Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη
Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη
Και στην τελική, άντε μπράβο με τον κάθε παπάρα εδώ μέσα κι εκεί έξω.
Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ακόμη κι Έλληνες σε πλήρη ανέχεια που αναγκάστηκαν στη μετανάστευση, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν βασίστηκαν σε επιδοματικές πολιτικές αλλά κοίταξαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες τόσο για τις σπουδές των παιδιών τους όσο και για ένα απολύτως συγκροτημένο πλάνο επιστροφής στην Ελλάδα, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Και αυτοί αξίζουν περισσότερης εκτίμησης.
Οι "καράβλαχοι" ελληνόφωνοι του εξωτερικού, είναι όσοι το παίζουν υπεράνω, χωρίς να έχουν καν σπονδυλική στήλη.
Το βάζω σε εισαγωγικά για προφανείς ελπίζω λόγους.
Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ακόμη κι Έλληνες σε πλήρη ανέχεια που αναγκάστηκαν στη μετανάστευση, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν βασίστηκαν σε επιδοματικές πολιτικές αλλά κοίταξαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες τόσο για τις σπουδές των παιδιών τους όσο και για ένα απολύτως συγκροτημένο πλάνο επιστροφής στην Ελλάδα, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Και αυτοί αξίζουν περισσότερης εκτίμησης.
Οι "καράβλαχοι" ελληνόφωνοι του εξωτερικού, είναι όσοι το παίζουν υπεράνω, χωρίς να έχουν καν σπονδυλική στήλη.
Το βάζω σε εισαγωγικά για προφανείς ελπίζω λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη
Και για να το κάνω πιο ξεκάθαρο.
Ναι, σε όποιον Έλληνα επιλέγει την χ ή ψ δυτική χώρα για αμιγώς προσωπικούς λόγους προσωπικής και οικογενειακής του ευημερίας αλλά όχι σε όποιον παπάρα το παίζει ...υπεράνω
χωρίς να έχει ξεπεράσει τα δικά του συμπλέγματα από τα πάτρια, που κουβαλάει ακόμη μέσα του.
Ναι, σε όποιον Έλληνα επιλέγει την χ ή ψ δυτική χώρα για αμιγώς προσωπικούς λόγους προσωπικής και οικογενειακής του ευημερίας αλλά όχι σε όποιον παπάρα το παίζει ...υπεράνω

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι, ως επετειακό αφιέρωμα στις ...αδούλωτες πσυχούλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Den katalabainv gia ποιο λογο διαφωνειτε. Φυσικα και βιωσαν ρατσισμο οι φτωχοι ελ μεταναστες σε ΗΠΑ αλλα και ευρωπη μεχρι και το 70. Το κλιμα αρχισε να αλλαζει λιγο αργοτερα οταν συνειδητοποιησαν οι κοινωνιες τη ζημια που προκαλει ο ρατσισμος οικονομικοκοινωνικα αλλα και το ποσο χρειαζοντουσαν τους μεταναστες με το ανοιγμα των αγορων. Ετσι απο το 80-90 και επειτα ο ρατσισμος εκμηδενιστηκε σχεδον για να αυξηθει καπως τα τελευταια ετη με την ανοδο των ηλιθιων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Και φυσιογνωμικα, οι ελλ φανταζουν ως ευρωμεσανατολιτες . Σε αυτο μην τρεφετε αριες αυταπατες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Το ξέρω καλό μου, το ξέρω. Και είναι απολύτως αποδεκτό ως φυσικό φαινόμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, πόσο καθυστερημένοι είστε οι δεξιοί ? Γράφω ότι ο Έλληνας βίωσε μεγάλο ρατσισμό σε χώρες όπου πήγε μετανάστης.
Τόσο δύσκολο είναι να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και να ψάξετε στον γουγλη και την βικι ?
Μαλλον ναι, τοσο δύσκολο...
Δεν είναι και τόσο δύσκολο το να αποδεχτείς ως φυσικό φαινόμενο την εγγενή και ανεπίστρεπτη βλακεία από τυπάκια που έχουν διαβάσει το πολύ 100 σελίδες σε τυπωμένο χαρτί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Μαρ 2025, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βίωσαν ή δεν βίωσαν ρατσισμό οι Έλληνες μετανάστες ? Τους έλεγαν ή δεν τους έλεγαν μη λευκούς ?nostromos έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 20:11Polaris3 έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 20:02Ρε γκασμά και εγώ σου παρέθεσα μια ολόκληρη πηγή που αναλύει τον ρατσισμό που βίωσαν οι Έλληνες όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες !
Η απάντηση σου ποια είναι ? Ότι δεν πειράζει γιατί οι Αμερικάνοι ήταν ρατσιστές απέναντι και σε άλλες ομάδες !
Αν είσαι ρατσιστής απέναντι σε πολλές ομάδες, ε τότε δεν πειράζει αν είσαι ρατσιστής και με τους Έλληνες !
Όσο για τους Σκανδιναβούς, πάλι μπούρδες γράφεις. Οι Σκανδιναβοί θεωρούνταν λευκοί και ήταν πιο επιθυμητοί σε σχέση με τους μη λευκούς Έλληνες.
Αυτά είναι γνωστά και μπορεί κάθε άτομο που έχει μυαλό να τα ψάξει και να τα βρει.
Iq πατάτας
ο βλακας ειναι ανικητος ...οτι και να του πεις θα επιμενει ...εσυ εισαι μεγαλος βλακας
Παπαδιά , αντιμετώπισαν ρατσισμό, ναι ή ου ?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 21:57Δεν είναι και τόσο δύσκολο το να αποδεχτείς ως φυσικό φαινόμενο την εγγενή και ανεπίστρεπτη βλακεία.
Γιατί η woke βικι γράφει πως ναι, αντιμετώπισαν.
https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Greek_sentiment
- Οργισμένος

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
τουρκοσπορους στην ευρωπη, κατσιβελους στην αμερικη.Polaris3 έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 21:59Βίωσαν ή δεν βίωσαν ρατσισμό οι Έλληνες μετανάστες ? Τους έλεγαν ή δεν τους έλεγαν μη λευκούς ?nostromos έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 20:11Polaris3 έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 20:02
Ρε γκασμά και εγώ σου παρέθεσα μια ολόκληρη πηγή που αναλύει τον ρατσισμό που βίωσαν οι Έλληνες όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες !
Η απάντηση σου ποια είναι ? Ότι δεν πειράζει γιατί οι Αμερικάνοι ήταν ρατσιστές απέναντι και σε άλλες ομάδες !
Αν είσαι ρατσιστής απέναντι σε πολλές ομάδες, ε τότε δεν πειράζει αν είσαι ρατσιστής και με τους Έλληνες !
Όσο για τους Σκανδιναβούς, πάλι μπούρδες γράφεις. Οι Σκανδιναβοί θεωρούνταν λευκοί και ήταν πιο επιθυμητοί σε σχέση με τους μη λευκούς Έλληνες.
Αυτά είναι γνωστά και μπορεί κάθε άτομο που έχει μυαλό να τα ψάξει και να τα βρει.
Iq πατάτας
ο βλακας ειναι ανικητος ...οτι και να του πεις θα επιμενει ...εσυ εισαι μεγαλος βλακας
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αυτό ακριβώς εννοούσα καμάρι μου σε ό,τι αφορά στην προσέγγιση της ηλιθιότητας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σας ενσωματώσουν και στο δελτίο καιρού.Polaris3 έγραψε: ↑25 Μαρ 2025, 22:01Παπαδιά , αντιμετώπισαν ρατσισμό, ναι ή ου ?
Γιατί η woke βικι γράφει πως ναι, αντιμετώπισαν.
https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Greek_sentiment
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και όχι δεν είμαι ρατσίστρια με τα φυσικά φαινόμενα.
Με τους παπάρες φυσικοφαινομενικούς, σαφώς και είμαι.
Με τους παπάρες φυσικοφαινομενικούς, σαφώς και είμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως. Δεν είναι το Ισλαμαμπάντ, είναι η Στοκχόλμη της Σουηδίας.
από Vardos » 19 Απρ 2025, 13:03 » σε Διεθνής πολιτική - 101 Απαντήσεις
- 2705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
22 Απρ 2025, 22:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάρωσε η 16χρονη Μαρία Στρατουδάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών εφήβων - νεάνιδων
από τα ριχνω μέσα » 28 Οκτ 2024, 16:49 » σε Αθλητικά - 1 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
28 Οκτ 2024, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενοπλες συμμορίες παίρνουν τον έλεγχο στη Γάζα σε περιοχές που υποχωρεί η Χαμας
από Ίακχος » 06 Απρ 2024, 18:30 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
07 Απρ 2024, 23:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-