Φίλε Εμπεδοκλέα, Αυτό λέγεται ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ !!!Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:59Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:42Φήμες λένε ότι ο Τουρκικός στρατός λύνει και δένει από Αλβανία έως Τουρκμενιστάν και από Λιβύης έως Σομαλία...
Οι δικοί μας δεν κάνουν κουμάντο ούτε στα Σκόπια... Προτιμούν να ασχολούνται με τα αναδρομικα τους...
Ναι, αλλά έχουμε εσένα που θα τους γρατζουνας τα άρματα και θα σπας τους καθρέφτες των ΡΕΟ τους
Αυτούς φοβούνται οι Τσιφτετέλληνες
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Re: Αυτούς φοβούνται οι Τσιφτετέλληνες
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... omoloyn-oi
Mέχρι και οι άτακτοι του Χαφτάρ τους ρίχνουν και στ' αυτιά.Λιβύη: Βομβαρδίστηκαν τουρκικές εγκαταστάσεις
- Otto Weininger
Εσύ τεθωρακισμένα είχες γράψει στο παλιό ότι ήσουν. Ποια βίαιη επιβολή του νόμου και ποιο ειδικό σώμα;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:59Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:42Φήμες λένε ότι ο Τουρκικός στρατός λύνει και δένει από Αλβανία έως Τουρκμενιστάν και από Λιβύης έως Σομαλία...
Οι δικοί μας δεν κάνουν κουμάντο ούτε στα Σκόπια... Προτιμούν να ασχολούνται με τα αναδρομικα τους...
Ναι, αλλά έχουμε εσένα που θα τους γρατζουνας τα άρματα και θα σπας τους καθρέφτες των ΡΕΟ τους
Ρωτάω γιατί εγώ ήμουν όντως σε αυτό που περιγράφεις (Ε.Τ.Τ. Στρατονομίας)
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:06Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...

Αυτό που έγραψες εδώ είναι πισινή ή μπροστινή;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:25Απλά φροντίζω να μην υπάρχουν στοιχεία. Έτσι θα γίνει και αν μου ζητηθεί να εκτελέσω λιποτάκτες. Θα φροντίσω να μην υπάρξουν στοιχεία που ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον μου λόγω της έκβασης της μάχης. Πάντα φροντίζω να κρατώ μια πισινή.elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:15Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι στρατομπατσος, οι καταδρομικές σου σε ΙΧ, μου κάνουν για βατράχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:11
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι καλός στο σημάδι; Ή καλύτερα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα λυπηθώ να εκτελέσω λιποτάκτες;
Eκτος του ότι είσαι τυπική περίπτωση κατά συρροή μυθομανους

Juno έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 23:01Αυτό που έγραψες εδώ είναι πισινή ή μπροστινή;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:25Απλά φροντίζω να μην υπάρχουν στοιχεία. Έτσι θα γίνει και αν μου ζητηθεί να εκτελέσω λιποτάκτες. Θα φροντίσω να μην υπάρξουν στοιχεία που ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον μου λόγω της έκβασης της μάχης. Πάντα φροντίζω να κρατώ μια πισινή.

- Οργισμένος
Λαθος κανεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:26αν έχεις πάει στρατό θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι οι δικοί μας είναι χειρότεροιKauldron έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:22"Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Μορέκ: Εμείς εντολές εκτελούμε, μή μας πυροβολείτε".Turkish forces in Morek: We're just following orders, don’t shoot
https://anfenglish.com/news/turkish-for ... hoot-37196
Ήταν που θα πέφτανε μέχρι τον τελευταίο.
Αυτούς φοβάστε ρε χέστηδες, τσιφτετέλληνες? Αυτοί ρε αμα βρούνε τα δύσκολα αρχίζουν τις πίτες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Φυσικα και ειναι δυ οι στρατιωτικοι. Αφου πληρωνονται μηνιαιως.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:44έτσι ακριβώςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 18:42Φήμες λένε ότι ο Τουρκικός στρατός λύνει και δένει από Αλβανία έως Τουρκμενιστάν και από Λιβύη έως Σομαλία...
εμείς έχουμε ένστολους δυ, όχι στρατιωτικούς
Τα ιδια και οι τουρκοι.
Μην ειστε χεστες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μια ματια στο κκ αεπ αρκει.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ολα τα βυσματα εδω μαζευτηκαν.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 22:37Εσύ τεθωρακισμένα είχες γράψει στο παλιό ότι ήσουν. Ποια βίαιη επιβολή του νόμου και ποιο ειδικό σώμα;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
και ασσοι στο πεγκινγκ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑28 Αύγ 2019, 13:57οι τσιφτετελληνες δουλοι του νατο και του καπιταλισμου
δλδ οι κλασσικοι γιολαντουτσαιοι νοικοκυραιοι
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ειστε μαλακες και θυματα της τουρκικης προπαγανδας που απαγγελεται απο πολλα ελ κομματα.hades έγραψε: ↑28 Αύγ 2019, 09:20Ρε μην μας συγκρίνεται με τους Τούρκους. Οι Τούρκοι στρατιωτικά είναι αυτή την στιγμή δέκα χρόνια μπροστά .Έχουν πολύ καλύτερο υλικό που το ανανεώνουν ,καλύτερα πυρομαχικά, και έχουν προχωρήσει αρκετά την αναδιοργάνωση τους .Όλες οι ειδικές δυνάμεις τους πια είναι επαγγελματίες.
Και μόνο που οι Τούρκοι είναι ένας από τους εφτά που χρησιμοποιούν οπλισμένα UAV λέει πολλά
Εμείς είμαστε στρατός του περασμένου αιώνα και χωρίς επάνδρωση. Και το κυριότερο ηλικιωμένος
Οι τουρκοι ειναι 50 χρονια πισω με στρατο και κοινωνια βαθυτατα διχασμενη ή και τριχασμενη (κεμαλιστες, ισλαμιστες , κουρδοι)
Μια ζωη οι ιδιες παπαριες για τους τουρκους.
Μια ζωη η ιδια πιπιλα φοβου.
Σας βαρεθηκα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
https://libya.liveuamap.com/en/2020/10- ... the-entire
Τα ταγκαλάκια της Τουρκίας (ξανα)ξεφτιλίζονται.
Τα ταγκαλάκια της Τουρκίας (ξανα)ξεφτιλίζονται.

-
Πάνε και οι άτριχες "προϊσταμένες" στρατό; Σιγά που πήγες και στρατό ωρέ Ι5. Ώστε παρακολουθείς τί γράφω. Με το φόβο μου να ζεις. Όπως και όλοι οι άλλοι. Θα στοχεύσω κατευθείαν τη βάρκα σου λιποτάκτη...Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 22:37Εσύ τεθωρακισμένα είχες γράψει στο παλιό ότι ήσουν. Ποια βίαιη επιβολή του νόμου και ποιο ειδικό σώμα;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...
- Otto Weininger
Ναι,οκ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιαν 2020, 11:10Πάνε και οι άτριχες "προϊσταμένες" στρατό; Σιγά που πήγες και στρατό ωρέ Ι5. Ώστε παρακολουθείς τί γράφω. Με το φόβο μου να ζεις. Όπως και όλοι οι άλλοι. Θα στοχεύσω κατευθείαν τη βάρκα σου λιποτάκτη...Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 22:37Εσύ τεθωρακισμένα είχες γράψει στο παλιό ότι ήσουν. Ποια βίαιη επιβολή του νόμου και ποιο ειδικό σώμα;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05
Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...
Πες μας τώρα σε ποιο τμήμα της Στρατονομίας ήσουν. Όλοι οι Στρατονομοι μετά το ΚΕΣΝ χωρίζονται σε τμήματα. Σε ποιο ήσουν;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Τι φοβούνται από την τέχνη οι φασιστες;»
από georgebi » Χθες, 13:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
Χθες, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτούς φέρνουν οι προδότες για εργάτες γης.
από Vardos » 24 Απρ 2025, 04:12 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
27 Απρ 2025, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτούς τους Republicans θέμε.
από talaipwros » 20 Απρ 2024, 23:52 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
22 Απρ 2024, 20:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Nημα για αυτους που δεν μασάνε σανο
από SeaHawk » 09 Μάιος 2025, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-