Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
- Otto Weininger
Re: Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
Σιγά μη σου πάρει το τσιμεντένιο σπίτι ο τυφώνας.George_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:21Είναι ένας από τους λόγους που τα περισσότερα σπίτια σε αυτές τις περιοχές είναι ξύλινος σκελετός με τοίχους Σαν χαρτί κτλ.AlienWay έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:16Επειδή έχω συγγενείς εκεί και μου λένε τα νέα, αυτό που ανέκαθεν μου έκανε εντύπωση είναι πως αν ένας ανεμοστρόβιλος γκρεμίσει το σπίτι κάποιου, γνωρίζει απευθείας ότι ξόφλησε και το φτιάχνει ο ίδιος -αν μπορέσει- από την αρχή.
Δεν τους περνά καν από το μυαλό να κλαφτούν για αποζημιώσεις.
Θεωρώ ότι στη δική μας χώρα βρισκόμαστε στο άλλο άκρο.
Γιατί αν περάσει ο τυφώνας καθ σου γκρεμίσει το σπίτι σηκώνεις πάλι ένα ξύλινο σκελετό και βάζεις 10 τοίχους και έχεις σπίτι πάλι με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Άμα ήταν τσιμεντένιο π.χ και στο πάρει ο τυφώνας αντε ξαναχτιστο μετά με τον μέσο μισθό σου και θα κλαίγεται για αποζημίωση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ποιους δηλαδή είδαν στο τικτοκ οι αμερικάνοι και αφυπνίστηκαν; τους κινέζους; ή τους ρώσους;Beria έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:17Oι Αμερικανοί μοιάζουν λίγο με τους Αλβανούς του 1989
Τους έλεγαν 'δείτε ο υπόλοιπος κόσμος πόσο άσχημα είναι και πόσο καλά είστε εσείς' και το πίστευαν
Και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και κατάλαβαν ότι η Ελλάδα δεν είχε ανοιχτά τα φώτα το βράδυ, επειδή τους βάζουν να δουλεύουν 24ωρα όπως τους έλεγαν.
Την ίδια δουλειά έκανε το tik tok στους Αμερικάνους

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Φυσικα οχι μονος μου αλλα με Ελληνες ομογενεις που ζουν εκει το Queens ηταν μια χαρα οταν πηγα αλλα τωρα μου λενε ειναι χαλια...κριμα παντως...μια τετοια χωρα με τεραστιες δυνατοτητες και με τεραστιες ευκαιριες να γινεται μπουρδελοGeorge_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:18Το Queens είναι ψιλονορμαλ περιοχή για τον Average Joe. Άλλες περιοχές της ΝΥ είναι 100 φορές πιο σκατα.killzone έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:16Εμενα με φιλοξεναν στο Queens Νεα Υορκη και ηθελα να παω ξανα Νεα Υορκη μετα Σικαγο και τελος Λος Αντζελες με 1 ημερα εκδρομουλα στο Σαν Φρανσισκο αλλα με απετρεψαν οπου και να παω...George_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:05Ανάλογα που θα πας. Υπάρχουν περιοχές (εκεί που έχουν λεφτα) που είναι κομπλέ αλλά αν πας σε τίποτε γκετο/υποβαθμισμενες περιοχές κτλ. Όχι μόνο είναι σκατα αλλά ίσως δε βγεις και ζωντανός από εκεί.
Τουλάχιστον για τον Νότο που ξέρω. Τώρα κάτι ΝΥ κλπ. Γιανκικες περιοχές δεν ξέρω δεν ανεβαίνω πάνω από το Dixie Line.
Γενικότερα αν ήταν να πας Σικάγο Σαν Φρανσίσκο Λος Άντζελες μόνος σου καλά κάνανε και σε απέτρεψαν. Είναι προτιμότερο σε τέτοιες μεγολοπολεις να πηγαίνεις με κάποιον είτε ντόπιο είτε που ξέρει τα κατατόπια καθώς μία λάθος στροφή να πάρεις δεν ξέρεις αν θα βγεις η γυμνός η νεκρός από εκεί που μπήκες...
-
οτι να ναι λετε. Μια χαρα ειναι η Αμερικη. Τωρα οκ, σε περιοχες με πολλους αριστερους παντου στο πλανητη υπαρχουν προβληματα. Αλλα δεν συγκρινεται με ελλαδες , αγγλιες, κινες κλπ.killzone έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:24Φυσικα οχι μονος μου αλλα με Ελληνες ομογενεις που ζουν εκει το Queens ηταν μια χαρα οταν πηγα αλλα τωρα μου λενε ειναι χαλια...κριμα παντως...μια τετοια χωρα με τεραστιες δυνατοτητες και με τεραστιες ευκαιριες να γινεται μπουρδελοGeorge_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:18Το Queens είναι ψιλονορμαλ περιοχή για τον Average Joe. Άλλες περιοχές της ΝΥ είναι 100 φορές πιο σκατα.
Γενικότερα αν ήταν να πας Σικάγο Σαν Φρανσίσκο Λος Άντζελες μόνος σου καλά κάνανε και σε απέτρεψαν. Είναι προτιμότερο σε τέτοιες μεγολοπολεις να πηγαίνεις με κάποιον είτε ντόπιο είτε που ξέρει τα κατατόπια καθώς μία λάθος στροφή να πάρεις δεν ξέρεις αν θα βγεις η γυμνός η νεκρός από εκεί που μπήκες...
Και καποιους Ελληνες Ομογενεις που ζουν στο Καναδα κοντα στα συνορα των ΗΠΑ μου λενε τα χειροτερα για τις ΗΠΑ και δεν θελουν ουτε καν να το σκεφτουν να πανε μια βολτα π.χ στη Βοστονη η στο Πορτ λαντ
Σαν τρίτος μου φαίνεται ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις οι ΗΠΑ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
παρακολουθώ γενικά τον Ben Shapiro ο οποίος έχει αναφέρει 3 rules για να αποφύγει κάποιος τη φτώχεια
1. τελείωσε το σχολείο
2. κάνε παιδιά μέσα σε γάμο
3. βρες μια δουλειά
άμα κάνεις αυτά τα τρία, αποκλείεται να καταλήξεις στον δρόμο, σύμφωνα με τον Σαπίρο
1. τελείωσε το σχολείο
2. κάνε παιδιά μέσα σε γάμο
3. βρες μια δουλειά
άμα κάνεις αυτά τα τρία, αποκλείεται να καταλήξεις στον δρόμο, σύμφωνα με τον Σαπίρο
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όταν ο Τραμπ βελτίωσε την κατάσταση και πήγαινε καλύτερα η οικονομία τους δεν τον ήθελαν. ας φάνε τα σκατά των δημοκρατικών/ανίκανων τώρα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εχουν αλλαξει μαν....επιβεβαιωθηκα απο παντου αν υπηρχε ακομα Τραμπ δεν θα υπηρχε αυτο το μπαχαλοtalaipwros έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:25οτι να ναι λετε. Μια χαρα ειναι η Αμερικη. Τωρα οκ, σε περιοχες με πολλους αριστερους παντου στο πλανητη υπαρχουν προβληματα. Αλλα δεν συγκρινεται με ελλαδες , αγγλιες, κινες κλπ.killzone έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:24Φυσικα οχι μονος μου αλλα με Ελληνες ομογενεις που ζουν εκει το Queens ηταν μια χαρα οταν πηγα αλλα τωρα μου λενε ειναι χαλια...κριμα παντως...μια τετοια χωρα με τεραστιες δυνατοτητες και με τεραστιες ευκαιριες να γινεται μπουρδελοGeorge_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:18
Το Queens είναι ψιλονορμαλ περιοχή για τον Average Joe. Άλλες περιοχές της ΝΥ είναι 100 φορές πιο σκατα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν έχεις δει τυφώνα επιπέδου κατρινα π.χ.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:23Σιγά μη σου πάρει το τσιμεντένιο σπίτι ο τυφώνας.George_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:21Είναι ένας από τους λόγους που τα περισσότερα σπίτια σε αυτές τις περιοχές είναι ξύλινος σκελετός με τοίχους Σαν χαρτί κτλ.AlienWay έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:16
Επειδή έχω συγγενείς εκεί και μου λένε τα νέα, αυτό που ανέκαθεν μου έκανε εντύπωση είναι πως αν ένας ανεμοστρόβιλος γκρεμίσει το σπίτι κάποιου, γνωρίζει απευθείας ότι ξόφλησε και το φτιάχνει ο ίδιος -αν μπορέσει- από την αρχή.
Δεν τους περνά καν από το μυαλό να κλαφτούν για αποζημιώσεις.
Θεωρώ ότι στη δική μας χώρα βρισκόμαστε στο άλλο άκρο.
Γιατί αν περάσει ο τυφώνας καθ σου γκρεμίσει το σπίτι σηκώνεις πάλι ένα ξύλινο σκελετό και βάζεις 10 τοίχους και έχεις σπίτι πάλι με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Άμα ήταν τσιμεντένιο π.χ και στο πάρει ο τυφώνας αντε ξαναχτιστο μετά με τον μέσο μισθό σου και θα κλαίγεται για αποζημίωση.
Έχω δε σχολείο να μένει μισό μετά από τυφώνα στο Μισισιπη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
τι κάνει αυτος; θέλει να τον πατήσει το μετρο;
Και σε αφηνουν να σκυλοψοψησεις, ειναι και Χριστιανοι υποτίθεται. Αυτοι εαν είχα οικονομική κρίση σαν την την ελληνική θα διαλύονταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 24 Απρ 2023, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Δεν αμφιβάλλω για την δύναμη τους.George_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:31Δεν έχεις δει τυφώνα επιπέδου κατρινα π.χ.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:23Σιγά μη σου πάρει το τσιμεντένιο σπίτι ο τυφώνας.George_V έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:21
Είναι ένας από τους λόγους που τα περισσότερα σπίτια σε αυτές τις περιοχές είναι ξύλινος σκελετός με τοίχους Σαν χαρτί κτλ.
Έχω δε σχολείο να μένει μισό μετά από τυφώνα στο Μισισιπη.
Αλλά δεν ξέρω τι κατασκευές έχουν εκεί. Θεωρώ αδιανόητο ο τυφώνας Κατρίνα να πάρει σβάρνα το σπίτι μου πχ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Eθνικοκοινωνιστης
Beria έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:17Oι Αμερικανοί μοιάζουν λίγο με τους Αλβανούς του 1989
Τους έλεγαν 'δείτε ο υπόλοιπος κόσμος πόσο άσχημα είναι και πόσο καλά είστε εσείς' και το πίστευαν
Και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και κατάλαβαν ότι η Ελλάδα δεν είχε ανοιχτά τα φώτα το βράδυ, επειδή τους βάζουν να δουλεύουν 24ωρα όπως τους έλεγαν.
Την ίδια δουλειά έκανε το tik tok στους Αμερικάνους

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
αντε παλι. Ειπαμε, εχω τον αδερφο και τις ανηψιες νεα υορκη. Η ανηψια στα 23 πρωτος μισθος 120 χιλιαρικα, μια χαρα ειναι.killzone έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:30Εχουν αλλαξει μαν....επιβεβαιωθηκα απο παντου αν υπηρχε ακομα Τραμπ δεν θα υπηρχε αυτο το μπαχαλοtalaipwros έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 13:25οτι να ναι λετε. Μια χαρα ειναι η Αμερικη. Τωρα οκ, σε περιοχες με πολλους αριστερους παντου στο πλανητη υπαρχουν προβληματα. Αλλα δεν συγκρινεται με ελλαδες , αγγλιες, κινες κλπ.
Αν ειναι τοσο ασχημα φανταζομαι θα εχουμε καραβανια μεταναστων για μεξικο και καναδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο θα έπαιρνε μιγκιτουδικοκλπ κομμα στις Ευρωεκλογές;
από talaipwros » 18 Απρ 2024, 17:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Απρ 2024, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Poll:Ποσο κοσμο θα εχει στις 28 Φλεβαρη 2025 στο Συνταγμα;
από SeaHawk » 11 Φεβ 2025, 19:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 145 Απαντήσεις
- 3422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
28 Φεβ 2025, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο κοσμο θα εχει στην συγκεντρωση συμπαραστασης για τα θυματα στο Ματι στις 12 Μαρτιου;
από SeaHawk » 07 Μαρ 2025, 14:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
12 Μαρ 2025, 09:35
-
-
- 62 Απαντήσεις
- 7488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
16 Μαρ 2024, 16:58