Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
wooded glade
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 15:56
elchav έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 15:50
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 10:56
Υ.Γ Η δουλειά της επιστήμης είναι να ερευνάει κατά πόσον υπάρχει ή δεν υπάρχει η κλιματική αλλαγή και ποιά είναι τα αίτια της στο βαθμό που υπάρχει(κάτι που αμφισβητείται). Η δουλειά της πολιτικής είναι να αποφασίζει αν θα επιβληθεί φόρος του άνθρακα και υπό ποιές προϋποθέσεις.
Οι Δημοκρατικοί και λοιποί κεντροαριστεροί σου λένε να πληρώσεις το φόρο του άνθρακα για να «σωθεί το περιβάλλον». Δε το ξέραμε, ότι η διατήρηση των πάγων περνάει από τη ΔΟΥ Πετρούπολης

Ούτε ξέραμε πως θα καταστραφεί το περιβάλλον αν αυξηθούν οι θερμοκρασίες.
Η δουλειά της επιστήμης είναι να δει αν θα πέσει μετεωρίτης στη Γη με αποτέλεσμα νέα εξαφάνιση ειδών
Οι πολιτικοί θα κρίνουν αν θα πάει κάποια διαστημική υπηρεσία ώστε να τον εκτρέψουμε και υπό ποιες προϋποθέσεις.
Ούτε ξέρουμε αν τελικά θα εξαφανιστεί το 99% ή το 97% των ειδών
Η κυρία κίνησις του ηλιακού συστήματος μας πηγαίνει προς μία περιοχή εντονωτέρας κοσμικής δραστηριότητος.
Το έχει γράψει αυτό ο Αιγινήτης πριν 120 χρόνια, το οποίον σε αστροναυτικές χρονικές κλίμακες είναι yesterday όπως καταλαβαίνεις.
Τώρα με πύραυλο με nuclear warhead γίνεται deflection του αστεροειδούς ;
Πρέπει να γίνεται νομίζω. Δεν θα σκάσει η βόμβα μετά την πρόσκρουση - γιατί τότε σύμφωνα με τον 3ο νόμο του Νεύτωνος δεν κάνουμε τίποτα, θα είναι εσωτερικές δυνάμεις του συστήματος μετά από την πλαστική κρούση πυραύλου-αστεροειδούς. Πρέπει να σκάσει εκεί που πλησιάζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
elchav
από elchav » 05 Νοέμ 2020, 15:58
wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 15:56
elchav έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 15:50
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 10:56
Υ.Γ Η δουλειά της επιστήμης είναι να ερευνάει κατά πόσον υπάρχει ή δεν υπάρχει η κλιματική αλλαγή και ποιά είναι τα αίτια της στο βαθμό που υπάρχει(κάτι που αμφισβητείται). Η δουλειά της πολιτικής είναι να αποφασίζει αν θα επιβληθεί φόρος του άνθρακα και υπό ποιές προϋποθέσεις.
Οι Δημοκρατικοί και λοιποί κεντροαριστεροί σου λένε να πληρώσεις το φόρο του άνθρακα για να «σωθεί το περιβάλλον». Δε το ξέραμε, ότι η διατήρηση των πάγων περνάει από τη ΔΟΥ Πετρούπολης

Ούτε ξέραμε πως θα καταστραφεί το περιβάλλον αν αυξηθούν οι θερμοκρασίες.
Η δουλειά της επιστήμης είναι να δει αν θα πέσει μετεωρίτης στη Γη με αποτέλεσμα νέα εξαφάνιση ειδών
Οι πολιτικοί θα κρίνουν αν θα πάει κάποια διαστημική υπηρεσία ώστε να τον εκτρέψουμε και υπό ποιες προϋποθέσεις.
Ούτε ξέρουμε αν τελικά θα εξαφανιστεί το 99% ή το 97% των ειδών
Η κυρία κίνησις του ηλιακού συστήματος μας πηγαίνει προς μία περιοχή εντονωτέρας κοσμικής δραστηριότητος.
Το έχει γράψει αυτό ο Αιγινήτης πριν 120 χρόνια, το οποίον σε αστροναυτικές χρονικές κλίμακες είναι yesterday όπως καταλαβαίνεις.
Τώρα με πύραυλο με nuclear warhead γίνεται deflection του αστεροειδούς ;
Πρέπει να γίνεται νομίζω. Δεν θα σκάσει η βόμβα μετά την πρόσκρουση - γιατί τότε σύμφωνα με τον 3ο νόμο του Νεύτωνος δεν κάνουμε τίποτα, θα είναι εσωτερικές δυνάμεις του συστήματος μετά από την πλαστική κρούση πυραύλου-αστεροειδούς. Πρέπει να σκάσει εκεί που πλησιάζει.

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 05 Νοέμ 2020, 16:04
dna replication έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 15:29
Cavaliere έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 14:31
Εγώ διαδήλωνα κατά του Ρήγκαν
Ρήγκαν, φασίστα, δολοφόνε. Θυμάμαι, όταν βγήκε ο Κλίντον με τα σαξόφωνα, στην Ευρώπη δακρύζανε από χαρά μετά από θητεία Μπους πατρός. Το 1999 που βάραγε τη Σερβία, με τις ευχές του Joschka και του Οβραίου Γερμανογάλλου.
με το καλημέρα, θα έχουμε έναν πόλεμο στο Ιραν για χάρη του Ισραήλ
Αυτό φίλε ξέρεις τι σημαίνει. Γ' ΠΠ.
Το όνειρο της Χίλαρι γίνεται ο εφιάλτης μας.

Vladimir, STOP!

-
Golden Age
από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 16:13
Leporello έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 14:50
Golden Age έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 14:45
Και δικαιώθηκε στην πρόβλεψή του. Ψήφισαν μέχρι και τα κουκουνάρια απο τα δέντρα και τα φαντάσματα. Ψηήφοι χωρίς κανέναν έλεγχο. Λογικό απο τη στιγμή που οι Δημοκρατικοί ανέθεσαν σε ομοϊδεάτες σας τη διαχείρηση των εκλογών.
Οι ίδιοι κάνετε την πρόβλεψη, οι ίδιοι και την διαπίστωση. Ανοησίες και τα δύο.
Ε όχι και ανοησίες τα γεγονότα. Υπάρχει καραμπινάτη νοθεία και μάλιστα απο πολλές πλευρές.
Άλλο θέμα εαν τη βρίσκετε επειδή με νοθεία κέρδισαν αυτοί που υποστηρίζετε.
-
Golden Age
από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 16:16
wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 14:53
Αλλά ποιός ήταν πρόεδρος τέσσερα χρόνια ; Εγώ ;
Εσένα δεν σε 'τρεχαν στα δικαστήρια με σκευωρίες (όπως απεδείχθη) περι δήθεν "Ρώσου πράκτορα", για να μη μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό.
-
wooded glade
από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 16:17
Golden Age έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 16:13
Golden Age έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 14:45
Και δικαιώθηκε στην πρόβλεψή του. Ψήφισαν μέχρι και τα κουκουνάρια απο τα δέντρα και τα φαντάσματα. Ψηήφοι χωρίς κανέναν έλεγχο. Λογικό απο τη στιγμή που οι Δημοκρατικοί ανέθεσαν σε ομοϊδεάτες σας τη διαχείρηση των εκλογών.
Ε όχι και ανοησίες τα γεγονότα. Υπάρχει καραμπινάτη νοθεία και μάλιστα απο πολλές πλευρές.
Πως ρε καλέ μου άνθρωπε ;
Μέχρι στιγμής μας είπες ότι η μπατζανάκαινα ενός μόνιμα μεθυσμένου Μεξικάνου είχε γνωριμίες με έναν γερουσιαστή και τον έκανε citizen,
Εγώ τουλάχιστον για το 1973 κάτι ανέφερα.
Δεν ξέρω αν ένα εκλογοδικείο της εποχής της επαναστάσεως θα με δικαίωνε αλλά μιά κατάθεση είχα να κάνω.
-
wooded glade
από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 16:18
Golden Age έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 16:16
wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 14:53
Αλλά ποιός ήταν πρόεδρος τέσσερα χρόνια ; Εγώ ;
Εσένα δεν σε 'τρεχαν στα δικαστήρια με σκευωρίες (όπως απεδείχθη) περι δήθεν "Ρώσου πράκτορα", για να μη μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό.
Με έτρεχε ο δικός σου που φώναζε "σκοτώστε τον Εβραίο που έχετε μέσα σας" στο video δυό ποστ παραπάνω.
-
Golden Age
από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 16:19
wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 16:17
Μέχρι στιγμής μας είπες ότι η μπατζανάκαινα ενός μόνιμα μεθυσμένου Μεξικάνου είχε γνωριμίες με έναν γερουσιαστή και τον έκανε citizen,
Δεν ξέρω αν ένα εκλογοδικείο της εποχής της επαναστάσεως θα με δικαίωνε αλλά μιά κατάθεση είχα να κάνω.
Τον προηγούμενο καιρό υπήρξε θέμα κεντρικής συζητήσεως στις ΗΠΑ το θέμα της επιστολικής ψήφου. Προφανώς κάτι άλλαξε για να ετέθη θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Golden Age την 05 Νοέμ 2020, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 05 Νοέμ 2020, 16:19
Για σακουλες με 100.000 επιστολικες ψηφους αποκλειστικα του Μπαιντεν σε Μιτσιγκαν και Γουισκονσιν κανουν λογο φιλοι των Ρεπς στα σοσιαλμιντια. Για επιστολικες ψηφους που ηταν διπλοψηφιες η που ηταν με υδατογραφημα επισης.
.
-
Golden Age
από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 16:21
Scouser έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 14:56
Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα με τις επιστολικές, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό:
Εκλογές ΗΠΑ : Ερευνα για κλοπή επιστολικών ψήφων στην Αριζόνα
Οι αρχές στην Αριζόνα ερευνούν την κλοπή τουλάχιστον 18 επιστολικών ψήφων από γραμματοκιβώτια ψηφοφόρων, ύστερα από την ανακάλυψή τους την περασμένη εβδομάδα σε ένα αγρόκτημα.
https://www.tovima.gr/2020/11/05/world/ ... n-arizona/
Ωχ μωρέ τώρα ανοησίες, δεν υπάρχουν αυτά...
-
wooded glade
από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 16:22
Golden Age έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 16:19
ΤΟν ρπηγούμενο καιρό υπήξρε θέμα κεντρικής συζητήσεως στις ΗΠΑ το θέμα της επιστολικής ψήφου. Προφανώς κάτι άλλαξε για να ετέθη θέμα.
Άρα βάσει ράδιο αρβύλα λες εσύ συμβαίνει αυτό κι αυτό και δεν είσαι καν ο ίδιος ο ράδιο αρβύλας να μας πεις μιά ιστορία.
-
Golden Age
από Golden Age » 05 Νοέμ 2020, 16:24
wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 16:22
ΤΟν ρπηγούμενο καιρό υπήξρε θέμα κεντρικής συζητήσεως στις ΗΠΑ το θέμα της επιστολικής ψήφου. Προφανώς κάτι άλλαξε για να ετέθη θέμα.
Άρα βάσει ράδιο αρβύλα λες εσύ συμβαίνει αυτό κι αυτό και δεν είσαι καν ο ίδιος ο ράδιο αρβύλας να μας πεις μιά ιστορία.
Τί ράδιο αρβύλα. Λες ότι "θυμάσαι κάποτε" κλπ, για ένα θέμα που ετέθη στην κεντρική συζήτηση στις ΗΠΑ εδώ και καιρό... Μάλλον εσύ λες ράδιο αρβύλα.
-
wooded glade
από wooded glade » 05 Νοέμ 2020, 16:27
Golden Age έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 16:24
wooded glade έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 16:22
Τί ράδιο αρβύλα. Λες ότι "θυμάσαι κάποτε" κλπ, για ένα θέμα που ετέθη στην κεντρική συζήτηση στις ΗΠΑ εδώ και καιρό... Μάλλον εσύ λες ράδιο αρβύλα.
Δεν πας καλά.
Το εκλογικό αδίκημα είναι εκλογικό αδίκημα.
Π.χ. μπαίνω στο εκλογικό κέντρο και δεν έχει ψηφοδέλτιο του Βεργή.
Επιλαμβάνεται ο εισαγγγελεύ.
Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ούτε ένα.
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
26 Οκτ 2024, 22:01
-
-
- 255 Απαντήσεις
- 6799 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 14:16
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 2099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI
07 Απρ 2024, 19:31
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2024, 21:06
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.