Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 20:35

Και στην τελική, άντε μπράβο με τον κάθε παπάρα εδώ μέσα κι εκεί έξω.

Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ακόμη κι Έλληνες σε πλήρη ανέχεια που αναγκάστηκαν στη μετανάστευση, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν βασίστηκαν σε επιδοματικές πολιτικές αλλά κοίταξαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες τόσο για τις σπουδές των παιδιών τους όσο και για ένα απολύτως συγκροτημένο πλάνο επιστροφής στην Ελλάδα, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Και αυτοί αξίζουν περισσότερης εκτίμησης.

Οι "καράβλαχοι" ελληνόφωνοι του εξωτερικού, είναι όσοι το παίζουν υπεράνω, χωρίς να έχουν καν σπονδυλική στήλη.

Το βάζω σε εισαγωγικά για προφανείς ελπίζω λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 20:42

Και για να το κάνω πιο ξεκάθαρο.

Ναι, σε όποιον Έλληνα επιλέγει την χ ή ψ δυτική χώρα για αμιγώς προσωπικούς λόγους προσωπικής και οικογενειακής του ευημερίας αλλά όχι σε όποιον παπάρα το παίζει ...υπεράνω :) χωρίς να έχει ξεπεράσει τα δικά του συμπλέγματα από τα πάτρια, που κουβαλάει ακόμη μέσα του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 20:46

Έτσι, ως επετειακό αφιέρωμα στις ...αδούλωτες πσυχούλες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 25 Μαρ 2025, 21:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2025, 20:22
Polaris3 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 01:20
Η αλήθεια είναι. Μπορείς να το ψάξεις.
Πήγαν και δικά μου σόγια στις ηπα βρε τραχανοκουρκουμπίνι.

Τί ακριβώς να ψάξω, για πες.

Το ότι όσοι ταξίδευαν σε πρώτη θέση, δεν είχαν καν ιδέα τί ήταν ο έλεγχος στη νήσο; Ή κάτι άλλο;

Βλαξ.
Den katalabainv gia ποιο λογο διαφωνειτε. Φυσικα και βιωσαν ρατσισμο οι φτωχοι ελ μεταναστες σε ΗΠΑ αλλα και ευρωπη μεχρι και το 70. Το κλιμα αρχισε να αλλαζει λιγο αργοτερα οταν συνειδητοποιησαν οι κοινωνιες τη ζημια που προκαλει ο ρατσισμος οικονομικοκοινωνικα αλλα και το ποσο χρειαζοντουσαν τους μεταναστες με το ανοιγμα των αγορων. Ετσι απο το 80-90 και επειτα ο ρατσισμος εκμηδενιστηκε σχεδον για να αυξηθει καπως τα τελευταια ετη με την ανοδο των ηλιθιων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 25 Μαρ 2025, 21:08

Και φυσιογνωμικα, οι ελλ φανταζουν ως ευρωμεσανατολιτες . Σε αυτο μην τρεφετε αριες αυταπατες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 21:18

Οργισμένος έγραψε:
25 Μαρ 2025, 21:06

Den katalabainvο
Το ξέρω καλό μου, το ξέρω. Και είναι απολύτως αποδεκτό ως φυσικό φαινόμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 25 Μαρ 2025, 21:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Το ότι όσοι ταξίδευαν σε πρώτη θέση, δεν είχαν καν ιδέα τί ήταν ο έλεγχος στη νήσο; Ή κάτι άλλο;

Βλαξ.
Καλά, πόσο καθυστερημένοι είστε οι δεξιοί ? Γράφω ότι ο Έλληνας βίωσε μεγάλο ρατσισμό σε χώρες όπου πήγε μετανάστης.

Τόσο δύσκολο είναι να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και να ψάξετε στον γουγλη και την βικι ?

Μαλλον ναι, τοσο δύσκολο...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 21:57

Polaris3 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 21:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Βλαξ.
Καλά, πόσο καθυστερημένοι είστε οι δεξιοί ? Γράφω ότι ο Έλληνας βίωσε μεγάλο ρατσισμό σε χώρες όπου πήγε μετανάστης.

Τόσο δύσκολο είναι να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και να ψάξετε στον γουγλη και την βικι ?

Δεν είναι και τόσο δύσκολο το να αποδεχτείς ως φυσικό φαινόμενο την εγγενή και ανεπίστρεπτη βλακεία από τυπάκια που έχουν διαβάσει το πολύ 100 σελίδες σε τυπωμένο χαρτί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Μαρ 2025, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 25 Μαρ 2025, 21:59

nostromos έγραψε:
25 Μαρ 2025, 20:11
Polaris3 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 20:02
nostromos έγραψε:
25 Μαρ 2025, 19:44

σου εβαλα 3-4 λαους για παραδειγμα που οι Αμερικανοι τους τα εχωναν το ιδιο ... μπορω να σου βρω αλλους 104 ... αλλα προφανως θα εισαι καμια σκατοφατσα γυφταρεικη και εχεις κομπλεξ ... βλακα ε βλακα
Ρε γκασμά και εγώ σου παρέθεσα μια ολόκληρη πηγή που αναλύει τον ρατσισμό που βίωσαν οι Έλληνες όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες !

Η απάντηση σου ποια είναι ? Ότι δεν πειράζει γιατί οι Αμερικάνοι ήταν ρατσιστές απέναντι και σε άλλες ομάδες ! :smt005:

Αν είσαι ρατσιστής απέναντι σε πολλές ομάδες, ε τότε δεν πειράζει αν είσαι ρατσιστής και με τους Έλληνες ! :smt005:

Όσο για τους Σκανδιναβούς, πάλι μπούρδες γράφεις. Οι Σκανδιναβοί θεωρούνταν λευκοί και ήταν πιο επιθυμητοί σε σχέση με τους μη λευκούς Έλληνες.
Αυτά είναι γνωστά και μπορεί κάθε άτομο που έχει μυαλό να τα ψάξει και να τα βρει.

Iq πατάτας

ο βλακας ειναι ανικητος ...οτι και να του πεις θα επιμενει ...εσυ εισαι μεγαλος βλακας
Βίωσαν ή δεν βίωσαν ρατσισμό οι Έλληνες μετανάστες ? Τους έλεγαν ή δεν τους έλεγαν μη λευκούς ?

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 25 Μαρ 2025, 22:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2025, 21:57
Polaris3 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Βλαξ.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο το να αποδεχτείς ως φυσικό φαινόμενο την εγγενή και ανεπίστρεπτη βλακεία.
Παπαδιά , αντιμετώπισαν ρατσισμό, ναι ή ου ?

Γιατί η woke βικι γράφει πως ναι, αντιμετώπισαν.

https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Greek_sentiment

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 25 Μαρ 2025, 22:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2025, 21:18
Οργισμένος έγραψε:
25 Μαρ 2025, 21:06

Den katalabainvο
Το ξέρω καλό μου, το ξέρω. Και είναι απολύτως αποδεκτό ως φυσικό φαινόμενο.
:retarded:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 25 Μαρ 2025, 22:05

Polaris3 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 21:59
nostromos έγραψε:
25 Μαρ 2025, 20:11
Polaris3 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 20:02

Ρε γκασμά και εγώ σου παρέθεσα μια ολόκληρη πηγή που αναλύει τον ρατσισμό που βίωσαν οι Έλληνες όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες !

Η απάντηση σου ποια είναι ? Ότι δεν πειράζει γιατί οι Αμερικάνοι ήταν ρατσιστές απέναντι και σε άλλες ομάδες ! :smt005:

Αν είσαι ρατσιστής απέναντι σε πολλές ομάδες, ε τότε δεν πειράζει αν είσαι ρατσιστής και με τους Έλληνες ! :smt005:

Όσο για τους Σκανδιναβούς, πάλι μπούρδες γράφεις. Οι Σκανδιναβοί θεωρούνταν λευκοί και ήταν πιο επιθυμητοί σε σχέση με τους μη λευκούς Έλληνες.
Αυτά είναι γνωστά και μπορεί κάθε άτομο που έχει μυαλό να τα ψάξει και να τα βρει.

Iq πατάτας

ο βλακας ειναι ανικητος ...οτι και να του πεις θα επιμενει ...εσυ εισαι μεγαλος βλακας
Βίωσαν ή δεν βίωσαν ρατσισμό οι Έλληνες μετανάστες ? Τους έλεγαν ή δεν τους έλεγαν μη λευκούς ?
τουρκοσπορους στην ευρωπη, κατσιβελους στην αμερικη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 22:05

Polaris3 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 22:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2025, 21:57
Polaris3 έγραψε:

Δεν είναι και τόσο δύσκολο το να αποδεχτείς ως φυσικό φαινόμενο την εγγενή και ανεπίστρεπτη βλακεία.
Παπαδιά , αντιμετώπισαν ρατσισμό, ναι ή ου ?

Γιατί η woke βικι γράφει πως ναι, αντιμετώπισαν.

https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Greek_sentiment
Αυτό ακριβώς εννοούσα καμάρι μου σε ό,τι αφορά στην προσέγγιση της ηλιθιότητας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σας ενσωματώσουν και στο δελτίο καιρού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 22:08

Και όχι δεν είμαι ρατσίστρια με τα φυσικά φαινόμενα.

Με τους παπάρες φυσικοφαινομενικούς, σαφώς και είμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών