Τι συμβαίνει τέλος πάντων σ'αυτή τη χώρα; Γιατί οι προδότες κερδίζουν πάντα και που είναι πατριώτες;

η απορία μου γεννήθηκε χτες βλέποντας τις φωτο απο το σύνταγμα
Εσύ πρέπει ν' αυτοεξυπηρετείσαι πολύ στην τουαλέτα, γι' αυτό και λές τέτοιες πίπες...Εγω απορω που ειναι σε θεση να αυτοεξυπηρετηθουν στην τουαλετα.
Εχμ... ένα ενδιαφέρον ερώτημα.Μαλάκες είμαστε;
Εάν θέλεις εξήγηση, Διάβασε το βιβλίο:Nero έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 20:59απο την ίδρυση του κράτους ήδη, για να μην πω πιο πριν, μας κυβερνάνε ξενόδουλοι, προδότες, αριστεροί, πγοοδευτικοί, εκσυγχρονιστές, φιλότουρκοι κλπ κλπ κλπ με μόνο μικρά διαστήματα πατριωτικής επανάκαμψης. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ! Απο την ίδρυση του κράτους τα πολιτικά κόμματα ήταν ξενόδουλα, Αγγλικό, Γαλλικό, Ρωσικό κλπ. Σήμερα δε μας κυβερνά το σάπιο προδοτικό μεταπολιτευτικό κατεστημένο εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια...μισό αιώνα. Οι δε πατριώτες είναι ως επι το πλείστον εκτος βουλής και δυσκολεύονται να μαζέψουν 3000 κόσμο για να διαδηλώσει για το αυτονόητο, για να σταματήσει ο εποικισμός.
Τι συμβαίνει τέλος πάντων σ'αυτή τη χώρα; Γιατί οι προδότες κερδίζουν πάντα και που είναι πατριώτες;
καλά καλά, για πες μας τώρα, απάντηση έχεις; Γιατί το εθνικιστικό κίνημα έμεινε εκτός βουλής και κυβερνάνε πάλι οι προδότες;
Νέρο μου Νέρο μου, να σου απαντήσω, αφού μου απαντήσεις πρώτα εσύ σε κάτι.
δίκιο έχεις. Πες μας όμως τώραKauldron έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:23Νέρο μου Νέρο μου, να σου απαντήσω, αφού μου απαντήσεις πρώτα εσύ σε κάτι.
Δεν ήθελες να ταυτιστείς με τους "χωριάτες" εκεί στον κάμπο, και επειδή συνέδεσες τον πατριωτισμό με τη "βλαχιά" και το "χωριατιλίκι", στράφηκες σ' αυτα που μας τσαμπουνάς κάθε λίγο και λιγάκι, έτσι δεν είναι? Όλο αυτό το πράγμα που βλέπουμε από 'σενα εδώ είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι χωριάτης, είσαι πέρα και πάνω απ' αυτούς με τους οποίους μεγάλωσες. Μια προσπάθεια να βγάλεις τη ρετσινιά του ρέντνεκ από πάνω σου.
Γιατί αραγεKauldron έγραψε: ↑20 Ιαν 2020, 21:23Νέρο μου Νέρο μου, να σου απαντήσω, αφού μου απαντήσεις πρώτα εσύ σε κάτι.
Δεν ήθελες να ταυτιστείς με τους "χωριάτες" εκεί στον κάμπο, και επειδή συνέδεσες τον πατριωτισμό με τη "βλαχιά" και το "χωριατιλίκι"