Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι καλός στο σημάδι; Ή καλύτερα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα λυπηθώ να εκτελέσω λιποτάκτες;elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:06Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...
Αυτούς φοβούνται οι Τσιφτετέλληνες
-
Re: Αυτούς φοβούνται οι Τσιφτετέλληνες
-
Αν είχες αγριογούρουνο μπροστά σου και σημάδεψες τις μπεκάτσες είσαι πολύ τυχερός που σήμερα ζεις...Kauldron έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:10Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ με μια σφαίρα πέτυχα τρείς μπεκάτσες, και οι δυο ενώ έπεφταν κάρφωσαν με τις μύτες τους από ένα αγριογούρουνο στο σβέρκο. Η τρίτη δεν πέτυχε τίποτα, ήμουν ντεφορμέ (ο πυρετός ανάρρωνε από 'μενα, κάτι μέρες πριν).στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι στρατομπατσος, οι καταδρομικές σου σε ΙΧ, μου κάνουν για βατράχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:11Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι καλός στο σημάδι; Ή καλύτερα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα λυπηθώ να εκτελέσω λιποτάκτες;elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:06Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05
Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...
Eκτος του ότι είσαι τυπική περίπτωση κατά συρροή μυθομανους
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Απλά φροντίζω να μην υπάρχουν στοιχεία. Έτσι θα γίνει και αν μου ζητηθεί να εκτελέσω λιποτάκτες. Θα φροντίσω να μην υπάρξουν στοιχεία που ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον μου λόγω της έκβασης της μάχης. Πάντα φροντίζω να κρατώ μια πισινή.elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:15Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι στρατομπατσος, οι καταδρομικές σου σε ΙΧ, μου κάνουν για βατράχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:11Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είμαι καλός στο σημάδι; Ή καλύτερα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα λυπηθώ να εκτελέσω λιποτάκτες;
Eκτος του ότι είσαι τυπική περίπτωση κατά συρροή μυθομανους
Συνήθως για να σκοτώσω αγριγούρουνο απλά φυσάω τη μύτη μου χωρίς μαντήλι. Ντάξ, οχι να το παινευτώ, η μύξα μου διαπερνά 300 mm ομοιογενούς χάλυβα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:12Αν είχες αγριογούρουνο μπροστά σου και σημάδεψες τις μπεκάτσες είσαι πολύ τυχερός που σήμερα ζεις...Kauldron έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:10Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ με μια σφαίρα πέτυχα τρείς μπεκάτσες, και οι δυο ενώ έπεφταν κάρφωσαν με τις μύτες τους από ένα αγριογούρουνο στο σβέρκο. Η τρίτη δεν πέτυχε τίποτα, ήμουν ντεφορμέ (ο πυρετός ανάρρωνε από 'μενα, κάτι μέρες πριν).στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...
-
Αυτά να πεις και στον Τούρκο στρατιώτη όταν σε αρχίσει στο οθωμανικό. Τους ερεθίζουν κάτι τέτοια χωρατά. Απλά να έχεις πλύνει πωπό.Kauldron έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:31Συνήθως για να σκοτώσω αγριγούρουνο απλά φυσάω τη μύτη μου χωρίς μαντήλι. Ντάξ, οχι να το παινευτώ, η μύξα μου διαπερνά 300 mm ομοιογενούς χάλυβα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:12Αν είχες αγριογούρουνο μπροστά σου και σημάδεψες τις μπεκάτσες είσαι πολύ τυχερός που σήμερα ζεις...
elchav έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:06Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:05Μπα. Εγώ λόγω της προϋπηρεσίας μου στην βίαιη επιβολή του νόμου θα είμαι σε ειδικό σώμα που θα εκτελεί όσους επιχειρούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να λιποτακτήσουν. Ελπίζω να κολυμπάς γρήγορα και σε "S" γιά στη βολή είχα 9/10 και στο κυνήγι με μια σφαίρα έχω πετύχει δύο μπεκάτσες...

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Θα το γνωρίζεις από προσωπική εμπειρία για να το λές ρε "εννιά στα δέκα".Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:36Αυτά να πεις και στον Τούρκο στρατιώτη όταν σε αρχίσει στο οθωμανικό. Τους ερεθίζουν κάτι τέτοια χωρατά. Απλά να έχεις πλύνει πωπό.Kauldron έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:31Συνήθως για να σκοτώσω αγριγούρουνο απλά φυσάω τη μύτη μου χωρίς μαντήλι. Ντάξ, οχι να το παινευτώ, η μύξα μου διαπερνά 300 mm ομοιογενούς χάλυβα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:12
Αν είχες αγριογούρουνο μπροστά σου και σημάδεψες τις μπεκάτσες είσαι πολύ τυχερός που σήμερα ζεις...
-
Hello, εσύ άνοιξες το νήμα. Εσύ λοιπόν ξέρεις.Kauldron έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:38Θα το γνωρίζεις από προσωπική εμπειρία για να το λές ρε "εννιά στα δέκα".Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:36Αυτά να πεις και στον Τούρκο στρατιώτη όταν σε αρχίσει στο οθωμανικό. Τους ερεθίζουν κάτι τέτοια χωρατά. Απλά να έχεις πλύνει πωπό.
Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, είμαστε ανώτεροι ακόμα..
Τί να σου πώ ρε Εμπεδοκλή, εγώ δεν αναφέρθηκα στο τί τους ερεθίζει. Ούτε ξέρω, ούτε με νοιάζει. Εσύ φαίνεται να ξέρεις ακριβώς τί είναι αυτό που τους φτιάχνει, και το μοιράστηκες μαζί μας. Τώρα πού τα ξέρεις αυτά τα πράγματα, εντάξει είναι προσωπική σου υπόθεση. Εγώ απλά να σου υπενθυμίσω πως ό,τι είναι να κάνεις, να παίρνεις και τις κατάλληλες προφυλάξεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:51Hello, εσύ άνοιξες το νήμα. Εσύ λοιπόν ξέρεις.Kauldron έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:38Θα το γνωρίζεις από προσωπική εμπειρία για να το λές ρε "εννιά στα δέκα".Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Αύγ 2019, 19:36
Αυτά να πεις και στον Τούρκο στρατιώτη όταν σε αρχίσει στο οθωμανικό. Τους ερεθίζουν κάτι τέτοια χωρατά. Απλά να έχεις πλύνει πωπό.

θα του το πεις εσύ ή εγώ;

- Otto Weininger
Ο Εμποδοκλας έχει υποτροπιασει μες τον Αύγουστο. Κάτι ξέρουν οι ψυχίατροι και αλλάζουν σχήματα το καλοκαίρι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κι άλλη φάπα προς τους Τουρκολάγνους...
http://www.proelasi.org/five-turkish-ge ... reshuffle/
http://www.proelasi.org/five-turkish-ge ... reshuffle/
Πέντε ηχηρές παραιτήσεις στον τουρκικό στρατό
Τόσο καλά τα πηγαίνει η Τουρκία στο Ιντλίμπ, που οι 2 στους 5 που παραιτήθηκαν ήταν υπεύθυνοι για την εκεί στρατηγική. Οχι, δε φάγανε νίλα.Δύο από τους ανώτατους στρατιωτικούς ήταν υπεύθυνοι για την Ιντλίμπ στη Συρία, όπου η Τουρκία έχει αναπτύξει στρατεύματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Τι φοβούνται από την τέχνη οι φασιστες;»
από georgebi » 12 Μάιος 2025, 13:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Μάιος 2025, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτούς φέρνουν οι προδότες για εργάτες γης.
από Vardos » 24 Απρ 2025, 04:12 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
27 Απρ 2025, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτούς τους Republicans θέμε.
από talaipwros » 20 Απρ 2024, 23:52 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
22 Απρ 2024, 20:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Nημα για αυτους που δεν μασάνε σανο
από SeaHawk » 09 Μάιος 2025, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-