Να σου απαντήσω λοιπόν. Σε καιρούς που κυβερνάει η Αριστερά (ο σύριζα τέλοσπάντων) η πρώτη προτεραιότητα του κόσμου ήταν να φύγει ο σύριζα. Συνεπώς πολλοί ψήφισαν ΝΔ γι' αυτό (το μικρότερο κακό, όπως πίστευαν). Πρόσθεσε και το κόμμα Βελόπουλου, που τράβηξε αρκετό κόσμο, ειδικά απ' τα κατώτερα στρώματα, πρόσθεσε και την απόλυτη απουσία της ΧΑ απ' τα κανάλια και τα πάνελ, και έχεις αυτό το αποτέλεσμα.Nero έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:25δίκιο έχεις. Πες μας όμως τώραKauldron έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:23Νέρο μου Νέρο μου, να σου απαντήσω, αφού μου απαντήσεις πρώτα εσύ σε κάτι.
Δεν ήθελες να ταυτιστείς με τους "χωριάτες" εκεί στον κάμπο, και επειδή συνέδεσες τον πατριωτισμό με τη "βλαχιά" και το "χωριατιλίκι", στράφηκες σ' αυτα που μας τσαμπουνάς κάθε λίγο και λιγάκι, έτσι δεν είναι? Όλο αυτό το πράγμα που βλέπουμε από 'σενα εδώ είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι χωριάτης, είσαι πέρα και πάνω απ' αυτούς με τους οποίους μεγάλωσες. Μια προσπάθεια να βγάλεις τη ρετσινιά του ρέντνεκ από πάνω σου.
Σ' όλο τον κόσμο οι άνθρωποι λειτουργούν με περίπου τέτοιο τρόπο (ψηφίζουν κυρίως όποιον προβάλλεται απ' τα κανάλια).
Υπόψη, προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους που είναι από χωριό. Μερικοί απ' τους καλύτερους και πιο σεμνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ήταν από μικρά μέρη. Καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μη θέλεις να ταυτιστείς με θαμώνες ρωσιδόμπαρων και σκυλάδικων, αλλά δεν είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι του πατριωτικού χώρου. Ειλικρινά αυτά.