Αυτοί ακριβώς είστε. ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ τη φίμωση κάθε αντιλογίας σε αυτά που λέτε. ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ οι κοπέλες να μην πιάνουν τους λευκούς άντρες στο στόμα τους.sys3x έγραψε: ↑19 Σεπ 2019, 14:07Ο σταλ είναι ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν όσο πολύ λίγοι άνθρωποι για να έχεις εσύ την δυνατότητα να γράφεις τέτοια ποστ σε τέτοιου είδους πλατφόρμες.
Από εκεί και πέρα η "δίωξη" του γίνεται καθαρά σε ιδεολογικό επίπεδο, σαφώς δεν έχει κάνει κάτι κακό για το κοινό καλό - το αντίθετο μάλιστα, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορούμε πολύ εύκολα με την σημερινή τάση να τεντώνουμε μέχρι εκεί που δεν πάει όρους όπως ο φασισμός να πούμε ότι είναι εξόχως φασιστικότατη αυτή η "δίωξη" και προμηνύει μόνο άσχημα πράματα για την ελευθερία του λόγου και αυτό που λέμε ορθολογισμό κάποιοι.
Με την ίδια λογική το ποστ σου στερείται νοήματος και είναι καθαρά ιδεολογικά κινούμενο, από την άλλη δεν επιβάλλει κάτι όπως οι αντίστοιχες ενέργειες της φασιστογκόμενας που ανέδειξε ο Φος στο οπ.
Χαιρετίζω για ακόμη μια φορά τον Φος στον δύσκολο δρόμο που διάλεξε επιτέλους, φος δεν είσαι μόνος σου, στο υπόσχομαι.
Επίσης για όλα τα ζαβά που δεν μπορούσαν από την αρχή και ακόμη και τώρα δυσκολεύονται να καταλάβουν, δεν είμαστε Τραμπικοί ούτε έχουμε καν την δυνατότητα να τον ψηφίσουμε και ούτε θέλουμε κιόλα, δείτε απλά τι υπάρχει απέναντι και ίσως να καταλάβετε, ζωάκια.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να υπάρχει μόνο η δική σας άποψη και καμιά άλλη γιατί άμα ακουστεί κάτι άλλο μπορεί να έχει και συνέπειες και αυτό σημαίνει "δίωξη" .
Γι αυτό η κοπέλα έτρεμε από το φόβο όταν τα έγραφε αυτά. Γιατί σας ξέρει. Αλλά σιγά σιγά θα νιώσουν κι άλλες ελεύθερες να μιλήσουν.