ότι η Ελλάδα δεν είχε ανοιχτά τα φώτα το βράδυ, επειδή τους βάζουν να δουλεύουν 24ωρα όπως τους έλεγαν.

Την ίδια δουλειά έκανε το tik tok στους Αμερικάνους :)
ποιους δηλαδή είδαν στο τικτοκ οι αμερικάνοι και αφυπνίστηκαν; τους κινέζους; ή τους ρώσους; :smt017
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone » 24 Απρ 2023, 13:24

George_V έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:18
killzone έγραψε:
George_V έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:05
Ανάλογα που θα πας. Υπάρχουν περιοχές (εκεί που έχουν λεφτα) που είναι κομπλέ αλλά αν πας σε τίποτε γκετο/υποβαθμισμενες περιοχές κτλ. Όχι μόνο είναι σκατα αλλά ίσως δε βγεις και ζωντανός από εκεί.

Τουλάχιστον για τον Νότο που ξέρω. Τώρα κάτι ΝΥ κλπ. Γιανκικες περιοχές δεν ξέρω δεν ανεβαίνω πάνω από το Dixie Line.
Εμενα με φιλοξεναν στο Queens Νεα Υορκη και ηθελα να παω ξανα Νεα Υορκη μετα Σικαγο και τελος Λος Αντζελες με 1 ημερα εκδρομουλα στο Σαν Φρανσισκο αλλα με απετρεψαν οπου και να παω...
Το Queens είναι ψιλονορμαλ περιοχή για τον Average Joe. Άλλες περιοχές της ΝΥ είναι 100 φορές πιο σκατα.

Γενικότερα αν ήταν να πας Σικάγο Σαν Φρανσίσκο Λος Άντζελες μόνος σου καλά κάνανε και σε απέτρεψαν. Είναι προτιμότερο σε τέτοιες μεγολοπολεις να πηγαίνεις με κάποιον είτε ντόπιο είτε που ξέρει τα κατατόπια καθώς μία λάθος στροφή να πάρεις δεν ξέρεις αν θα βγεις η γυμνός η νεκρός από εκεί που μπήκες...
Φυσικα οχι μονος μου αλλα με Ελληνες ομογενεις που ζουν εκει το Queens ηταν μια χαρα οταν πηγα αλλα τωρα μου λενε ειναι χαλια...κριμα παντως...μια τετοια χωρα με τεραστιες δυνατοτητες και με τεραστιες ευκαιριες να γινεται μπουρδελο

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 24 Απρ 2023, 13:25

killzone έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:24
George_V έγραψε:
killzone έγραψε:

Εμενα με φιλοξεναν στο Queens Νεα Υορκη και ηθελα να παω ξανα Νεα Υορκη μετα Σικαγο και τελος Λος Αντζελες με 1 ημερα εκδρομουλα στο Σαν Φρανσισκο αλλα με απετρεψαν οπου και να παω...
Το Queens είναι ψιλονορμαλ περιοχή για τον Average Joe. Άλλες περιοχές της ΝΥ είναι 100 φορές πιο σκατα.

Γενικότερα αν ήταν να πας Σικάγο Σαν Φρανσίσκο Λος Άντζελες μόνος σου καλά κάνανε και σε απέτρεψαν. Είναι προτιμότερο σε τέτοιες μεγολοπολεις να πηγαίνεις με κάποιον είτε ντόπιο είτε που ξέρει τα κατατόπια καθώς μία λάθος στροφή να πάρεις δεν ξέρεις αν θα βγεις η γυμνός η νεκρός από εκεί που μπήκες...
Φυσικα οχι μονος μου αλλα με Ελληνες ομογενεις που ζουν εκει το Queens ηταν μια χαρα οταν πηγα αλλα τωρα μου λενε ειναι χαλια...κριμα παντως...μια τετοια χωρα με τεραστιες δυνατοτητες και με τεραστιες ευκαιριες να γινεται μπουρδελο
οτι να ναι λετε. Μια χαρα ειναι η Αμερικη. Τωρα οκ, σε περιοχες με πολλους αριστερους παντου στο πλανητη υπαρχουν προβληματα. Αλλα δεν συγκρινεται με ελλαδες , αγγλιες, κινες κλπ.

Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone » 24 Απρ 2023, 13:27

Και καποιους Ελληνες Ομογενεις που ζουν στο Καναδα κοντα στα συνορα των ΗΠΑ μου λενε τα χειροτερα για τις ΗΠΑ και δεν θελουν ουτε καν να το σκεφτουν να πανε μια βολτα π.χ στη Βοστονη η στο Πορτ λαντ

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 24 Απρ 2023, 13:28

Σαν τρίτος μου φαίνεται ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις οι ΗΠΑ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 24 Απρ 2023, 13:29

παρακολουθώ γενικά τον Ben Shapiro ο οποίος έχει αναφέρει 3 rules για να αποφύγει κάποιος τη φτώχεια

1. τελείωσε το σχολείο
2. κάνε παιδιά μέσα σε γάμο
3. βρες μια δουλειά

άμα κάνεις αυτά τα τρία, αποκλείεται να καταλήξεις στον δρόμο, σύμφωνα με τον Σαπίρο

Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 24 Απρ 2023, 13:30

hades έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:28
Σαν τρίτος μου φαίνεται ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις οι ΗΠΑ
όταν ο Τραμπ βελτίωσε την κατάσταση και πήγαινε καλύτερα η οικονομία τους δεν τον ήθελαν. ας φάνε τα σκατά των δημοκρατικών/ανίκανων τώρα
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone » 24 Απρ 2023, 13:30

talaipwros έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:25
killzone έγραψε:
George_V έγραψε:

οτι να ναι λετε. Μια χαρα ειναι η Αμερικη. Τωρα οκ, σε περιοχες με πολλους αριστερους παντου στο πλανητη υπαρχουν προβληματα. Αλλα δεν συγκρινεται με ελλαδες , αγγλιες, κινες κλπ.
Εχουν αλλαξει μαν....επιβεβαιωθηκα απο παντου αν υπηρχε ακομα Τραμπ δεν θα υπηρχε αυτο το μπαχαλο

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 24 Απρ 2023, 13:31

Otto Weininger έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:23
George_V έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Επειδή έχω συγγενείς εκεί και μου λένε τα νέα, αυτό που ανέκαθεν μου έκανε εντύπωση είναι πως αν ένας ανεμοστρόβιλος γκρεμίσει το σπίτι κάποιου, γνωρίζει απευθείας ότι ξόφλησε και το φτιάχνει ο ίδιος -αν μπορέσει- από την αρχή.

Δεν τους περνά καν από το μυαλό να κλαφτούν για αποζημιώσεις.

Θεωρώ ότι στη δική μας χώρα βρισκόμαστε στο άλλο άκρο.
Είναι ένας από τους λόγους που τα περισσότερα σπίτια σε αυτές τις περιοχές είναι ξύλινος σκελετός με τοίχους Σαν χαρτί κτλ.

Γιατί αν περάσει ο τυφώνας καθ σου γκρεμίσει το σπίτι σηκώνεις πάλι ένα ξύλινο σκελετό και βάζεις 10 τοίχους και έχεις σπίτι πάλι με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Άμα ήταν τσιμεντένιο π.χ και στο πάρει ο τυφώνας αντε ξαναχτιστο μετά με τον μέσο μισθό σου και θα κλαίγεται για αποζημίωση.
Δεν έχεις δει τυφώνα επιπέδου κατρινα π.χ.

Έχω δε σχολείο να μένει μισό μετά από τυφώνα στο Μισισιπη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 24 Απρ 2023, 13:31

dna replication έγραψε:
23 Απρ 2023, 23:09
τι κάνει αυτος; θέλει να τον πατήσει το μετρο;
AlienWay έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:11
Είναι άσχημη σε αρκετές περιοχές, αλλά εκεί έχουν την ατομική ευθύνη. Δηλαδή για οτιδήποτε κακό τους συμβαίνει θεωρούν ότι ευθύνονται οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι το αντιμετωπίζουν σαν ένα ακραίο καιρικό συμβάν που δεν είναι στο χέρι τους και είναι μέσα στη ζωή.
Και σε αφηνουν να σκυλοψοψησεις, ειναι και Χριστιανοι υποτίθεται. Αυτοι εαν είχα οικονομική κρίση σαν την την ελληνική θα διαλύονταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 24 Απρ 2023, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Απρ 2023, 13:38

George_V έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:31
Otto Weininger έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:23
George_V έγραψε:

Δεν έχεις δει τυφώνα επιπέδου κατρινα π.χ.

Έχω δε σχολείο να μένει μισό μετά από τυφώνα στο Μισισιπη.
Δεν αμφιβάλλω για την δύναμη τους.
Αλλά δεν ξέρω τι κατασκευές έχουν εκεί. Θεωρώ αδιανόητο ο τυφώνας Κατρίνα να πάρει σβάρνα το σπίτι μου πχ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 24 Απρ 2023, 13:39

Beria έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:17
Oι Αμερικανοί μοιάζουν λίγο με τους Αλβανούς του 1989
Τους έλεγαν 'δείτε ο υπόλοιπος κόσμος πόσο άσχημα είναι και πόσο καλά είστε εσείς' και το πίστευαν
Και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και κατάλαβαν ότι η Ελλάδα δεν είχε ανοιχτά τα φώτα το βράδυ, επειδή τους βάζουν να δουλεύουν 24ωρα όπως τους έλεγαν.

Την ίδια δουλειά έκανε το tik tok στους Αμερικάνους :)
:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 24 Απρ 2023, 13:40

killzone έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:30
talaipwros έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:25
killzone έγραψε:

Εχουν αλλαξει μαν....επιβεβαιωθηκα απο παντου αν υπηρχε ακομα Τραμπ δεν θα υπηρχε αυτο το μπαχαλο
αντε παλι. Ειπαμε, εχω τον αδερφο και τις ανηψιες νεα υορκη. Η ανηψια στα 23 πρωτος μισθος 120 χιλιαρικα, μια χαρα ειναι.

Αν ειναι τοσο ασχημα φανταζομαι θα εχουμε καραβανια μεταναστων για μεξικο και καναδα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών