Και το ότι είσαι Αράπης
Και γι αυτό μισείς την Ευρώπη
Και τη Φυλή μου
Και προσπαθείς να μας κάνεις Όσο Μεγαλύτερη Ζημιά Μπορείς
Επίσης, δεν είναι καθόλου Αστείο
Αλμπίνα;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 11:57Και το ότι είσαι Αράπης
Και τη Φυλή μου
Είναι προφανές ότι σιχαίνεσαι τον εαυτό σου
Πήγα Ρωσία για δουλειά το 2012Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 12:06Είναι προφανές ότι σιχαίνεσαι τον εαυτό σου
Λόγω της Καταγωγής σου
Δεν φταίμε εμείς (οι Άσπροι) γι αυτό
Οι Πρόγονοί σου που θεώρησαν Σωστή Επιλογή να μας Κουβαληθούν Εδώ Φταίνε
Κατεύθυναι λοιπόν το Μίσος σου
Και τον Πόνο που σου κατατρώει τα σωθικά
Προς Αυτούς
Όχι προς Εμάς
Στο διάολο!
Με Εισιτήριο Χωρίς Επιστροφή Σε Ασφαλή Προορισμό!
Τζάμπα είναι βρε Κωλόγυφτε!
Πάρτο και φύγε!
Πού είδες εκατομμύρια τόνους ρε αλαφροΐσκιωτε?Esperos έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 11:19Στην αρχή της επιχείρησης βρε μπουνταλά, Φεβ 2022 μ.Χμ δεν είχε φτάσει μια μεγάλη φάλαγγα ως και 10-15 χιλιόμετρα
κοντά στο Κίεβο; Δεν αφανίσθηκαν εκεί εκατομμύρια τόνοι βαρέων σοβιετικών οχημάτων τανκσ και μέσα ήταν τα ρωσομογγολάκια
με στολές απλές και για παρέλαση? Μπλόκαραν εκεί και ψοφούσαν απ το κρύο? Πόση μόνωση να έχει και ένα τανκς? Αμα έχει όξω -20
μέσα σιγά σιγά θα πάει και κει -20 εκτός αν του ρίξουν απόξω οι οχτροί καμία ρουκέτα και πάρει φωτιά.
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 11:57Και το ότι είσαι Αράπης
Και τη Φυλή μου
Ρε φιλαράκι, δεν υπήρχε μια πομπή 65 χλμ που κατευθυνόταν προς Κίεβο;
Τα περί στολών και οτι πέθαναν απ' το κρύο, που τα βρήκες δε μας λές.Esperos έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 10:00Ρε φιλαράκι, δεν υπήρχε μια πομπή 65 χλμ που κατευθυνόταν προς Κίεβο;
Και πλησίασαν ως και 15 χιλιόμετρα το Κίεβο;
Εκεί τα ρωσομογγολάκια, δεν ήταν προετοιμασμένα για βαρύ χειμώνα διότι
θα πήγαιναν βόλτα Κίεβο, μόλις θα έφταναν θα πήγαιναν σε δωρεάν ξενοδοχεία
και μετά παρέλαση. Μόνο ένα δυο καθαρά σλιπάκια, λέγεται, είχαν μαζί τους.
Κόλλησαν στη λεωφόρο, όσα μογγολωρωσάκια δεν έγιναν στόχος, ψόφησαν
από το πολικό ψύχος εντός των σοβιετικών τανκς. Κρίμα, καίνε και πολύ τα οχήματα αυτά.
Πάλι τα ίδια θα λέμε;
Στα έχω εξηγήσει, είναι παγίδες θανάτου, για ένα κοτέτσι, για ένα στάβλο, για μια αποθήκη, εξαϋλώνονται 100 μογγολάκια.
Φυσικά, όλοι δίνουμε, και συ δίνεις (αν είσαι έλληνας φυσικά),
Oχι έτσι απ' τους φόρους, κανονικές δωρεές.
Μπορείς να μας εξηγήσεις με δυο απλά λόγια, γιατί ένας πολίτης θα έπρεπε να χαίρετε όταν
Γιατί πίσω απ' τη μικρότερη χώρα, βρίσκεται μια πιο μεγάλη, εφάμιλλη, ή ακόμα και μεγαλύτερη σε δύναμη απ' τη μεγάλη χώρα, η οποία εν μέρει ήταν υπεύθυνη για τη κατάσταση της Ελλάδας με τα μνημόνια, και ήταν υπεύθυνη για τη καταστροφή στη Κύπρο.Esperos έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 18:21Μπορείς να μας εξηγήσεις με δυο απλά λόγια, γιατί ένας πολίτης θα έπρεπε να χαίρετε όταν
μια μεγάλη χώρα κάνει εισβολή και προσπαθεί να κατακτήσει μια μικρότερη;
Περιέργεια το έχω.
Και αλλού συναντάω ποτινολάτρες αλλά δεν μου εξηγούν ότι γουστάρω πούτιν (poo-tin) και εισβολή
διότι θα επωφεληθώ με αυτόν τον τρόπο και θα επωφεληθεί και η χώρα, η ευρώπη, θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον ...
Αυτό, μπορείς να μας το εξηγήσεις ;
Εμείς ως Ελληνες πολίτες που αντιμετωπίζουμε άμεση απειλή δεν θα πρέπε να χαιρόμαστε καθόλου με τέτοιες επιθετικές ενέργειες.