Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ik_90

Re: Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 » 02 Φεβ 2025, 22:39

Οργισμένος έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:26
σας λυπαμαι, καημενα κρυφογκαη πιθηκια του μισους.
Θα μπορούσες να πεις απλά «όχι, δεν ντρεπόμαστε που υπογράφουμε τον θάνατο του έθνους, της φυλής και της θρησκείας, το μόνο που μας νοιάζει είναι να εκλέγονται οι θηλυπρεπείς μας κυβερνήσεις».
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 02 Φεβ 2025, 22:46

Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:22
SpoilerShow
Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:04
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 21:43

Ένα άτομο δε σηκώνεται ένα πρωί και ξαφνικά θέλει να αλλάξει φύλο. Είναι κάτι που γνωρίζει μέσα του (3 ή 4 ετών) από πολύ καιρό, όπως όταν καταλαβαίνουμε πχ αν μας αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια. Επιπλέον, δεν γίνεται μέσα σε μια μέρα η απόφαση. Δεν πας το πρωί στον γιατρό και το βράδυ χτυπάς ορμόνες. Είναι ολόκληρη διαδικασία (ψυχολόγοι, γιατροί) και οι μη αναστρέψιμες εγχειρήσεις γίνονται συνήθως μετά τα 18 έτσι ώστε το άτομο να είναι 100% σίγουρο.

Σχετικά με την επιστήμη, δεν ειναι ακριβές αυτό που γράφεις, υπάρχουν πολλά τεκμήρια όπως αυτό που έγραψα παραπάνω σχετικά με τον εγκέφαλο (η δομή του εγκεφάλου δεν ταιριάζει με το παρών σώμα).

Έρευνες μπορείς να βρεις πολλές στο google, δεν είναι ανάγκη να ποσταρω εγώ.
Μεγεθυνα αυτό που είπες, διότι μου φάνηκε εντελώς παράτερο...
...διότι εγώ, σε αντιδιαστολή με την δική σου άποψη που υποστήριξες ότι:
Περισσότερο κακό κάνει η αναμονή 18 ετών για τα τρανς άτομα παρά καλό. Φαντάσου να γνωρίζεις ότι το σώμα σου δεν είναι αυτό που πρέπει,
να το ξέρεις από το 13 σου και να πρέπει να περιμένεις πέντε έτη για να κάνεις φιλομετάβαση επειδή έτσι λέει το νομικό σύστημα της εποχής.
...είχα υποστηρίξει πως ΔΕΝ μπορείς να εμπιστευθείς μία τέτοια απόφαση σε ένα 14χρονο!
Και για αυτό μου το ποστ, έγραψες ότι "δεν μπορείς να διαβάσεις μαλακίες".
Και να που τώρα, συμφωνείς με τις μαλακίες μου.
Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνονται χειρουργεία κάτω των 18 ετών, αρκεί φυσικά να συμφωνούν οι γιατροί, οι γονείς κλπ.
Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ? Οι ορμόνες που χορηγούνται σε ανήλικα ή τα χειρουργεία ? Είσαι οκ με τις ορμόνες αλλά όχι με τα χειρουργεία ?
Μπορείς να μην αλλάζεις θέση σε κάθε ποστ; Τελικά τι υποστηρίζεις;
Να γίνονται ΜΗ αναστρέψιμες εγχειρήσεις σε άτομα κάτω τον 18 ή να να γίνονται μετά τα 18 ώστε το άτομο να είναι 100% σίγουρο;
Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη, νομίζω.

ΥΓ.
Και να προσέχεις την ελλιπή διατύπωση (δεν σε ψέγω), διότι αυτό το κλπ που γράφεις, αφήνει μεγάλα περιθώρια για διάφορες ερμηνείες.
Π.χ. το βουλητικό στοιχείο του παιδιού σε μία τέτοια απόφαση, που είναι; Ή εννοείς πως σαν θέλει η νύφη (οι γονείς) κι ο γαμπρός (γιατροί), το ανήλικο 14χρονο οφείλει να υπακούσει σε μια φυλομετάβαση;

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 02 Φεβ 2025, 22:54

Ο διάλογος ανάμεσα σε ικ90 και όργι είναι όλα τα λεφτά :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 02 Φεβ 2025, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 02 Φεβ 2025, 22:54

Οργισμένος έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:29
AlienWay έγραψε:
Φυλομεταβάσεις σε 8χρονα θα έπρεπε να γίνονται;
Αυτο δεν θα το πεις εσυ ή ο χ/ψ χιλτερισκος του τοπικου καφενε αποτυχημενων αλλα ο γιατρος και η επιστημη.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και οχι το καθε χαπακωμενο κρυφογκαιη γκεομαχο παρατραγουδο του ελεους.
Φυλομεταβάσεις σε 8χρονα ΔΕΝ πρέπει να γίνονται!!!11!!1!!123!
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 23:06

Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:46
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:22
SpoilerShow
Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:04

Μεγεθυνα αυτό που είπες, διότι μου φάνηκε εντελώς παράτερο...
...διότι εγώ, σε αντιδιαστολή με την δική σου άποψη που υποστήριξες ότι:
...είχα υποστηρίξει πως ΔΕΝ μπορείς να εμπιστευθείς μία τέτοια απόφαση σε ένα 14χρονο!
Και για αυτό μου το ποστ, έγραψες ότι "δεν μπορείς να διαβάσεις μαλακίες".
Και να που τώρα, συμφωνείς με τις μαλακίες μου.
Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνονται χειρουργεία κάτω των 18 ετών, αρκεί φυσικά να συμφωνούν οι γιατροί, οι γονείς κλπ.
Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ? Οι ορμόνες που χορηγούνται σε ανήλικα ή τα χειρουργεία ? Είσαι οκ με τις ορμόνες αλλά όχι με τα χειρουργεία ?
Μπορείς να μην αλλάζεις θέση σε κάθε ποστ; Τελικά τι υποστηρίζεις;
Να γίνονται ΜΗ αναστρέψιμες εγχειρήσεις σε άτομα κάτω τον 18 ή να να γίνονται μετά τα 18 ώστε το άτομο να είναι 100% σίγουρο;
Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη, νομίζω.

ΥΓ.
Και να προσέχεις την ελλιπή διατύπωση (δεν σε ψέγω), διότι αυτό το κλπ που γράφεις, αφήνει μεγάλα περιθώρια για διάφορες ερμηνείες.
Π.χ. το βουλητικό στοιχείο του παιδιού σε μία τέτοια απόφαση, που είναι; Ή εννοείς πως σαν θέλει η νύφη (οι γονείς) κι ο γαμπρός (γιατροί), το ανήλικο 14χρονο οφείλει να υπακούσει σε μια φυλομετάβαση;
Δεν άλλαξα θέση ρε τζιμάνι. Αυτό που έγραψα είναι πως οι φυλομεταβάσεις αφορούν κυρίως το όριο των 18 ετών το οποίο είναι νομικό κατασκεύασμα, όχι βιολογικό γεγονός.

Κάποια άτομα μπορεί να θέλουν να κάνουν top surgery ενώ είναι κάτω των 18 αλλά εξαιτίας του νομικού συστήματος δεν μπορούν.

Εσύ θα πρέπει βέβαια να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θες. Ορμόνες είναι οκ για κάτω των 18 ? Τι είναι οκ ? Τους βάζουμε όλους σε μια ψυχιατρική κλινική και τους ποτίζουμε με χάπια για να γίνουν φυσιολογικοί ?

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 23:07

ik_90 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:39
Οργισμένος έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:26
σας λυπαμαι, καημενα κρυφογκαη πιθηκια του μισους.
Θα μπορούσες να πεις απλά «όχι, δεν ντρεπόμαστε που υπογράφουμε τον θάνατο του έθνους, της φυλής και της θρησκείας, το μόνο που μας νοιάζει είναι να εκλέγονται οι θηλυπρεπείς μας κυβερνήσεις».
Μυρίζει πολύ τεστοστερόνη αυτό το μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 » 02 Φεβ 2025, 23:31

Οργισμένος έγραψε:
Αυτο δεν θα το πεις εσυ ή ο χ/ψ χιλτερισκος του τοπικου καφενε αποτυχημενων αλλα ο γιατρος και η επιστημη.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και οχι το καθε χαπακωμενο κρυφογκαιη γκεομαχο παρατραγουδο του ελεους.
Οι νεοδημοκράτες έχετε φτάσει στο σημείο να θεωρείτε Χιτλερικό όποιον πιστεύει ότι τα φύλα είναι δύο.
Ε, η Κούλα τη γυρνάει τη μπιφτέκα για την γουόκ ατζέντα και αρχίζει να γλείφει την πορτοκαλί κόμη του ηγέταρου. Συντονίσου λίγο με τη γραμμή του κόμματος.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2025, 23:46

Οργισμένος έγραψε:
AlienWay έγραψε:
Ο γιατρός και η επιστήμη λένε όχι. Οι κομπογιαννίτες, οι ψευδεπιστήμονες και οι αετονύχηδες που θέλουν να πλουτίσουν λένε ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 02 Φεβ 2025, 23:49

hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2025, 23:46
Οργισμένος έγραψε:
AlienWay έγραψε:
Ο γιατρός και η επιστήμη λένε όχι. Οι κομπογιαννίτες, οι ψευδεπιστήμονες και οι αετονύχηδες που θέλουν να πλουτίσουν λένε ναι.
Ναι ναι , οτις πεις εσυ αντιεμβολιαστη. ΜΑΣ ΠΣΕΚΑΖΟΥΝ!!332!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 » 02 Φεβ 2025, 23:52

Οργισμένος έγραψε:
02 Φεβ 2025, 23:49
Σου απαντάει με επιχειρήματα και εσύ λες για τα μπόλια. Τραγικό.
Αν ήταν στο χέρι σας θα κυκλοφορούσαμε με κινεζοφίμωτρα 24/7, με ενέσεις από τα μπόλια να κρέμονται στα χέρια μας, υποχρεωτική ενδυμασία με γυναικεία ρούχα και να διδάσκεται το κοράνι στα σχολεία μας.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2025, 23:53

Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Εσύ είσαι αντιεμβολιαστής. Εγώ έχω όλα τα εμβόλιά μου επικαιροποιημένα. Εσύ το μόνο εμβόλιο που έχεις κάνει στην ενήλικη ζωή σου είναι το ψεκοεμβόλιο του κορωνοϊού, που δεν σε προστάτευσε από το να αρρωστήσεις 3-4 φορές βαριά.

Στο θέμα μας, η επιστήμη είναι εναντίον σου. Είναι εναντίον των κομπογιαννιτών που εκμεταλλεύονται την δυστυχία κάποιων ανρθώπων για να θησαυρίσουν. Δεν έχεις καμμιά διαφορά από αστρολόγους, κρυσταλλομάντες και λοιπούς τσαρλατάνους. Αυτό ακριβώς είναι αυτοί που πρεσβεύεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 02 Φεβ 2025, 23:54

Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 21:24
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 20:40
Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 18:23

Είσαι λίγο φανατισμένος που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του ή είναι η ιδέα μου;
Εγώ, έφερα ένα παράδειγμα, που μπορεί να θεωρηθεί περιπτωσιολογία αλλά είναι υπαρκτό. ΔΕΝ έβγαλα συμπέρασμα για μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Αυτό το έβγαλες από τα άδυτά, του ξέρεις ποιου...
Εσύ έχεις φέρει, μέχρι στγμής, αόριστες υποθέσεις και ατεκμηρίωτα συμπεράσματα...ψελλίζοντας "η βιολογία, η επιστήμη, δεν είμαι ειδικός αλλά..."
Όταν θα αρθρώσεις συγκροτημένο λόγο με δομημένα επιχειρήματα και όχι αναμασήματα μιας LOATKΙ-Woke ατζέντας, να σου δώσω προσοχή...
Ποια λοατκι ατζέντα ? Εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε ότι τα τρανς ατομα δεν ειναι ψυχικά διαταραγμένα ή ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Η woke ατζέντα είναι πέντε χρόνια.

Έγραψα σε άλλο μήνυμα ότι υπάρχουν βιολογικοί ''δείκτες'' οι οποίοι μας δείχνουν ότι ένα άτομο όντως δεν ανήκει στο σώμα με το οποίο γεννήθηκε, όπως η δομή του εγκεφάλου του.

Δεν μιλάμε για ψυχολογία αλλά για εγκέφαλο και βιολογία.
Μπα! τώρα δεν βαρέθηκες να διαβάσεις τις "μαλακίες" μου;

Το να παρουσιάσει κάποιες ΜΗ σταθερές ενδείξεις ένα 14χρονο και να πέσουν πάνω του γιατροί, γονείς και νόμος για να το πείσουν πως πρέπει να κάνει φυλομετάβαση, μήπως κατάλαβες ότι είναι μία άκριτη και βεβιασμένη απόφαση; Θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια, ΜΗ αναστρέψιμη, επέμβαση, χωρίς να υπάρχουν ισχυρά ιατρικά τεκμήρια και αποδείξεις; Μόνο με "κάποια" βεβαίωση ενός "κάποιου" γιατρού, την επιθυμία των γονιών (που πιθανόν να είναι γονέας Α και γονέας Β) και την συνηγορία του νόμου που λέει ότι άμα το επιθυμεί το 14χρονο, βουρ στον πατσά; Ένα άτομο που εισέρχεται στην εφηβεία και αρχίζουν οι ορμόνες κάνουν πάρτι, μπορεί να αποφανθεί "τι είναι", οριστικά; Αυτό το άτομο, είναι σε θέση να πάρει με απόλυτη γνώση και ψυχραιμία, μία τέτοια απόφαση; Σοβαρά τώρα;

Θέλεις να με παραπέμψεις σε ιατρικές μελέτες (αρχικές και επιβεβαιωτικές), που τεκμηριώνουν το υπογραμμισμένο; Δεν το γνωρίζω αυτό...
https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... ta-paidia/

Μπορείς να διαβάσεις το παραπάνω.Είναι προτιμότερο από τον κάθε ακροδεξιό νάζουλα του πατρίς θρησκεία οικογένεια ή του κάθε παπά της ενορίας κτλ.
Προφανώς υπάρχουν περισσότερα άρθρα ή επιστημονικές μελέτες στο ίντερνετ για να διαβάσεις αλλά σίγουρα αυτό ξεπερνάει τα όρια του φόρουμ ή σε τι βαθμό θέλεις να διαβάσεις κτλ.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 03 Φεβ 2025, 00:09

hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
AlienWay έγραψε:
Η επιστήμη είναι διχασμένη αυτή την στιγμή. Ο δογματισμός και η απαγορευση έρευνας δεν βοηθάει την κατάσταση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 03 Φεβ 2025, 00:09

hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2025, 23:53
Οργισμένος έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εσύ είσαι αντιεμβολιαστής. Εγώ έχω όλα τα εμβόλιά μου επικαιροποιημένα. Εσύ το μόνο εμβόλιο που έχεις κάνει στην ενήλικη ζωή σου είναι το ψεκοεμβόλιο του κορωνοϊού, που δεν σε προστάτευσε από το να αρρωστήσεις 3-4 φορές βαριά.

Στο θέμα μας, η επιστήμη είναι εναντίον σου. Είναι εναντίον των κομπογιαννιτών που εκμεταλλεύονται την δυστυχία κάποιων ανρθώπων για να θησαυρίσουν. Δεν έχεις καμμιά διαφορά από αστρολόγους, κρυσταλλομάντες και λοιπούς τσαρλατάνους. Αυτό ακριβώς είναι αυτοί που πρεσβεύεις.
Ma kai bebaia
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 03 Φεβ 2025, 00:10

hellegennes έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
AlienWay έγραψε:
Μα ποσο αγραμματος εισαι τελικα...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών