Ανώτερος ο Ελ πολιτισμός

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Ανώτερος ο Ελ πολιτισμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 31 Οκτ 2018, 15:12

Βινόσαυρος έγραψε:
30 Οκτ 2018, 18:00
Thor έγραψε:
30 Οκτ 2018, 17:58
Βινόσαυρος έγραψε:
30 Οκτ 2018, 17:56

όσοι καταλαβαν, καταλαβαν.
ειναι κριμα το αποσταγμα της σοφιας σου,να περιοριζεται μονο σε καποιους εκλεκτους.
Καποιος κακεντρεχης θα το ονομαζε ελιτισμο.
μπορει και ναναι
με απογοητευσες τωρα!
Εσεις οι Μαιμουδονες φημιζεστε για την ανωτεροτητα σας,εχετε δωσει τα φωτα σας στο δυτικο πολιτισμο,κριμα ειναι τωρα να μας το στερειτε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 31 Οκτ 2018, 15:23

Saliveros έγραψε:
30 Οκτ 2018, 18:57
Thor έγραψε:
30 Οκτ 2018, 17:41
Leporello έγραψε:
30 Οκτ 2018, 17:24

Οχι ακριβώς. Αυτούς:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Czech_composers
φανταζομαι ολες οι χωρες μπορουν να παραθεσουν αναλογες λιστες,το θεμα ειναι,τους ξερει η μανας τους ολους αυτους;
Για την ακρίβεια, εκτός των Dvořák, Smetana και Janáček, είχαν και τους Johann Stamitz, Antonio Rosetti, Václav Tomášek, Josef Suk, Bohuslav Martinů, Rafael Kubelík, που ίσως να μη τους ξέρει η μάνα τους ή εσύ, τους ξέρει όμως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

(εντάξει, δεν συγκρίνονται με τον Nikolaos Karvelas & Stylianos Kazantzidis της δικής μας λίστας, αλλά δεν είναι και του πεταματού).
χασαμε την ουσια,στοπ.
Τα'χουμε μπερδεψει λιγο,αλλα δεν πειραζει,ετσι γινεται οταν μιλουν πολλοι μαζι και με χρονικη καθυστερηση.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2018, 16:19

Beria έγραψε:
31 Οκτ 2018, 13:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Οκτ 2018, 12:43
Κατά τα άλλα, γουστάρω το κεφαλαίο Π στο επίθετο πατρώα. Είναι σχεδόν συγκινητικό, ειδικά όταν χρησιμοποιείται από μαρξιστές και αναρχικούς. :P

Όταν δώ και το Πατρώα Οικογενειακή Θρησκεία, θα τα έχω δει όλα.
Όταν το δεις από μαρξιστές και αναρχικούς φώναξέ με :)
Να σου πω, οι αναρχικοί - αντιφά και λοιποί αντισυστημικοί, τα έχουν όντως μπερδέψει γιατί συνεχίζουν να αναφέρουν τις λέξεις "πατρώα", "πρόγονοι" κλπ επειδή τις θεωρούν κατιτίς το αντιχριστιανικόν, ανεξάρτητον και λεφτερόβουλον γενικώς αλλά κατά βάθος -και επιφάνεια- είναι από τους πιο σθεναρούς υπερασπιστές των οικογενειακών θεσμών, γιατί τους θεωρούν έναν από τους βασικότερους πυλώνες της ταυτότητας/καταξίωσης ενός ανθρώπου. Υποθέτω ότι η ύψιστη καταξίωση της συγκεκριμένης ταυτότητας θα υπάρξει μόνον όταν ένα γκέι ζευγάρι βιώσει την τιμή και δόξα της καθωσπρέπει συντροφικότητας εντός της μητρόπολης Αθηνών ή του Άγιου Πέτρου της Ρώμης.

Για την ευαισθητοποιημένη αυτή κατηγορία και τους ακάματους αντιοικογενειακούς αλληλέγγυους προτείνω τον όρο "Γονεϊκή Οικογενειακή Θρησκεία" (στο ίδιο πλαίσιο καθιέρωσης του όρου τεκνοθεσία αντί υιοθεσίας) γιατί είναι πιο συμβατή με την ψαγμένη κοσμοθέαση τους. Το "πατρώα" είναι σεξιστικός, ρατσιστικός και συντηρητικός όρος.

Όσο για τους μαρξιστές δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ακριβώς πρεσβεύουν σήμερα. Βάσει λεχθέντων και πεπραγμένων, θεωρώ τον όρο "μαρξιστής" έναν σχεδόν μεταφυσικό όρο, που αντιλαμβάνονται μόνον οι μυημένοι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 31 Οκτ 2018, 16:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Οκτ 2018, 16:19
Να σου πω, οι αναρχικοί - αντιφά και λοιποί αντισυστημικοί, τα έχουν όντως μπερδέψει γιατί συνεχίζουν να αναφέρουν τις λέξεις "πατρώα", "πρόγονοι" κλπ επειδή τις θεωρούν κατιτίς το αντιχριστιανικόν, ανεξάρτητον και λεφτερόβουλον γενικώς αλλά κατά βάθος -και επιφάνεια- είναι από τους πιο σθεναρούς υπερασπιστές των οικογενειακών θεσμών, γιατί τους θεωρούν έναν από τους βασικότερους πυλώνες της ταυτότητας/καταξίωσης ενός ανθρώπου. Υποθέτω ότι η ύψιστη καταξίωση της συγκεκριμένης ταυτότητας θα υπάρξει μόνον όταν ένα γκέι ζευγάρι βιώσει την τιμή και δόξα της καθωσπρέπει συντροφικότητας εντός της μητρόπολης Αθηνών ή του Άγιου Πέτρου της Ρώμης.

"Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος.

Αυτό που θέλω ν’ αφήσω πίσω μου είναι ένα καμένο κάστρο. Τίποτ’ άλλο δε θέλω ν’ αφήσω.
"

απο αυτον ξεκινησαν ολα γαλη μου αυτος εριξε τον σπορο...

:wave:

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 31 Οκτ 2018, 16:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
Beria έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Οκτ 2018, 12:43
Κατά τα άλλα, γουστάρω το κεφαλαίο Π στο επίθετο πατρώα. Είναι σχεδόν συγκινητικό, ειδικά όταν χρησιμοποιείται από μαρξιστές και αναρχικούς. :P

Όταν δώ και το Πατρώα Οικογενειακή Θρησκεία, θα τα έχω δει όλα.

Για την ευαισθητοποιημένη αυτή κατηγορία και τους ακάματους αντιοικογενειακούς αλληλέγγυους προτείνω τον όρο "Γονεϊκή Οικογενειακή Θρησκεία" (στο ίδιο πλαίσιο καθιέρωσης του όρου τεκνοθεσία αντί υιοθεσίας) γιατί είναι πιο συμβατή με την ψαγμένη κοσμοθέαση τους. Το "πατρώα" είναι σεξιστικός, ρατσιστικός και συντηρητικός όρος.

Όσο για τους μαρξιστές δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ακριβώς πρεσβεύουν σήμερα. Βάσει λεχθέντων και πεπραγμένων, θεωρώ τον όρο "μαρξιστής" έναν σχεδόν μεταφυσικό όρο, που αντιλαμβάνονται μόνον οι μυημένοι. :lol:
Ξεκινάς με αναρχικούς και αντίφα(θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιοι είναι αυτοί οι λοιποί) προχωράς να θεωρήσεις ως δεδομένο έναν αυθαίρετο ισχυρισμό,ότι οι παραπάνω χρησιμοποιούν συχνά λέξεις όπως "πατρώα" και "πρόγονοι" και ολοκληρώνεις τον αχυράνθροπο με μια αυθαίρετη ερμηνεία για τις αιτίες του αυθαίρετου ισχυρισμού και καταλήγεις στους γκέι. Τον στάμο τι τον έχεις?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2018, 16:38

Yochanan έγραψε:
31 Οκτ 2018, 13:27
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Οκτ 2018, 12:58
Yochanan έγραψε:
31 Οκτ 2018, 12:34
Ωραια λοιπον - ποιοι ειναι οι "κυριαρχοι Ρωμαιοι" και πότε μεγαλλαχθηκαν σε σκληροπυρηνυκους καθολικους;
Εμένα ρωτάς ρε γιόχι;

Εσύ πρέπει να ψάξεις τους λόγους που το Βατικανό, αντιπροσώπευε πλέον τη δόξα της Ρώμης σε όλα τα δυτικά βασίλεια. Ούτε σερβίτσιο δεν άλλαζαν, χωρίς βούλα του Πάπα.

Αν το δεις αλλιώς, η Ορθοδοξία ήταν πραγμάτωση αντίστασης κατά των Ρωμαίων. :lol:
αυτο ειναι μια πολύ καλή ερώτηση (η δεύτερη πρόταση) και ομολογω δεν το ειχα σκεφτει ετσι ποτε. Για την τριτη προταση/θεση επιφυλάσσομαι καθως μου φαινεται τραβηγμένη ετσι οπως ειναι διατυπωμενη. Προσωπικα θεωρω το σχισμα ως εκφραση της πολιτισμικης διαφορας μεταξυ ελληνοφωνου και λατινοφωνου ρωμαικου κοσμου - αυτο ναι. Αλλα οχι οτι οι αλλοι ηταν οι πραγματικοι ρωμαιοι και εμεις τιποτε απο τα Lidl
Από τα lidl ψώνιζαν οι "πραγματικοί ρωμαίοι" πριν ψωνίσουν από τους Έλληνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2018, 16:45

Nero έγραψε:
31 Οκτ 2018, 16:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
Beria έγραψε:

Ξεκινάς με αναρχικούς και αντίφα(θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιοι είναι αυτοί οι λοιποί) προχωράς να θεωρήσεις ως δεδομένο έναν αυθαίρετο ισχυρισμό,ότι οι παραπάνω χρησιμοποιούν συχνά λέξεις όπως "πατρώα" και "πρόγονοι" και ολοκληρώνεις τον αχυράνθροπο με μια αυθαίρετη ερμηνεία για τις αιτίες του αυθαίρετου ισχυρισμού και καταλήγεις στους γκέι. Τον στάμο τι τον έχεις?
Αν θεωρείς τον ισχυρισμό μου αυθαίρετο, δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία αναζήτησης για να υποστηρίξω αυτό που έγραψα. Τεμπέλα γαρ. :P

Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να χρωματίζω στα κείμενα των αναρχικών/αντιφά/λοιπών, τους ισχυρισμούς ή τις λέξεις που είναι απολύτως ασύμβατες με αυτό που -φέρεται ότι- πρεσβεύουν σε θέματα πατρίδας, θρησκείας και οικογένειας.

Θέλεις να το παίξουμε έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 31 Οκτ 2018, 16:49

Γιωργης έγραψε:
31 Οκτ 2018, 13:01
Οσο καιρο διαφευντευσαν τα Γερμανικα φυλλα την Ελλαδα, μεγαλουργησε. Απο τοτε που ανελαβε την εξουσια η καστα των σκλαβων και επειτα που αναμειχθηκε με τουρκους και αραβες, η ελλαδα ειναι ενα κρατος δορυφορος οπου παει οπου φυαηξει ο ανεμος.
Leporello έγραψε:
31 Οκτ 2018, 13:07
Που βρέθηκαν τα Γερμανικά φύλα στην Ελλάδα; Δεν είπαμε παραπάνω ότι οι Ερουλοι ηττήθηκαν;
Nero έγραψε:
31 Οκτ 2018, 13:09
Τον Βιλεαρδουίνο και την παρέα του θα λέει
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Οκτ 2018, 13:17
Στους Δωριείς αναφέρεται.
όχι, κυρίες κύριοι, όχι και πάλι όχι

Λέξη κλειδί: κρατος.

Αποκρυπτογράφηση όρων:

Γερμανικα φυ(λ)λα ---> Βίτελσμπαχ, Γλίξμπουργκ

καστα των σκλαβων ---> αρφανά μόσκας (κατά Ρουμελιώτς)

τουρκοι και αραβες ---> εξ ανατολών λαθρομετανάστευση.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2018, 16:58

omg kai 3 lol έγραψε:
31 Οκτ 2018, 16:27
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αυτό που θέλω ν’ αφήσω πίσω μου είναι ένα καμένο κάστρο. Τίποτ’ άλλο δε θέλω ν’ αφήσω.
"

Όχι, δεν ξεκίνησαν από αυτόν.
Στο συγκεκριμένο "φουρτούνιασμα" (στην έκφραση και το πάθος) τον σπόρο τον έριξε ο Νίτσε.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Καζαντζάκης προσέγγισε πιο γρήγορα τις δικές του ρίζες μέσω Νίτσε (που πήρε τον δικό του σπόρο από την αρχαία Ελλάδα). Κύκλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 31 Οκτ 2018, 17:06

Γιωργης έγραψε:
31 Οκτ 2018, 13:08
Οι αρχαίοι Έλληνες ηταν Γερμανοι, προέρχονταν απο γερμανικα φυλλα τελος παντων.
Πλατύφυλλα.
Να τα λαίμαι αφτά.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης

Άβαταρ μέλους
    omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 31 Οκτ 2018, 17:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
    31 Οκτ 2018, 16:58
    omg kai 3 lol έγραψε:
    ΓΑΛΗ έγραψε:

"

Στο συγκεκριμένο "φουρτούνιασμα" (στην έκφραση και το πάθος) τον σπόρο τον έριξε ο Νίτσε.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Καζαντζάκης προσέγγισε πιο γρήγορα τις δικές του ρίζες μέσω Νίτσε (που πήρε τον δικό του σπόρο από την αρχαία Ελλάδα). Κύκλος.

βασικα ουτε απο τον Νιτσε ξεκινησε ουτε απο τους αρχαιους ελληνες, κι ουτε χρειαζοταν περισσοτερη ακριβεια πανω σε αυτο, απλα ηθελα να σου δειξω οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερα ατομα που σκεφτονται ελευθερα χωρις απαραιτητα να μπαινουν στα μειοψηφικα καλουπια που εσυ εντελως αυθαιρετα και καταχρηστικα επιλεγεις να βαζεις..
    αλλα κατα τα αλλα μαρεσει που εστιασες μονο σε αυτο
    :smt038

Άβαταρ μέλους
    ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2018, 17:40

omg kai 3 lol έγραψε:
    31 Οκτ 2018, 17:14
    ΓΑΛΗ έγραψε:
    omg kai 3 lol έγραψε:

βασικα ουτε απο τον Νιτσε ξεκινησε ουτε απο τους αρχαιους ελληνες, κι ουτε χρειαζοταν περισσοτερη ακριβεια πανω σε αυτο, απλα ηθελα να σου δειξω οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερα ατομα που σκεφτονται ελευθερα χωρις απαραιτητα να μπαινουν στα μειοψηφικα καλουπια που εσυ εντελως αυθαιρετα και καταχρηστικα επιλεγεις να βαζεις..
    Μου αρέσει ο τρόπος που προσπαθείς να δείξεις τα πράγματα.
    Ξεκινάς από τις πεταλούδες του Περού και καταλήγεις στις προσωπικές εστιάσεις.

Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα. Αυτό που εσύ βλέπεις ως αυθαίρετο και καταχρηστικό, εγώ το θεωρώ προσωπική άποψη, χωρίς καμμία διάθεση επιβολής. Συμφωνείς μαζί μου; Καλώς. Διαφωνείς; Καλύτερα. :lol:
    Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
    omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 31 Οκτ 2018, 17:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
    31 Οκτ 2018, 17:40
    omg kai 3 lol έγραψε:
    31 Οκτ 2018, 17:14
    ΓΑΛΗ έγραψε:

Μου αρέσει ο τρόπος που προσπαθείς να δείξεις τα πράγματα.
    Ξεκινάς από τις πεταλούδες του Περού και καταλήγεις στις προσωπικές εστιάσεις.

Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα. Αυτό που εσύ βλέπεις ως αυθαίρετο και καταχρηστικό, εγώ το θεωρώ προσωπική άποψη, χωρίς καμμία διάθεση επιβολής. Συμφωνείς μαζί μου; Καλώς. Διαφωνείς; Καλύτερα. :lol:

αν εγω πηγα φτερουγιζοντας μεχρι το Περου τοτε εσυ εχεις εγκατασταθει μονιμως στην πλατεια Εξαρχειων και την Βιλλα Αμαλιας :bored:

Άβαταρ μέλους
    Nandros
    Phorum.gr user: Nandros
    Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 31 Οκτ 2018, 18:12

Βινόσαυρος έγραψε:
    31 Οκτ 2018, 00:16
    Το τι συμβαίνει σε άλλους πολιτισμους δεν μας ενδιαφέρει μέχρι να τελειωσουμε την παρενθεση μας
    η οποία είναι η πολεμική στον ελ πολιτισμό. Ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός λοιπόν, όσο και αν
    χυπιέσαι σαν το χταπόδι κάτω για να τον σφετεριστείς, δεν έχει καμιά σχέση με τον ελ πολιτισμό
    γιατί πολύ απλά δεν έχει μείνει ούτε στάλα πολιτισμικού στοιχείου στον πολιτισμό που αναπτύχθηκε
    πρόσφατα.

Το ξέρω ότι οι ελ δεν παραγετε αξία από μόνοι σας και ψάχνετε σαν τυμβωρύχοι στον ελλαδικό χώρο
    μπας και κλέψετε την αίγλη από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Όμως δε σας δίνει κανείς το δικαίωμα
    για αυτην την λαγνεία που σας οδηγεί στην νεκροφιλία για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
    Όσο και να προσπαθείς να προκαλέσεις πρακτοράκο, σε έχουμε γραμμένο.
    Ασχολήσου με τα σκουπίδια σου, τα σκοπιανά γυφτοαλβανά!
    .
    ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
    ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
    Nandros
    Phorum.gr user: Nandros
    Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 31 Οκτ 2018, 18:15

Northern Spirit έγραψε:
    31 Οκτ 2018, 00:51
    Nandros έγραψε:
    30 Οκτ 2018, 23:29
    Northern Spirit έγραψε:
    30 Οκτ 2018, 15:53
    δεν εχει σχεση η κουλτουρα ενος λαου με τη διατροφη του; Βρε τι μαθαινουμε στο πχορουμ.. :lol:
    Για την αρρώστια σου δεν θα μας πεις κάτι;
    Ποια ειναι η αρρωστεια μου; Παλι απο τσιπουρα γυρισες; :lol:
    Την διάγνωση της αρρώστιας σου την έχουν βγάλει και άλλοι και τα τσίπουρα τα πίνεις εσύ!
    Είναι ο προδοτικός μισ/ανθελληνισμός σου και η ασύστολη πετσετοκεφαλολαγνεία σου.
    .
    ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
    ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών