Σημαίνει, ρε διάνοια, οτι ο εν λόγω "γιατρός", θέλει να προκαλέσει τους Ρώσους να μας ρίξουν τα πυρηινκά. Κατάλαβες ή να το ζωγραφίσω?Esperos έγραψε: ↑21 Ιαν 2025, 18:01Και γιατί σε χαλάει εσένα άν, ένας βλάκας, τόσοι υπάρχουν, παριστάνει και τον γιατρό, όλοι οι βλάκες κάτι παριστάνουν,
και αν λέει πως είναι τζούφια τα ρωσομογγολικά πυρηνικά?
Τι μάνα σου έβρισε?
Για τη ρωσομογγολική τεχνολογία είπε κάτι.! Σιγά τα ωά.
Πολύ ζόρι τραβάτε μη σας θίξουν την μητέρα πατρίδα σας και τα μογγολορωσάκια της...
Απόδειξη πως παίζετε τα ρέστα σας...
χάνετε την ψυχραιμία σας με το παραμικρό , και ο νεοναζί αρχηγός σας Πούτιν (Poo-tin) και σεις ..
Το μυστικό της επιτυχίας του Ρωσικού στρατού
Re: Το μυστικό της επιτυχίας του Ρωσικού στρατού
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Για ζωγράφησέ το βρε πατριώτη.
Θές να πεις ότι οι μογγολορώσοι με αρχηγό τον μαστροχαλαστή μπουνταλά Πούτιν (Poo-tin)
είναι τόσο φελλοί και ηλίθιοι όπου αν ένας γιατρός πει ότι τα πυρηνικά τους είναι τζούφια,
αυτοί ίσως και να ρίξουν επειδή θίχτηκαν;
Τόσο απελπισμένοι;
Κανένα εσωτερικό φρένο ή σχεδιασμός σε αυτή τη χώρα μπανανία;
Τόσο πολύ τους έχει κοστίσει αυτός ο χαμένος πόλεμος με τους Ουκρανούς;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Τύπε, είσαι ντίπ βλάξ. Ό,τι και να σου πούνε, τη μαλακία σου θα πετάξεις.Esperos έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 21:11Για ζωγράφησέ το βρε πατριώτη.
Θές να πεις ότι οι μογγολορώσοι με αρχηγό τον μαστροχαλαστή μπουνταλά Πούτιν (Poo-tin)
είναι τόσο φελλοί και ηλίθιοι όπου αν ένας γιατρός πει ότι τα πυρηνικά τους είναι τζούφια,
αυτοί ίσως και να ρίξουν επειδή θίχτηκαν;
Τόσο απελπισμένοι;
Κανένα εσωτερικό φρένο ή σχεδιασμός σε αυτή τη χώρα μπανανία;
Τόσο πολύ τους έχει κοστίσει αυτός ο χαμένος πόλεμος με τους Ουκρανούς;
Συνέχισε να πιστεύεις οτι οι Ρώσοι χάνουνε, έτσι κι αλλιώς νεοφίλ χωρίς λεφτά είσαι, πόσο μυαλό να έχεις?
- Esperos
Ναι, αλλά δεν ζωγράφισες αυτό που σε ρωτήσαμε
Εσύ επέλεξες το ρωσομογγολικό στρατόπεδο προπαγάνδας διότι δεν μπορείς να ανεχθείς εμάς τους βλάκες.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Μαγκάκο, εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι και σύμφωνα με φιλοουκρανικές πηγές, στη Βελίκα Νοβασίλεβκα τώρα εξοντώνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες που δε κατάφεραν να παραδοθούν. Και δεν είναι η μόνη περιοχή που γίνεται αυτό.
Εσύ ως άσχετος με στρατιωτικά θέματα, δεν αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει περικύκλωση, αεροπορική υπεροχή και υπεροχή σε Π/Β, καθώς και υπεροχή σε ντρόουν.
Φαντάζομαι θα έδωσες και κάνα φράγκο στους Ουκρανούς, έτσι? Τί? Οχι?
- Esperos
Τα ρέστα σας παίζετε.Kauldron έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 21:42Μαγκάκο, εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι και σύμφωνα με φιλοουκρανικές πηγές, στη Βελίκα Νοβασίλεβκα τώρα εξοντώνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες που δε κατάφεραν να παραδοθούν. Και δεν είναι η μόνη περιοχή που γίνεται αυτό.
Εσύ ως άσχετος με στρατιωτικά θέματα, δεν αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει περικύκλωση, αεροπορική υπεροχή και υπεροχή σε Π/Β, καθώς και υπεροχή σε ντρόουν.
Δεν χρειάζεται να είμαι στρατόκαβλος, βλέπω ότι ο μπουνταλά καραμπουζουκλής μαστροχαλαστής
παρανοϊκός νεοναζί αρχηγός της ροσωμογγολία, ξεκίνησε για μια τριήμερη επιχείρηση και έχει μπλέξει
σε ένα πολυετή πόλεμο.
Ναι, καταφέρνουν τσούκου τσούκου να καταλαμβάνουν εδάφη αφού πρώτα τα ισοπεδώνουν, δεν μένει
τούβλο πάνω σε τούβλο. Η ανοικοδόμηση αυτών των περιοχών είναι πρακτικά αδύνατη για τα επόμενα
100 χρόνια. Απόλυτη καταστροφή διάλυση εργοστασίων, ακατάλληλο το έδαφος για κτηνοτροφία-γεωργία.
Αδύνατον να ζήσουν άνθρωποι εκεί. Ωραία αποναζιστοποίηση κάνουν τα ρωσομόγγολα.
Η δύναμη της ρωσομογγολίας είναι ότι δεν υπολογίζει απώλειες, όσο έχει μογγολάκια, εκεί...πείσμα.
Οι μογγολορωσίδες μανάδες στα μετόπισθεν, περιμένουν να γίνει κανένας πόλεμος για να πιάσουν δυο τρία
χιλιάρικα δολάρια αποζημίωση. Καλά το πάτε.
Κανείς δε ξεκίνησε για τριήμερη, πολλές πόλεις έχουν παρθεί χωρίς μεγάλες ζημιές. Από 'κει και πέρα, ήδη η Μαριούπολη είναι θαυμάσια πόλη πλέον, και αυτή πράγματι είχε ισοπεδωθεί.Esperos έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 06:58Τα ρέστα σας παίζετε.Kauldron έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 21:42Μαγκάκο, εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι και σύμφωνα με φιλοουκρανικές πηγές, στη Βελίκα Νοβασίλεβκα τώρα εξοντώνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες που δε κατάφεραν να παραδοθούν. Και δεν είναι η μόνη περιοχή που γίνεται αυτό.
Δεν χρειάζεται να είμαι στρατόκαβλος, βλέπω ότι ο μπουνταλά καραμπουζουκλής μαστροχαλαστής
παρανοϊκός νεοναζί αρχηγός της ροσωμογγολία, ξεκίνησε για μια τριήμερη επιχείρηση και έχει μπλέξει
σε ένα πολυετή πόλεμο.
Ναι, καταφέρνουν τσούκου τσούκου να καταλαμβάνουν εδάφη αφού πρώτα τα ισοπεδώνουν, δεν μένει
τούβλο πάνω σε τούβλο. Η ανοικοδόμηση αυτών των περιοχών είναι πρακτικά αδύνατη για τα επόμενα
100 χρόνια. Απόλυτη καταστροφή διάλυση εργοστασίων, ακατάλληλο το έδαφος για κτηνοτροφία-γεωργία.
Αδύνατον να ζήσουν άνθρωποι εκεί. Ωραία αποναζιστοποίηση κάνουν τα ρωσομόγγολα.
Η δύναμη της ρωσομογγολίας είναι ότι δεν υπολογίζει απώλειες, όσο έχει μογγολάκια, εκεί...πείσμα.
Οι μογγολορωσίδες μανάδες στα μετόπισθεν, περιμένουν να γίνει κανένας πόλεμος για να πιάσουν δυο τρία
χιλιάρικα δολάρια αποζημίωση. Καλά το πάτε.
Συνέχισε το κοπάρισμα.
- Οργισμένος
το μυστικο της ερπιτυχιας του πουτλεροστρατου ειναι ο χαλαρος πρωκτος ολων των ζωντανων στρατιωτων του.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Esperos
Εδώ λέει πολλά μογγολορωσάκια, την πρώτη μέρα, με εκείνη τη φάλαγγα που πήγαινε για Κίεβο, είχαν πάρει μόνο στολές για παρέλαση
και ψόφησαν απ το κρύο στους -20 μέσα στα τανκς... και αυτό προπαγάνδα ήταν ;
Καλά
Πού είναι το "εδώ"? Σε κανένα Κίιβ Ιντιπέντεντ?

- Esperos
Στην αρχή της επιχείρησης βρε μπουνταλά, Φεβ 2022 μ.Χμ δεν είχε φτάσει μια μεγάλη φάλαγγα ως και 10-15 χιλιόμετρα
κοντά στο Κίεβο; Δεν αφανίσθηκαν εκεί εκατομμύρια τόνοι βαρέων σοβιετικών οχημάτων τανκσ και μέσα ήταν τα ρωσομογγολάκια
με στολές απλές και για παρέλαση? Μπλόκαραν εκεί και ψοφούσαν απ το κρύο? Πόση μόνωση να έχει και ένα τανκς? Αμα έχει όξω -20
μέσα σιγά σιγά θα πάει και κει -20 εκτός αν του ρίξουν απόξω οι οχτροί καμία ρουκέτα και πάρει φωτιά.
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
1. Είσαι Πράκτορας Ελληνο-Αμερικάνων Μαφιόζων
2. Οι Ελληνο-Αμερικάνοι Μαφιόζοι ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους επειδή είναι Φραγκάτοι
3. Οι Ρεπουμπλικάνοι και γενικότερα οι Συντηρητικοί της Αμερικής συμπαθούν την Ρωσία, για δικούς τους λόγους
4. Σε διέταξαν να στηρίζεις τη Ρωσία για να πληρώνεσαι
5. Κάπως πρέπει να ζήσεις κι εσύ Εξελληνισμένε Άραβα
6. Καμιά δουλειά δεν είναι Ντροπή, στην τελική ..
1. Η Ρωσία έχει ηττηθεί σε όλους τους Επιθετικούς Πολέμους που έχει ξεκινήσει
2. Η Ρωσία είναι αήττητη στους Αμυντικούς Πολέμους που έχει υποστεί
3. Ο Λόγος είναι ότι μόνο οι Ρώσοι μπορούν να επιβιώσουν στη Ρωσία
4. Η Ζωή εκεί είναι Αδιανόητα Δύσκολη για οποιονδήποτε άλλο
5. Ειδικά για Δήθεν Έλληνες (Ελληνόφωνους) Μεσογειακούς Βόρειο - Αφρικάνους σαν εσένα ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΡΩΣΙΚΟΥ LNG ΑΠΟ ΤΗΝ ........ΕΕ
από Frappezitis » 05 Απρ 2024, 16:36 » σε Διεθνής πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
07 Απρ 2024, 14:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρεκόρ εξαγωγων ρωσικού φυσικού αερίου στην Ε.Ε
από Kauldron » 09 Ιαν 2024, 15:01 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
09 Ιαν 2024, 15:16
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 819 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
06 Απρ 2024, 09:33
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστήμονες ξεκλειδώνουν το μυστικό του πυρήνα της γης. Πώς δημιουργείται το μαγνητικό πεδίο
από Ίακχος » 07 Οκτ 2023, 15:59 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
07 Οκτ 2023, 15:59
-