Είπε πως το ήθελε, το οποίο είναι ήλιθιο επιχείρημα. Έπρεπε απλά να πει πως ο μινσκι δεν ήξερε, που και αυτό ειναι ήλιθιο βέβαια. Δεν ήξερε τώρα και αραζε με τον άλλον που αποκαλούσε ευεργέτη ενώ ήταν παντού πιτσιρίκια και γουσταριζε η 17χρονη τον 70χρονο γερο. Νταξει τώρα, ας έλεγε πως δεν υπάρχουν στοιχεία και τέλος, αν έπρεπε να πει κάτι.Χουργιατς έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:08NoMoreLice έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:06Σαφώς, και ο Stallman δεν είπε κάτι διαφορετικό. Το θέμα που έθεσε ήταν κατά πόσο το ήξερε ο Minsky ότι η 17χρονη ήταν 17χρονη και θύμα trafficking.
Ενοπλε Σοσιαλμπουχαλάκη μη γράφεις ακόμα με τα μποτ σου, μείνε λίγο
ακύρωση Richard Stallman
-
Re: ακύρωση Richard Stallman
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
...Έπρεπε;
Εκπρόσωπος τύπου του τύπου είσαι

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εκπρόσωπος τύπου του τύπου είσαι τύπε, είναι το σωστό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
τυπολάτρη. ακόμα μαθαίνω τα τυπικάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:18Εκπρόσωπος τύπου του τύπου είσαι τύπε, είναι το σωστό

Ε και; Η σχέση και ο γάμος ήταν πάρα πολύ πραγματικά.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:44Νομίζω τα έχουμε πει άπειρες φορές, η συγκεκριμένη φώτο είναι κοπτοραμμένη.
Πίνκυ, σε κάλυψα ήδη πουλάκι μου, δεν χρειάζεται να σκούζεις άλλο ντραμπφ ντραμπφ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:26Ναι, αλλά δεν είναι τραμπικοίDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 14:51Αυτοί ακριβώς είστε. ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ τη φίμωση κάθε αντιλογίας σε αυτά που λέτε. ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ οι κοπέλες να μην πιάνουν τους λευκούς άντρες στο στόμα τους.sys3x έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 14:07
Ο σταλ είναι ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν όσο πολύ λίγοι άνθρωποι για να έχεις εσύ την δυνατότητα να γράφεις τέτοια ποστ σε τέτοιου είδους πλατφόρμες.
Από εκεί και πέρα η "δίωξη" του γίνεται καθαρά σε ιδεολογικό επίπεδο, σαφώς δεν έχει κάνει κάτι κακό για το κοινό καλό - το αντίθετο μάλιστα, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορούμε πολύ εύκολα με την σημερινή τάση να τεντώνουμε μέχρι εκεί που δεν πάει όρους όπως ο φασισμός να πούμε ότι είναι εξόχως φασιστικότατη αυτή η "δίωξη" και προμηνύει μόνο άσχημα πράματα για την ελευθερία του λόγου και αυτό που λέμε ορθολογισμό κάποιοι.
Με την ίδια λογική το ποστ σου στερείται νοήματος και είναι καθαρά ιδεολογικά κινούμενο, από την άλλη δεν επιβάλλει κάτι όπως οι αντίστοιχες ενέργειες της φασιστογκόμενας που ανέδειξε ο Φος στο οπ.
Χαιρετίζω για ακόμη μια φορά τον Φος στον δύσκολο δρόμο που διάλεξε επιτέλους, φος δεν είσαι μόνος σου, στο υπόσχομαι.
Επίσης για όλα τα ζαβά που δεν μπορούσαν από την αρχή και ακόμη και τώρα δυσκολεύονται να καταλάβουν, δεν είμαστε Τραμπικοί ούτε έχουμε καν την δυνατότητα να τον ψηφίσουμε και ούτε θέλουμε κιόλα, δείτε απλά τι υπάρχει απέναντι και ίσως να καταλάβετε, ζωάκια.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να υπάρχει μόνο η δική σας άποψη και καμιά άλλη γιατί άμα ακουστεί κάτι άλλο μπορεί να έχει και συνέπειες και αυτό σημαίνει "δίωξη" .
Γι αυτό η κοπέλα έτρεμε από το φόβο όταν τα έγραφε αυτά. Γιατί σας ξέρει. Αλλά σιγά σιγά θα νιώσουν κι άλλες ελεύθερες να μιλήσουν.

Α όχι, εκτός αν θέλεις να μου μάθεις τι πάει να πει απαίτηση. Μάθε μου ρε μαλάκα άντε, το απαιτώ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ό,τι γουστάρει έπρεπε να πει. Την άποψή του την επιλογή λεξιλογίου σε ένα θέμα έλεγε. Η οποία επιλογή λεξιλογίου τύχαινε να κηλιδώνει με ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ έναν άνθρωπο που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του (γιατί είναι νεκρός) με ακριβώς μηδενική τεκμηρίωση μια και η ίδια η γκόμενα δεν είπε ποτέ ότι έκανε κάτι μαζί του. Άντε με τις μαζικές υστερίες. Που φτάσαμε η Άζια Αρζέντο να παίρνει το αεροπλάνο, να πηγαίνει εφτά ώρες μέχρι τη νέα υόρκη, εκεί να κάθεται δυο ώρες να της γλείφει το μουνί ο γέρος, το σκηνικό να επαναλαμβάνεται πεντέξι φορές το χρόνο επί δέκα χρόνια κι όλο αυτό να αποκαλείται "βιασμός" γιατί έτσι αισθάνεται το woke croud.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:13
Είπε πως το ήθελε, το οποίο είναι ήλιθιο επιχείρημα. Έπρεπε απλά να πει πως ο μινσκι δεν ήξερε, που και αυτό ειναι ήλιθιο βέβαια.
- Dwarven Blacksmith
Και το ΜΙΤ μπορεί να τον διώξει γιατί έτσι γουστάρει. Και αν μπορείς, πες μας γιατί είναι υποχρεωμένο να λερώνεται προστατευοντας τον.foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:25ό,τι γουστάρει έπρεπε να πει. Την άποψή του την επιλογή λεξιλογίου σε ένα θέμα έλεγε. Η οποία επιλογή λεξιλογίου τύχαινε να κηλιδώνει με ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ έναν άνθρωπο που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του (γιατί είναι νεκρός) με ακριβώς μηδενική τεκμηρίωση μια και η ίδια η γκόμενα δεν είπε ποτέ ότι έκανε κάτι μαζί του. Άντε με τις μαζικές υστερίες. Που φτάσαμε η Άζια Αρζέντο να παίρνει το αεροπλάνο, να πηγαίνει εφτά ώρες μέχρι τη νέα υόρκη, εκεί να κάθεται δυο ώρες να της γλείφει το μουνί ο γέρος, το σκηνικό να επαναλαμβάνεται πεντέξι φορές το χρόνο επί δέκα χρόνια κι όλο αυτό να αποκαλείται "βιασμός" γιατί έτσι αισθάνεται το woke croud.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:13
Είπε πως το ήθελε, το οποίο είναι ήλιθιο επιχείρημα. Έπρεπε απλά να πει πως ο μινσκι δεν ήξερε, που και αυτό ειναι ήλιθιο βέβαια.

- Dwarven Blacksmith
Μέσα σε αυτό το παραλήρημα πάλι δεν είπες τίποτα.sys3x έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:08Η εγώ είμαι όντως δειλός (Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:33Δεν έχεις σκοπό να υπερασπιστείς την ελευθερία όπως την ορίζεις; Απλά βγαίνεις στη γύρα και κλαις για τη χούντα;
Ε, πάλι για φτύσιμο είσαι γιατί ενθαρρύνεις άλλους να το κάνουν, εκτός που είσαι δειλός. Τουλάχιστον ο φος έκανε come out υπέρ Τραμπ.) ή εσύ αρκετά χαζός για να μην καταλαβαίνεις την διαφορά του μη χείρον βέλτιστον.
Για φτύσιμο λες ε, κι ότι απαιτώ χωρίς να υποδεικνύεις την απαίτηση που μου φόρτωσες χωρίς να την εκφράσω.
Ε λοιπόν ναι, είσαι χαζός φίλε μου, δυστυχώς.
Επίσης όπως ανέφερα και προηγουμένως, η ρητορική του "φασισμού" είναι στα πλαίσια του τεντώματος που έχει υποστεί από άτομα του ίδιου φυράματος με εσένα όμως φαίνεται ότι παρότι με την ίδια ακριβώς "λογική" (λαλ) που την χρησιμοποιείτε εσείς κολλάει έξοχα στο να περιγράψει τις αντίστοιχες τακτικές σας σε/σας προκαλεί ακόμη περισσότερο κωλόπονο.
Τι να πω; καλό κουράγιο; δε ξέρω.
Επίσης συνεπικουρεί ακόμη περισσότερο στο να σε χαρακτηρίζω χαζό (σαν μιά απλή διαπίστωση αυτό καθώς κατά τα αλλά ίσα ίσα, και διασκέδαση μου δίνεις και σε πολλά θέματα που δεν ρετάρεις μιά χαρά τα λες) το γεγονός ότι στα πολύ σοβαρά εδώ και κάμποσο καιρό με αποκαλείς χρυσαυγίτη χωρίς στο τέλος να δείξεις ότι τελικά έκανες απλά μια λάθος εκτίμηση όσο χαζή και να ήταν αυτή εξ αρχής.
Δεν είναι κακό να κάνεις λάθη θέλω να πω, κακό είναι να μην πηγαίνεις μπροστά κι αυτό είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που εγώ τουλάχιστον θεωρώ χαζούς, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά..

φαίνεται μπροστά σε έναν υπολογιστή είχε λίγο διαφορετικές προτεραιότητες από τη μέση χρήστρια social media.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:52Και γνωρίζει τι είναι το cyber αλλά δεν έχει την παραμικρή ιδέα από σεξ;
Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση νάνεμου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:29Μέσα σε αυτό το παραλήρημα πάλι δεν είπες τίποτα.sys3x έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:08Η εγώ είμαι όντως δειλός (Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 15:33
Δεν έχεις σκοπό να υπερασπιστείς την ελευθερία όπως την ορίζεις; Απλά βγαίνεις στη γύρα και κλαις για τη χούντα;
Ε, πάλι για φτύσιμο είσαι γιατί ενθαρρύνεις άλλους να το κάνουν, εκτός που είσαι δειλός. Τουλάχιστον ο φος έκανε come out υπέρ Τραμπ.) ή εσύ αρκετά χαζός για να μην καταλαβαίνεις την διαφορά του μη χείρον βέλτιστον.
Για φτύσιμο λες ε, κι ότι απαιτώ χωρίς να υποδεικνύεις την απαίτηση που μου φόρτωσες χωρίς να την εκφράσω.
Ε λοιπόν ναι, είσαι χαζός φίλε μου, δυστυχώς.
Επίσης όπως ανέφερα και προηγουμένως, η ρητορική του "φασισμού" είναι στα πλαίσια του τεντώματος που έχει υποστεί από άτομα του ίδιου φυράματος με εσένα όμως φαίνεται ότι παρότι με την ίδια ακριβώς "λογική" (λαλ) που την χρησιμοποιείτε εσείς κολλάει έξοχα στο να περιγράψει τις αντίστοιχες τακτικές σας σε/σας προκαλεί ακόμη περισσότερο κωλόπονο.
Τι να πω; καλό κουράγιο; δε ξέρω.
Επίσης συνεπικουρεί ακόμη περισσότερο στο να σε χαρακτηρίζω χαζό (σαν μιά απλή διαπίστωση αυτό καθώς κατά τα αλλά ίσα ίσα, και διασκέδαση μου δίνεις και σε πολλά θέματα που δεν ρετάρεις μιά χαρά τα λες) το γεγονός ότι στα πολύ σοβαρά εδώ και κάμποσο καιρό με αποκαλείς χρυσαυγίτη χωρίς στο τέλος να δείξεις ότι τελικά έκανες απλά μια λάθος εκτίμηση όσο χαζή και να ήταν αυτή εξ αρχής.
Δεν είναι κακό να κάνεις λάθη θέλω να πω, κακό είναι να μην πηγαίνεις μπροστά κι αυτό είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που εγώ τουλάχιστον θεωρώ χαζούς, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά..

.
.
- Dwarven Blacksmith
Παρακαλώ, απόλαυσε το ντανινγκ Κρούγκερ σου. Τουλάχιστον ο φος λέει ΚΑΤΙ, εσύ εκεί σφουγγοκωλαριος που απλά κάνει τη δουλειά του και δεν ξέρει τίποτα δε βλέπει τίποτα. Απλά σφουγγιζει κωλους.

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:34Παρακαλώ, απόλαυσε το ντανινγκ Κρούγκερ σου. Τουλάχιστον ο φος λέει ΚΑΤΙ, εσύ εκεί σφουγγοκωλαριος που απλά κάνει τη δουλειά του και δεν ξέρει τίποτα δε βλέπει τίποτα. Απλά σφουγγιζει κωλους.
Ντάννιγνκ. Είναι ο πρώτος συν-συγγραφέας

Σφουγγοκωλάριε.Χουργιατς έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:39Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 16:34Παρακαλώ, απόλαυσε το ντανινγκ Κρούγκερ σου. Τουλάχιστον ο φος λέει ΚΑΤΙ, εσύ εκεί σφουγγοκωλαριος που απλά κάνει τη δουλειά του και δεν ξέρει τίποτα δε βλέπει τίποτα. Απλά σφουγγιζει κωλους.
Ντάννιγνκ. Είναι ο πρώτος συν-συγγραφέας

Νάνε άστο ρε με τις απαιτήσεις δε χρειάζεται τελικά, δεν μπορούμε να έχουμε και υψηλές απαιτήσεις, όσο μπορεί ο καθένας μας.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση