Εχω παίξει στοίχημα τις Αμερικανικες προεδρικές εκλογές του 2012 και του 2016(και τις αντίστοιχες για το Κογκρέσο), τις Βρετανικές εκλογές του 2019 και του 2017,το δημοψήφισμα για το Brexit,τις Ισπανικές εκλογές και δεν έχω πέσει ποτέ έξω (εκτός από τις Ισπανικές εκλογές). Δεν πρόκειται να πέσω τώρα. Θα πάρω πίσω περισσότερα λεφτά απο όσα στοιχημάτισα.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:51Μα οι επεμβάσεις στο εξσωτερικό ξεκίνησαν επι Ομπάμα. Όσο για τις ελληντουκρικές κρίσεις και τουρκικές ασκήσεις κλπ...αυτές υπάρχουν δεκαετίες ολόκήρες. Όταν στις ΗΠΑ κυβερνούσαν αυτοί που θέλουν να ξαναεπιστρέψουν μέσω Μπάιντεν (αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μακροημέρευαν αφού θα τους έτρωγε το ακροαριστερό τέτρας που οι ίδιοι δημιούργησαν).Marios έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:45Επι Τραμπ ο Ερντογάν έκανε ένα σωρό επεμβάσεις στο εξωτερικό, στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό και πρώτη φορά έφτασε σε σημείο να εκδώσει Navtex σε ελληνικά ύδατα. Ο Μπάιντεν είναι φιλέλληνας; Οχι!Τουλάχιστον όμως δεν τον γλυφουν νυχθημερόν τα μέσα ενημέρωσης του Ερντογάν. Είναι επίσης(ο Μπάιντεν) νικητης των εκλογών (θα το δεις πολύ σύντομα).Οσο για το ανέκδοτο περί...δεύτερης θητείας Τραμπ(!!!) πιο πιθανό είναι να λυθεί σε ένα μήνα το Κυπριακό παρά να έχει δεύτερη θητεία ο Τραμπ.Ζεις στο παράλληλο σύμπαν σου εσύ εγώ όμως ετοιμαζομαι να κερδίσω ένα μεγάλο ποσό απο την νίκη Μπάιντεν στην οποία στοιχηματισα.Δεν περιμένουμε ανακοίνωση νικητή(ξέρουμε ήδη ότι θα είναι ο Μπάιντεν). Περιμένουμε την ώρα που θα ανακοινωθεί ότι ο Μπάιντεν θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.Δεν το πήρες χαμπαρι;Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:20
Τί περισσότερες και μπαρμπούτσαλα συζητάμε; Πότε ξεκίνησαν είναι το ζητούμενο. Ξεκίνησαν επι Ομπάμα. Τότε ξεσάλωσε. Τότε έβγαλε το στρατό απο τα σύνορα καταλαβάνοντας περιοχές σε Ιράκ και Συρία. Τότε ξεκίνησε να αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνική κυριαρχία των ελληνικών νησιών. Τότε είχε συλλάβει τον Αμερικανό πάστορα.
Ο Τραμπ του έβαζε κι απο κανένα χαλινάρι. Πότε με κυρώσεις (κάτι που ουδείς άλλος πρόεδρος το τόλμησε), πότε με κοινές ελληνοαμερικανικές στραιτωτικές ασκήσεις. Για πρώτη φορά έβαλε στην άκρη την αμερικανική πολιτική "προσεγγίσεως της Τουρκίας". Κι αν δεν έβγαιναν οι παρανοΪκοί να τον κατηγορούν σαν "πράκτορα των Ρώσων", ίσως να 'χε κάνει ακόμη περισσότερα. Ποτέ δεν είναι αργά, στη δεύτερη θητεία που ακολουθεί προσεχώς, θα τα κάνει.
Κατα τα λοιπά, πάρτο απόφαση κι ετοιμάσου να κλάψεις τα λεφτά που πέταξες τζάμπα.
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Όπως μου τα λέτε σε αυτό το νήμα στην μια πλευρά έχουμε τον Τραμπ (Λιακόπουλος) και στην άλλη Παπανδρέου με Γεννηματά.
Πάει η Αμερική κάηκε.
Πάει η Αμερική κάηκε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ο Ιγνατίου ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Jussayin'.nostromos έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:48Niki έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:43Δεν ξέρω με έχετε μπλέξει ας βγει αυτός που θα κάνει καλό στην Ελλάδα.
Τον Μιχάλη Ιγνανίου τον εμπιστεύομαι αυτός πιστεύει ότι ο Τράμπ είναι φιλότουρκος και ο Μπάιτεν είναι ίσες αποστάσεις μεταξύ των δύο αν ισχύει αυτά που λέει ο Ιγναντίου προτιμώ φυσικά το δεύτερο.
Όπωσδηποτε ας κερδίσει αυτός που θα διαλύσει την Τουρκία.
ο Ιγνατιου εγκυρος ειναι αλλα εμπιστευεται υπεβολικα τους φιλους του στις ΗΠΑ ... ευχομαι να μην τον αδειασουνε ακομη μια φορα ... καλες οι προσδοκιες αλλα εδω μιλαμε για ωμα συμφεροντα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance

Πάμε γερά! Τελική ευθεία!
**** TRUMP 2020 ****
MAKE LIBERALS CRY AGAIN
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώ δεν έχω δει μαρξιστές να φοβούνται να δηλώσουν έστω σοσιαλιστές. Συνήθως οι ναζί είναι που φοβούνται να αυτοπροσδιοριστούν.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:54Δεν έχω δει σοσιαλδημοκράτες ή έστ ωσοσιαλιστές να κρίνουν τα ιδεώδη της γαλλικής επανάστασεως απο μαρξιστική σκοπιά. Ούτε ο υπερλαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου δεν τα 'κανε αυτά.

-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Πράγματι. Τη (ρηχή) αυτή κριτική στην ιδέα της κοινωνίας των ιδιωτών τη βρίσκεις διάχυτη, πολύ πριν τον Μαρξ, και στον Ουγκώ, και στον Μπαλζάκ, και στη "ρομαντική οικονομία" του Σισμοντί, και στον Σαιν-Σιμόν, τον Χάινε, τον Ανατόλ Φρανς κλπ. κλπ. κλπ., και προφανώς από άπειρους σοσιαλδημοκράτες χωρίς να τους κάνει αυτό μαρξιστές.wooded glade έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:44Λίγο παπατζίδικο αλλά δεν είναι από τη σκοπιά του Μαρξ.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:40
Η υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το Μπάιντεν σου κάνει;
Κριτική στα ιδεώδη της Γαλλικής Επαναστάσεως απο τη σκοπιά του Μαρξ:
Κι όμως αυτό το άτομο θα είναι αντιπόρεδρος των ΗΠΑ εαν εκλεγεί ο Μπάιντεν. Κι επειδή ο "Κερένσκυ" Μπάιντεν, είναι και λίγο ανοϊκός, αυτή θα κυβερνά.
η ουσία, βέβαια, είναι ότι η Δάμαλα αυτό που γράφει δεν το πιστεύει, γιατί στην πραγματικότητα η ίδια καυχιόταν για το ότι έστελνε τον εισαγγελέα σε άστεγες μανάδες επειδή τα παιδιά τους έχαναν μαθήματα στο σχολείο.
Έλεος. Για την Αμερική μιλάμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:56Κι εγώ δεν έχω δει μαρξιστές να φοβούνται να δηλώσουν έστω σοσιαλιστές. Συνήθως οι ναζί είναι που φοβούνται να αυτοπροσδιοριστούν.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:54Δεν έχω δει σοσιαλδημοκράτες ή έστ ωσοσιαλιστές να κρίνουν τα ιδεώδη της γαλλικής επανάστασεως απο μαρξιστική σκοπιά. Ούτε ο υπερλαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου δεν τα 'κανε αυτά.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Golden Age
Αυτό όμως θα το χάσεις. Κι επειδή φαίνεσαι καλός άνθρωπος, θα σε βοηθήσω να φτιάξεις κλίμα για να το αποδεχτείςMarios έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:54Εχω παίξει στοίχημα τις Αμερικανικες προεδρικές εκλογές του 2012 και του 2016(και τις αντίστοιχες για το Κογκρέσο), τις Βρετανικές εκλογές του 2019 και του 2017,το δημοψήφισμα για το Brexit,τις Ισπανικές εκλογές και δεν έχω πέσει ποτέ έξω (εκτός από τις Ισπανικές εκλογές). Δεν πρόκειται να πέσω τώρα. Θα πάρω πίσω περισσότερα λεφτά απο όσα στοιχημάτισα.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:51Μα οι επεμβάσεις στο εξσωτερικό ξεκίνησαν επι Ομπάμα. Όσο για τις ελληντουκρικές κρίσεις και τουρκικές ασκήσεις κλπ...αυτές υπάρχουν δεκαετίες ολόκήρες. Όταν στις ΗΠΑ κυβερνούσαν αυτοί που θέλουν να ξαναεπιστρέψουν μέσω Μπάιντεν (αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μακροημέρευαν αφού θα τους έτρωγε το ακροαριστερό τέτρας που οι ίδιοι δημιούργησαν).Marios έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:45
Επι Τραμπ ο Ερντογάν έκανε ένα σωρό επεμβάσεις στο εξωτερικό, στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό και πρώτη φορά έφτασε σε σημείο να εκδώσει Navtex σε ελληνικά ύδατα. Ο Μπάιντεν είναι φιλέλληνας; Οχι!Τουλάχιστον όμως δεν τον γλυφουν νυχθημερόν τα μέσα ενημέρωσης του Ερντογάν. Είναι επίσης(ο Μπάιντεν) νικητης των εκλογών (θα το δεις πολύ σύντομα).Οσο για το ανέκδοτο περί...δεύτερης θητείας Τραμπ(!!!) πιο πιθανό είναι να λυθεί σε ένα μήνα το Κυπριακό παρά να έχει δεύτερη θητεία ο Τραμπ.Ζεις στο παράλληλο σύμπαν σου εσύ εγώ όμως ετοιμαζομαι να κερδίσω ένα μεγάλο ποσό απο την νίκη Μπάιντεν στην οποία στοιχηματισα.Δεν περιμένουμε ανακοίνωση νικητή(ξέρουμε ήδη ότι θα είναι ο Μπάιντεν). Περιμένουμε την ώρα που θα ανακοινωθεί ότι ο Μπάιντεν θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.Δεν το πήρες χαμπαρι;
Κατα τα λοιπά, πάρτο απόφαση κι ετοιμάσου να κλάψεις τα λεφτά που πέταξες τζάμπα.
Στην περίπτωση που βγει ο Μπαιντεν..
Οι αντιπρόεδροι στις ΗΠΑ έχουν πολύ μικρό ρόλο.
Αυτά περί ανοικου που θα κυβερνά η Χάρις εγώ δεν τα πιστευω.
Οι αντιπρόεδροι στις ΗΠΑ έχουν πολύ μικρό ρόλο.
Αυτά περί ανοικου που θα κυβερνά η Χάρις εγώ δεν τα πιστευω.
- Golden Age
Μια χαρά το κάνουν για να παρπαλανήσουν. Δεν έχεις ξαναδεί μαρξιστές να εξαπατούν; Να σου θυμίσω τί έλεγε ολόκληρος Φιντέλ Κάστρο στους δημοσιογράφους στις αρχές της κουβανικής επαναστάσεως;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:56Κι εγώ δεν έχω δει μαρξιστές να φοβούνται να δηλώσουν έστω σοσιαλιστές. Συνήθως οι ναζί είναι που φοβούνται να αυτοπροσδιοριστούν.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:54Δεν έχω δει σοσιαλδημοκράτες ή έστ ωσοσιαλιστές να κρίνουν τα ιδεώδη της γαλλικής επανάστασεως απο μαρξιστική σκοπιά. Ούτε ο υπερλαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου δεν τα 'κανε αυτά.

Πόσο μάλλον στις ΗΠΑ που ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο.
Marios έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:54Εχω παίξει στοίχημα τις Αμερικανικες προεδρικές εκλογές του 2012 και του 2016(και τις αντίστοιχες για το Κογκρέσο), τις Βρετανικές εκλογές του 2019 και του 2017,το δημοψήφισμα για το Brexit,τις Ισπανικές εκλογές και δεν έχω πέσει ποτέ έξω (εκτός από τις Ισπανικές εκλογές). Δεν πρόκειται να πέσω τώρα. Θα πάρω πίσω περισσότερα λεφτά απο όσα στοιχημάτισα.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:51Μα οι επεμβάσεις στο εξσωτερικό ξεκίνησαν επι Ομπάμα. Όσο για τις ελληντουκρικές κρίσεις και τουρκικές ασκήσεις κλπ...αυτές υπάρχουν δεκαετίες ολόκήρες. Όταν στις ΗΠΑ κυβερνούσαν αυτοί που θέλουν να ξαναεπιστρέψουν μέσω Μπάιντεν (αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μακροημέρευαν αφού θα τους έτρωγε το ακροαριστερό τέτρας που οι ίδιοι δημιούργησαν).Marios έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:45
Επι Τραμπ ο Ερντογάν έκανε ένα σωρό επεμβάσεις στο εξωτερικό, στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό και πρώτη φορά έφτασε σε σημείο να εκδώσει Navtex σε ελληνικά ύδατα. Ο Μπάιντεν είναι φιλέλληνας; Οχι!Τουλάχιστον όμως δεν τον γλυφουν νυχθημερόν τα μέσα ενημέρωσης του Ερντογάν. Είναι επίσης(ο Μπάιντεν) νικητης των εκλογών (θα το δεις πολύ σύντομα).Οσο για το ανέκδοτο περί...δεύτερης θητείας Τραμπ(!!!) πιο πιθανό είναι να λυθεί σε ένα μήνα το Κυπριακό παρά να έχει δεύτερη θητεία ο Τραμπ.Ζεις στο παράλληλο σύμπαν σου εσύ εγώ όμως ετοιμαζομαι να κερδίσω ένα μεγάλο ποσό απο την νίκη Μπάιντεν στην οποία στοιχηματισα.Δεν περιμένουμε ανακοίνωση νικητή(ξέρουμε ήδη ότι θα είναι ο Μπάιντεν). Περιμένουμε την ώρα που θα ανακοινωθεί ότι ο Μπάιντεν θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.Δεν το πήρες χαμπαρι;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Golden Age
Αυτοί που γκρέμιζαν τα αγάλματα στις ΗΠΑ όμως, δεν ήταν οπαδοί του Βίκτορος Ουγκώ, του Μαρξ ήταν. Αυτούς εκφράσει η Χάρις.Jolly Roger έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:56Πράγματι. Τη (ρηχή) αυτή κριτική στην ιδέα της κοινωνίας των ιδιωτών τη βρίσκεις διάχυτη, πολύ πριν τον Μαρξ, και στον Ουγκώ, και στον Μπαλζάκ, και στη "ρομαντική οικονομία" του Σισμοντί, και στον Σαιν-Σιμόν, τον Χάινε, τον Ανατόλ Φρανς κλπ. κλπ. κλπ., και προφανώς από άπειρους σοσιαλδημοκράτες χωρίς να τους κάνει αυτό μαρξιστές.wooded glade έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:44Λίγο παπατζίδικο αλλά δεν είναι από τη σκοπιά του Μαρξ.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:40
Η υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το Μπάιντεν σου κάνει;
Κριτική στα ιδεώδη της Γαλλικής Επαναστάσεως απο τη σκοπιά του Μαρξ:
Κι όμως αυτό το άτομο θα είναι αντιπόρεδρος των ΗΠΑ εαν εκλεγεί ο Μπάιντεν. Κι επειδή ο "Κερένσκυ" Μπάιντεν, είναι και λίγο ανοϊκός, αυτή θα κυβερνά.
η ουσία, βέβαια, είναι ότι η Δάμαλα αυτό που γράφει δεν το πιστεύει, γιατί στην πραγματικότητα η ίδια καυχιόταν για το ότι έστελνε τον εισαγγελέα σε άστεγες μανάδες επειδή τα παιδιά τους έχαναν μαθήματα στο σχολείο.
Όσο για την υποκρισία, αποτελεί ίδιον των κομμουνιστών. Μόνο το παλάτι του Τσαουσέσκου να δεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 03 Νοέμ 2020, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ναι. Περίπου είναι μάχη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Αν κερδίσει όμως, θα θέλουν μερίδιο.Scouser έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 19:49O Μπαϊντεν έκανε πολύ καλή προεκλογική εκστρατεία, αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Περιόρισε τις εμφανίσεις του στο ελάχιστο δυνατό, τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εκλογές μάζεψε τα ορκ που λεηλατούσαν τις πόλεις και κατάφερε να πείσει τους ταλιμπάν της αριστερής πτέρυγας του κόμματός του να το βουλώσουν μέχρι τις εκλογές. Βέβαια αν χάσει, όλα αυτά θα γυρίσουν μπούμερανγκ σε απίστευτο βαθμό κατά της λεγόμενης μετριοπαθούς πτέρυγας των Δημοκρατικών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προβλέψεις για αμερικάνικες εκλογές
από Καραμελίτσα » 04 Οκτ 2024, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
26 Οκτ 2024, 22:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ευρωεκλογές 2024 : Τελικές προβλέψεις
από Otto Weininger » 30 Μάιος 2024, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 255 Απαντήσεις
- 6796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιουν 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γ'ΠΠ πριν τις αμερικανικές εκλογές;
από Saturn » 05 Απρ 2024, 12:51 » σε Διεθνής πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 2098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI