Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Re: Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 20:35

sharp έγραψε:
02 Φεβ 2025, 18:29
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 18:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Φεβ 2025, 18:10

Βρε ονειροπαρμένα προχωκάγκουρα, αντιλαμβάνεστε πόσο γελοίο είναι να υπερασπίζετε κάθε γουοκ παπαριά και ταυτοχρόνως να κάνετε σεξιστικα ροδοκοπανατζίδικα αστειάκια;

Αποκτήστε επιτέλους ταυτότητα. :e045:
Σε μαλάκες απαντάς με τρόπο που καταλαβαίνουν, όχι με το σεις και με το σας.
Εκείνο που φαίνεται όμως, είναι ότι κι εσύ δυσκολεύεσαι με το θέμα και το παρουσιάζεις ως κάτι ανώμαλο, γι' αυτό του το πετάς στη μούρη. Τι το κακό έχει να είναι ο Λίνο ερωμένη, μήπως το βρίσκεις κομματάκι ντροπή μέσα σου;
Αν το θεωρούσα ανώμαλο δε θα έλεγα σε τόσα μηνύματα οτι τα τρανς ατομα ειναι μια χαρα νορμαλ.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 20:40

Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 18:23
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 16:31
Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 16:18
Έχω μία δεύτερη ξαδέλφη, μικρότερη από εμένα, που στα 14 της (το 1975) και μπαίνοντας στην εφηβεία, οι ορμόνες της "τρελλάθηκαν" και άρχισαν ένα απίθανο γαϊτανάκι συμπτωμάτων.
Πότε η φωνή της "χόντραινε" και πότε γινόταν λεπτότερη...πότε φύτρωνε ένα υποτυπώδες μουστάκι και πότε χανόταν.
Οι γονείς της, έχοντας οικονομική άνεση, την πήγαν μέχρι την Αγγλία για να δούν τι μπορεί/πρέπει να κάνουν. Οι άγγλοι γιατροί συμφώνησαν με τους έλληνες συναδέλφους τους, πως η καλύτερη προσέγγιση ήταν να αφήσουν τον οργανισμό της να "εκδηλωθεί-αποφασίσει" οριστικά (κάπως έτσι το θυμάμαι) και μετά θα επέμβαιναν με κάποια ορμονική θεραπεία ώστε να σταθεροποιήσουν την "απόφαση". Δεν τα θυμάμαι με πολλές λεπτομέρειες αλλά το ρεζουμέ ήταν αυτό που έγραψα.
Σε κάποιους μήνες, άρχισε να παρατηρείται μία, ας το πούμε, "βελτίωση". Και κάποια στιγμή τα οιστρογόνα μάλλον πήραν το πάνω χέρι και η Γιάννα, αναπτύχθηκε σε μία "κανονική" Γιάννα, με Η (το θηλυκό άρθρο) και όχι σε ένα ΤΟ...
Σε λίγα χρόνια παντρεύτηκε και έκανε 3 παιδιά.

Αν ήταν σήμερα, ο νόμος, οι γονείς και οι γιατροί θα επέβαλαν φυλομετάβαση "εδώ και τώρα" και θα είχαν κάνει τεράστιο λάθος...

Ναι ναι, ξέρω...οι γιατροί θα μέτραγαν από δω, θα μέτραγαν από κει, θα έπαιρναν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν το 14χρονο ΑΛΛΑ "προστασία" για την woke και LOATKI agenda, για την συμπερίληψη, για τον δικαιωματισμό και για ένα μέρος γιατρών και γονιών, σημαίνει να κάνω στο 14χρονο φυλομετάβαση εδώ και ώρα, πριν να είναι αργά για την ψυχολογική του ακεραιότητα...
Βαριέμαι να διαβάσω τις μαλακίες σου. Πιάνεις μια περίπτωση, την ξαδέλφη σου (!!) για να βγάλεις ένα ολόκληρο συμπέρασμα για ένα μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού.
Είσαι λίγο φανατισμένος που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του ή είναι η ιδέα μου;
Εγώ, έφερα ένα παράδειγμα, που μπορεί να θεωρηθεί περιπτωσιολογία αλλά είναι υπαρκτό. ΔΕΝ έβγαλα συμπέρασμα για μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Αυτό το έβγαλες από τα άδυτά, του ξέρεις ποιου...
Εσύ έχεις φέρει, μέχρι στγμής, αόριστες υποθέσεις και ατεκμηρίωτα συμπεράσματα...ψελλίζοντας "η βιολογία, η επιστήμη, δεν είμαι ειδικός αλλά..."
Όταν θα αρθρώσεις συγκροτημένο λόγο με δομημένα επιχειρήματα και όχι αναμασήματα μιας LOATKΙ-Woke ατζέντας, να σου δώσω προσοχή...
Ποια λοατκι ατζέντα ? Εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε ότι τα τρανς ατομα δεν ειναι ψυχικά διαταραγμένα ή ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Η woke ατζέντα είναι πέντε χρόνια.

Έγραψα σε άλλο μήνυμα ότι υπάρχουν βιολογικοί ''δείκτες'' οι οποίοι μας δείχνουν ότι ένα άτομο όντως δεν ανήκει στο σώμα με το οποίο γεννήθηκε, όπως η δομή του εγκεφάλου του.

Δεν μιλάμε για ψυχολογία αλλά για εγκέφαλο και βιολογία.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 20:42

ik_90 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 18:05
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 17:16
Καταλαβαίνεις ότι έχετε πιάσει πάτο οι δεξιοί όταν στηρίζετε έναν με αποτυχημένο σολαριουμ που του έχει κάνει το δέρμα πορτοκαλί, πουλάει πατρίδα, οικογένεια και θρησκεία ενώ κρυφά πάει σε hotel και τον κατουράνε στο πρόσωπο sex workers 😂😂
Αρχικά, είμαι ακροδεξιός και όχι δεξιός. Τώρα οι συκοφαντίες που γράφεις για τον chosen one είναι ανάξιες λόγου. Ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που υποστηρίζουν παρανοϊκά πράγματα του στιλ να φοράει περούκα ένας άντρας και αυτό να τον κάνει αυτόματα γυναίκα.
Τώρα τα σχόλια για πάτους μην τα πολυκάνεις, γιατί κάτι εκλογές και δημοσκοπήσεις που γίνονται σε όλον τον κόσμο τελευταία, δείχνουν ότι αριστερό βαρέλι είναι αυτό που δεν έχει πάτο :wink
Chosen one o Trump ?

Είστε υποτακτικές μποτομουνες πάντως οι δεξιοί. Γουστάρετε αφέντη πάνω απο το κεφάλι σας. Kinky καταστάσεις.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 02 Φεβ 2025, 20:43

Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 20:35
sharp έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 18:13

Σε μαλάκες απαντάς με τρόπο που καταλαβαίνουν, όχι με το σεις και με το σας.
Εκείνο που φαίνεται όμως, είναι ότι κι εσύ δυσκολεύεσαι με το θέμα και το παρουσιάζεις ως κάτι ανώμαλο, γι' αυτό του το πετάς στη μούρη. Τι το κακό έχει να είναι ο Λίνο ερωμένη, μήπως το βρίσκεις κομματάκι ντροπή μέσα σου;
Αν το θεωρούσα ανώμαλο δε θα έλεγα σε τόσα μηνύματα οτι τα τρανς ατομα ειναι μια χαρα νορμαλ.
Υπάρχει και το ασυνείδητο

Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver » 02 Φεβ 2025, 20:53

Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 20:40

Έγραψα σε άλλο μήνυμα ότι υπάρχουν βιολογικοί ''δείκτες'' οι οποίοι μας δείχνουν ότι ένα άτομο όντως δεν ανήκει στο σώμα με το οποίο γεννήθηκε, όπως η δομή του εγκεφάλου του.

:o:o:oΜΠΟΥΡΔΕΣ όπως και οι μονόκεροι....
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 20:54

sharp έγραψε:
02 Φεβ 2025, 20:43
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 20:35
sharp έγραψε:

Υπάρχει και το ασυνείδητο
και το υπερεγω

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 02 Φεβ 2025, 21:24

Polaris3 έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 16:31
Βαριέμαι να διαβάσω τις μαλακίες σου. Πιάνεις μια περίπτωση, την ξαδέλφη σου (!!) για να βγάλεις ένα ολόκληρο συμπέρασμα για ένα μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού.
Είσαι λίγο φανατισμένος που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του ή είναι η ιδέα μου;
Εγώ, έφερα ένα παράδειγμα, που μπορεί να θεωρηθεί περιπτωσιολογία αλλά είναι υπαρκτό. ΔΕΝ έβγαλα συμπέρασμα για μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Αυτό το έβγαλες από τα άδυτά, του ξέρεις ποιου...
Εσύ έχεις φέρει, μέχρι στγμής, αόριστες υποθέσεις και ατεκμηρίωτα συμπεράσματα...ψελλίζοντας "η βιολογία, η επιστήμη, δεν είμαι ειδικός αλλά..."
Όταν θα αρθρώσεις συγκροτημένο λόγο με δομημένα επιχειρήματα και όχι αναμασήματα μιας LOATKΙ-Woke ατζέντας, να σου δώσω προσοχή...
Ποια λοατκι ατζέντα ? Εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε ότι τα τρανς ατομα δεν ειναι ψυχικά διαταραγμένα ή ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Η woke ατζέντα είναι πέντε χρόνια.

Μπα! τώρα δεν βαρέθηκες να διαβάσεις τις "μαλακίες" μου;

Το να παρουσιάσει κάποιες ΜΗ σταθερές ενδείξεις ένα 14χρονο και να πέσουν πάνω του γιατροί, γονείς και νόμος για να το πείσουν πως πρέπει να κάνει φυλομετάβαση, μήπως κατάλαβες ότι είναι μία άκριτη και βεβιασμένη απόφαση; Θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια, ΜΗ αναστρέψιμη, επέμβαση, χωρίς να υπάρχουν ισχυρά ιατρικά τεκμήρια και αποδείξεις; Μόνο με "κάποια" βεβαίωση ενός "κάποιου" γιατρού, την επιθυμία των γονιών (που πιθανόν να είναι γονέας Α και γονέας Β) και την συνηγορία του νόμου που λέει ότι άμα το επιθυμεί το 14χρονο, βουρ στον πατσά; Ένα άτομο που εισέρχεται στην εφηβεία και αρχίζουν οι ορμόνες κάνουν πάρτι, μπορεί να αποφανθεί "τι είναι", οριστικά; Αυτό το άτομο, είναι σε θέση να πάρει με απόλυτη γνώση και ψυχραιμία, μία τέτοια απόφαση; Σοβαρά τώρα;

Θέλεις να με παραπέμψεις σε ιατρικές μελέτες (αρχικές και επιβεβαιωτικές), που τεκμηριώνουν το υπογραμμισμένο; Δεν το γνωρίζω αυτό...

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 02 Φεβ 2025, 21:38

Έγραψα σε άλλο μήνυμα ότι υπάρχουν βιολογικοί ''δείκτες'' οι οποίοι μας δείχνουν ότι ένα άτομο όντως δεν ανήκει στο σώμα με το οποίο γεννήθηκε
Βιολογικοί «δείκτες» που δείχνουν ΤΙ πραγμα;

Με ποιανού τα κριτήρια;

Αυτό το "δεν ανήκει στο σώμα του" είναι βασικά μπουρδο-θρησκευτική προσέγγιση.
Ακου «δεν ανήκει στο σώμα του». Ανήκει στου γείτονα, φαντάζομαι...

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 02 Φεβ 2025, 21:43

Φυλομεταβάσεις σε 8χρονα θα έπρεπε να γίνονται;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 21:43

Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 21:24
Polaris3 έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Το να παρουσιάσει κάποιες ΜΗ σταθερές ενδείξεις ένα 14χρονο και να πέσουν πάνω του γιατροί, γονείς και νόμος για να το πείσουν πως πρέπει να κάνει φυλομετάβαση, μήπως κατάλαβες ότι είναι μία άκριτη και βεβιασμένη απόφαση; Θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια, ΜΗ αναστρέψιμη, επέμβαση, χωρίς να υπάρχουν ισχυρά ιατρικά τεκμήρια και αποδείξεις; Μόνο με "κάποια" βεβαίωση ενός "κάποιου" γιατρού, την επιθυμία των γονιών (που πιθανόν να είναι γονέας Α και γονέας Β) και την συνηγορία του νόμου που λέει ότι άμα το επιθυμεί το 14χρονο, βουρ στον πατσά; Ένα άτομο που εισέρχεται στην εφηβεία και αρχίζουν οι ορμόνες κάνουν πάρτι, μπορεί να αποφανθεί "τι είναι", οριστικά; Αυτό το άτομο, είναι σε θέση να πάρει με απόλυτη γνώση και ψυχραιμία, μία τέτοια απόφαση; Σοβαρά τώρα;

Θέλεις να με παραπέμψεις σε ιατρικές μελέτες (αρχικές και επιβεβαιωτικές), που τεκμηριώνουν το υπογραμμισμένο; Δεν το γνωρίζω αυτό...
Ένα άτομο δε σηκώνεται ένα πρωί και ξαφνικά θέλει να αλλάξει φύλο. Είναι κάτι που γνωρίζει μέσα του (3 ή 4 ετών) από πολύ καιρό, όπως όταν καταλαβαίνουμε πχ αν μας αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια. Επιπλέον, δεν γίνεται μέσα σε μια μέρα η απόφαση. Δεν πας το πρωί στον γιατρό και το βράδυ χτυπάς ορμόνες. Είναι ολόκληρη διαδικασία (ψυχολόγοι, γιατροί) και οι μη αναστρέψιμες εγχειρήσεις γίνονται συνήθως μετά τα 18 έτσι ώστε το άτομο να είναι 100% σίγουρο.

Σχετικά με την επιστήμη, δεν ειναι ακριβές αυτό που γράφεις, υπάρχουν πολλά τεκμήρια όπως αυτό που έγραψα παραπάνω σχετικά με τον εγκέφαλο (η δομή του εγκεφάλου δεν ταιριάζει με το παρών σώμα).

Έρευνες μπορείς να βρεις πολλές στο google, δεν είναι ανάγκη να ποσταρω εγώ.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 02 Φεβ 2025, 22:04

Polaris3 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 21:43
Λοξίας έγραψε:

Ένα άτομο δε σηκώνεται ένα πρωί και ξαφνικά θέλει να αλλάξει φύλο. Είναι κάτι που γνωρίζει μέσα του (3 ή 4 ετών) από πολύ καιρό, όπως όταν καταλαβαίνουμε πχ αν μας αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια. Επιπλέον, δεν γίνεται μέσα σε μια μέρα η απόφαση. Δεν πας το πρωί στον γιατρό και το βράδυ χτυπάς ορμόνες. Είναι ολόκληρη διαδικασία (ψυχολόγοι, γιατροί) και οι μη αναστρέψιμες εγχειρήσεις γίνονται συνήθως μετά τα 18 έτσι ώστε το άτομο να είναι 100% σίγουρο.

Σχετικά με την επιστήμη, δεν ειναι ακριβές αυτό που γράφεις, υπάρχουν πολλά τεκμήρια όπως αυτό που έγραψα παραπάνω σχετικά με τον εγκέφαλο (η δομή του εγκεφάλου δεν ταιριάζει με το παρών σώμα).

Μεγεθυνα αυτό που είπες, διότι μου φάνηκε εντελώς παράτερο...
...διότι εγώ, σε αντιδιαστολή με την δική σου άποψη που υποστήριξες ότι:
Περισσότερο κακό κάνει η αναμονή 18 ετών για τα τρανς άτομα παρά καλό. Φαντάσου να γνωρίζεις ότι το σώμα σου δεν είναι αυτό που πρέπει,
να το ξέρεις από το 13 σου και να πρέπει να περιμένεις πέντε έτη για να κάνεις φιλομετάβαση επειδή έτσι λέει το νομικό σύστημα της εποχής.
...είχα υποστηρίξει πως ΔΕΝ μπορείς να εμπιστευθείς μία τέτοια απόφαση σε ένα 14χρονο!
Και για αυτό μου το ποστ, έγραψες ότι "δεν μπορείς να διαβάσεις μαλακίες".
Και να που τώρα, συμφωνείς με τις μαλακίες μου.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Φεβ 2025, 22:22

Λοξίας έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:04
Polaris3 έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Μεγεθυνα αυτό που είπες, διότι μου φάνηκε εντελώς παράτερο...
...διότι εγώ, σε αντιδιαστολή με την δική σου άποψη που υποστήριξες ότι:
Περισσότερο κακό κάνει η αναμονή 18 ετών για τα τρανς άτομα παρά καλό. Φαντάσου να γνωρίζεις ότι το σώμα σου δεν είναι αυτό που πρέπει,
να το ξέρεις από το 13 σου και να πρέπει να περιμένεις πέντε έτη για να κάνεις φιλομετάβαση επειδή έτσι λέει το νομικό σύστημα της εποχής.
...είχα υποστηρίξει πως ΔΕΝ μπορείς να εμπιστευθείς μία τέτοια απόφαση σε ένα 14χρονο!
Και για αυτό μου το ποστ, έγραψες ότι "δεν μπορείς να διαβάσεις μαλακίες".
Και να που τώρα, συμφωνείς με τις μαλακίες μου.
Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνονται χειρουργεία κάτω των 18 ετών, αρκεί φυσικά να συμφωνούν οι γιατροί, οι γονείς κλπ.
Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ? Οι ορμόνες που χορηγούνται σε ανήλικα ή τα χειρουργεία ? Είσαι οκ με τις ορμόνες αλλά όχι με τα χειρουργεία ?

Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 » 02 Φεβ 2025, 22:22

Οργισμένος έγραψε:
02 Φεβ 2025, 19:09
σεις οι ακροδεξιοι δεν γουσταρετε τις περουκες αλλα μονο σκληρο κρεας...
Θα ήθελα να ήξερα, αλήθεια τώρα. Δεν ντρέπεστε να έχετε προδώσει όλα σας τα ιδανικά για τη Νδούλα, που όχι απλά δεν είναι δεξιό κόμμα, αλλά κάνει ό,τι ακριβώς κάνουν και τα αριστερά; Που μας έχουν γεμίσει πιθήκια και τα ταϊζουν με επιδόματα, που περνάνε νόμους για να παντρεύονται τα λοατκια κ.λπ. Καμία τσίπα, πια; Πόσο δωσίλογοι είστε οι φιλελεύθεροι, δεν έχετε καμία ηθική αξία.
Θα το τακτοποιήσει καλά το κόμμα σας ο πορτοκαλί τιμωρός.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 02 Φεβ 2025, 22:26

ik_90 έγραψε:
02 Φεβ 2025, 22:22
Οργισμένος έγραψε:
02 Φεβ 2025, 19:09
σεις οι ακροδεξιοι δεν γουσταρετε τις περουκες αλλα μονο σκληρο κρεας...
Θα ήθελα να ήξερα, αλήθεια τώρα. Δεν ντρέπεστε να έχετε προδώσει όλα σας τα ιδανικά για τη Νδούλα, που όχι απλά δεν είναι δεξιό κόμμα, αλλά κάνει ό,τι ακριβώς κάνουν και τα αριστερά; Που μας έχουν γεμίσει πιθήκια και τα ταϊζουν με επιδόματα, που περνάνε νόμους για να παντρεύονται τα λοατκια κ.λπ. Καμία τσίπα, πια; Πόσο δωσίλογοι είστε οι φιλελεύθεροι, δεν έχετε καμία ηθική αξία.
Θα το τακτοποιήσει καλά το κόμμα σας ο πορτοκαλί τιμωρός.
σας λυπαμαι, καημενα κρυφογκαη πιθηκια του μισους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 02 Φεβ 2025, 22:29

AlienWay έγραψε:
Φυλομεταβάσεις σε 8χρονα θα έπρεπε να γίνονται;
Αυτο δεν θα το πεις εσυ ή ο χ/ψ χιλτερισκος του τοπικου καφενε αποτυχημενων αλλα ο γιατρος και η επιστημη.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και οχι το καθε χαπακωμενο κρυφογκαιη γκεομαχο παρατραγουδο του ελεους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών