Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Marios
Phorum.gr user: Μάριος

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios » 03 Νοέμ 2020, 19:54

Golden Age έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:51
Marios έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:45
Golden Age έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:20

Τί περισσότερες και μπαρμπούτσαλα συζητάμε; Πότε ξεκίνησαν είναι το ζητούμενο. Ξεκίνησαν επι Ομπάμα. Τότε ξεσάλωσε. Τότε έβγαλε το στρατό απο τα σύνορα καταλαβάνοντας περιοχές σε Ιράκ και Συρία. Τότε ξεκίνησε να αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνική κυριαρχία των ελληνικών νησιών. Τότε είχε συλλάβει τον Αμερικανό πάστορα.

Ο Τραμπ του έβαζε κι απο κανένα χαλινάρι. Πότε με κυρώσεις (κάτι που ουδείς άλλος πρόεδρος το τόλμησε), πότε με κοινές ελληνοαμερικανικές στραιτωτικές ασκήσεις. Για πρώτη φορά έβαλε στην άκρη την αμερικανική πολιτική "προσεγγίσεως της Τουρκίας". Κι αν δεν έβγαιναν οι παρανοΪκοί να τον κατηγορούν σαν "πράκτορα των Ρώσων", ίσως να 'χε κάνει ακόμη περισσότερα. Ποτέ δεν είναι αργά, στη δεύτερη θητεία που ακολουθεί προσεχώς, θα τα κάνει.
Επι Τραμπ ο Ερντογάν έκανε ένα σωρό επεμβάσεις στο εξωτερικό, στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό και πρώτη φορά έφτασε σε σημείο να εκδώσει Navtex σε ελληνικά ύδατα. Ο Μπάιντεν είναι φιλέλληνας; Οχι!Τουλάχιστον όμως δεν τον γλυφουν νυχθημερόν τα μέσα ενημέρωσης του Ερντογάν. Είναι επίσης(ο Μπάιντεν) νικητης των εκλογών (θα το δεις πολύ σύντομα).Οσο για το ανέκδοτο περί...δεύτερης θητείας Τραμπ(!!!) πιο πιθανό είναι να λυθεί σε ένα μήνα το Κυπριακό παρά να έχει δεύτερη θητεία ο Τραμπ.Ζεις στο παράλληλο σύμπαν σου εσύ εγώ όμως ετοιμαζομαι να κερδίσω ένα μεγάλο ποσό απο την νίκη Μπάιντεν στην οποία στοιχηματισα.Δεν περιμένουμε ανακοίνωση νικητή(ξέρουμε ήδη ότι θα είναι ο Μπάιντεν). Περιμένουμε την ώρα που θα ανακοινωθεί ότι ο Μπάιντεν θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.Δεν το πήρες χαμπαρι;
Μα οι επεμβάσεις στο εξσωτερικό ξεκίνησαν επι Ομπάμα. Όσο για τις ελληντουκρικές κρίσεις και τουρκικές ασκήσεις κλπ...αυτές υπάρχουν δεκαετίες ολόκήρες. Όταν στις ΗΠΑ κυβερνούσαν αυτοί που θέλουν να ξαναεπιστρέψουν μέσω Μπάιντεν (αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μακροημέρευαν αφού θα τους έτρωγε το ακροαριστερό τέτρας που οι ίδιοι δημιούργησαν).

Κατα τα λοιπά, πάρτο απόφαση κι ετοιμάσου να κλάψεις τα λεφτά που πέταξες τζάμπα.
Εχω παίξει στοίχημα τις Αμερικανικες προεδρικές εκλογές του 2012 και του 2016(και τις αντίστοιχες για το Κογκρέσο), τις Βρετανικές εκλογές του 2019 και του 2017,το δημοψήφισμα για το Brexit,τις Ισπανικές εκλογές και δεν έχω πέσει ποτέ έξω (εκτός από τις Ισπανικές εκλογές). Δεν πρόκειται να πέσω τώρα. Θα πάρω πίσω περισσότερα λεφτά απο όσα στοιχημάτισα.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 03 Νοέμ 2020, 19:55

Όπως μου τα λέτε σε αυτό το νήμα στην μια πλευρά έχουμε τον Τραμπ (Λιακόπουλος) και στην άλλη Παπανδρέου με Γεννηματά.
Πάει η Αμερική κάηκε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 03 Νοέμ 2020, 19:55

nostromos έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:48
Niki έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:43
Αρίστος έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:39

Ρε συ ο Τραμπ και ο Νετανιαχου ειναι στενοτατοι συνεργατες και φιλοι. Αντιθετα ο Νετανιαχου δεν μιλιοταν με τον Ομπαμα λογω της στηριξης του στο Ιραν.

.
Δεν ξέρω με έχετε μπλέξει ας βγει αυτός που θα κάνει καλό στην Ελλάδα.
Τον Μιχάλη Ιγνανίου τον εμπιστεύομαι αυτός πιστεύει ότι ο Τράμπ είναι φιλότουρκος και ο Μπάιτεν είναι ίσες αποστάσεις μεταξύ των δύο αν ισχύει αυτά που λέει ο Ιγναντίου προτιμώ φυσικά το δεύτερο.

Όπωσδηποτε ας κερδίσει αυτός που θα διαλύσει την Τουρκία.

ο Ιγνατιου εγκυρος ειναι αλλα εμπιστευεται υπεβολικα τους φιλους του στις ΗΠΑ ... ευχομαι να μην τον αδειασουνε ακομη μια φορα ... καλες οι προσδοκιες αλλα εδω μιλαμε για ωμα συμφεροντα
Ο Ιγνατίου ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Jussayin'.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 03 Νοέμ 2020, 19:55

:smt038
Πάμε γερά! Τελική ευθεία!
**** TRUMP 2020 ****
MAKE LIBERALS CRY AGAIN

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Νοέμ 2020, 19:56

Golden Age έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:54
Δεν έχω δει σοσιαλδημοκράτες ή έστ ωσοσιαλιστές να κρίνουν τα ιδεώδη της γαλλικής επανάστασεως απο μαρξιστική σκοπιά. Ούτε ο υπερλαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου δεν τα 'κανε αυτά.
Κι εγώ δεν έχω δει μαρξιστές να φοβούνται να δηλώσουν έστω σοσιαλιστές. Συνήθως οι ναζί είναι που φοβούνται να αυτοπροσδιοριστούν.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 03 Νοέμ 2020, 19:56

wooded glade έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:44
Golden Age έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:40
Βάσκος έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:25
Κανένας κομμουνιστής, συμμετέχει στις εκλογές;

Η υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το Μπάιντεν σου κάνει;

Κριτική στα ιδεώδη της Γαλλικής Επαναστάσεως απο τη σκοπιά του Μαρξ:
nostromos έγραψε:
02 Νοέμ 2020, 16:47
η νεα πιθανη προεδρος εξηγει σε ολους τη διαφορα ισοτητας-σοσιαλισμου

Κι όμως αυτό το άτομο θα είναι αντιπόρεδρος των ΗΠΑ εαν εκλεγεί ο Μπάιντεν. Κι επειδή ο "Κερένσκυ" Μπάιντεν, είναι και λίγο ανοϊκός, αυτή θα κυβερνά.
Λίγο παπατζίδικο αλλά δεν είναι από τη σκοπιά του Μαρξ.
Πράγματι. Τη (ρηχή) αυτή κριτική στην ιδέα της κοινωνίας των ιδιωτών τη βρίσκεις διάχυτη, πολύ πριν τον Μαρξ, και στον Ουγκώ, και στον Μπαλζάκ, και στη "ρομαντική οικονομία" του Σισμοντί, και στον Σαιν-Σιμόν, τον Χάινε, τον Ανατόλ Φρανς κλπ. κλπ. κλπ., και προφανώς από άπειρους σοσιαλδημοκράτες χωρίς να τους κάνει αυτό μαρξιστές.

η ουσία, βέβαια, είναι ότι η Δάμαλα αυτό που γράφει δεν το πιστεύει, γιατί στην πραγματικότητα η ίδια καυχιόταν για το ότι έστελνε τον εισαγγελέα σε άστεγες μανάδες επειδή τα παιδιά τους έχαναν μαθήματα στο σχολείο.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 03 Νοέμ 2020, 19:57

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:56
Golden Age έγραψε:
Δεν έχω δει σοσιαλδημοκράτες ή έστ ωσοσιαλιστές να κρίνουν τα ιδεώδη της γαλλικής επανάστασεως απο μαρξιστική σκοπιά. Ούτε ο υπερλαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου δεν τα 'κανε αυτά.
Κι εγώ δεν έχω δει μαρξιστές να φοβούνται να δηλώσουν έστω σοσιαλιστές. Συνήθως οι ναζί είναι που φοβούνται να αυτοπροσδιοριστούν.
Έλεος. Για την Αμερική μιλάμε. :lol:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 03 Νοέμ 2020, 19:57

Marios έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Marios έγραψε:

Επι Τραμπ ο Ερντογάν έκανε ένα σωρό επεμβάσεις στο εξωτερικό, στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό και πρώτη φορά έφτασε σε σημείο να εκδώσει Navtex σε ελληνικά ύδατα. Ο Μπάιντεν είναι φιλέλληνας; Οχι!Τουλάχιστον όμως δεν τον γλυφουν νυχθημερόν τα μέσα ενημέρωσης του Ερντογάν. Είναι επίσης(ο Μπάιντεν) νικητης των εκλογών (θα το δεις πολύ σύντομα).Οσο για το ανέκδοτο περί...δεύτερης θητείας Τραμπ(!!!) πιο πιθανό είναι να λυθεί σε ένα μήνα το Κυπριακό παρά να έχει δεύτερη θητεία ο Τραμπ.Ζεις στο παράλληλο σύμπαν σου εσύ εγώ όμως ετοιμαζομαι να κερδίσω ένα μεγάλο ποσό απο την νίκη Μπάιντεν στην οποία στοιχηματισα.Δεν περιμένουμε ανακοίνωση νικητή(ξέρουμε ήδη ότι θα είναι ο Μπάιντεν). Περιμένουμε την ώρα που θα ανακοινωθεί ότι ο Μπάιντεν θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.Δεν το πήρες χαμπαρι;
Μα οι επεμβάσεις στο εξσωτερικό ξεκίνησαν επι Ομπάμα. Όσο για τις ελληντουκρικές κρίσεις και τουρκικές ασκήσεις κλπ...αυτές υπάρχουν δεκαετίες ολόκήρες. Όταν στις ΗΠΑ κυβερνούσαν αυτοί που θέλουν να ξαναεπιστρέψουν μέσω Μπάιντεν (αν και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μακροημέρευαν αφού θα τους έτρωγε το ακροαριστερό τέτρας που οι ίδιοι δημιούργησαν).

Κατα τα λοιπά, πάρτο απόφαση κι ετοιμάσου να κλάψεις τα λεφτά που πέταξες τζάμπα.
Εχω παίξει στοίχημα τις Αμερικανικες προεδρικές εκλογές του 2012 και του 2016(και τις αντίστοιχες για το Κογκρέσο), τις Βρετανικές εκλογές του 2019 και του 2017,το δημοψήφισμα για το Brexit,τις Ισπανικές εκλογές και δεν έχω πέσει ποτέ έξω (εκτός από τις Ισπανικές εκλογές). Δεν πρόκειται να πέσω τώρα. Θα πάρω πίσω περισσότερα λεφτά απο όσα στοιχημάτισα.
Αυτό όμως θα το χάσεις. Κι επειδή φαίνεσαι καλός άνθρωπος, θα σε βοηθήσω να φτιάξεις κλίμα για να το αποδεχτείς

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 03 Νοέμ 2020, 19:59

Στην περίπτωση που βγει ο Μπαιντεν..
Οι αντιπρόεδροι στις ΗΠΑ έχουν πολύ μικρό ρόλο.
Αυτά περί ανοικου που θα κυβερνά η Χάρις εγώ δεν τα πιστευω.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 03 Νοέμ 2020, 20:00

panos291 έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:59
Στην περίπτωση που βγει ο Μπαιντεν..
Οι αντιπρόεδροι στις ΗΠΑ έχουν πολύ μικρό ρόλο.
Αυτά περί ανοικου που θα κυβερνά η Χάρις εγώ δεν τα πιστευω.
Για τους Κλίντονς μιλάμε τώρα, είναι ικανοί για τα πάντα...

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 03 Νοέμ 2020, 20:00

Dwarven Blacksmith έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Μια χαρά το κάνουν για να παρπαλανήσουν. Δεν έχεις ξαναδεί μαρξιστές να εξαπατούν; Να σου θυμίσω τί έλεγε ολόκληρος Φιντέλ Κάστρο στους δημοσιογράφους στις αρχές της κουβανικής επαναστάσεως; :lol:

Πόσο μάλλον στις ΗΠΑ που ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 03 Νοέμ 2020, 20:01

Marios έγραψε:
Golden Age έγραψε:
Marios έγραψε:

pipes-190x190.jpg
pipes-190x190.jpg (14.38 KiB) Προβλήθηκε 352 φορές
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 03 Νοέμ 2020, 20:02

Jolly Roger έγραψε:
wooded glade έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:44
Golden Age έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:40

Η υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το Μπάιντεν σου κάνει;

Κριτική στα ιδεώδη της Γαλλικής Επαναστάσεως απο τη σκοπιά του Μαρξ:

Κι όμως αυτό το άτομο θα είναι αντιπόρεδρος των ΗΠΑ εαν εκλεγεί ο Μπάιντεν. Κι επειδή ο "Κερένσκυ" Μπάιντεν, είναι και λίγο ανοϊκός, αυτή θα κυβερνά.
Λίγο παπατζίδικο αλλά δεν είναι από τη σκοπιά του Μαρξ.
Πράγματι. Τη (ρηχή) αυτή κριτική στην ιδέα της κοινωνίας των ιδιωτών τη βρίσκεις διάχυτη, πολύ πριν τον Μαρξ, και στον Ουγκώ, και στον Μπαλζάκ, και στη "ρομαντική οικονομία" του Σισμοντί, και στον Σαιν-Σιμόν, τον Χάινε, τον Ανατόλ Φρανς κλπ. κλπ. κλπ., και προφανώς από άπειρους σοσιαλδημοκράτες χωρίς να τους κάνει αυτό μαρξιστές.

η ουσία, βέβαια, είναι ότι η Δάμαλα αυτό που γράφει δεν το πιστεύει, γιατί στην πραγματικότητα η ίδια καυχιόταν για το ότι έστελνε τον εισαγγελέα σε άστεγες μανάδες επειδή τα παιδιά τους έχαναν μαθήματα στο σχολείο.
Αυτοί που γκρέμιζαν τα αγάλματα στις ΗΠΑ όμως, δεν ήταν οπαδοί του Βίκτορος Ουγκώ, του Μαρξ ήταν. Αυτούς εκφράσει η Χάρις.

Όσο για την υποκρισία, αποτελεί ίδιον των κομμουνιστών. Μόνο το παλάτι του Τσαουσέσκου να δεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 03 Νοέμ 2020, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 03 Νοέμ 2020, 20:03

Niki έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:55
Όπως μου τα λέτε σε αυτό το νήμα στην μια πλευρά έχουμε τον Τραμπ (Λιακόπουλος) και στην άλλη Παπανδρέου με Γεννηματά.
Πάει η Αμερική κάηκε.
Ναι. Περίπου είναι μάχη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Νοέμ 2020, 20:03

Scouser έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:49
O Μπαϊντεν έκανε πολύ καλή προεκλογική εκστρατεία, αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Περιόρισε τις εμφανίσεις του στο ελάχιστο δυνατό, τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εκλογές μάζεψε τα ορκ που λεηλατούσαν τις πόλεις και κατάφερε να πείσει τους ταλιμπάν της αριστερής πτέρυγας του κόμματός του να το βουλώσουν μέχρι τις εκλογές. Βέβαια αν χάσει, όλα αυτά θα γυρίσουν μπούμερανγκ σε απίστευτο βαθμό κατά της λεγόμενης μετριοπαθούς πτέρυγας των Δημοκρατικών.
Αν κερδίσει όμως, θα θέλουν μερίδιο.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών